• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL مخابرات

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
دهنشونو سرویس
نمیدونم چه سگی بستن یک هفته است نمیتونم یه فایل 50 مگی رو بگیرم
از یک آی پی یا سایت چند مگ که میگیره دیگه انگار اون آی پی رو میبنده
نمیذاره یک کیلو دیگه از اون سایت دانلود کنی
باید مودم رو خاموش / روشن کنی تا ادامه بده
===========
مخابرات تهران - مرکز فرد اسدی
مشکل سراسریه یکسری قندشکن ها هم همین بلا سرشون اومده فکنم کل اینترنت رو کردن تو بلک لیست بعد یکسری پروتکل های خاص رو کردن تو وایت لیست :|

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
یک هفته است نمیتونم یه فایل 50 مگی رو بگیرم
از یک آی پی یا سایت چند مگ که میگیره دیگه انگار اون آی پی رو میبنده
نمیذاره یک کیلو دیگه از اون سایت دانلود کنی
باید مودم رو خاموش / روشن کنی تا ادامه بده

مشکل سراسریه یکسری قندشکن ها هم همین بلا سرشون اومده فکنم کل اینترنت رو کردن تو بلک لیست بعد یکسری پروتکل های خاص رو کردن تو وایت لیست :|

@doomhammer65ir عزیز مگه خبر نداری. این سیستم جدید فیل****ت***رینگ است که با نام great fire wall of china یا دیوار آتشین بزرگ چین شناخته میشه. حدود 8ماهی است که به صورت تستی در برخی روزها فعالش می کنن. (از اول امسال هم چندبار فعال و غیرفعالش کردن)

این سیستم جدید فیل****ت***رینگ بسته های اینترنتی رو در سطح عمیقی مورد بررسی قرار میده و دقیقا نوع ارتباط بین شما و کامپیوتر مقصد رو شناسایی می کنه. یعنی تشخیص میده شما با اون کامپیوتر مقصد چیکار دارید! فایل میخواید بگیرید یا سایت میخواید نگاه کنید یا ریموت دسکتاپ میخواید کار کنید و...

به محض اینکه به مورد مشکوکی برخورد کنه دسترسی شما به اون آی پی رو برای مدت مشخصی مسدود می کنه و دیگه هیچ نوع ارتباطی بین شما و اون آی پی مقصد امکانپذیر نیست که باید مودم رو ریست کنید تا اگه آی پی جدید گرفت دوباره بتونید کارتون رو انجام بدید.

اکثر فیل ش*کن ها با این روش به راحتی از کار می افتن.

فقط باید امیدوار بود که این سیستم رو به صورت دائمی فعال نکنن، چون روش های دورزدنش بسیار بسیار بسیار محدوده.

البته به صورت عادی برای دانلود فایل (بدون فیل**ش*کن) نباید مشکلی داشته باشید.

doomhammer65ir

Registered User
لایک‌ها
159
@shareads‌
اون روش که شما میفرمایید به گمانم این باشه:
http://en.wikipedia.org/wiki/Deep_packet_inspection
اگر داشتم با قند شکن میرفتم آره حرف شما درست بود
ولی مثلا پرشین تولز هم بعد چند دقیقه گردش تو انجمن میره تو لیست سیاه
حتی نمیتونم سیستم عامل رو به روز کنم ( این یکی درست یکی دو مگ که میگیره خودتو بکشی یک کیلو دیگه هم آپدیت نمیکنه باید مودم رو خاموش/روشن کنی)
چه سگی بستن نمیدونم
میخوام برم حجمی از شرکت ها بگیرم دست کم پول که میدم میتونم دو بار زنگ بزنم پشتیبانی فحش بدم

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
@doomhammer65ir

بله. این اتفاق فقط باید درصورت استفاده از فی**تر**شکن بیفته و درحالت عادی نباید مشکلی داشته باشید. البته برخی افراد گزارش های تایید نشده ای مثل شما دادن که در دانلود فایل های حجیم دقیقا همین اتفاقی که شما گفتید براشون می افته ولی برای من بدون فی**تر**شکن تا حالا اتفاق نیفتاده.

