حالا اگه مدارک رو من که صاحب خط نیستم ببرم ، نمیشه ؟ حتما باید صاحب خط بره ؟
ممنون
به من گفت باید صاحب خط باشه. می تونی تلفنی از مرکزتون یه سوال بکنی.
حالا اگه مدارک رو من که صاحب خط نیستم ببرم ، نمیشه ؟ حتما باید صاحب خط بره ؟
ممنون
سلام دوستان کسی در خیابان نبرد دی اس ال مخابرات را گرفته؟
الان تقریبا 4 روزه که قطعه مشکل از مودم من هست یا چیز دیگر؟
مودم هم دیلینک هست مدل D-Link DSL-520B
تا چهار روز پیش وصل بود مشکل نداشت.
ای دی اس ال لینک میشود ولی اینترنت اکسس ندارم ممنون میشم جواب بدید.
من خودم ساكن نبردم .سلام دوستان کسی در خیابان نبرد دی اس ال مخابرات را گرفته؟
من تو منطقه نهریم، گاهی اوقات من هم تجربه کردم مخصوصا تو روزای اخیر خیلی بیشتر شده اما معمولا خودش درست میشه. کانفیگ مودم رو دوباره ست کنین.سلام دوستان کسی در خیابان نبرد دی اس ال مخابرات را گرفته؟
من تو منطقه نهریم، گاهی اوقات من هم تجربه کردم مخصوصا تو روزای اخیر خیلی بیشتر شده اما معمولا خودش درست میشه. کانفیگ مودم رو دوباره ست کنین.
*ظرفيت اينترنت پرسرعت مخابرات پر شد*
مدير روابط عمومي مخابرات تهران خبر داد:
نياز به ايجاد ظرفيتهاي جديد براي پاسخ به درخواستها
مدير روابط عمومي شرکت مخابرات استان تهران از پرشدن ظرفيت اينترنت پرسرعت مخابرات در برخي و مناطق و نياز به ايجاد ظرفيتهاي جديد خبر داد.
محمد خجستهنيا - مدير روابط عمومي شرکت مخابرات استان تهران - در گفتوگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، با تاكيد بر اينكه تمام مراکز مخابرات شهر تهران از سرويس ADSL - اينترنت پرسرعت - شرکت مخابرات بهرهمند شدهاند، گفت: در برخي مناطق استقبال به قدري بود كه نياز به ايجاد ظرفيتهاي جديد است.
وي افزود: در تعدادي از مناطق مخابراتي شهر تهران كه پيشبيني استقبال از سوي كاربران طبق نظر كارشناسان بالا بود، ظرفيت بيشتري نسبت به مناطقي كه پيشبيني استقبال كمتر بود، ايجاد كرديم.
خجستهنيا اظهار كرد: در برخي موارد از هر دو مورد يعني مناطق مخابراتي پيشبيني شده مبني بر استقبال كم و زياد، پورت ها پر شده و براي پاسخگويي به نياز كاربران ايجاد ظرفيتهاي جديد در دستور كار است.
این مشکل WORLD OF WARCRAFT حل نشد که نشد!!!!!
ولی یه چیزی رو یافتم!!!!
وقتی با حالت Bridge به اینترنت وصل میشم!!! میتونم کانکت کنم!!(بیشتر اوقات) ولی انقدر لگ داره که نمیشه بازی کرد!!
ولی با روتینگ خوبه ولی تا ساعت 2am نمیتونم وصل بشم!!!!
اقایون اگه چیزی در این مورد اطلاع دارند ما رو بی نسیب نذارند!:f34r:
این مشکل WORLD OF WARCRAFT حل نشد که نشد!!!!!
ولی یه چیزی رو یافتم!!!!
وقتی با حالت Bridge به اینترنت وصل میشم!!! میتونم کانکت کنم!!(بیشتر اوقات) ولی انقدر لگ داره که نمیشه بازی کرد!!
ولی با روتینگ خوبه ولی تا ساعت 2am نمیتونم وصل بشم!!!!
اقایون اگه چیزی در این مورد اطلاع دارند ما رو بی نسیب نذارند!:f34r:
احتمالا علتش فوروارد نبودن پورت های مربوطه در حالت pppoe هست. برای این کار یا باید دستی پورت های tcp و udp رو توی تنظیمات مودمت فوروارد کنی یا آی پی دستگاهتو توی قسمت dmz تنظیمات مودم وارد کنی که خودش همه پورتاتو باز کنه.
با سلام
میخواستم بدونم سرعت دانلود کسانی که از مخابرات سرویس گرفته اند 120kb/s هست ؟ سرویس 128kb/s رو میگم
من که به مرکز مخابراتمون رفتم و این حرف رو زدم بهم خندید و گفت : برو از اونی که بهت این حرف رو زده بپرس که 1mb/s رو با 128kb/s قاطی کردی یا میخوای ما رو سر کار بزاری اصلا" تا حالا چند بار ADSL مصرف کردی که این حرف خنده دار رو میزنیآره تو همین مایه هاست.
من که به مرکز مخابراتمون رفتم و این حرف رو زدم بهم خندید و گفت : برو از اونی که بهت این حرف رو زده بپرس که 1mb/s رو با 128kb/s قاطی کردی یا میخوای ما رو سر کار بزاری اصلا" تا حالا چند بار ADSL مصرف کردی که این حرف خنده دار رو میزنی
بعدش هم گفت من اطلاعاتم کافی نیست و باید با همکارم صحبت کنی که الان مسافرت هست ولی اینکه یکی بگه اینترنت 128kb/s سرعت دانلودش 120 حرف الکی هست
یک سوال از شما دارم دوست عزیز اینترنت مخابرات منطقه به منطقه سرعتهاشون با هم فرق میکنه ؟
بله مثل اینکه بنده اشتباه کردم:blush:شما اول سوالت رو با دقت بپرس. شما پرسیدی سرعت 128 کیلوبیت 120 کیلوبیت هست منم گفتم توی همین مایه ها هست یعنی مخابرات 128 رو یه کم پایینتر میده مثلا به من 124 داده. احتمالا منظورتون این بوده که با پهنای باند 128 کیلوبیت سرعت دانلود 120 کیلوبایت میشه که معلومه نمیشه. شما ایرادت اینه که فرق بین بیت و بایت رو نمی دونی. خط با پهنای باند 128 کیلوبیت، سرعتی در حد 16 کیلوبایت میده.
بله مثل اینکه بنده اشتباه کردم:blush:
ولی این پست داستانش چیه http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2935015&postcount=20
اگه اینرو به من به من توضیح بدی ممنون میشم