pejii
Registered User
آقایون سه روزه نت من کلا افت سرعت داره . واسه شما هم همینطوریه
سمت مخابرات قدوسی که تغییری نیست، سرعت کاهشی نداشته.
آقایون سه روزه نت من کلا افت سرعت داره . واسه شما هم همینطوریه
کاملا موافقم...مضخرف ترین شرکت اینترنت مخابرات...هیچ حسنی نداره فقط قیمتش کمه که با کم بودن کیفیت جبران میشه...اشتباه محض ینی گرفتن اینترنت از مخابراتمن سه سال شاتل داشتم. 128 کیلو گرفته بودم. ولی 3 مگ میکشید. به دلیل جا به جایی منزل و خالی نبودن پورت، مجبور شدم از مخابرات بگیرم. طرح پاییزه. فوق العاده مزخرفه. قطعی های پی در پی. اصلاً یه جوریه اینترنتش. اگر آدرس سایت جدید بزنید، اول پیام خطا میده که این وب سایت وجود نداره. ولی 2 ثانیه بعدش خودش صفحه رو رفرش میکنه و سایت باز میشه.
سلام دوستان من الان روی پارس آنلاین هستم پارس آنلاین پدر سوخته نت شبانه نامحدود رو برداشته بودجه هم ندارم تعرفع نامحدود بگیر نیازی هم به 24 نامحدود بودن هم ندارم. سرعت 256 گرفتم ولی سرعتش تا 5 مگ هم میره ولی چه فایده دیگه نامحدود نیست. 1- میخام 128 نامحدود از مخابرات بگیرم سرعت مخابرات خوبه؟ 2- نیاز به پیشپرداخت 6 ماه و یک ساله و... نداره یا هر 1 یا 2 ماه میاد روی قبض؟
داداش شما 2مگ نامحدود گرفتی؟؟اگه شهر و مرکز رو هم ذکر میکردید بهتر بود. تو تهران که سرویس های نامحدودش همچنان نامحدود واقعی است و بدون هیچگونه قوانین مصرف خاص. البته Burst و ویژگی های سرعت بیشتر و غیره هم نداره. سرعت 128 کیلوبیت دور و بر 16 کیلوبایت در ثانیه است. از نظر کیفیت هم تا نگیرید مشخص نمیشه، من خودم یه دو مگ دارم و یه 512 که از هر دو هم راضی هستم، سرویس 2 مگ ام صبح تا شب و هر روز داره دانلود میکنه، قطعی هم بسیار پایینه، ولی برای براوزینگ سرویس شرکتی گرفتم روی یک خط تلفن دیگر چرا که سرعت باز کردن صفحات سرویس مخابرات ام راضی کننده نبود برام. روی اون یکی سرویس 512 ام هم با اکانت کاهش پینگ به انجام بازی های آنلاین میپردازم، بدون هیچ مشکلی و با پینگ 80 تا 100 میلی ثانیه با سرور های اروپایی.
داداش شما 2مگ نامحدود گرفتی؟؟
الان دیگه بالاتر از 512 نامحدود نمیدن....کدوم مرکز مخابراتی؟؟
الان مسخره بازیشون گرفته حذف کردن از ۵۱۲ به بالا رو!!!!!!!خیرشون نمیرسه به مردم...یه اینترنت شخمی هم که میدن کلی ادا اصول درمیارن!!من قدوسی هستم مخابرات مرکز 2. ولی 2 مگ رو از همون ابتدا گرفته بودم، پیش از این جریاناتِ از بین رفتنِ سرویس های پر سرعت.
جدا؟؟؟؟؟!!!!سلام الان اینترنت مخابرات استان فارس 2 مگ رو نامحدود میده
۲ مگا بیت بر ثانیه ۴۲,۰۰۰ تومان
بله این سایت رو نگاه کنیدجدا؟؟؟؟؟!!!!
تهران ۵۱۲ رو هم زوری میدن چه برسه به ۲مگ!!!!
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
هماهنگی موج میزنه!!!!!!!ما ها چه گناهی کردیم؟؟؟!!!قیمت هاش نصف تهرانه
اینترنتهاون سرویس اینترانت هست، البته اگه با همون قیمت اینجا اینترانت بدند تو تهران من خودم سریعاً یکی میگیرم. مفته!