منم بعد مدتا ارتقا دادم اینترنت تابستانه 10 مگ گرفتم !! چنان کلاهی سرم گذاشتن که اون سرش نا پیدا !واقعا بده وضعش . هر روز 20 دقیقه تا یک ساعت قطعی داره . فقط از لحاظ قیمت خوبه . یک قرون هم خسارت پرداخت نمیکنه . الان همه رفتن رو تعرفه جدید اینا همچنان هر گیگ رو 3900 با عوارض و .. میدن . بنده به دنبال جایگزین کردن ایرانسل هستم . قوی و پر سرعت .
شما تهران 10 مگ گرفتید؟ چون تو سایتش 4 زده.منم بعد مدتا ارتقا دادم اینترنت تابستانه 10 مگ گرفتم !! چنان کلاهی سرم گذاشتن که اون سرش نا پیدا !
438kb/s ثابت بیشتر نمیره ! از دیروز کلی این ور اون ور زنگ زدم درستش نمیکنن !! میگن گفتیم تا 10مگ هست نه اینکه خود 10مگ !!- Downstream (Kbps): روی 4092 بستن
تعرفه ها رو هم عوض کردن برام حجم بگیرم خیلی گرونتر در میاد !! ایرانسل میگرفتم خیلی به صرفه تر بود
نه تهران نیستمشما تهران 10 مگ گرفتید؟ چون تو سایتش 4 زده.
تعرفه های ایرانسل به چه صورت هست؟سرعتش چند مگه؟واقعا بده وضعش . هر روز 20 دقیقه تا یک ساعت قطعی داره . فقط از لحاظ قیمت خوبه . یک قرون هم خسارت پرداخت نمیکنه . الان همه رفتن رو تعرفه جدید اینا همچنان هر گیگ رو 3900 با عوارض و .. میدن . بنده به دنبال جایگزین کردن ایرانسل هستم . قوی و پر سرعت .
برای من سرعت بعد از ساعت 1 شدیدااااااا کاهش پیدا می کنه.دوستان نت مخابرات شما هم راس ساعت یک نیمه شب قطع میشه؟!
مال من یک هفته هست باید مودم رو خاموش روشن کنم اوکی بشه یا 30 مین بعد خودش وصل میشه
مودم رو خاموش و روشن کنیم کافیه؟آقا من از پیشگامان سرویس گرفتم. مخابراتمم خوب بودا . سرویس 2 مگابیت داشتم همیشه 1 مگابایت دانلود داشتم ! پورتم روی 10 مگ بود کلا. الانم که سرعت عالیه توی پیشگامان. همونه تقریبا . سرعت 2 مگابیت دارم با شبانه رایگان. بر خلاف مخابرات که شب از 2 تا 6 صبح هستو سرعت رو روی 100 محدود میکنه. پیشگامان این مدلی نیست. فقط ساعت 2 صبح مثل مخابرات اتوماتیک نمیره روی رایگان. باید مودم رو یک بار ریست کنید !
مشاهده پیوست 950958
نه. فقط خاموش روشن کنید. قرار هست این مورد رو حل کنن. ولی انگار شیطنت و یک استراتژی هست برای اینکه کاربر ساعت 2 نشینه و حوصلش نشه بذار روی دانلود منیجر تایمر و دانلودشو انجام بده. خیلیا من جمله خوده من حوصلم نمیشه 2 صبح پاشم مودم ریست کنم بذارم برا دانلود.مودم رو خاموش و روشن کنیم کافیه؟
یا کلا باید ریست کرد؟
من کلا قطع میشه و بعد از خاموش روشن کردن سرعت برمیگرده حتی بهترم میشهبرای من سرعت بعد از ساعت 1 شدیدااااااا کاهش پیدا می کنه.
سرعت داانلود از 350 میشه 30تا40
یادم باشه امشب مودمو خاموش و روشن کنم.بببینم چی میشهمن کلا قطع میشه و بعد از خاموش روشن کردن سرعت برمیگرده حتی بهترم میشه
بهترین بسته موجود یک ساله 100 گیگ 175 تومنتعرفه های ایرانسل به چه صورت هست؟سرعتش چند مگه؟
رفیق چه کردی ؟ از پیشگاامان داشتی دیگه. ریست کردی مودمو چی شد ؟یادم باشه امشب مودمو خاموش و روشن کنم.بببینم چی میشه