الان کل سیستم مخابرات داره تغییر میکنه و فیبر نوری میشه حداقل داخل تهران که میدونم اینجوری هست چون تمام کافوهای مسی قدیمی بیش از یک ساله که داره با این جدیدا که داخلشون یه کنتور برقم داره و طرح روشم ورقای توری با سوراخای گرد هست تعویض میشه و به تبع اون خود ای اس پی ها هم اگر بخوان رو بستر شبکه مخابرات سرویس ارائه کنن باید روی فیبر سرویس بدن و این سرویس دادن معنیش اینه که از مرکز مخابراتی تا نطقه تقسیم این کافو های جدید تماما روی فیبر داده ها منتقل میشن و از اونجا تا منزل شما روی همون خطوط مسی قدیمی به همچین کاری تا جایی که من فهمیدم میگن FTTC و انگار دی اس ال لم هم داخل همون کافو ها وجود داره من یه بار موقع نسب رفتم با یکیشون صحبت کردم و فهمیدم الان هر جایی که میتونن دارن فیبر میکنن و اون سیم مسی کاملا از خط خارج میشه
البته لازم به ذکر هست که خود شرکت ها هم با دریافت پروانه FCP که فکر میکنم پارس انلاین هم داره میتونن خودشون اقدام به ایجاد شبکه توریع کنن که البته حتی با ایجاد کنسرسیوم های بزرگ و قوی از نظر مالی همچنان خیلی سخت(زمان بر) و هزینه بر هست!!!و باید دید با گذشت زمان ایا همچین کاری انجام میدن یا خیر،مثلا مدیر عامل شاتل موقع دریافت پروانه اعلام کرده بود میتونن با ایجاد شبکه سرعت های 100 تا 300 مگابیت ارئه کنند که همون VDSL2 هست با استفاده از همین تکنیک های کاهش فاصله خطوط مسی تا مرکز که عامل اصلی کاهش سرعت هست ولی گفته بود که باید این کافو هاشون کنار کافوهای مخابرات ایجاد بشه یعنی باز بستر انتقال تا مرکز مخابراتی با مخابرات یکسان میمونه امروزم خبر اومد که تا 2 ماه اینده شروع به سرویس دهی میکنن در هر صورت باید منتظر موند دید که چیکار میکنن و چی پیش میاد
اپراتور فیبر نوری ایرانیان نت هم که انحصار انتقال در بستر فیبر تا درب منزل داره همچنان تقریبا بیکاره و احتمال فروشش به ایرانسل داره بالا میره
دوستان حالا جدای از این صحبت ها خبر زیر دیدید؟دوباره دارن 1 مگ، 2 مگ و 4 مگ نامحدود میدن ولی 1 مگی که الان 42 تومنه زده 86 تومن!!!به قیمت 2 مگ قدیم دارن میدن اینا!!تکلیف تعرفه مشترکین قدیمی هم معلوم نیست!
http://tct.ir/?siteid=1&fkeyid=&siteid=1&pageid=314&newsview=80329