درود خدمت دوستان گرامی !
حجم دزدیه مخابرات خیلی جالبه ! هر 29 ام به 29 ام باید حساب کاربری شما شارژ بشه
تاریخ 25 ام حجم تموم شد من یه بسته 10 گیگ بین الملل خریدم ! تموم شد 2 روزه ! نمیدونم به چه صورت چون هیچ استفاده خاصی نکرده بودم دانلود نکرده بودم
دوباره خرید کردم 28 ام شب تموم شد باز ! صبر کردم ساعت از 12 بگذره بریم توی تاریخ 29 ام و حساب شارژ بشه که مجبور به خرید دوباره شارژ نشم
ساعت 1 شب شد دوباره چک کردم دیدم حساب شارژ نشده مجبور شدم دوباره 3 گیگ حجم بخرم ! داشتم از یه سایتی خرید میکردم مجبور بودم حجم بگیرم , خریدم تمومش شد 3 صبح 29 ام ! چک کردم دیدم حجم جدید به حساب اضافه شده ولی 70 گیگ ازش کم شده !!!!
فرداش زنگ زدم به مخابرات به پشتیبانی میگم توی 2 ساعت هنوز شارژ نشده حساب ما چرا حجم ازش کم شده ؟ میگه حتما استفاده کردید ! میگم شما میتونی با نت 4 مگ که در حد 3 مگ سرعت دانلود میده و پایدار نیست این مقدار حجم رو توی 2 ساعت تموم کنی ؟ میگه اره !! کجا فرار کنیم از دست این ادما ؟ به کدوم سیاره ؟ به کی شکایت کنیم ؟ خسته شدیم والا
یه مشت ادم نادون رو گذاشتن پشتیبانی میخوای زنگ بزنی باید 20 بار زنگ بزنی یکی لطف کنه بعد 5 دقیقه منتظر موندن قطع نکنه
زنگ میزنی به دروغ میگن سیستم قطعه کارتو انجام ندن ! من بیشتر از 14 ساله از نت زغالی دیال اپ و کارت اینترنت خریدن تا الان دارم از اینترنت استفاده میکنم , مدرکم توی همین حوزه س , کارم همینه , بعد پشتیبان نت مخابرات به من فرق چراغای مودم رو توضیح میده ! به دروغ به من میگه فلان چیزو من فقط دسترسی دارم برای شما انجام میدم ! فکر میکنن ما کوریم نمیبینیم از توی پنل حساب کاربری مشترک خودش میتونه سرویسشو تغییر بده !
نمیدونم چرا هیچکس کارشو درست انجام نمیده ! الان سیم کشی قدیمی تلفن ها باعث شده اینجا به ما اینترنت بیشتر از 4 مگ ندن برای منزل , سیم کشی منازل تا مخابرات رو هم ما باید عوض کنیم ؟ پول مالیات و ابونمان خط که شما استفاده بکنی نکنی روی قبض همه مشترکین میاد برای چیه پس؟ این همه ساله زیرساخت ها چرا درست نشده ؟ چرا درست نمیشه ؟ پینگ که نداره , سرعتم که نوسانش به قدری زیاده من تا حالا ندیدم سرعتی که با شما قرارداد دارن رو بدن
انقدر توی همه چیز دزدی و کارشکنی شده کسی درست کار بکنه ادم باید تعجب کنه , انقدر همیشه اینترنت مخابرات مشکل داشته همه عادت کردن دیگه , یه مدت خیلی جالب بود ساعت 12 به بعد یا 1.2 ظهر به بعد قطع میشد اینترنت تا ساعت 8.9 شب بعد خودش درست میشد , بعد 4 بار زنگ زدن و 4 هفته گذشتن بلاخره درست شد
اصن مشکل اینترنت انقدر یه چیز عادی شده که من تا حالا نشده هر چند وقت یه بار زنگ نزنم به پشتیبانای مخابرات , فک کنم یه حس علاقه ای به هم دیگه پیدا کردیم انقدر حرف زدیم من از مشکلات ام میگم اونا ام دروغ میگن رابطه خیلی رمانتیکی شده