persianavatar
Registered User
درود مجدد، عادت کردی؟ :general210: مرد حساب من 4-6 سال اینترنت 128 داشتم میخواستم خودکشی کنم چجوری عادت کردی؟:general410:من که خو گرفتم عادت کردم
اینترنت من سرعت دانلودش به اسم 32 کیلوبایته آخرش - اما همیشه روی 14 تا 16 کیلوبایت متغییره تازه گاهی روی 700 بایت هم میاد
برای من بیشتر زیاد مقدرو نیست بخاطر بیکاری - بی پولی - فوت پدر و ................
برای مورد فوت پدر هم نمیدونستم، متاسفم، اما همه توی زندگی شخصی مشکل دارن منم دارم، شما هم داری تمام بچه های انجمن دارن اما کی میدونه؟!
توصیه من اینه شروع به کار کردن کن اگر شغل داری خوب وقتای خالی و پرت یا تفریحتو یا بذار کنار کلا یا حداقل 50% بذار برای کار در اینترنت، ایران الان مثل 20 سال قبل آمریکاس باور کن بخدا اگر الان که همه ناله میکنن تو زرنگ باشی و تلاش کنی و برعکس جامعه حرکت کنی آینده مثل جریان انقلاب اقتصادی و صنعتی و بازار آمریکا همه حسرت زندگیتو میخورن! این حرفه دلم بود نه چیز دیگه. راستی اگر کمک خواستی در مورد کار من میتونم اول کار یکم حولت بدم تا بیوفتی رو چرخه و کار پیدا کنی و شروع کنی، دوست داشتی پیام بده انشالله که بتونم کمکت کنم.
یا علی