• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL مخابرات

♣ACE

Registered User
لایک‌ها
1,385
خیلی وقت بود به این تاپیک سر نزده بودم
سرعت دانلود ۵۱۲ نا محدود من خوبه همچنان ۶۵ ۷۰ بدون افت ولی پینگ ۲ ماهی هست در حد فاجعه.. قطع و وصلی هم هیچی نگم بهتره
ولی نکته بسیار جالب اینکه وقتی نت قطعه دانلودم از سرورای داخل برقراره
الان هر وقت قطع و وصل میشه ای دی ام استارت میکنم

alivazirinia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لامصب نامحدود 1 مگش رو ورداشت، واقعا بهترین انتخاب بود و با وجود پینگ بالاش واقعا میارزید.
ازینورم محدودهاش یه بدی که داره اینه که پس پرداخته و خیلی موقع ها از دست آدم در میره و نمیفهمه چقدر مصرف کرده یهو آخر ماه کلی پول میاد.
اگه پیش پرداخت بتونین بگیرین خیلی بهتره، نمیدونم چجوری میدن.

من مودم نگرفتم به جاش 2 گیگ حجم ماهانه اضافه تر گرفتم الان 7 گیگ ماهانه با سرعت 2 مگ و سرعت 2 برابر ماهی 17500 میدم :D

سوال من این بود که پورت خالی ندارن فعلا مرکز مخابراتی سعادتمند به نظر شما چقدر زمان میبره تا اوکی بشه ؟

masoud_5april

Registered User
لایک‌ها
227
من مودم نگرفتم به جاش 2 گیگ حجم ماهانه اضافه تر گرفتم الان 7 گیگ ماهانه با سرعت 2 مگ و سرعت 2 برابر ماهی 17500 میدم :D

سوال من این بود که پورت خالی ندارن فعلا مرکز مخابراتی سعادتمند به نظر شما چقدر زمان میبره تا اوکی بشه ؟
والا من دقیق نمیدونم چقدر طول میکشه،
ولی شما خودتون حتما باید پیگیری کنین تا زودتر واستون راه بندازن، معمولا اینجوریه، ولی یکی از دوستان من که مثل شما بود، خودشون تماس گرفته بودن و دوستم ثبت نام کرده بود.
البته شما یه سر به سایر شرکت ها هم بزنین بعضی هاشون فک میکنم خطوط فیبر نوری رو هم راه میندازن، ولی قبلش حتما در مورد کیفیتش تحقیق کنین.

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
سلام دوستان مخابرات مشهد اینترنت نامحدود ارائه میده یا نه ؟

912

Registered User
لایک‌ها
472
دوستان سرویس های حجمی مخابرات مثل بقیه شرکتا سرعتش بازه؟ 128 تا چند میره؟ واسه ارائه سرعت بالاتر از 128 مدرک میخوان؟ با تشکر

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
درود
3 روز اینترنتم (1 مگ نامحدود) قطع بود، در واقع وصل بود اما سرعت زیر 3 کیلوبایت!
کاملاً مشخص بود مشکل از سمت مخابرات هستش، بیش از 8 باز تماس گرفتن با 2020، بعد از 30-40 دقیقه منتظر بودن برا هر بار وصل شدن به اپراتور پشتیبانی، هر کدوم به نوعی من رو پیچوندن! هر کی به یک روش! مبتدی ترین و بدبرخورد ترین پرسنل ممکن داخل 2020 مخابرات هستن!
بین این 8 مورد فقط یک نفر واقعا پیگیر مشکل من شد که یک خانوم بودن.
در آخر هم کسی زیر بار نرفت و مشکل معلوم نشد!
حالا که رفتم **** (اسم شرکت رو نمی گم تبلیغ نشه) درخواست اینترنت دادم و زنگ زدم به 2020 برا جمع کردن ADSL، دو دقیقه بعدش اینترنتم به حالت عادی برگشت!
من فقط و فقط بخاطر نامحدود بودن مخابرات ازش اینترنت گرفتم، حالا که دیگه نامحدود هم نمی ده دلیلی نداره بیوفتید تو چاه مخابرات!

aminkhaste

Registered User
لایک‌ها
53
دوستان سرویس های حجمی مخابرات مثل بقیه شرکتا سرعتش بازه؟ 128 تا چند میره؟ واسه ارائه سرعت بالاتر از 128 مدرک میخوان؟ با تشکر
درباره حجمی که سرعتش بازه یا نه اطلاعی ندارم....ولی برا سرعت بالاتر مدرک نمیخوان دیگه....اون برا قدیما بود
ولی در کل اگه میخوای حجمی بگیری سمت مخابرات نیا....مخابرات فقط نامحدودش خوبه بدلیل قیمت کم...وگرنه کیفیت که تعطیل کلا

