• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL مخابرات

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
دوستان من که از این سیستم مخابرات چیزی نفهمیدم من 2 مگ نامحدود دارم ماهی 74 تومان هست درسته؟
امروز با تلفن شارژ کردم 68 تومان شد
تو پنل سایت کاربری هم نزده چند روز مونده یا چقدر ازاد مصرف کردم
دوستان چطوری پرداخت میکنن مال من زد postpaid اس ام اس به صاحبخونه میاد میشه کاری کرد شماره خودم رو بدم؟
سایت تنظیمات کمی داره اصلان مشخص نیست این پرداختی کردم ثبت شده یا نه

912

Registered User
لایک‌ها
472
عزیز دلم اینجا مشهده ! طرف زنگ که میزنی فقط بلده بگه شما اینترنتت وصله !
فکر میکنن شرکت آب کار میکنن و اینترنت هم مثل آب میمونه ، میگه شلنگ رو باز کن ، آب میاد ؟ پس مشکلی ندارید بای !!!!
بخدا 2تا سوال ساده بکنی کم میاره میگه تو پنل من نیست ! اعصابمو خورد کردن
ههههههه شیلنگ آبو خوب اومدی

omiddz

Registered User
لایک‌ها
36
الان بیشتر از 2 هفتست که اینترنت مخابرات قطع و وصل میشه، مثل اینکه بیشتر از حد پورت فروختن و IP کم آوردن(با تایید دو تا از پشتیبان های خودشون) خلاصه اینکه افتضاح شده. مال منطقه خاصی هم نیست و سراسریه توی تهران

farahabad

Registered User
لایک‌ها
145
سلام من دو ساله از مخابرات پيروزي دارم استفاده ميكنم خدايي توي اين دو سال يك بار هم قطع نشده و حتي يك كيلو بايت هم كم فروشي توي كارشون نبوده خيلي راضيم خيلي.اصلا يادم نيست به پشتيبانيش زنگ زده باشم!! قبلا از شركت نيونت و فن آوا داشتم من هر روز با اين اپراتورهاشون توي تلفن جنگ و دعوا داشتم ديگه اين اواخر كار ميكشيد به فحش و ناسزا ! با هزار و يك روش اين بي همه چيزا دزدي ميكردن مثلا يك ساعت پيش 2 گيگ شارژ ميكردم ميومدم ميديدم يك و نيم گيگش بدون هيچ دليلي پريده! يعني بدون اغراق هفته ايي 3-4 بار بايد ميرفتم پاي خوپرداز بانك تا پول به حسابشون بريزم. اسمس اطلاع رساني ميفرستاد دونه ايي 100 تومن توي فاكتور حساب ميكرد . خدا لعنتشون كنه خيلي من بيچاره رو تيغ زدن و اذيت كردن.

JaroOBarghi

Registered User
لایک‌ها
5,223
دوستان دلایل پینگ متغیر چیست؟

یه هفته میبینی پینگ 50ست (با سرور های داخلی) ولی میبینی ب مدت 6ماه پینگ زیر 230 نمییاد (با سرور های داخلی!)

masudehsan

Registered User
لایک‌ها
192
من هم سه ساله از اینترنت مخابرات استفاده میکنم و فقط یکبار افت سرعت داشتم که اون هم با یکبار تماس با پشتیبانیش بلافاصله برطرف شده . خلاصه که خیلی راضیم از امکانات و پاسخ گوییشون . ما غرب تهران هستیم و مرکز مخابراتیمون هم پیام نوره . سردار جنگل به سمت پونک

hsdn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
مخابرات استانه اشرفیه - گیلان
طرح 1 مگابیتی با حجم 5 گیگابایت
این تست سرعت سرعت درستی رو نشون میده؟چون من فکرمیکنم خط من رو روی پورت 512 بسته هستند و این طرح رو اشتباهی وصل کردند ممنون میشم راهنمایی کنید.
4131711027.png
4131690871.png

4131685643.png

چون خط نویز داره و سرعتم نوسان 3 تا به فاصله 2 دقیقه گرفتم گذاشتم ممنون میشم راهنمایی کنید که این سرعت درستی هست یانه.

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
دوستان دلایل پینگ متغیر چیست؟

یه هفته میبینی پینگ 50ست (با سرور های داخلی) ولی میبینی ب مدت 6ماه پینگ زیر 230 نمییاد (با سرور های داخلی!)

پینگتون رو با یه نرم افزار مثلاً pingplotter خوب برسی کنید تا مشکل رو واضح تر ببینید، پینگ به مودم، خط شما، تجهیزات بر خط، اتصالات پُستِ شما تا .... خود مخابرات و شبکه داخلی اونها و در نهایت شبکه بین مخابرات و زیر ساخت از چندین جای مختلف ممکنه تغییر کنه. ببینید میتونید با اون نرم افزار محل مشکل رو پیدا کنید؟

مخابرات استانه اشرفیه - گیلان
طرح 1 مگابیتی با حجم 5 گیگابایت
این تست سرعت سرعت درستی رو نشون میده؟چون من فکرمیکنم خط من رو روی پورت 512 بسته هستند و این طرح رو اشتباهی وصل کردند ممنون میشم راهنمایی کنید.
4131711027.png
4131690871.png

4131685643.png

چون خط نویز داره و سرعتم نوسان 3 تا به فاصله 2 دقیقه گرفتم گذاشتم ممنون میشم راهنمایی کنید که این سرعت درستی هست یانه.

