• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL مخابرات

Hosein61t

Registered User
لایک‌ها
1,417
مخابرات 1 مگ نامحدود ساعت 01:51 جمعه 21 فروردین 1393

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
این داستان مصرف منصفانه چیه که روی قبض های این ماه اومده؟!
نوشته از اردیبهشت طرح مصرف منصفانه برای اینترنت های نامحدود اجرا می شه، بعد توضیحات بیشتر رو گفته تو سایت مخابرات بخونید که تو سایت هم چیزی پیدا نکردم.

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
این داستان مصرف منصفانه چیه که روی قبض های این ماه اومده؟!
نوشته از اردیبهشت طرح مصرف منصفانه برای اینترنت های نامحدود اجرا می شه، بعد توضیحات بیشتر رو گفته تو سایت مخابرات بخونید که تو سایت هم چیزی پیدا نکردم.
عع، دیگه اینطوری بشه اینترنت مخابرات 1% هم ارزش نداره
شما کدوم استان هستید؟

milla

Registered User
لایک‌ها
246
اونقدرا هم وضع بچها خوب نیست !
پایین ترین طرح بهار تا بهار 230 به بالاس !
منظورتون قیمت هست یا سرعت؟
یک مگ رو میدونم که فعلا روی حدود 128 کیلو در ساعات رایگان محدود کرده، اما دو مگ؟
ترس من از این هست که طبق قوانین سازمان تنظیم میتونند تا یک هشتم ضریب شیرینگ اعمال کنند
یعنی اگر اشتراک 2 مگ داشته باشید،میتونند سرعت رو تا 32 کیلو بایت کاهش بدند
و شما هم حق شکایت یا اعتراض نخواهید داشت
از اون سمت شما پول یک سال رو پیش پرداخت کردید و ممکنه اوایل سرعت بالا باشه و مثلا بعد دو ماه سرعت رو کاهش بدند
(دقیقا همین اتفاق وقتی نامحدود 512 شش ماهه مخابرات رو داشتم رخ داد.
یکی دو ماه اول سرعت روی 64 کیلو بود اما یکهو شد 16 کیلو
و اعتراض و شکایت هم به جایی نرسید چون کارشون غیر قانونی نبود)

bardiav

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
درود بر شما
یا شما امریکایی یا ما خل شدیم !o_O:general210:
برادر گل پینگ زیر 150 در سطح دنیا عالی و خوب شناخته میشه
همینطور که در اکثر بازی های انلاین یا نرم افزار های ارتباطی وقتی پینگتون زیر عدد 150 هست سبز پرنگ میشه ):general405:
راستی اگر برای شما 110 افتضاحه پس پینگ خودتون چقدره ؟:eek::general410:
باز هم تقاضا دارم یک ساعتی سیستمتون رو قرض بدید ما عاجزیم بوخودا :|
:general503:

پینگ من از گوگل ۷۸ هست از خود ISP هم ۳۰ !

persianavatar

Registered User
لایک‌ها
260
پینگ من از گوگل ۷۸ هست از خود ISP هم ۳۰ !
Run سیستم رو واز کن پینگ سیستم ای اس پیتو از اونجا بگیر
Run >>
بعد تاپیک کن توی ران
ping 4.2.2.4 -t
ببین پینگ تایمت چقدره
عکسشو بذار :)

persianavatar

Registered User
لایک‌ها
260
منظورتون قیمت هست یا سرعت؟
یک مگ رو میدونم که فعلا روی حدود 128 کیلو در ساعات رایگان محدود کرده، اما دو مگ؟
ترس من از این هست که طبق قوانین سازمان تنظیم میتونند تا یک هشتم ضریب شیرینگ اعمال کنند
یعنی اگر اشتراک 2 مگ داشته باشید،میتونند سرعت رو تا 32 کیلو بایت کاهش بدند
و شما هم حق شکایت یا اعتراض نخواهید داشت
از اون سمت شما پول یک سال رو پیش پرداخت کردید و ممکنه اوایل سرعت بالا باشه و مثلا بعد دو ماه سرعت رو کاهش بدند
(دقیقا همین اتفاق وقتی نامحدود 512 شش ماهه مخابرات رو داشتم رخ داد.
یکی دو ماه اول سرعت روی 64 کیلو بود اما یکهو شد 16 کیلو
و اعتراض و شکایت هم به جایی نرسید چون کارشون غیر قانونی نبود)
برادر من همه جای دنیای شیرینگ و پورت ها به هشت تا یوزر واگذار میشه
اما من مطئن هستم بیشتر از هشت نفر روی یک پورت میگذارند بنده طرح 2 مگ دارم مدام قطعی وصلی دارم سرعتم متغیره بین 250 تا 30 کیلوبایت !!!!!!!
مگر میشه همچین چیزی ؟
شما دو مگ رو تقسیم به هشت کنی حداقل باید یک دویست پنجاه تایی همیشه باشه اما نیس

