بدون شک اینترنت وایرلس هستخب دیگه :general705:
نت شخصی و خانگی هست :general406:
فقط یه سوال
هزینه این اینترنت شما در ماه چقدر هست ؟
بدون شک اینترنت وایرلس هستخب دیگه :general705:
نت شخصی و خانگی هست :general406:
بدون شک اینترنت وایرلس هست
فقط یه سوال
هزینه این اینترنت شما در ماه چقدر هست ؟
کانال تلگرام پشتیبانی ADSLسلام
میشه یک تست سرعت از اینترنت مخابرات اینجا بذارید؟
مزایا و معایب و مشکلات اینترنت مخابرات چیه؟
از نظر قطعی و میزان سرعت در ساعات مختلف روز به چه صورته؟
چطور باید ثبت نام کنم؟
چند روز اينترنت مخابرات افتضاح شده! دائم سرعت دانلود صفر ميشه چند ديقه و بعد دوباره چند ديقه خوب ميشه و اين هي تكرار ميشه!!!
كسي اين مشكل قطع و وصل شدن سرعت اينترنت مخابرات رو نداره اخيرا؟!
من یه یکی دو روزه مشکل داره امروزم از صبح تا الان قطع بوده اکثراكسي اين مشكل قطع و وصل شدن سرعت اينترنت مخابرات رو نداره اخيرا؟!
داداش مخابرات شهر به شهر فرق داره کدوم شهرین؟
من تهرانم
ولي نميدونم چرا آدرس اي پيم رو زده:
ISP of your IP: PJSC Fars Telecommunication Company
كه فكر كنم يعني استان فارس! شما ميدونيد علت تفاوت ادرس اي پي چيه؟
دوستان مخابرات نامحدود تا چه سرعتی میده ؟
برا تهران
ماله ما که میده چه گلی به سر ما زده؟ پینگ افتضاح سرعت 60 وبگردی هم لاکپشتحیف که شهرستانا نامحدود نمیده مخابرات
من مخابرات نامحدود 512 دارم، سرعت بین 58 تا 64 کیلوبایت در ثانیه است و به ندرت قطع یا کاهش محسوس سرعت دارد.دوستان مخابرات نامحدود تا چه سرعتی میده ؟
برا تهران
سلام . یه اسپید تست از سرور فرانکفورت آلمان میگیرید ؟عزیزان من نامحدود 512 مخابرات دارم انصافا تو این سه سال شاید کلا چهار پنج روز قطعی داشتیم خیلی خوبه فقط مشکل اینه که نامحدود دیگه بالای 512 نمیده ! تا همین یکی دو سال پیش نامحدود 2 مگ میداد 74 تومن و خیلی هم خوب بود , الان اینجا از دوستان کسی هست که نامحدود 2 مگ داشته باشه ؟ کسی هست کمپین uts داشته باشه ؟ کمپین یو تی اس چه سرعتی میده به شما ؟
برای شکایت از سایت 195.ir اقدام کن زود نتیجه می گیریسلام کسی میدونه اگه از خدمات شاکی باشیم کجا باید بریم الان من یه سرویس 6 ماهه 1024 گرفتم ولی کم پیش میاد بالای 50 کی بایت بر ثانیه بشه من حد اقل انتظارم دیگه 120 بود ولی..
قبل اینکه شش ماهه بگیرم برای تست یک ماهه 512 داشتم که سرعت دانلود راحت به 150 میرسید و وب گردی هم شیرین بود برای دانلود شبانه شش ماهه گرفتم که شب که بخوره تو سرشون همش قطع تو روز شاید نیم ساعت تا یکی و نیم ساعا سرعت به 200 میرسه بقیش رو 50-70 متاسفانه جز مخابرات هیچ سرویس دهنده ای نداریم تنها دو تا شرکت هستن که با مخابرات قرار داد دارن
حالا من برم شکایت این شرکت رو به مخابرات بکنم؟؟؟؟ شرکت دیگه خدماتش بهتره ولی تغییر برام هزینه داره چکار کنم به نظرتون؟؟