عع، دیگه اینطوری بشه اینترنت مخابرات 1% هم ارزش ندارهاین داستان مصرف منصفانه چیه که روی قبض های این ماه اومده؟!
نوشته از اردیبهشت طرح مصرف منصفانه برای اینترنت های نامحدود اجرا می شه، بعد توضیحات بیشتر رو گفته تو سایت مخابرات بخونید که تو سایت هم چیزی پیدا نکردم.
منظورتون قیمت هست یا سرعت؟اونقدرا هم وضع بچها خوب نیست !
پایین ترین طرح بهار تا بهار 230 به بالاس !
تهران - غربعع، دیگه اینطوری بشه اینترنت مخابرات 1% هم ارزش نداره
شما کدوم استان هستید؟
درود بر شما
یا شما امریکایی یا ما خل شدیم !:general210:
برادر گل پینگ زیر 150 در سطح دنیا عالی و خوب شناخته میشه
همینطور که در اکثر بازی های انلاین یا نرم افزار های ارتباطی وقتی پینگتون زیر عدد 150 هست سبز پرنگ میشه ):general405:
راستی اگر برای شما 110 افتضاحه پس پینگ خودتون چقدره ؟:general410:
باز هم تقاضا دارم یک ساعتی سیستمتون رو قرض بدید ما عاجزیم بوخودا :|
:general503:
Run سیستم رو واز کن پینگ سیستم ای اس پیتو از اونجا بگیرپینگ من از گوگل ۷۸ هست از خود ISP هم ۳۰ !
برادر من همه جای دنیای شیرینگ و پورت ها به هشت تا یوزر واگذار میشهمنظورتون قیمت هست یا سرعت؟
یک مگ رو میدونم که فعلا روی حدود 128 کیلو در ساعات رایگان محدود کرده، اما دو مگ؟
ترس من از این هست که طبق قوانین سازمان تنظیم میتونند تا یک هشتم ضریب شیرینگ اعمال کنند
یعنی اگر اشتراک 2 مگ داشته باشید،میتونند سرعت رو تا 32 کیلو بایت کاهش بدند
و شما هم حق شکایت یا اعتراض نخواهید داشت
از اون سمت شما پول یک سال رو پیش پرداخت کردید و ممکنه اوایل سرعت بالا باشه و مثلا بعد دو ماه سرعت رو کاهش بدند
(دقیقا همین اتفاق وقتی نامحدود 512 شش ماهه مخابرات رو داشتم رخ داد.
یکی دو ماه اول سرعت روی 64 کیلو بود اما یکهو شد 16 کیلو
و اعتراض و شکایت هم به جایی نرسید چون کارشون غیر قانونی نبود)
برادر من همه جای دنیای شیرینگ و پورت ها به هشت تا یوزر واگذار میشه
اما من مطئن هستم بیشتر از هشت نفر روی یک پورت میگذارند بنده طرح 2 مگ دارم مدام قطعی وصلی دارم سرعتم متغیره بین 250 تا 30 کیلوبایت !!!!!!!
مگر میشه همچین چیزی ؟
شما دو مگ رو تقسیم به هشت کنی حداقل باید یک دویست پنجاه تایی همیشه باشه اما نیس
فعلا که از اونور عید تا به حال اکثر سرویس ها ترکیده، زیرساخت باز دوباره یه سیستم جدید فیلترینگ راه انداخته یا داره تست میکنه، اینترنت ها داغونه.
دانلود تورنت هنوز مشکلی پیدا نکرده خدا رو شکر، فول دارم دانلود میکنم الان چون هیچ کار دیگه ای به جز دانلود نمیتونم با این وضع اینترنت بکنم.
آره فقط تورنت
ولی کم کم داره بهتر میشه
آیا منبعی هست که وضعیت اینترنت و فیلترینگ رو مرتب گزارش کنه، دنبال کنیم؟ شما از کجا فهمیدی سیستم جدید فیلترینگ راه انداختن؟ البته ملموسه :general502::general206:
دوستان تهران کسی 1مگ داره؟
سرعت دانلودش چنده؟
سلامداستان مصرف منصفانه چیه که پشت قبض نوشته از اول اردیبهشت سرویس های نامحدود شاملش میشن!!!نوشته توسایت توضیح داده که اونجا چیزی نیست
من یه مگ نامحدود دارم مخابرات تهران غرببب
فک کردن سرویسشون خیلی خوبه که میخوان بهترش کنن؟؟!!
تو مصرف منصفانه شما بعد از مصرف مقدار معین (مثلا 10 گیگ)، سرعتتون محدود میشهبله عزیز صحت داره ، من زنگ زدم گفتند دو هفته دیگه بخشنامه میاد ولی حتمی هست.در ضمن پشت قبض هم همچین قرمز نوشته که انگار حکم اعدامت رو داری میخونی (واسه من که اینطوری بود)
حالا یکی توضیح بده مصرف منصفانه چیه ؟ (ویکی پدیا نکنید که خودم قبلش خوندم) . اصلا برای همین سر بسته هست که هر جوری تفسیری خواستند بتونند ازش بکنند ، مشتری بدبخت هم که هیچ.فقط شهراد (شرکت اینترنتی) گفته که مثلا دانلودهای حجیم رو در ساعات پر ترافیک نگذارید.