vahidc2010
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 42
- لایکها
- 5
غرال باید خطط جواب بده چون سرعت 2 یا 4 برابر میشه اگر خطط نکشه همش قطع میشه
سلام
وضعیت پینگ مخابرات برا بازی انلاین چه جوریه دوستان؟
سلام
وضعیت پینگ مخابرات برا بازی انلاین چه جوریه دوستان؟
سلام منم جنین مشکلیس داشتم و از پهنای باند مخابراتی بود که خطم بهش وصل بود و بعداز پیگیری های متعدد پهنای باند رو اضافه کردن درست شدسلام دوستان
من ده روزی میشه که اینترنت مخابرات گرفتم (بر حسب اجبار) و خط تلفنم رو هم دو هفته ای میشه که گرفتم.
الان مشکل من اینه که سرویس چهار مگابیت گرفتم ولی سرعت دانلود من بین 50 تا 70 کیلوبایت بیشتر نیست.
با 2020 و 195 و bazresi.tci.ir تماس گرفتم و خطم رو چک کردن و به گفته خودشون کیفیت خط عالی هستش.
کارشناس 2020 با برنامه any desck هم به سیستمم وصل شد و تمامی موارد لازم رو هم چک کرد ولی باز هم نتیجه ای نداشت و گفت که ایراد از سمت مخابرات باید باشه!
در اخرین تماسی که از طرف 2020 داشتم گفتن که این موضوع برای اونها هم جالبه! ولی قول دادن که حل بشه.
این هم اطلاعات خط من در مودم:
الان سوالم اینه آیا دوستان مشکل مشابه داشتن یا اگه راه حلی به ذهن دوستان میرسه خواهشا راهنمایی کنید.
میشه بگید از چه طریق پیگیری کردید؟ و چقدر زمان برد که به نتیجه برسید؟سلام منم جنین مشکلیس داشتم و از پهنای باند مخابراتی بود که خطم بهش وصل بود و بعداز پیگیری های متعدد پهنای باند رو اضافه کردن درست شد
من رفتم خود مخابرات و مخابرات کل استان اونجا پیگیری کردم بعد از یک ماه درست شدمیشه بگید از چه طریق پیگیری کردید؟ و چقدر زمان برد که به نتیجه برسید؟
دوستان عزیز راهنمایی کنید منون میشم من دو مگ از مخابرات دارم منطقه ۱۷ یک ماهی میشه به شدت افتضاح شده دریغ از باز کردن سایت و یا اینستاگرام البته بعضی مواقع چند ساعتی درست میشه
زنگ زدم ۲۰۲۰ گفت خطت نویز داره یا نویز گیرتو عوض کن یا مستقیم بزن به خط و دیدی درست نمیشه مودمتو عوض کن سیمهارو چک کردم چیزی متوجه نشدم یک مودم تی پی لینک تو خونه هست میخوام با مودم که به مخابرات وصله و دی لینک هستش عوض کنم ببینم درست میشه یا نه
یک محبت کنید بگید بعد از نصب مودم چه مواردی رو باید تغییر بدم ؟
دو اگر مجدد درست نشد میشه از مخابرات تقاضای کارشناس کرد؟