منتخب بازارچه

بررسی وضعیت ADSL مخابرات

pejii

Registered User
تاریخ عضویت
10 جولای 2007
نوشته‌ها
1,060
لایک‌ها
719
محل سکونت
Tehran / Iran
سلام
وضعیت پینگ مخابرات برا بازی انلاین چه جوریه دوستان؟
بستگی به شانس شما داره، اگه خط تمیز و فاصله کم با مرکز مخابراتی اتان داشته باشید پایین ترین پینگ رو در بین pap ها داره (تجربه شخصی ام) ولی اگر گیمینگ حرفه ای میخواهید بکنید، به دنبال سرویس وایرلس نقطه به نقطه بگردید بهتره.
 

dsaipdsadsaewqk

Registered User
تاریخ عضویت
27 فوریه 2009
نوشته‌ها
405
لایک‌ها
116
مراقب باشید مخابرات دچار باگ شده ترافیک رو 2 برابر حساب میکنه. پنل خودتون رو چک کنید. نمیدونم تاثیر قطعی هم داره یا فقط اشتباه عددیه ولی 2 برابر حساب میکنه.
 

dsaipdsadsaewqk

Registered User
تاریخ عضویت
27 فوریه 2009
نوشته‌ها
405
لایک‌ها
116
الان نگاه کردم تو p30world هم چندین نفر تایید کردن این قضیه رو. مراقب باشید خلاصه. به خاطر اشتباه نرم افزاری (یا شاید هم عمدی؟) مخابرات الان هر ترافیکی استفاده کنید 2 برابر حساب میشه.
 

AmirHossein.M

Registered User
تاریخ عضویت
25 ژانویه 2014
نوشته‌ها
631
لایک‌ها
527
محل سکونت
تهران
سلام
وضعیت پینگ مخابرات برا بازی انلاین چه جوریه دوستان؟
یادمه چند سال پیش CS انلاین داشتم بین 20 تا 100 متغیر بود ! منقطه 5 اونم نه همه جاش
بستگی به خیلی چیزا داره ! با اینکه اسیاتک رو پیشنهاد نمیکنم , ولی قبلا یادمه خیلیا برای گیم ازش نت میگرفتن
در کل شرکتای سرویس دهی به خاطر اینکه رقابتی ندارن و مردم مجبورن ازشون سرویس بگیرن , سیر شدن درست جواب نمیدن باید سازش کرد!!
 

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
تاریخ عضویت
4 نوامبر 2015
نوشته‌ها
1,442
لایک‌ها
1,955
محل سکونت
مشهد
اینترنت مخابرات افتضاحه و قطعا نظارتی بهش نیست و دو لا پهنا حساب میکنه ... اوایل عالی بود ...
 

zadis

Registered User
تاریخ عضویت
22 ژوئن 2010
نوشته‌ها
954
لایک‌ها
118
محل سکونت
بندرعباس
دوستان من یه مشکلی دارم با اینترنت مخابرات اینکه وقتی میزنم چیزی دنلود کنم دیگه هیچ کاری نمیتونم بکنم جز دانلود یعنی هیچ سایتی برام باز نمیکنه چیکار کنم حتی واتساپ و تلگرام و اینستاگرام کار نمیکنه و باید حتما دانلود رو متوقف کنم دوستان راهنمایی کنید . چون اینترنت وایرلس داشتم مشکلی نداشت و هر وقتی دانلود هم میکردی سایتها راحت باز میشد و به همه کارم میرسیدم
 

mahdian57

Registered User
تاریخ عضویت
2 مارس 2009
نوشته‌ها
4,302
لایک‌ها
8,521
محل سکونت
تهران
اخیرا مخابرات خیلی از سایتها رو باز نمیکنه
ایسنتاگرام یا خیلی از سایت‌ها ی دیگه و‌مجبورم‌ قندشکن بزنم!
شما هم تجربه اشو دارید؟! شبیه اختلاله ولی یکبار درسته صدبار کارنمیکنه.
 

