باور نداری از این آقا بپرسبارون میاد قطع میشه
42 گیگ مصرف 10 روز منم نمیشه
@Business plan بارون که میاد adsl هی قطع میشه
باور نداری از این آقا بپرسبارون میاد قطع میشه
42 گیگ مصرف 10 روز منم نمیشه
ADSL رو باید به خاطر پینگ خوبش بگیری برای گیم آنلاین، برای دانلود بالا اصن نمیصرفه، بسته های نامحدود اینترنت همراه که خیلی بهترهمصرف 65 روز من
سرویس ویژه 8 مگابیت| 540 گیگ بین الملل (شامل 120 گیگ ترافیک سرویس عادی و 420 گیگ ترافیک افزوده) معادل 1620 گیگ داخلی|
ADSL رو باید به خاطر پینگ خوبش بگیری برای گیم آنلاین، برای دانلود بالا اصن نمیصرفه، بسته های نامحدود اینترنت همراه که خیلی بهتره
جا به جا احتمالا فرق دارهپینگ adsl افتضاحه و مخابرات پینگش برای بازی پدر صاحب بچه رو در میاره
میگید نه زنگ بزنید پشتیبانی و بگید پینگ چیه ! اگه دونستند جواب بدن؟؟؟؟
یه مشت بی سواد رختن مخابرات که همگی با پارتی اومدن سرکار و پر از جهلند و از دانش تهی
پینگ بالا - قطع مکرر بخصوص در روزهای پنج شنبه و جمعه و به ویژه شب جمعه که کل پهنای باند رو برای خودشون اختصاص میدن که فیلم های خوب ببینند.
فقط یه خوبی داره اینترنت مخابرات اون هم اینکه دایره لغات فحش ادمی کامل میشه و فحش های جدید هم اختراع میکنه و نثار مخابرات میکنه.
میدهببخشین من زیاد وارد نیستم مخابرات برای کابل مسی بالاتر از 16 مگ هم میده؟
الان سرویس هاش 16 هست حداکثر ولی شاتل و چند تا دیگه میگن با بی سیم تا 80 میدیممیده
ولی دروغه
فقط پولش رو میگیره
خط مخابرات نهایت سرعتی که داشته باشه 6 مگ هست
سرعت بالا فقط بیسیم باید بگیری
adsl همیشه ای دی اس ال هست یعنی از سیم تلفن حالا میخواد مخابرات باشه یا شاتل . خط تلفن کشش نداره نمتیونه دیگه قدیمی شدهالان سرویس هاش 16 هست حداکثر ولی شاتل و چند تا دیگه میگن با بی سیم تا 80 میدیم
فیبر نوری ک نمیکشن الان سرعت رو 14 هست افت سرعت هم بعضی وقتا رو 13 هست وایرلس و وایمکس آدم زورش میاد خوب من ک آنلاین بازی نمیکنمadsl همیشه ای دی اس ال هست یعنی از سیم تلفن حالا میخواد مخابرات باشه یا شاتل . خط تلفن کشش نداره نمتیونه دیگه قدیمی شده
تا همون 6 مگ بتونه بده بهترین حالته 16 مگ فقط برای پول گرفتنه
افتضاح .فقط اسمشvdslاقا این vdsl مخابرات چجوری هست؟ خوبه ؟ من برای بازی آنلاین میخوام ، پینگ ایناش چطوره؟
اقا پست مخابراتیه در خونتون یا سر خیابونتون. بگو 20117 بیاد. یک بار سیم رو قطع کنه از نو وصل کنه توی پست. اون اکسیده میشه معمولا این شکلی میشهکسی مخابرات مخصوصا سه چهار ماه اخیر وضعیت اینترنتش خراب نشده
من مشکلی نداشتم تا از اواخر بهمن شروع کرد به کرم ریختن
خسته شدم
اصلا استیبل نیست تا 17 مگ هم خط میکشه اصرار داره مخابرات از داخل خونه است
ولی اینطوری نیست هیچ چیزی فرق نکرده ولی مکث قطعی زیاد هست که هست
مشاهده پیوست 1250278