با تست speedtest نمیتونی بگی خط رو چقدر بستند برات، از داخل مودم ببین. تناوب سرعت تو speedtest فقط به خط شما بر نمیگرده، ضریب اشتراک، مصرف کاربرانی که با شما به اشتراک پهنای باند گذاشته شده اند، ساعت و پهنای باند مرکز هم توش دخیله.

ahpiri

Registered User
لایک‌ها
38
منم مخابرات دارم! اصلا خوب نیست. توصیه می کنم برید از جای دیگه بخرید. دهن منو سرویس کرده اینقدر قطع میشه هیچ موقع هم درست پاسخ نمیدن که چرا قطعه همش میگن شنبه درست میشه!!!!!!!!!

hsdn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
منم مخابرات دارم! اصلا خوب نیست. توصیه می کنم برید از جای دیگه بخرید. دهن منو سرویس کرده اینقدر قطع میشه هیچ موقع هم درست پاسخ نمیدن که چرا قطعه همش میگن شنبه درست میشه!!!!!!!!!
درمورد قطعی بهتره بررسی کنید که سیم کشی داخلیتون مشکلی نداره.درمورد پشتیبانی هم با 2020تماس بگیرید واقعا پشتیبانی خوب وپاسخگویی دارند.درمورد قطعی بستگی به منطقه هم داره مخابرات جزو شرکت هایی هست که به نظرمن دزدی حجم نداره و از نظر قیمتی هم مناسب هست من که تاحدودی ازشون راضی هستم نسبت به دیگر شرکت ها.

ahpiri

Registered User
لایک‌ها
38
درمورد قطعی بهتره بررسی کنید که سیم کشی داخلیتون مشکلی نداره.درمورد پشتیبانی هم با 2020تماس بگیرید واقعا پشتیبانی خوب وپاسخگویی دارند.درمورد قطعی بستگی به منطقه هم داره مخابرات جزو شرکت هایی هست که به نظرمن دزدی حجم نداره و از نظر قیمتی هم مناسب هست من که تاحدودی ازشون راضی هستم نسبت به دیگر شرکت ها.
دوست عزیز من نامحدودش رو دارم. باز حجمی هاش بهتره

idnavmooknedr

Registered User
لایک‌ها
1,859
دوستان کسی اطلاعی نداره دقیقا به چه دلیل طرح های نامحدود رو واسه بعضی استان ها ورداشتن؟

mhsnrah

Registered User
لایک‌ها
41
قبض تلفن اومده روش نوشته تغییر سرویس‌های نامحدود به حجمی با امتیازات ویژه !!!
سرچ کردم دیدم فارس نوشته:
به نقل از فارس‌نیوز :
تغییر تعرفه ADSL مخابرات در روزهای آینده+جدول
نوع فروش سرویس اینترنت پر سرعت (ADSL) مخابرات از دهه فجر از نامحدود به حجمی تغییر خواهد کرد. تعرفه جدید ADSL مخابرات اعلام شده است.

• به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، معاون بازاریابی و فروش شرکت مخابرات استان تهران از تغییر نوع فروش سرویس اینترنت پر سرعت (ADSL) مخابرات از نامحدود به حجمی از دهه فجر خبر داده است.

محمدرضا بیدخام در گفت وگو با فارس تاکید کرد: سرویس مشترکان قدیمی که از نوع نامحدود است، تغییری نخواهند کرد.

وی ادامه داد: فروش حجمی ADSL هم اکنون تنها در استان البرز انجام می‌شود و توقف فروش به روش دانلود نامحدود و اجرای فروش حجمی ADSL طبق مصوبه 152 کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات است.

به این ترتیب از دهه فجر، فروش ADSL مخابرات به مشترکان جدید از نوع نامحدود به حجمی تغییر می‌کند.

تعرفه های جدید ADSL برای بسته‌های حجمی

تعرفه سابق نامحدود (حداکثر 8-1) 6GB 4GB 2GB هزینه اشتراک سرعت
    85000 64K
    125000 110000 90000 128K
    150000 130000 110000 256K
    240000 155000 125000 512K
    430000 275000 175000 140000 75000 1M
    740000 310000 215000 175000 120000 2M
    هزینه نصب و راه اندازی سرویس حداکثر 95 هزار ریال اعلام شده است.

البته پس از اتمام حجم‌های خریداری شده، سرویس قطع نمی‌شود؛ بلکه هزینه اضافی بر حسب قیمت تعیین شده بصورت اتوماتیک روی قبض تلفن منظور می‌شود.