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
برادر من همه جای دنیای شیرینگ و پورت ها به هشت تا یوزر واگذار میشه
اما من مطئن هستم بیشتر از هشت نفر روی یک پورت میگذارند بنده طرح 2 مگ دارم مدام قطعی وصلی دارم سرعتم متغیره بین 250 تا 30 کیلوبایت !!!!!!!
مگر میشه همچین چیزی ؟
شما دو مگ رو تقسیم به هشت کنی حداقل باید یک دویست پنجاه تایی همیشه باشه اما نیس

نحوه اشتراک، ضریب اشتراک و نحوه و میزان مصرف دیتا هیچ جای دنیا به یک شکل نیست. چیزی که در ذهن شما است مبنای تبدیل بیت به بایت است و نه ضریب اشتراک:
2048Kbit / 8 = 256KByte این تبدیل بیت به بایته و نه ضریب اشتراک (واحد سنجش سرعت پهنای باند اینترنت بیت است، واحد سنجش نرخ جابجایی دیتا در رایانه بایت است، هر 8 بیت میشود 1 بایت)
256KByte / 8share ratio = 32KByte سرعت شما در ضریب اشتراک 8 بین 32 تا 256 کیلوبایت در ثانیه باید باشه روی سرویس 2 مگابیت.

fr_sdgh

Registered User
لایک‌ها
24
فعلا که از اونور عید تا به حال اکثر سرویس ها ترکیده، زیرساخت باز دوباره یه سیستم جدید فیلترینگ راه انداخته یا داره تست میکنه، اینترنت ها داغونه.

دانلود تورنت هنوز مشکلی پیدا نکرده خدا رو شکر، فول دارم دانلود میکنم الان چون هیچ کار دیگه ای به جز دانلود نمیتونم با این وضع اینترنت بکنم.

آره فقط تورنت
ولی کم کم داره بهتر میشه

آیا منبعی هست که وضعیت اینترنت و فیلترینگ رو مرتب گزارش کنه، دنبال کنیم؟ شما از کجا فهمیدی سیستم جدید فیلترینگ راه انداختن؟ البته ملموسه :general502::general206:

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
آره فقط تورنت
ولی کم کم داره بهتر میشه

آیا منبعی هست که وضعیت اینترنت و فیلترینگ رو مرتب گزارش کنه، دنبال کنیم؟ شما از کجا فهمیدی سیستم جدید فیلترینگ راه انداختن؟ البته ملموسه :general502::general206:

به همون دلیل ملموس بودنش متوجه شدم. اینجا کاربر اینترنتی هم تو منزلمون هم نزدیکمون زیاده و برای خیلی از دوستان و همسایه ها و آشنا ها خودم سرویسشون رو راه اندازی و یا مودم هاشون رو تنظیم کردم، یه همچین مشکلاتی که پیش میاد چند ده تایی تماس باهام میگرند. خوب بالاخره اکثراً اقوام و دوست و آشناهاشون اونور آب هستند و مجبور به استفاده از فی س بوق و این چیزا هستند، مشکل سریعاً آشکار میشه.

fr_sdgh

Registered User
لایک‌ها
24
آخه بغیر از اونا، دسترسی به سرور های داخلی هم دچار مشکل میشه!. بی شرفا انقدر پرو شدن که اصلاً... یه تاسفی، گزارشی...