S E C T O R

Registered User
تاریخ عضویت
16 اکتبر 2013
نوشته‌ها
325
لایک‌ها
303
سلام دوستان
من ده روزی میشه که اینترنت مخابرات گرفتم (بر حسب اجبار) و خط تلفنم رو هم دو هفته ای میشه که گرفتم.
الان مشکل من اینه که سرویس چهار مگابیت گرفتم ولی سرعت دانلود من بین 50 تا 70 کیلوبایت بیشتر نیست.
با 2020 و 195 و bazresi.tci.ir تماس گرفتم و خطم رو چک کردن و به گفته خودشون کیفیت خط عالی هستش.
کارشناس 2020 با برنامه any desck هم به سیستمم وصل شد و تمامی موارد لازم رو هم چک کرد ولی باز هم نتیجه ای نداشت و گفت که ایراد از سمت مخابرات باید باشه!
در اخرین تماسی که از طرف 2020 داشتم گفتن که این موضوع برای اونها هم جالبه! ولی قول دادن که حل بشه.
این هم اطلاعات خط من در مودم:

الان سوالم اینه آیا دوستان مشکل مشابه داشتن یا اگه راه حلی به ذهن دوستان میرسه خواهشا راهنمایی کنید.
 

zadis

Registered User
تاریخ عضویت
22 ژوئن 2010
نوشته‌ها
954
لایک‌ها
118
محل سکونت
بندرعباس
سلام دوستان
من ده روزی میشه که اینترنت مخابرات گرفتم (بر حسب اجبار) و خط تلفنم رو هم دو هفته ای میشه که گرفتم.
الان مشکل من اینه که سرویس چهار مگابیت گرفتم ولی سرعت دانلود من بین 50 تا 70 کیلوبایت بیشتر نیست.
با 2020 و 195 و bazresi.tci.ir تماس گرفتم و خطم رو چک کردن و به گفته خودشون کیفیت خط عالی هستش.
کارشناس 2020 با برنامه any desck هم به سیستمم وصل شد و تمامی موارد لازم رو هم چک کرد ولی باز هم نتیجه ای نداشت و گفت که ایراد از سمت مخابرات باید باشه!
در اخرین تماسی که از طرف 2020 داشتم گفتن که این موضوع برای اونها هم جالبه! ولی قول دادن که حل بشه.
این هم اطلاعات خط من در مودم:

الان سوالم اینه آیا دوستان مشکل مشابه داشتن یا اگه راه حلی به ذهن دوستان میرسه خواهشا راهنمایی کنید.
سلام منم جنین مشکلیس داشتم و از پهنای باند مخابراتی بود که خطم بهش وصل بود و بعداز پیگیری های متعدد پهنای باند رو اضافه کردن درست شد
 

S E C T O R

Registered User
تاریخ عضویت
16 اکتبر 2013
نوشته‌ها
325
لایک‌ها
303
سلام منم جنین مشکلیس داشتم و از پهنای باند مخابراتی بود که خطم بهش وصل بود و بعداز پیگیری های متعدد پهنای باند رو اضافه کردن درست شد
میشه بگید از چه طریق پیگیری کردید؟ و چقدر زمان برد که به نتیجه برسید؟
 

zadis

Registered User
تاریخ عضویت
22 ژوئن 2010
نوشته‌ها
954
لایک‌ها
118
محل سکونت
بندرعباس
میشه بگید از چه طریق پیگیری کردید؟ و چقدر زمان برد که به نتیجه برسید؟
من رفتم خود مخابرات و مخابرات کل استان اونجا پیگیری کردم بعد از یک ماه درست شد
 