قیمت هر گیگابایت حجم اضافه نیز به شرح زیر است:

قیمت حجم اضافه

1 تا 5 گیگابایت حجم اضافه 4 هزار تومان، 5 تا 10 گیگابایت حجم اضافه 3 هزار تومان و بیش از 10 گیگابایت حجم اضافه 2 هزار تومان است.

انتهای پیام/آ
دوستان چه خبر شده؟
قراره سرویس‌های نامحدود رو کنسل کنند؟
محدود شدن اینترنت هدیه دهه مبارک فجره؟
.
.
.
اینترنت نامحدودم آرزوست

Last edited:

hsdn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
دوست عزیز من نامحدودش رو دارم. باز حجمی هاش بهتره
من تهران نامحدود دارم راضی هستم واقعا خوبه به نظرمن از شرکت ها هم گرفتم شما حتما از شرکت ها استفاده نکردید استفاده کنید به نظرمن قدر مخابرات رو میدونید.درحال حاضر هم دانشجوی گیلان هستم اینجا هم مخابرات حجمی دارم راضی هستم واقعا.

hsdn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
دوستان کسی اطلاعی نداره دقیقا به چه دلیل طرح های نامحدود رو واسه بعضی استان ها ورداشتن؟
انگار قانون جدیدی گذاشتند که دیگه هیچ شرکتی حق ارائه اینترنت نامحدود نداره وتنها امکان ارائه طرح های حجمی وجود داره.

farahabad

Registered User
لایک‌ها
145
اگر خبر درست باشه و يوزرهاي نامحدود قبلي رو حذف نكنن كه خيلي عالي ميشه و اگر هم حذف كنن من كلا قيد اينترنت رو ميزنم چون حجم دانلودي من اينقدر بالاست كه سرويس حجمي اصلا توجيه اقتصادي نداره.

hsdn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
قبض تلفن اومده روش نوشته تغییر سرویس‌های نامحدود به حجمی با امتیازات ویژه !!!
سرچ کردم دیدم فارس نوشته:

دوستان چه خبر شده؟
قراره سرویس‌های نامحدود رو کنسل کنند؟
محدود شدن اینترنت هدیه دهه مبارک فجره؟
.
.
.
اینترنت نامحدودم آرزوست
بله طبق قانونی که دربالا هم اعلام شده هیچ ISP حق فروش اینترنت نامحدود نداره و تمامی طرح های حجمی می شود.
البته انگار کسانی که از قبل نامحدود دارند همونطور میمونه ومشکلی نداره البته درصورتی که بخوان تغییری توی طرحشون بدن دیگه نامحدود بهشون تعلق نمی گیره.
مثلا وزیر ارتباطات اینهمه کارکرده وضعیت رو بهتر کنه گفت اینترنت ارزون میشه همه گفتند نه خب داره ارزون میشه اینترنت آشغال دارن ارائه میدن ارزون هم باشد بشه اینترنت ایران بااین سرعت زغالی که نمیشه باهاش کاری کرد خب باید دانلود کرد تا بتونیم مثلا فیلم های آموزشی رو ببینیم دیگه آنلاین که نمیشه دید معلوم نیست دارند چه بلایی سرمون میارن.
درصورتی که اینترنت نامحدود دارید به نظرمن زودتر برید طرح هایی با سرعت بالاتربگیرید چون درآینده ای نزدیک دیگه نمیدن سرعت بالاتر.واینکه هنوز اعلام نکردم ولی شاید طرح های نامحدود هم بعداز تموم شدن قراردادشون به طرح های حجمی برسند هیچ چیز معلوم نیست چون قانون مشخصی وجود نداره.

hsdn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
اگر خبر درست باشه و يوزرهاي نامحدود قبلي رو حذف نكنن كه خيلي عالي ميشه و اگر هم حذف كنن من كلا قيد اينترنت رو ميزنم چون حجم دانلودي من اينقدر بالاست كه سرويس حجمي اصلا توجيه اقتصادي نداره.
بدون اینترنت که نمیشه موند منم حجم دانلودیم خیلی بالاست هرشب دارم دانلود میکنم بازم کلی لیست دانلودمنیجرم پره و همیشه داره پر تر هم میشه بجای کم شدن.فکرکنم دیگه بایدبه فکراینترنت ماهواره ای بیوفتیم ارزشش رو داره بااین وضعیت.

idnavmooknedr

Registered User
لایک‌ها
1,859
انگار قانون جدیدی گذاشتند که دیگه هیچ شرکتی حق ارائه اینترنت نامحدود نداره وتنها امکان ارائه طرح های حجمی وجود داره.
ولی ISP های پارس آنلاین و آسیا تک طرح های نامحدود دارند...

hsdn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
ولی ISP های پارس آنلاین و آسیا تک طرح های نامحدود دارند...
همونطورکه استان تهران هنوز داره اینترنت نامحدود ارائه میده ISP هم دارند ارائه میدن وقتی طرح کامل بشه احتمال قطع شدن این سرویس ها هم وجود دارد البته همین اینهاشایعاتی بیش نیست معلوم نیست به طور قطع چه اتفاقاتی می افته و چطور میشه باید صبر کرد و دید.

بالا