• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL مخابرات

aminkhaste

Registered User
لایک‌ها
53
مخابرات سرویس های حجمی بالای 128 هم مثل نامحدود ها بدون مدرک میده؟
همه ی سرویس ها بدون مدرک میدن.....دیگه این جنگولک بازی هارو گذاشتن کنار...کارای جدید یاد گرفتن

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

persian-pooya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا از مخابرات تهران قبلا 1 مگ نا محدود داشتیم 6 ماهی 512 تبدیل کردیم از طریق سایت. الان با این قضیه راه افتاده می شه الان از طریق سایت تبدیل به 1 مگ کرد ؟

aminkhaste

Registered User
لایک‌ها
53
آقا از مخابرات تهران قبلا 1 مگ نا محدود داشتیم 6 ماهی 512 تبدیل کردیم از طریق سایت. الان با این قضیه راه افتاده می شه الان از طریق سایت تبدیل به 1 مگ کرد ؟
کلا دیگه تهران نامحدود بالاتر از ۵۱۲ نمیدن...نباید از ۱مگ پایین میمومدی...دیگه راه برگشت نیست:)

912

Registered User
لایک‌ها
472
راسته که میگن مخابرات سیاست مصرف منصفانه نداره؟ یعنی کلا ازاده سرعت کم نمیشه؟

912

Registered User
لایک‌ها
472
نبوددددددد کسی از مرکز نصراللهی سرویس داره؟

persian-pooya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کلا دیگه تهران نامحدود بالاتر از ۵۱۲ نمیدن...نباید از ۱مگ پایین میمومدی...دیگه راه برگشت نیست:)

شما تست کردین که نمی شه؟ من شنیدم می شه اونهای که قبلا داشتن می شه.اگر کسی می شناسین بگوید من بپرسم

aminkhaste

Registered User
لایک‌ها
53
شما تست کردین که نمی شه؟ من شنیدم می شه اونهای که قبلا داشتن می شه.اگر کسی می شناسین بگوید من بپرسم
والا من یه دوستم مثل شما بود...خواس دوباره ۱مگ بگیره با کلی داستان پیچوندنش و ندادن بهش...حالا شما به مخابرات زنگ بزن ببین بهت چی میگن...هیچ کدوم مثل هم حرف نمیزنن

myhamed

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,110
چرا اينجوريه مخابرات؟؟؟
يه ساعتايي بيشتر سايتهارو باز نميكنه!
بعضي وقتا هم مثلا ساعت ٦ مودمو خاموش ميكني بايد بزاري ٥دقيقه به حاله خودش باشه تا dsl ثابت بشه و اينترنت بده!
يه ساعتهايي هم مثل ٤ صبح هنوز مودم روشن نشده dsl چراغش ثابت ميشه و روشن ميشه!!!
بعد ميخواي speedtest بگيري وسطش fail ميشه!!!!
تازه سيگنالم خوبه ٣٠
نويزم هم نسبتا خوبه ٤٦

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
اینترنته
من الان خودم سرعت 1 مگ 7 گیگ دانلود. ملهی 15 میدم
شبانه رایگان
Speed download: 350 kb ta 380

توی تعرفه که نوشته اینترانت، نمیدونم چرا اینترنت میده بهتون. البته حساب و کتاب دقیق هم نداره، پخش اینترنت مخابرات اونجا دستِ شرکت سپنتا است، ممکنه فردا یهو متوجه بشند و اینترنت رو از رو اون سرویس حذف کنند.

ممکن هم هست فقط در مورد شما اون خطا بوجود آمده باشه، بودند دوستانی که سرویس 128 نامحدود خریده بودند ولی پروفایلشون رو 1 مگ بسته شده بوده، حتی تو خود مخابرات تهران. خطای انسانی همیشه امکان رخ دادنش هست. بالعکس این هم زیاد بوده، سرویس 2 مگ خریدند ولی پروفایل 512 براشون بستند که نظیر این البته بیشتر گزارش میشه، کیه که از سرویس رایگان و اضافه بدش بیاد و بخواد گزارش کنه تا ازش بگیرند و حذفش کنند؟ :D

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
چند روزه سرعت داغونه، کم میشه چند وقت دوباره عادی میشه
قطع و وصل هم میشه
ماهی 80 میدم برای 2 مگ که اینجوری نشه اه ه ه ه

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
اینترنته
من الان خودم سرعت 1 مگ 7 گیگ دانلود. ملهی 15 میدم
شبانه رایگان
Speed download: 350 kb ta 380
سلام...من هم استان فارس هستم....میخواستم ببینم قضیه ی این مخابرات چه جوریه؟؟خوبه؟؟؟بگیرم؟؟چون واقعا مفته ..فقط. کیفیتش چه جوریه؟...مگه اینترنت مخابرات هم طرح شبانه رایگان داره؟؟؟شما کدوم شهر هستین؟

sajadpbk

Registered User
لایک‌ها
268
سلام...من هم استان فارس هستم....میخواستم ببینم قضیه ی این مخابرات چه جوریه؟؟خوبه؟؟؟بگیرم؟؟چون واقعا مفته ..فقط. کیفیتش چه جوریه؟...مگه اینترنت مخابرات هم طرح شبانه رایگان داره؟؟؟شما کدوم شهر هستین؟
شیراز هستم
شما اول برو ببین یکی که توی شهرتون داره و اشنا هست بببن speed downlaod چند اگه خوب بوذ بگیر تو بعضی از شهرا افتضاح هست

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
شیراز هستم
شما اول برو ببین یکی که توی شهرتون داره و اشنا هست بببن speed downlaod چند اگه خوب بوذ بگیر تو بعضی از شهرا افتضاح هست
خوب مسیله اینجاست که هیچ کدوم از اشناها اینترنت بیست نت نداره....از کی بپرسم؟

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
سرعت 1 مگابیت
واسه من 340 تا 380 هست
نرمالش 120 تا 130 هست
بعد الان یک مگ که گرفتی نامحدود ماهی 25 هزار و دویست میاد روی قبض تلفونتون درسته؟چون یک نفر یه جا تو نت میگفت با این که نامحدود گرفته ولی باز بیشتر میاد روی قبضشون..!!!مگه هم چین چیزی هم میشه؟

sajadpbk

Registered User
لایک‌ها
268
نامحدود ندارم حجمی هست 7 گیگابایت
ن اون که شما میگین امکان نداره

بالا