• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL مخابرات

MyView

Registered User
لایک‌ها
83
دانلودتون چند گیگه؟
والا سرعتش کاملا ثابت هست بالای 500 تا 570 و بیشترین دانلودی که گذاشتم 8 گیگ در یک شب. تا حالا هر چی گذاشتم فردا تکمیل شده منتها ثبات سعت روی سرور داخلی هثت و خارجی ها بعضی شبا میاد حدود 350.

sajadpbk

Registered User
لایک‌ها
268
والا سرعتش کاملا ثابت هست بالای 500 تا 570 و بیشترین دانلودی که گذاشتم 8 گیگ در یک شب. تا حالا هر چی گذاشتم فردا تکمیل شده منتها ثبات سعت روی سرور داخلی هثت و خارجی ها بعضی شبا میاد حدود 350.
نه میدونم اینو

میگم حجم مصرفی در یک ماه چقدره،،

MyView

Registered User
لایک‌ها
83
نه میدونم اینو

میگم حجم مصرفی در یک ماه چقدره،،
حجم 3 گیگ هست + 3 گیگ هدیه انصراف از مودم رایگان = 6 گیگ + به ازای 20 گیگ خرید ترافیک 5 گیگ رایگان که قیمت هر گیگ هم 3200 حساب میکنن (کرمان - فیبر نوری)

Ghased

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان وضعیت اینترنت در مرکز مخابراتی شهدای گمنام منطقه 7 چطوره؟ چه شرکتی اونجا خوبه؟ اینترنت شرکت مخابرات در این مرکز چجوریه؟
پیش شماره هاش هم اینه : ۷۷۰۴ – ۷۷۰۵ – ۷۷۰۶ – ۷۷۰۷ – ۷۷۰۸ – ۷۷۳۶ – ۷۷۳۷ – ۷۷۳۸
ممنون میشم دوستانی که اونجان یه خبری به ما بدن ممنون
دوستان لطفا جواب ما رو بدین
ممنون

diaclost

Registered User
لایک‌ها
82
مخابرات این شهر با مخابران اون شهر فرق میکنه؟ مخابرات باید یک سیستم کلی داشته باشه نه اینه در تهران نت نامحدود بدن ولی در کرمان فقط حجمی....
لعنت به گیگ... نیاز های ما نامحدوده من دانلود هم نمیکنم ولی در آخر ماهی 6 گیگ مصرف میشه هیچ دانلودی ندارم

Last edited:

kingt

Registered User
لایک‌ها
83
من تهرانم خیابون پیروزی خداروشکر نامحدوداش اینجا ثبات داره

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
مخابرات هر شهر/استان دست یک پیمانکار است سرویس دهی اینترنتش. یک جایی رو سپنتا میفروشه، یکی رو اوراکل، یکی دست شاتل هست مستقیم، یک جای دیگه چهار تا دوست باهم شرکت زدند و یهو هوس کردند پیمانکار فروش سرویس مخابرات بشند......

اینجا ایرانه ها، آلمان نیست که حساب و کتاب باشه دوست من.

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
دوستان اینترنت نامحدود مخابرات، واقعاً نامحدود هست دیگه؟ یعنی از این مسخره بازی ها نداره که فلان مقدار مصرف کنیم، سرعتش کمتر میشه یا محدودیت پیدا میکنه؟

CableInternet

Registered User
لایک‌ها
77
دوستان اینترنت نامحدود مخابرات، واقعاً نامحدود هست دیگه؟ یعنی از این مسخره بازی ها نداره که فلان مقدار مصرف کنیم، سرعتش کمتر میشه یا محدودیت پیدا میکنه؟
نه نداره.

MyView

Registered User
لایک‌ها
83
مخابرات این شهر با مخابران اون شهر فرق میکنه؟ مخابرات باید یک سیستم کلی داشته باشه نه اینه در تهران نت نامحدود بدن ولی در کرمان فقط حجمی....
لعنت به گیگ... نیاز های ما نامحدوده من دانلود هم نمیکنم ولی در آخر ماهی 6 گیگ مصرف میشه هیچ دانلودی ندارم

یک تصمیمی گرفتن در مخابرات که تقریبا همه کشور اجرا میشه، بجز تهران که حالت استراتژیک داره واسشون و از ما بهترون هستن :D
غیر از مخابرات هم که شرکتی نیست که واقعا نامحدود بده، همگی یه چیزای مسخره مثل "حداقل 10 گیگ" یا از اون طرف "مصرف منصفانه" (کدوم انصاف!) و... هست.
در مورد مخابرات این مطلب رو بخونید:
http://www.khabaronline.ir/detail/334633/weblog/khorasani

doomhammer65ir

Registered User
لایک‌ها
159
یه زمانی خوب بود مخابرات
الان من یه آپدیت 10 مگابایتی میخوام بگیرم سه بار بابد مودم رو ریست بدم آخرشم بی خیال میشم
دارم میرم اسیاتک یا های وب
مخابرات تهران - مرکز فرد اسدی

behzad_20052006

Registered User
لایک‌ها
39
دوستان بنده نماینده مخابرات خراسان رضوی هستم . اگر سوال یا مشکل یا استعلام خاص و کمکی از دست بنده بر میاد در خدمت هستم البته فقط در استان خراسان .
آفر : یکسال اینترنت - سرویس 2مگ که پهنای باند تا 10مگ باز هست و حجم ماهیانه 3 گیگ به همراه مودم که اگه مودم رو نخواهید ماهیانه دوگیگ هدیه داده میشه یعنی ماهیانه 5 گیگ+ شبانه رایگان ... قیمت 181500 تومان

