یعنی به نظر شما اینجوری مشکل برطرف می شه؟
اگه ضرر نمیکنین و پول نباید بدین و میدونین داخلی مشکلی نیست, به امتحانش میارزه
یعنی به نظر شما اینجوری مشکل برطرف می شه؟
منم تایید میکنم بهترین کار برای شما قطع و وصل سرویس هست چون اونجوری 1 پورت دیگه براتون وصل میکنن تو مواردی شبیه مورد شما با این کار مشکلشون حل شدهدوستان من یه 3 سالی هست از مخابرات سرویس 512 نامحدود می گیرم و تو این مدت هیچ مشکلی نداشتم. متأسفانه تو منطقه ما تو تهران هیچ شرکتی پوشش نمی ده و فقط مخابرات هست. الان 2 ماه هست که برگردون بوده تو منطقه و شماره هامون عوض شده. تو این زمان برگردون من اشتباها دو روز اینترنت 4 مگ داشتم که خودشون فهمیدن و درستش کردن. ولی بعد از اون سرعت دانلود من شده 28 کیلوبایت و آپلود هم 8 کیلوبایت! من تو این 2ماه چندین بار با پشتیبانی تماس گرفتم جدا از اینکه این اپراتوراشون هیچی بارشون نیست آخر سر یه کارشناس اومد و گفت خطوط داخلی خونه نویز داره. من از بیرون خونه تست گرفتم و دیدم بازم مشکل از سیم کشی داخل نیست. چند روز پیش رفتم سرویسم رو کردم 1 مگ و حجمی ولی بازم سرعتم همونه. تازه قبض هم برام اومده و همون پول 512 رو ازم گرفتن. واقعا نمی دونم مشکل از چیه و به هیچ وجه هم رسیدگی نمی کنن. حالا می خواستم از کسانی که در این زمینه اطلاعات دارن مشورت بگیرم ببینم چی کار کنم با این وضعیت؟ به نظرتون برم کلا سرویسم رو قطع کنم یا منتظر وایسم؟
ممنون از راهنمایی هر 2 عزیز.منم تایید میکنم بهترین کار برای شما قطع و وصل سرویس هست چون اونجوری 1 پورت دیگه براتون وصل میکنن تو مواردی شبیه مورد شما با این کار مشکلشون حل شده
فقط دقت کنید که حتما پورت خالی داشته باشن!!اینجا حساب کتاب نداره 2 روز دیگه میگن دیگه پورت ندارم اینم مطمئن نیستم ولی فکر میکنم یه تایمی باید بین قطع و وصل 2 تا اشتراک باشه
اگر برید اونجا تو مرکز مخابراتی خودتون بگید مشکلتونو و بخواهید ازشون 2 باره خط رانژه کنن شاید درست بشه(اگه ادم باشن میکنن این کارو)
سلام دوست من
متاسفانه به دلیل عدم وجود نیروی متخصص در کشور این اتفاقات میوفته . متاسفانه وقتی از فیبر نوری استفاده میشه به جای اینکه بهتر بشه اینجا بدتر میشه دلیلش هم نگهداری نا مناسب از فیبر هست و شکستگی های زیادی که در حوضچه فیبر داره اتفاق میوفته . باید صبر کنیم تا کشور چند تا متخصص فیبر به خودش ببینه
روی سیم مسی کاربران الان تا 20مگ سرعت میگیرند . پینگ همین الان خودم از 4.2.2.4 دقیقا 151ms هست که فک میکنم خدایی عالی باشه
بازم موردی بود در خدمتم
به نظر من بهترین اینترنت در مشهد شاتل هستش و بعدش صبانت ... سمت مخابرات نرو .. چون نه پشتیبانی درستی داره نه کیفیت خوبی ..سلام من ساکن مشهد منطقه مصلی مرکز مخابرات عدالت هستم. من تا یه ماه پیش ساکن مرکز مخابرات امت بودم از اینترنت پیشگامان استفاده میکردم به مدت 3 سال.
الان در این منزل جدید قصد خرید اشتراک اینترنت دارم. پیشگامان که تو این مرکز مخابرات عدالت تجهیزات نداره. چون راضی بودم از این شرکت.
حالا موندم از چه شرکتی بگیرم. مخابرات رفتم و استعلام خطمو گرفتم خط آزاد و سیمی است. فیبر نوری نیست.
حالا به نظر شما تو اون منطقه مخصوصا مشهد adsl مخابرات خوبه؟ من طرح یک مگ تا 5 گیگ یکساله با ترافیک شباه رایگانو انتخاب کردم.
اون منطقه قطعی نداره؟ بعد از یه هفته سرعت پایین نمیاد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
تشکر از راهنمایی شما دوست عزیز...به نظر من بهترین اینترنت در مشهد شاتل هستش و بعدش صبانت ... سمت مخابرات نرو .. چون نه پشتیبانی درستی داره نه کیفیت خوبی ..
تشکر از راهنمایی شما دوست عزیز...
من واسم دانلود رایگان شبانه خیلی مهمه... که بعد چند روز خیلی افتضاح سرعتش کم نشه.
من همیشه ساعات رایگان رو متداوم میزارم رو دانلود. میخوام اگر سرعتش کم میشه حداقل از یک هشتم کمتر نشه.
به نظرتون کدوم بهتره. ازش اشتراک بگیرم؟
اگر فقط واسه دانلود میخواید وایمکس ایرانسل طرح های نامحدود داره ولی واقعا عالیه .. شبانه روز هیچ افت سرعتی نداره ، من 1مگ ناحدود داشتم سرعت دانلود 130 تکون نمیخورد ولی ماهی 80 تومن پول میدادمتشکر از راهنمایی شما دوست عزیز...
من واسم دانلود رایگان شبانه خیلی مهمه... که بعد چند روز خیلی افتضاح سرعتش کم نشه.
من همیشه ساعات رایگان رو متداوم میزارم رو دانلود. میخوام اگر سرعتش کم میشه حداقل از یک هشتم کمتر نشه.
به نظرتون کدوم بهتره. ازش اشتراک بگیرم؟
دوستان با نت مخابرات یه پینگ از 8888 بگیرید بزارید ممنون
شما یه زحمت بکش با سرور داخلی هم یه پینگ بزار مثلا از ورزش3 بگیرمخابرات تهران مرکز قدوسی، ساعت حدوداً 6 بعد از ظهر:
خاطر نشان کنم که پینگ ثبات نداره، الان 2 ماهه که پینگ پایینی داره میده، دور و بر 100، ولی 3 ماه پیش نزدیک 300 میداد تا چند ماه قبلش، بعضی وقت ها نزدیک 80 میده، و خیلی وقت ها هم بین 80 تا 2000 میچرخه (کاملاً نا مشخص، کاملاً نا معین، کاملاً بی ملاحظه!)
شما یه زحمت بکش با سرور داخلی هم یه پینگ بزار مثلا از ورزش3 بگیر
ممنون
مخابرات مشهد هم گندشو در آورده!
مثلِ اینکه سیستم گلدنت کلا عوض شده،از موقعی که اون عوض شده سرعت شبانه من حتی از سرورهای داخلی به 90 نمیرسه
در صورتی که قبلا ثابت 250 بود.
هیچکس جواب اینو ندهاقا یکی به ما بگه شبانه مخابرات فقط برای سرویس 6 ماهه تا 1 ساله هستش یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