sajadpbk
Registered User
- نوشتهها
- 1,343
- لایکها
- 268
دانلودتون چند گیگه؟من مخابرات 2 مگ محدود ماهی 17500 دارم سرعتش شب و روز روی 500 کیلوبایت هست حتی ساعات رایگان. راضیم بشدت بجز پینگ بالاش.
دانلودتون چند گیگه؟من مخابرات 2 مگ محدود ماهی 17500 دارم سرعتش شب و روز روی 500 کیلوبایت هست حتی ساعات رایگان. راضیم بشدت بجز پینگ بالاش.
والا سرعتش کاملا ثابت هست بالای 500 تا 570 و بیشترین دانلودی که گذاشتم 8 گیگ در یک شب. تا حالا هر چی گذاشتم فردا تکمیل شده منتها ثبات سعت روی سرور داخلی هثت و خارجی ها بعضی شبا میاد حدود 350.دانلودتون چند گیگه؟
نه میدونم اینووالا سرعتش کاملا ثابت هست بالای 500 تا 570 و بیشترین دانلودی که گذاشتم 8 گیگ در یک شب. تا حالا هر چی گذاشتم فردا تکمیل شده منتها ثبات سعت روی سرور داخلی هثت و خارجی ها بعضی شبا میاد حدود 350.
حجم 3 گیگ هست + 3 گیگ هدیه انصراف از مودم رایگان = 6 گیگ + به ازای 20 گیگ خرید ترافیک 5 گیگ رایگان که قیمت هر گیگ هم 3200 حساب میکنن (کرمان - فیبر نوری)نه میدونم اینو
میگم حجم مصرفی در یک ماه چقدره،،
عالیحجم 3 گیگ هست + 3 گیگ هدیه انصراف از مودم رایگان = 6 گیگ + به ازای 20 گیگ خرید ترافیک 5 گیگ رایگان که قیمت هر گیگ هم 3200 حساب میکنن (کرمان - فیبر نوری)
دوستان لطفا جواب ما رو بدینسلام دوستان وضعیت اینترنت در مرکز مخابراتی شهدای گمنام منطقه 7 چطوره؟ چه شرکتی اونجا خوبه؟ اینترنت شرکت مخابرات در این مرکز چجوریه؟
پیش شماره هاش هم اینه : ۷۷۰۴ – ۷۷۰۵ – ۷۷۰۶ – ۷۷۰۷ – ۷۷۰۸ – ۷۷۳۶ – ۷۷۳۷ – ۷۷۳۸
ممنون میشم دوستانی که اونجان یه خبری به ما بدن ممنون
نه نداره.دوستان اینترنت نامحدود مخابرات، واقعاً نامحدود هست دیگه؟ یعنی از این مسخره بازی ها نداره که فلان مقدار مصرف کنیم، سرعتش کمتر میشه یا محدودیت پیدا میکنه؟
مخابرات این شهر با مخابران اون شهر فرق میکنه؟ مخابرات باید یک سیستم کلی داشته باشه نه اینه در تهران نت نامحدود بدن ولی در کرمان فقط حجمی....
لعنت به گیگ... نیاز های ما نامحدوده من دانلود هم نمیکنم ولی در آخر ماهی 6 گیگ مصرف میشه هیچ دانلودی ندارم
سلام دوست عزیزدوستان بنده نماینده مخابرات خراسان رضوی هستم . اگر سوال یا مشکل یا استعلام خاص و کمکی از دست بنده بر میاد در خدمت هستم البته فقط در استان خراسان .
آفر : یکسال اینترنت - سرویس 2مگ که پهنای باند تا 10مگ باز هست و حجم ماهیانه 3 گیگ به همراه مودم که اگه مودم رو نخواهید ماهیانه دوگیگ هدیه داده میشه یعنی ماهیانه 5 گیگ+ شبانه رایگان ... قیمت 181500 تومان
سلام دوست منسلام دوست عزیز
من اینترنت 2Mbps پنج گیگ یکساله دارم ، عزیز واقعا داغونه ! من اینترنت میخوام که پینگ تایم خوبی داشته باشه و تایم اوت هم نداشته باشه ... این بالاترین طرح مخابراته اما به دلیل پهنای باند بالا خیلی نویز داره !
با توجه به اینکه من فیبر نوری هستم و به صورت اجباری باید مخابرات باشم ، دقیقا باید چیکار کنم که مشکلم حل بشه ؟
پس اینجوری که معلومه ، به هیچ نتیجه ای نمیرسیم !سلام دوست من
متاسفانه به دلیل عدم وجود نیروی متخصص در کشور این اتفاقات میوفته . متاسفانه وقتی از فیبر نوری استفاده میشه به جای اینکه بهتر بشه اینجا بدتر میشه دلیلش هم نگهداری نا مناسب از فیبر هست و شکستگی های زیادی که در حوضچه فیبر داره اتفاق میوفته . باید صبر کنیم تا کشور چند تا متخصص فیبر به خودش ببینه
روی سیم مسی کاربران الان تا 20مگ سرعت میگیرند . پینگ همین الان خودم از 4.2.2.4 دقیقا 151ms هست که فک میکنم خدایی عالی باشه
بازم موردی بود در خدمتم
اینطور مشکلات روی فیبر هست و نرم افزاری نیست . شماره تلفن رو برام پ.خ کنید تا مجوز سرعت رو روی 10 مگ براتون فیکس کنم ولی فکر نمی کنم تغییری ایجاد بشه و مربوط به سخت افزار فیبر هستپس اینجوری که معلومه ، به هیچ نتیجه ای نمیرسیم !
آیا امکانش هست دانلود استریم سرویس بنده که روی 24 مگابایت بسته شده رو کمتر کنید ؟
مثلا بزارید 10مگابایت
پس اینجوری که معلومه ، به هیچ نتیجه ای نمیرسیم !
آیا امکانش هست دانلود استریم سرویس بنده که روی 24 مگابایت بسته شده رو کمتر کنید ؟
مثلا بزارید 10مگابایت