dsaipdsadsaewqk
Registered User
- نوشتهها
- 729
- لایکها
- 1,379
کدوم منطقه هتستید
تهران. الان کمی بهتر شده ولی قبلا کلا قطعی نداشت. امیدوارم موقت بوده باشه.
کدوم منطقه هتستید
مخابرات تا چتد وقت پیش بد نبود. الان ولی افتضاح شده.تهران. الان کمی بهتر شده ولی قبلا کلا قطعی نداشت. امیدوارم موقت بوده باشه.
درباره اینترنت مخابرات مشهد نمیدونم اما اینو می دونم که شاتل هیچ مزیتی نسبت به مخابرات نداره شاید بدتر هم باشه
من اینترنت محابرات دارم
سرعت و کیفیت ش خوبه ولی قطعی دارم.اومدن خط رو چک کردن سز خط snr 27گرفتن منم سیمکشی داخلی رو عوض کردم بازم بعضی وقت ها قطع میشه و دوباره وصل میشه
چیکار کنم؟ مودم رو چطوری چک کنم مطمعن بشم سالمه؟
vsl بگیرم مشکلم حل میشه نزذیک مرکز هستیم
SNR Margin | : | 23.0 | 5.3 | db | ||
Line Attenuation | : | 18.3 | 14.2 | db | ||
Data Rate | : | 10999 | 977 | kbps | ||
Max Rate | : | 24032 | 951 | kbps | ||
CRC | : | 3 | 28 |
این مورد تو همون زمان برسی کنید اگر مشکل بود احتمالا مشکل خود مخابرات هستممنونم از جوابتون
مودم و تلفن حونه رو دو تا پریز جدا گانه هست.بعد هم اکثرا قطعی تو غروب به بعد و شب هستش ولی روز هم اتفاق می افته
ممکنه مودم خراب شده باشه، با یک مودم دیگه چک کنید.بابا بیچاره ها دوبار فقط اومدن دم در خط رو چک کردن
snr میگیرن میگه خوبه کابل بیرونیت هم سالمه
قطع میشه چراع adslخاموش میشه دوبارع وصل میشه
منم سرویس 8 مگ دارم 150 کیلوبایت میده . ما هم از هزار تا سامانه و اینا پیگیری کردیم 195 هم پاسخگو نیست . مشکل جایی نیست بیخود نگرد . مشکل خودشونن که حتی توانایی ارائه یک سرویس از رده خارجی مثل adsl رو ندارن.سلام
اینترنتم 8 مگ هستش اما سرعت روی 256 هست حداکثر
کارشناس هم فرستادن و الکی هزینه گذاشت روی دستم اما مشکل حل نشده
مشکل چی میتونه باشه و راه حلش چیه ؟
حتی خط رو چک کردم و نوشته 8 مگ اما در واقع 2مگ هست که 256 سرعتش هست .
منم سرویس 8 مگ دارم 150 کیلوبایت میده . ما هم از هزار تا سامانه و اینا پیگیری کردیم 195 هم پاسخگو نیست . مشکل جایی نیست بیخود نگرد . مشکل خودشونن که حتی توانایی ارائه یک سرویس از رده خارجی مثل adsl رو ندارن.
شما باید بری سرخط که میاد منزل ببینی توی کدام پریز یا جعبه تقسیم هست، یک اسپلیتر بگذاری اونجا. یک خط بدی به پریزهای تلفن بره، یک خط هم یک راست از پشت اسپلیتر بکشی تا مودمتمن الان کابل مستقیم دوباره وصل کردم فقط از سر خط به مودم ، تلفن خونه قعطه .دیگه قطعی ندارم ولی snrاز دیروز که وصل کردم تا الان کمتر شده یعنی دیروز 25.9 این حدود بود الان شده 24 ! دلیلش چیه ؟
اگه بخوام خط تلفن رو هم وصل کنم چیکار کنم که دوباره اینترنت قطع نشه؟
من قبلا برای مغازه داییم ADSL مخابرات گرفتم سرعتش بالاتر از 2مگ نمیرفت با اینکه خط فیبر بود و تا 24مگ میکشید. من برای ماه بعدش رفتم رو خط دومش باز ADSL مخابرات گرفتم با اینکه جفت خط ها شرایط یکسانی دارن خط دوم راحت تا 16مگ سرعت میده. اون مشکل گیر کردن روی 2مگ از سیستمشونه که ظاهرا نمیدونن چطوری حلش کنن.
منم سرویس 8 مگ دارم 150 کیلوبایت میده . ما هم از هزار تا سامانه و اینا پیگیری کردیم 195 هم پاسخگو نیست . مشکل جایی نیست بیخود نگرد . مشکل خودشونن که حتی توانایی ارائه یک سرویس از رده خارجی مثل adsl رو ندارن.
سلام
اینترنتم 8 مگ هستش اما سرعت روی 256 هست حداکثر
کارشناس هم فرستادن و الکی هزینه گذاشت روی دستم اما مشکل حل نشده
مشکل چی میتونه باشه و راه حلش چیه ؟
حتی خط رو چک کردم و نوشته 8 مگ اما در واقع 2مگ هست که 256 سرعتش هست .