من نامحدود مخابرات دارم و راضي بودم ولي چند روز پيش يه آگهي ديدم كه صبا نت 60 گيگ با سرعت 12 مگ واسه يك سال ميده كه با هزينه راه اندازي و ماليات فقط 71تومن ميشه. يعني ماهي 6 تومن!!! از يه طرف چون مخابرات ديگه نامحدود نميده حيفم مياد تخليش كنم ولي قيمت صبا نت هم واقعا عالي هست خب. نميدونم چيكار كنم
ضمنا واسه منم همونطور كه دوستان گفتن اينترنت مخابرات روزاي پنجشنبه و جمعه و تعطيلات افتضاح ميشه
یه خط جدید بخرید و صبانت رو روی اون بگیرید. مخابراتتون رو هم تخلیه نکنید و بگزارید صبح تا شب دانلود کنه.
عرض ادب و درود، عزیز دل برادر تا چند سال دیگه ایران مجبوره مثل تمام کشور های دیگه اینترنت نامحدود بده اما تا اون موقع فعلا از نامحدود استفاده نکنید چون یا سرعت دانلود بدی داره یا هزینش سر سام آورده، بنظرم همان صبا نت را بگیرید 12 مگ یا مخابرات جدیدا 16 مگ هم میده، اما حتما قبلا تحقیق کنید و از مخابرات به جدیت بپرسید سرعتی که میرسه به منزل شما چقدره یعنی بعد از تقسیم به 8 پروتکل سرعت، این دیدگاه و نظر شخصی بندست، موفق باشید.
یا علی
اول از همه، کی میتونه مجبورشون کنه؟
سوال دوم، کجا و کی داره اینترنت نامحدود کامل بدون کاهش سرعت و با هزینه مقبول برای کاربر خانگی میده که اینها دومیش باشند؟ همه ISP هایی که سرویس نامحدود دارند، تو قوانینشون که بگردی کاربرهای پرمصرف رو محدود میکنند یه جوری.
سرویس هایی هم که ترافیک مصرفی توشون کنترل نمیشه دارند، نه اینکه نداشته باشند، مثلاً ISP هایی هستند که مصرف netFlix رو براتون حساب نمیکنند، که البته شما برای همون سرویس netFlix جداگونه خیلی بیشتر دارید هزینه میکنید، اینجا هم میتونید نظیر این رو بگیرید با سرویس های شبکه تلویزیون اینترنتی خود ایران که هزینه مصرف ترافیکش روی خط اینترنت شما نمیاد.
و آخرش هم اگه خیلی مصرفتون بالا باشه و واقعاً نخواهید سرعت کاهش پیدا کنه، تنها راه همه جای دنیا، تهیه سرویس های dedicate هست که به unmetered هم معروفند و واقعاً حجم مصرفی شما توشون رصد نمیشه. PAP های خودمون هم دارند، هزینه هاشون خیلی بالا است و برای کابری های تجاری و شرکتی در نظر گرفته شدند، اما اگه بتونید هزینه اش را بکنید، فرقی نداره اینجا یا یه جای دیگه از دنیا تهیه کنید، بازهم برای کاربر خانگی به صرفه در نمیاند. ما برای دفتر کار خودمون رسپینا داریم، 12 مگابیت. تا 1 گیگابیت هم سرویس میده، ولی حتی 1 مگابیتش هم برای کاربر خانگی به صرفه نیست.