m4ni

Registered User
لایک‌ها
302
اصفهان که نامحدود نداره
منم مجبور شدم از وایمکس استفاده کنم

reza.ntg

Registered User
لایک‌ها
66
دوستان بنده نماینده مخابرات خراسان رضوی هستم . اگر سوال یا مشکل یا استعلام خاص و کمکی از دست بنده بر میاد در خدمت هستم البته فقط در استان خراسان .
آفر : یکسال اینترنت - سرویس 2مگ که پهنای باند تا 10مگ باز هست و حجم ماهیانه 3 گیگ به همراه مودم که اگه مودم رو نخواهید ماهیانه دوگیگ هدیه داده میشه یعنی ماهیانه 5 گیگ+ شبانه رایگان ... قیمت 181500 تومان
سلام دوست عزیز
من اینترنت 2Mbps پنج گیگ یکساله دارم ، عزیز واقعا داغونه ! من اینترنت میخوام که پینگ تایم خوبی داشته باشه و تایم اوت هم نداشته باشه ... این بالاترین طرح مخابراته اما به دلیل پهنای باند بالا خیلی نویز داره !
با توجه به اینکه من فیبر نوری هستم و به صورت اجباری باید مخابرات باشم ، دقیقا باید چیکار کنم که مشکلم حل بشه ؟

behzad_20052006

Registered User
لایک‌ها
39
سلام دوست عزیز
من اینترنت 2Mbps پنج گیگ یکساله دارم ، عزیز واقعا داغونه ! من اینترنت میخوام که پینگ تایم خوبی داشته باشه و تایم اوت هم نداشته باشه ... این بالاترین طرح مخابراته اما به دلیل پهنای باند بالا خیلی نویز داره !
با توجه به اینکه من فیبر نوری هستم و به صورت اجباری باید مخابرات باشم ، دقیقا باید چیکار کنم که مشکلم حل بشه ؟
سلام دوست من
متاسفانه به دلیل عدم وجود نیروی متخصص در کشور این اتفاقات میوفته . متاسفانه وقتی از فیبر نوری استفاده میشه به جای اینکه بهتر بشه اینجا بدتر میشه دلیلش هم نگهداری نا مناسب از فیبر هست و شکستگی های زیادی که در حوضچه فیبر داره اتفاق میوفته . باید صبر کنیم تا کشور چند تا متخصص فیبر به خودش ببینه :(
روی سیم مسی کاربران الان تا 20مگ سرعت میگیرند . پینگ همین الان خودم از 4.2.2.4 دقیقا 151ms هست که فک میکنم خدایی عالی باشه
بازم موردی بود در خدمتم

reza.ntg

Registered User
لایک‌ها
66
سلام دوست من
متاسفانه به دلیل عدم وجود نیروی متخصص در کشور این اتفاقات میوفته . متاسفانه وقتی از فیبر نوری استفاده میشه به جای اینکه بهتر بشه اینجا بدتر میشه دلیلش هم نگهداری نا مناسب از فیبر هست و شکستگی های زیادی که در حوضچه فیبر داره اتفاق میوفته . باید صبر کنیم تا کشور چند تا متخصص فیبر به خودش ببینه :(
روی سیم مسی کاربران الان تا 20مگ سرعت میگیرند . پینگ همین الان خودم از 4.2.2.4 دقیقا 151ms هست که فک میکنم خدایی عالی باشه
بازم موردی بود در خدمتم
پس اینجوری که معلومه ، به هیچ نتیجه ای نمیرسیم !
آیا امکانش هست دانلود استریم سرویس بنده که روی 24 مگابایت بسته شده رو کمتر کنید ؟
مثلا بزارید 10مگابایت

behzad_20052006

Registered User
لایک‌ها
39
آیا امکانش هست دانلود استریم سرویس بنده که روی 24 مگابایت بسته شده رو کمتر کنید ؟
مثلا بزارید 10مگابایت
اینطور مشکلات روی فیبر هست و نرم افزاری نیست . شماره تلفن رو برام پ.خ کنید تا مجوز سرعت رو روی 10 مگ براتون فیکس کنم ولی فکر نمی کنم تغییری ایجاد بشه و مربوط به سخت افزار فیبر هست

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
مثلا بزارید 10مگابایت

شما خودتون هم میتونید اون سرعت رو کاهش بدید، اکثر مودم ها یکی/دو گزینه برای چنین کاری دارند. بعضی مودم ها هم که تک تکِ کانال های دیتا رو میتونید روشون کنترل داشته باشید در بخش تنظیمات پیشرفته اشان.

حالا شما در تنظیمات ADSL مودمد خودتون به دنبال گزینه Connection Mode/ADSLMode/Modulation و BitSwapping و همچنین تنظیمات SRA بگردید، BitSwapping و SRA رو غیر فعال کنید، و از تنظیمات مودولاسیون، یکی از حالت های G.Dmt و یا T1.413 رو برگزینید و تست کنید ببینید اوضاع بهتر میشه یا خیر.

در ضمن، پشتیبانی PAP ها به درخواست کاربر، سرعت پروفایل ایشان را به هر دلیلی میتونند کاهش بدند، شما با پشتیبانی ADSL مرکزتون تماس بگیرید.

بالا