با سلام
ابتدا عرض كنم اين مطالب كاملا واقعي هست و قصد تخريب يا تعريف از شركت يا شخص خاصي رو ندارم :
سال ١٣٩٠ از اينترنت سپنتا استفاده مي كردم ، اوضاع خوب بود تا اينكه در سال ٩١ منطقه مون رو فيبر نوري كردن ، با تماسهاي مكرر سپنتا محترمانه عذر خواهي كرد ، مونده بودم چه كنم زنگ زدم مخابرات ، گفت ميتونيم ADSL بديم بهتون ، پر در اوردم ، يه سالي عالي بود ، تا اينكه امسال جون به لب شدم تايم أوت ، ديسكانكتي ، مود و روشن و خاموش ، زنگ بزن سه ساعت پشت خط ٢٠٢٠ وآسا ، ديگه ديوونه شد ، رفتم تو سايت شاتل و فرم پر كردم ، ديدم زنگ زدن بهم گفتم منطقه ام فيبره چك كردن گفتن ميتونيم خدمات بديم ، هزينه رو واريز كردم فردا زنگ زدن گفتن شما داري از مخابرات استفاده ميكني بايد اول تقاضا كني اون و از رو خط جمع كنن تا ما بتونيم خدمات بديم ، خلاصه فردا رفتيم مخابرات و نامه جمع آوري اينترنت رو داديم همون عصري قطع كردم ( ماشالله به سرعت عمل)، فردا دوباره شاتل زنگ زد آقا خططون فيبره نميتونيم نت بديم ،
با ارتباطي كه با اهل فن داشتم متوجه شدم برادران مخابراتي ما مناطق مختلف تهران رو بعمد دارن فيبر ميكنن كه شما ناچارا فقط و فقط از خودشون اينترنت بخري ، حالا چطور وقتي تقاضا ميدي منتقلت ميكنن رو سيم مسي و نت ميدن بهت و وقتي شما ازشون اينترنت نميخواي في الفور ميزارنت رو فيبر كه هيچ شركت ديگه اي ميتونه بهتون نت بده ، شما اسم اين كار رو چي ميزاري؟؟؟؟
مردم آزاري؟
دزدي؟
رقابت؟
نامردي نصبت به رقبا؟
واقعا موندم بخدا به هر كي بگي هم رو زدم ، بخدا حالم داره از اين شرايط بهم ميخوره ، زنگ زدم به روابط مردمي كه تلفنش ضبط ميشه استدلال مياره ميگم عزيزم من ميگم شما داري مردم آزاري ميكني ميگه آقا صداتون ضبط ميشه و محدوديت زمان مكالمه داريم ، نميدونم بخندم ياگريه كنم
ببخشيد دوستان دلم پر بود درد دل كردم
اقا با بازرسی شکایت مخابرات یا سامانه 195 وزارت ارتباطات مکاتبه کنید شاید جواب بگیرید
ولی در کل دارن کل سیستم فیبر نوری میکنن و اصلا سیم مسی داره جمع میشه به کل اون جاهایی که هنوز هم دایره بخاطر اینه که شهرداری اجازه حفاری نمیده و در اینده اونا هم جایگزین میشن
چیزی که هست اینه که دیگه وقتشه شرکت های دیگه هم روی فیبر تجهیزات بذارن و اینترنت ارائه کنن،الان هم که کلا خود ای اس پی ها دیگه اپراتور ثابت حساب میشن از بعد عید هم میخوان خدمات تلفن ثابت بدن مجبورن یه کارایی بکنن ولی تا اون موقع نمیدونم چی بگم جز اینکه همین مخابرات اشغال تحمل کنید من جایی که هستم هیچ شرکتی جز مخابرات اصلا سرویس نمیده