• Like
Reactions: 912

masoud_5april

Registered User
لایک‌ها
227
درباره حجمی که سرعتش بازه یا نه اطلاعی ندارم....ولی برا سرعت بالاتر مدرک نمیخوان دیگه....اون برا قدیما بود
ولی در کل اگه میخوای حجمی بگیری سمت مخابرات نیا....مخابرات فقط نامحدودش خوبه بدلیل قیمت کم...وگرنه کیفیت که تعطیل کلا
ما که کلا کشیدیم بیرون از مخابرات، واقعا نمیفهمم واسه چی دارن اینترنت میدن، هدفشون چیه ؟حس دایالاپ میده بیشتر.
یه 1 مگ نامحدود داشت که اونم گند زدن توش، تو بعضی جاهام که 2 مگش اندازه 128 شرکت های خصوصی سرعت نمیده،
دیگه به درد نمیخوره، فصل کوچ رسید :D

aminkhaste

Registered User
لایک‌ها
53
ما که کلا کشیدیم بیرون از مخابرات، واقعا نمیفهمم واسه چی دارن اینترنت میدن، هدفشون چیه ؟حس دایالاپ میده بیشتر.
یه 1 مگ نامحدود داشت که اونم گند زدن توش، تو بعضی جاهام که 2 مگش اندازه 128 شرکت های خصوصی سرعت نمیده،
دیگه به درد نمیخوره، فصل کوچ رسید :D
منم میخوام بکشم بیرون ازش...شما از کجا میخوای بگیری؟؟؟نامحدود سرعت خوب قیمت مناسب:)))))

masoud_5april

Registered User
لایک‌ها
227
منم میخوام بکشم بیرون ازش...شما از کجا میخوای بگیری؟؟؟نامحدود سرعت خوب قیمت مناسب:)))))
فعلا که هرکی هی چیز میگه، ولی مسلما اگر محدود بخوایم بگیریم هر جا بهتر ازینجاست، نامحدود که خب اکثرا مصرف منصفانه دارن :((((

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
نامحدود مگه ماهی چقدر دانلود میده؟ سرعت و قیمتش چقدر؟
فکر کنم همین طرهای محدود هم شبانه بشه اندازه محدود دانلود کرد

masoud_5april

Registered User
لایک‌ها
227
نامحدود مگه ماهی چقدر دانلود میده؟ سرعت و قیمتش چقدر؟
فکر کنم همین طرهای محدود هم شبانه بشه اندازه محدود دانلود کرد
اون که صدرصد، ممکنه مثلا الان یک مگه سرویس های دیگه دانلود شبانه تقریبا برابر با 512 مخابرات ماهی 25 تومن میده، اما مشکل اینجاست که شما مصرف عادی تون توی روز نباید زیاد باشه، ولی مثلا من خودم اگر دانلودم نکنم بازم ماهی 10 گیگ مصرف دارم.
ولی به هر حال این دلیل نمیشه که مخابرات نامحدود خوبه، هزار ویک عیب دیگه داره.

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
مشکل من کماکان پا برجاست و در لحظه ارسال پست قبلیم به طور مقطعی درست شده بود.
الان 4 روز هستش اینترنت من رسماً تعطیل هستش. به 8787 که برای شکایات هستش زنگ زدم طرف می گه تازه امروز اعلام خرابی کردن مرکز مخابراتی شما رو! گفتم خسته نباشید من 4 روز پیش گفتم، 2020 گفت مشکل از سمت شماست کلی هم برا من از پشت تلفن تز دادن که چمیدونم با LAN وصل شو، DNS فلان اد کن و ...
گفتم شونصد نفر پرسنل ریختید توی 2020 که هیچکدوم اندازه بچه ابتدایی از پشتیبانی اینترنت اطلاعات ندارن!
گفت چشم من الان می گم 2020 باهاتون تماس بگیره! گفتم 2020 زنگ بزنه چی بشه؟ 4 روز هستش با تک تک پرسنل 2020 صحبت کردم! نمی تونید اینترنت درست حسابی بدید حداقل نصف قبض تلفن رو با تبلیغاتتون حروم نکنید.
الان هم 2020 تماس گرفته یه مشت شر و ور که تو این 4 روز تحویل داده رو دوباره تحویلمون داد و خداحافظی کرد!
حیف و 100 حیف که با این هزینه ها فقط نامحدود مخابرات برام به صرفه هستش.
دیروز می خواستم از یک جا دیگه اینترنت بگیرم که حساب کردم دیدم 10 گیگ ماهیانه اون شرکت قیمتش برابر با نامحدود مخابرات هستش! اون 10گیگ هم مصرف 3-4 روز من هستش! برا همین باید بسوزم و بسازم!