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
مخابرات اینقدر طرح رایگان و ارزون گذاشت طی 2 سال مشتریاش زیاد شدن گند زده شد به همه سرویس و خدماتش! نتونستن مشتریارو جمع کنن دیگه!
سرعت من تو روز عادی تا 300 کیلوبیت میره با نت 2 مگ خوب من راضیم ازین سرعت ولی از 1 به بعد یدفعه سرعت میشه 30 کیلوبیت :|||||||| خو یعنی چی آخه؟ :|

به نظر من شاتل عالیه! 2 سال ازش سرویس داشتم واقعا راضی بودم! نه قطعی داشت نه سرعتش افت داشت! بقیه شرکتهای ارائه دهنده خدمات نت همشون مشکل دارن.

persianavatar

Registered User
لایک‌ها
260
مخابرات اینقدر طرح رایگان و ارزون گذاشت طی 2 سال مشتریاش زیاد شدن گند زده شد به همه سرویس و خدماتش! نتونستن مشتریارو جمع کنن دیگه!
سرعت من تو روز عادی تا 300 کیلوبیت میره با نت 2 مگ خوب من راضیم ازین سرعت ولی از 1 به بعد یدفعه سرعت میشه 30 کیلوبیت :|||||||| خو یعنی چی آخه؟ :|

به نظر من شاتل عالیه! 2 سال ازش سرویس داشتم واقعا راضی بودم! نه قطعی داشت نه سرعتش افت داشت! بقیه شرکتهای ارائه دهنده خدمات نت همشون مشکل دارن.
دیگه نیست دوست عزیز از عید 94 مخابرات کل کشور طرح رایگانشو ورداشت + شبانه هم دیگه وجود خارجی نداره تو اینترنت مخابرات :(

signul

Registered User
لایک‌ها
938
دیگه نیست دوست عزیز از عید 94 مخابرات کل کشور طرح رایگانشو ورداشت + شبانه هم دیگه وجود خارجی نداره تو اینترنت مخابرات :(
الان در استان کرمان یک طرح گذاشتن از بهار تا بهار که شبانه رایگان داره البته باید قرار داد یکساله ببندی

persianavatar

Registered User
لایک‌ها
260
الان در استان کرمان یک طرح گذاشتن از بهار تا بهار که شبانه رایگان داره البته باید قرار داد یکساله ببندی
اون فقط کرمان نیست همه جای کشوره اینجا یعنی خراسان رضوی هم بهار تا بهار هست یک ساله با هدیه مودم اینترنت 1 و 2 مگ
بدبختی اینه یک شهر نیست ! کل ایران رو ساپورت میکنه این غول ظالم :(

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته قرارداد یکساله هست اما ماهیانه رو قبض میاد

من برا خونه فعلا ۱۲۸ کیلو گرفتم که سرعتش تو وایبر از های وب خط خونه پدرم که ۲ مگه بیشتره

از سال جدید های وب رو وایبر و اینستاگرام اذیت میکرد که از امروز کاملا مسدود شدن هر دوشون

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
فعلا که از اونور عید تا به حال اکثر سرویس ها ترکیده، زیرساخت باز دوباره یه سیستم جدید فیلترینگ راه انداخته یا داره تست میکنه، اینترنت ها داغونه.

دانلود تورنت هنوز مشکلی پیدا نکرده خدا رو شکر، فول دارم دانلود میکنم الان چون هیچ کار دیگه ای به جز دانلود نمیتونم با این وضع اینترنت بکنم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
راستش من هم شنیدم از مخابرات که تعریفی نداره

اما چون خط خونه خودم فیبر هست مجبور هستم مخابرات بگیرم

من تا الان به صورت جدی تست نکردم
راستش چون نگران بودم پورت پر نشه یه ۱۲۸ برای ۲ ماه و ۶ گیگ ترافیک گرفتم

منتها وقتی خونه بودم و تست کردم دیدم که سرعت وایبر با همون نت ۱۲۸ مخابرات بیشتر از نت های وب خونه پدرم هست

فکر میکنم که اینها اسپید رو روی پورت های غیر از ۸۰ باز گذاشتن

به هر حال من شخصا فکر میکنم این مخابرات از هر شهر به هر شهر و از هر منطقه به منطقه دیگه وضعیتش متفاوته