Ali.Ghasemi

Registered User
تاریخ عضویت
14 ژوئن 2011
نوشته‌ها
341
لایک‌ها
102
مخابرات اگر اطلاعات کافی نداشته باشید و بلد نباشید بجای سرعت مثلا 2 مگابیت بهتون 512 میده و یا اگر تغییری داشته باشید تغییر نمیکنه مثلا برادر زاده بنده سرعت 2 مگ داره و بعد مراجعه من متوجه شدم پروفایل 512 گزاشته و بعد چندین باز زنگ زدن حتی یک اپراتور بهش توهین هم کرد و در اخر سر خود بنده تماس گرفتم و با شکایت درست کردنش و یا برای یکی از اقوام نزدیک خودم بجای قبض تلفن 60.000 تومنی براش 150.000 تومان امد و بعد شکایت و پی گیری بنده قبض تلفن اصلاح شد و اگر کسی قوانین ندونه و اصلا ندونه باید چیکار کنه خیلی ضرر میکنه
 

take

Registered User
تاریخ عضویت
26 نوامبر 2007
نوشته‌ها
470
لایک‌ها
98
دوستان عزیز راهنمایی کنید منون میشم من دو مگ از مخابرات دارم منطقه ۱۷ یک ماهی میشه به شدت افتضاح شده دریغ از باز کردن سایت و یا اینستاگرام البته بعضی مواقع چند ساعتی درست میشه
زنگ زدم ۲۰۲۰ گفت خطت نویز داره یا نویز گیرتو عوض کن یا مستقیم بزن به خط و دیدی درست نمیشه مودمتو عوض کن سیمهارو چک کردم چیزی متوجه نشدم یک مودم تی پی لینک تو خونه هست میخوام با مودم که به مخابرات وصله و دی لینک هستش عوض کنم ببینم درست میشه یا نه
یک محبت کنید بگید بعد از نصب مودم چه مواردی رو باید تغییر بدم ؟
دو اگر مجدد درست نشد میشه از مخابرات تقاضای کارشناس کرد؟
 

ghoo

Registered User
تاریخ عضویت
13 جولای 2009
نوشته‌ها
208
لایک‌ها
130
دوستان عزیز راهنمایی کنید منون میشم من دو مگ از مخابرات دارم منطقه ۱۷ یک ماهی میشه به شدت افتضاح شده دریغ از باز کردن سایت و یا اینستاگرام البته بعضی مواقع چند ساعتی درست میشه
زنگ زدم ۲۰۲۰ گفت خطت نویز داره یا نویز گیرتو عوض کن یا مستقیم بزن به خط و دیدی درست نمیشه مودمتو عوض کن سیمهارو چک کردم چیزی متوجه نشدم یک مودم تی پی لینک تو خونه هست میخوام با مودم که به مخابرات وصله و دی لینک هستش عوض کنم ببینم درست میشه یا نه
یک محبت کنید بگید بعد از نصب مودم چه مواردی رو باید تغییر بدم ؟
دو اگر مجدد درست نشد میشه از مخابرات تقاضای کارشناس کرد؟
در مورد مودم باید ببینی مدلش چیه ولی مودمهای تی پی لینک معمولا یه سی دی کوئیک اینستند یا همون راه اندازی سریع توش داره که فقط کافیه اونو اجرا کنی خودش مودمو کانفینگ می کنه ( خودم مدل 8817 رو دارم) ولی اگه کلا هیچ اطلاعی نداری 10-15 تومن خرج کارشناس نصب بکنی بهتره، هر چند کانفینگ کردن مودم چیز خاصی نداره یه خرده باهاش ور بری خودت می تونی
اما در مورد پهنای باند ، اول از سایتهای اندازه گیری پهنای باند نت مثل اسپید تست ، تست بگیر ببین واقعا 2 مگ هست یا نه؟ چرا که مخابرات ابتدا دانسته یا ندانسته ( به نظر خودم دانسته) پهنای باند کمتری به مشترک میده
اگه طرف فهمید که درستش می کنه اگرم نه که هیچ!
اگه مورد بالا اکی بود سیم کشی منزل رو چک کن از ورودی ساختمان نت بگیر ببین بازم نویز داره اگه نداشت مشکل از سیم کشی داخل ساختمانه و باید سیم یه سره از جلو در بگشی تا نویز بر طرف شه
شایدم همه اینا درست باشه ولی از شانس بد شما منطقه شما شلوغ هست یا دلایل فنی دیگه ای نت شما کیفیت مطلوب نداره که در این صورت جز تحمل کار مفید دیگه ای نمیشه کرد:general505:
 

reza.ntg

Registered User
تاریخ عضویت
25 آگوست 2013
نوشته‌ها
322
لایک‌ها
65
سن
26
محل سکونت
مشــــــــــهد
یک مشت بی سواد و داغون دور هم جمع شدن یک شوخی کردن اسمش شده مخابرات
مخصوصا خراسان رضوی که تکه