Amir246

Registered User
لایک‌ها
91
مشکل من کماکان پا برجاست و در لحظه ارسال پست قبلیم به طور مقطعی درست شده بود.
الان 4 روز هستش اینترنت من رسماً تعطیل هستش. به 8787 که برای شکایات هستش زنگ زدم طرف می گه تازه امروز اعلام خرابی کردن مرکز مخابراتی شما رو! گفتم خسته نباشید من 4 روز پیش گفتم، 2020 گفت مشکل از سمت شماست کلی هم برا من از پشت تلفن تز دادن که چمیدونم با LAN وصل شو، DNS فلان اد کن و ...
گفتم شونصد نفر پرسنل ریختید توی 2020 که هیچکدوم اندازه بچه ابتدایی از پشتیبانی اینترنت اطلاعات ندارن!
گفت چشم من الان می گم 2020 باهاتون تماس بگیره! گفتم 2020 زنگ بزنه چی بشه؟ 4 روز هستش با تک تک پرسنل 2020 صحبت کردم! نمی تونید اینترنت درست حسابی بدید حداقل نصف قبض تلفن رو با تبلیغاتتون حروم نکنید.
الان هم 2020 تماس گرفته یه مشت شر و ور که تو این 4 روز تحویل داده رو دوباره تحویلمون داد و خداحافظی کرد!
حیف و 100 حیف که با این هزینه ها فقط نامحدود مخابرات برام به صرفه هستش.
دیروز می خواستم از یک جا دیگه اینترنت بگیرم که حساب کردم دیدم 10 گیگ ماهیانه اون شرکت قیمتش برابر با نامحدود مخابرات هستش! اون 10گیگ هم مصرف 3-4 روز من هستش! برا همین باید بسوزم و بسازم!
سلام
شما برای این نامحدودی که دارید چقدر هزینه میکنید و در ماه چند گیگ دانلود میکنید؟
من با نامحدود 128 پارس آنلاین که 29 تومن درمیاد، ماه پیش 46 گیگ دانلود کردم. که 5 گیگ اول سرعتش 2 مگ هست، بعد از اون تا 3 گیگ سرعتش 512، و بعد از 8 گیگ سرعت اسمی. اما من وقتی 8 گیگ رو تموم کردم باز هم سرعتم دو برابر اسمی بود! یعنی به جای 16 روی 32 کیلوبایت بود و هست...
خوبی پارس آنلاین اینه که قطعی اصلا نداره.

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
سلام
شما برای این نامحدودی که دارید چقدر هزینه میکنید و در ماه چند گیگ دانلود میکنید؟
من با نامحدود 128 پارس آنلاین که 29 تومن درمیاد، ماه پیش 46 گیگ دانلود کردم. که 5 گیگ اول سرعتش 2 مگ هست، بعد از اون تا 3 گیگ سرعتش 512، و بعد از 8 گیگ سرعت اسمی. اما من وقتی 8 گیگ رو تموم کردم باز هم سرعتم دو برابر اسمی بود! یعنی به جای 16 روی 32 کیلوبایت بود و هست...
خوبی پارس آنلاین اینه که قطعی اصلا نداره.

درود
ماهی 43 تومن، در روز می تونم 8 گیگ دانلود کنم. (هر 24 ساعت)
سرعت روی 135-140 فیکس هستش اما گاهی بالای 250 هم می ره. (منطقه مخابراتی خلوتی دارم)

alireza_asol

Registered User
لایک‌ها
91
اینترنت مخابرات فقط به درد دانلود میخوره. به زور 16 کانکشن میشه سرعت کاملو گرفت
نه به درد بازی میخوره نه آنلاین استریم نه ...

5800xpm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من میخوام 10m مخابرات بگیرم
فقط هم دانلود شبانه برام مهمه
سرعت دانلودش چطوره؟
اصلا شبانه رایگان هست؟

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
آقایون سه روزه نت من کلا افت سرعت داره . واسه شما هم همینطوریه

912

Registered User
لایک‌ها
472
دوستان 512 نامحدود مخابرات سرعت دانلودش چنده؟ و این که مثل شرکت ها بعد از دانلود زیاد محدود میکنه؟

بالا