aminkhaste
Registered User
همه ی سرویس ها بدون مدرک میدن.....دیگه این جنگولک بازی هارو گذاشتن کنار...کارای جدید یاد گرفتنمخابرات سرویس های حجمی بالای 128 هم مثل نامحدود ها بدون مدرک میده؟
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
همه ی سرویس ها بدون مدرک میدن.....دیگه این جنگولک بازی هارو گذاشتن کنار...کارای جدید یاد گرفتنمخابرات سرویس های حجمی بالای 128 هم مثل نامحدود ها بدون مدرک میده؟
کلا دیگه تهران نامحدود بالاتر از ۵۱۲ نمیدن...نباید از ۱مگ پایین میمومدی...دیگه راه برگشت نیستآقا از مخابرات تهران قبلا 1 مگ نا محدود داشتیم 6 ماهی 512 تبدیل کردیم از طریق سایت. الان با این قضیه راه افتاده می شه الان از طریق سایت تبدیل به 1 مگ کرد ؟
اره...از اول با تعرف ۱به ۸ تا اخرشه و ثابتهراسته که میگن مخابرات سیاست مصرف منصفانه نداره؟ یعنی کلا ازاده سرعت کم نمیشه؟
شما تست کردین که نمی شه؟ من شنیدم می شه اونهای که قبلا داشتن می شه.اگر کسی می شناسین بگوید من بپرسمکلا دیگه تهران نامحدود بالاتر از ۵۱۲ نمیدن...نباید از ۱مگ پایین میمومدی...دیگه راه برگشت نیست
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
والا من یه دوستم مثل شما بود...خواس دوباره ۱مگ بگیره با کلی داستان پیچوندنش و ندادن بهش...حالا شما به مخابرات زنگ بزن ببین بهت چی میگن...هیچ کدوم مثل هم حرف نمیزننشما تست کردین که نمی شه؟ من شنیدم می شه اونهای که قبلا داشتن می شه.اگر کسی می شناسین بگوید من بپرسم
اینترنته
من الان خودم سرعت 1 مگ 7 گیگ دانلود. ملهی 15 میدم
شبانه رایگان
Speed download: 350 kb ta 380
چند گیگ دانلود میکنید؟ speed download .چنده؟چند روزه سرعت داغونه، کم میشه چند وقت دوباره عادی میشه
قطع و وصل هم میشه
ماهی 80 میدم برای 2 مگ که اینجوری نشه اه ه ه ه
سلام...من هم استان فارس هستم....میخواستم ببینم قضیه ی این مخابرات چه جوریه؟؟خوبه؟؟؟بگیرم؟؟چون واقعا مفته ..فقط. کیفیتش چه جوریه؟...مگه اینترنت مخابرات هم طرح شبانه رایگان داره؟؟؟شما کدوم شهر هستین؟اینترنته
من الان خودم سرعت 1 مگ 7 گیگ دانلود. ملهی 15 میدم
شبانه رایگان
Speed download: 350 kb ta 380
شیراز هستمسلام...من هم استان فارس هستم....میخواستم ببینم قضیه ی این مخابرات چه جوریه؟؟خوبه؟؟؟بگیرم؟؟چون واقعا مفته ..فقط. کیفیتش چه جوریه؟...مگه اینترنت مخابرات هم طرح شبانه رایگان داره؟؟؟شما کدوم شهر هستین؟
خوب مسیله اینجاست که هیچ کدوم از اشناها اینترنت بیست نت نداره....از کی بپرسم؟شیراز هستم
شما اول برو ببین یکی که توی شهرتون داره و اشنا هست بببن speed downlaod چند اگه خوب بوذ بگیر تو بعضی از شهرا افتضاح هست
زنگ بزن 2020 بگو speed download چنده میگن خودشونخوب مسیله اینجاست که هیچ کدوم از اشناها اینترنت بیست نت نداره....از کی بپرسم؟
...اوکی..؟؟الان برای شما چنده؟درستش باید چند باشه؟زنگ بزن 2020 بگو speed download چنده میگن خودشون
سرعت 1 مگابیت...اوکی..؟؟الان برای شما چنده؟درستش باید چند باشه؟
بعد الان یک مگ که گرفتی نامحدود ماهی 25 هزار و دویست میاد روی قبض تلفونتون درسته؟چون یک نفر یه جا تو نت میگفت با این که نامحدود گرفته ولی باز بیشتر میاد روی قبضشون..!!!مگه هم چین چیزی هم میشه؟سرعت 1 مگابیت
واسه من 340 تا 380 هست
نرمالش 120 تا 130 هست