VTG
Registered User
http://bazresi.telecom.ir/ticketing/?id=10
اینم لینک بازرسی و شکایات برای اینکه ازشون انتقاد کرده باشیم
این از همه مهم تر هستش
اینم لینک بازرسی و شکایات برای اینکه ازشون انتقاد کرده باشیم
این از همه مهم تر هستش
موضوع شکایت رو چی زدی؟ هر موضوعی داره غیر از ADSL !!
شما از چه تاریخی سرویستون دایر شده؟اگه اشتباه نکنم قبل از 92 بوده،درسته؟دوستان من کرج هستم و 512 نامحدود دارم سرعتمم 65 ایناست و برام یه سوال پیش اومده هر دوره برام قبض میفرستن میزنن 40200 انگار هر ماه میفته 20100 تومن در حالی که خودشون تو سایت قیمت زدن 24000 تومن موندم چرا اینجوری .
بله قبل 92 هستش .شما از چه تاریخی سرویستون دایر شده؟اگه اشتباه نکنم قبل از 92 بوده،درسته؟
منم مثل شما بدنبال تخلیه ام، دوستان کدوم ISP رو پیشنهاد میکنید؟فکر کنم کلاً یه تغییراتی تو سیستم هاشون داند امروز، بین 9 و 10 صبح سرویس قطع شد، من 11 متوجه شدم، وقتی هم مجدداً کانکت شدم دیدم تناوب سرعت خیلی بالایی دارم، انگاری که ضریب اشتراک رو بیشتر کرده باشند.
فکر کنم انداختنمون پشتِ سرورِ جدیدشون که قراره مصرف منصفانه رو کنترل و هدایت کنه. به زودی باید برم تخلیه اینجور که بوش میاد.
مخابرات اعلام کرده از فلان تاریخ طرح شروع میشه!خب بعد همه پیگیری هایی که انجام شده بازرسی مخابرات این جواب داده بهمون
مشترک آقای ***** :احتراماًپیرومذاکره تلفنی باجنابعالی به اطلاع میرسانددرحال حاضر هیچگونه بخشنامه ای از طریق سازمان تنظیم مقررات وارتباطات رادیویی جهت محدود نمودن اینترنتهای نامحدود به شرکت مخابرات استان تهران صادر نشده است .
قبلش تماس گرفته بودن منزل که من نبودم و گفته بودن اقای....(منو میگفتن) هر بار بیکار میشن با ما تماس میگیرن....که براشون توضیح دادن که چون استفاده میکنیم خب مهمه برامون که تکلیفمون چیه و....ایشونم ظاهرا فرد محترمی بودن و گفتن که خودشونم ذی نفع هستن و براشون مهمه و ....
این مساله منصفانه فعلا در حد یه طرح هست و باید تو سازمان تنظیم تصویب بشه حالا باز من فردا دیگه از طریق وزارت خونه اگه بشه پیگیری میکنم چون اینا تخلف کردن که پشت قبوض اینو چاپ کردن بعد دارن تو تالار گفت و گو می نویسن که اجرا میشه
مصرف منصفانه چیز دیگه هست دوست عزیز، بحث سرعت نیستدوستان شما که میگین مصرف منصفانه میخاد بشه پس چرا من که کرجم همچین چیزی نمیبینم سرعتم کمتر از 65 نمیشه دوستان عزیز . فکر نکنم اصلا همچین طرحی رو تصویب کنن خیلی مسخره و همه تخلیه میکنن کلا . من نامحدود 512 هستم و روزی کم کم 5 گیگ دانلود دارم کمش .
مصرف منصفانه چیز دیگه هست دوست عزیز، بحث سرعت نیست
طرح از اردیبهشت اجرا میشه (امروزم 1 اردیبهشته)
منم کرجم، چند روز پیش قبض تلفن اومد و پشتش نوشته بود ک از این ماه مصرف منصفانه اجرا میشه
خوب منظور شما مگه این نیست که میخام از اردیبهشت مصرف منصفانه اجرا کنن از 1 اردیبهشت خوب میخام بدونم اجرا کردن مثلا 10 گیگ دانلود کردی سرعتت میاد پایین از 10 گیگ دانلود مثلا گذشت یا نه هزینرو بیشتر می کنن هر چی دانلود کنی .