مدارک لازم جهت استخدام در مخابرات خراسان رضوی:
1. دو عکس سلفی در جنگ تحمیلی
2. سابقه سفر به مکه
3. ریش و سبیل بلند و نا مرتب

اصلا بحثم سیاسی نیست ولی واقعیت همینه متاسفانه
 

take

Registered User
تاریخ عضویت
26 نوامبر 2007
نوشته‌ها
470
لایک‌ها
98
دوستان عزیز من از مخابرات سرعت ۸ مگ گرفتم یک تست گرفتم عکسش رو براتون اپلود میکنم البته اکثرا رو ۲ دانلودمیمونه با مرورگر safari مک دانلود میکنم سرعت دانلود رو ۲۳۰ کیلوبایت هستش هم از اپلود بوی دانلود کردم این سرعت موند هم از سایت نایت مووی البته تو نایت مووی اشتراک دارم به نظرتون علت چی میتونه باشه و سرعت دانلود من چقدر باید باشهScreen Shot 1398-02-01 at 15.10.49.png
 

ghoo

Registered User
تاریخ عضویت
13 جولای 2009
نوشته‌ها
208
لایک‌ها
130
دوستان عزیز من از مخابرات سرعت ۸ مگ گرفتم یک تست گرفتم عکسش رو براتون اپلود میکنم البته اکثرا رو ۲ دانلودمیمونه با مرورگر safari مک دانلود میکنم سرعت دانلود رو ۲۳۰ کیلوبایت هستش هم از اپلود بوی دانلود کردم این سرعت موند هم از سایت نایت مووی البته تو نایت مووی اشتراک دارم به نظرتون علت چی میتونه باشه و سرعت دانلود من چقدر باید باشهمشاهده پیوست 1123741
علتش اینه که سرعت شما رو روی 2 مگ بستن نه 8 !

زنگ بزنید به 2020 بگید من سرویس 8 مگ خریدن ولی مخابرات اشتباها 2 مگ به من داده لطفا درستش کنید

اگه خواست بپیچونه کم نیار ( اول حاشا می کنند)

سرعت دانلود شما باید بالای 1 مگا بایت باشه نه 230 کیلو بایت
 

omidsolo

Registered User
تاریخ عضویت
22 ژانویه 2015
نوشته‌ها
122
لایک‌ها
48
دوستان تا میتونین از مخابرات نگیرید، من پارسال کلی اعصاب خوردی داشتم تا تونستم سرویسمو از رانژه مخابرات خارج کنم!
سرعت 16 مگ فروخته بودن ولی حداکثر 2 مگ داشتم! بعد هم از رانژه خارج نمیکردن میگفتن نمیشه هر وقت خواستی بری که!
مخابرات هرمزگان فاجعه بار ترین وضعیتو داره! میخوای خط تلفن بخری مجبورت میکنن روش ADSL از خودشون بگیری!!!
 

take

Registered User
تاریخ عضویت
26 نوامبر 2007
نوشته‌ها
470
لایک‌ها
98
علتش اینه که سرعت شما رو روی 2 مگ بستن نه 8 !

زنگ بزنید به 2020 بگید من سرویس 8 مگ خریدن ولی مخابرات اشتباها 2 مگ به من داده لطفا درستش کنید

اگه خواست بپیچونه کم نیار ( اول حاشا می کنند)

سرعت دانلود شما باید بالای 1 مگا بایت باشه نه 230 کیلو بایت
دوست عزیز ممنون از شما طبف فرمایش شما زنگ زدم کارشناس ۲۰۲۰ گفت فعال نشده و در حالت رزرو هستش که خودش فعال کرد بعد از فعال شدن تست گرفتم که براتون میزارم ممنونم
Screen Shot 1398-02-03 at 14.53.36.png
 
بالا