یه جا خوبه یه جا افتضاحه

حالا خود من باید برم خونه خودم مستقر بشم و بعد نظر نهایی رو بدم

امیدوارم اونجا افتضاح نباشه

persianavatar

Registered User
لایک‌ها
260
راستش من هم شنیدم از مخابرات که تعریفی نداره

اما چون خط خونه خودم فیبر هست مجبور هستم مخابرات بگیرم

من تا الان به صورت جدی تست نکردم
راستش چون نگران بودم پورت پر نشه یه ۱۲۸ برای ۲ ماه و ۶ گیگ ترافیک گرفتم

منتها وقتی خونه بودم و تست کردم دیدم که سرعت وایبر با همون نت ۱۲۸ مخابرات بیشتر از نت های وب خونه پدرم هست

فکر میکنم که اینها اسپید رو روی پورت های غیر از ۸۰ باز گذاشتن

به هر حال من شخصا فکر میکنم این مخابرات از هر شهر به هر شهر و از هر منطقه به منطقه دیگه وضعیتش متفاوته

یه جا خوبه یه جا افتضاحه

حالا خود من باید برم خونه خودم مستقر بشم و بعد نظر نهایی رو بدم

امیدوارم اونجا افتضاح نباشه
درود
بنده با 8 سال سابقه نت نفهمیدم مخابرات چی به چیه !
پارسال خونمون یک جا دیگه بود اون هم به مدت 4 سال تو این 4 سال نت مخابرات گرفتم همش طرح بعثت بود طرح 128 بود دانلودم 300 کیلوبایت بود پینگ هم باورت نمیشه میومد روی 120 یا 110 !اصلا یک وضعی بود رو اسمونا بودم الان یادش میوفتم اتیش میگیرم ! بعد الان طرح دولتی گرفتم 5 مگابایت سرعت دانلودم 200 یا 250 میاد به زور ! اکثرا قطعی و تایم اوت دارم اخرشم پینگم در بهترین حالبت میشه 160

milla

Registered User
لایک‌ها
246
بهار تا بهار (مخصوصا دو مگش) رو کسی تست نزده؟
متوسط سرعت در ساعات رایگان و غیر رایگان چقدر هست؟

persianavatar

Registered User
لایک‌ها
260
بهار تا بهار (مخصوصا دو مگش) رو کسی تست نزده؟
متوسط سرعت در ساعات رایگان و غیر رایگان چقدر هست؟
اونقدرا هم وضع بچها خوب نیست !
پایین ترین طرح بهار تا بهار 230 به بالاس !

bardiav

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
درود
بنده با 8 سال سابقه نت نفهمیدم مخابرات چی به چیه !
پارسال خونمون یک جا دیگه بود اون هم به مدت 4 سال تو این 4 سال نت مخابرات گرفتم همش طرح بعثت بود طرح 128 بود دانلودم 300 کیلوبایت بود پینگ هم باورت نمیشه میومد روی 120 یا 110 !اصلا یک وضعی بود رو اسمونا بودم الان یادش میوفتم اتیش میگیرم ! بعد الان طرح دولتی گرفتم 5 مگابایت سرعت دانلودم 200 یا 250 میاد به زور ! اکثرا قطعی و تایم اوت دارم اخرشم پینگم در بهترین حالبت میشه 160

شما جدا واسه پینگ ۱۱۰ آتیش می‌گیرید و تو آسمونا دنبالش هستید یا که شوخی می‌کنید؟ پینگ ۱۱۰ که افتضاح هست!!!

persianavatar

Registered User
لایک‌ها
260
شما جدا واسه پینگ ۱۱۰ آتیش می‌گیرید و تو آسمونا دنبالش هستید یا که شوخی می‌کنید؟ پینگ ۱۱۰ که افتضاح هست!!!
درود بر شما
یا شما امریکایی یا ما خل شدیم !o_O:general210:
برادر گل پینگ زیر 150 در سطح دنیا عالی و خوب شناخته میشه
همینطور که در اکثر بازی های انلاین یا نرم افزار های ارتباطی وقتی پینگتون زیر عدد 150 هست سبز پرنگ میشه ):general405:
راستی اگر برای شما 110 افتضاحه پس پینگ خودتون چقدره ؟:eek::general410:
باز هم تقاضا دارم یک ساعتی سیستمتون رو قرض بدید ما عاجزیم بوخودا :|
:general503:

بالا