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
دوستان تهران کسی 1مگ داره؟
سرعت دانلودش چنده؟

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
دوستان تهران کسی 1مگ داره؟
سرعت دانلودش چنده؟

سرعتش بین 110 تا 130 متغیره، ولی تا اونجا که اطلاع دارم دیگه 1 مگ نامحدود نمیدند، از وقتی سرویس های حجمی راه افتاد تو تهران و دیدند سودش خوبه، 1 مگ و 2 مگ حجمی رو از تو تعرفه ها و سرویس هاشون جمع کردند.

اگه منظورتون حجمی هاش بود، در جریان نیستم الان چطوره، اون اوایل که همون سرعت نامحدود ها بود و بدون burst و سرعت اضافه، الان چطوره تو تهران حجمی ها کاملاً بی خبر هستم.

paiom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
دوستان کسی الان 512 نامحدود داره؟ من 256 م میخوام 512 کنم. ارزش داره ؟ دانلودتون 62-64 هست؟

راستی چرا این ماه هزینه دوماه 256 من روی قبض شده 24000 تومن ؟؟ همیشه 30 تومن میشد. آفتاب از کدوم طرف دراومده؟ ارزون کردن؟

VTG

Registered User
لایک‌ها
212
داستان مصرف منصفانه چیه که پشت قبض نوشته از اول اردیبهشت سرویس های نامحدود شاملش میشن!!!نوشته توسایت توضیح داده که اونجا چیزی نیست
من یه مگ نامحدود دارم مخابرات تهران غرببب
فک کردن سرویسشون خیلی خوبه که میخوان بهترش کنن؟؟!!

mehryar

Registered User
لایک‌ها
255
داستان مصرف منصفانه چیه که پشت قبض نوشته از اول اردیبهشت سرویس های نامحدود شاملش میشن!!!نوشته توسایت توضیح داده که اونجا چیزی نیست
من یه مگ نامحدود دارم مخابرات تهران غرببب
فک کردن سرویسشون خیلی خوبه که میخوان بهترش کنن؟؟!!
سلام
به به!!!
اینترنت مخابرات فقط همین یه قانون رو کم داشت که گویا اونم تصمیم گرفتن اضافه کنن،البته هنوز قبضی برای من نیومده ولی مطمئنا یه لحظه هم تو مخابرات نمیمونم در صورت صحت داشتن این موضوع...

aramrahgozar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
بله عزیز صحت داره ، من زنگ زدم گفتند دو هفته دیگه بخشنامه میاد ولی حتمی هست.در ضمن پشت قبض هم همچین قرمز نوشته که انگار حکم اعدامت رو داری میخونی (واسه من که اینطوری بود)
حالا یکی توضیح بده مصرف منصفانه چیه ؟ (ویکی پدیا نکنید که خودم قبلش خوندم) . اصلا برای همین سر بسته هست که هر جوری تفسیری خواستند بتونند ازش بکنند ، مشتری بدبخت هم که هیچ.فقط شهراد (شرکت اینترنتی) گفته که مثلا دانلودهای حجیم رو در ساعات پر ترافیک نگذارید.

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
بله عزیز صحت داره ، من زنگ زدم گفتند دو هفته دیگه بخشنامه میاد ولی حتمی هست.در ضمن پشت قبض هم همچین قرمز نوشته که انگار حکم اعدامت رو داری میخونی (واسه من که اینطوری بود)
حالا یکی توضیح بده مصرف منصفانه چیه ؟ (ویکی پدیا نکنید که خودم قبلش خوندم) . اصلا برای همین سر بسته هست که هر جوری تفسیری خواستند بتونند ازش بکنند ، مشتری بدبخت هم که هیچ.فقط شهراد (شرکت اینترنتی) گفته که مثلا دانلودهای حجیم رو در ساعات پر ترافیک نگذارید.
تو مصرف منصفانه شما بعد از مصرف مقدار معین (مثلا 10 گیگ)، سرعتتون محدود میشه
بطور مثال شما تو 10 گیگ اول سرعتت 100 KB هس، تو 10 گیگ دووم سرعتت میشه 50KB و همینطور ب بعد

پ.ن: هنوز قبض من نیومده، اگه اینطوری بشه حتی 1 لحظه هم تو مخابرات نمیمونم :|

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
کاهش سرعت = تخلیه سرویس. از این قانون های مسخره بخوان در بیارند در جا میدم دستشون! (فکر بد نکنید، منظورم سرویس بود)

بالا