MehdiOmnia
Registered User
http://1899.tct.ir/ConfigFile.aspxhttp://www.1899.tct.ir
راهنماي راه اندازي كانكشن هاي مختلف رو داره
راهنماي راه اندازي كانكشن هاي مختلف رو داره
Last edited:
ماله منم امروز تركيدباز برای من ترکید.................................
شرق تهرون کسی این مشکل رو داره؟؟
1899 فقط میره رو پیام گیر کسی هم جوابگو نیست
ماله منم امروز تركيد
ساعت 7 تا10 قطع بود وصل شد اما الانم باز قطع و وصل ميشه هر چند دقيقه هيچي ديگه بالا نمياد
فقط تماس با مركز مخابرات منطقتونچطوری می تونم بفهمم تو چه مناطقی مخابرات سرویس ADSL میده ؟
من تهرانم پیش شماره 3372 مرکز الغدیر
به نظرتون از صبا نت اینترنت بگیرم یا از مخابرات؟
بیشتر دنبال دانلود هستم
128 صبا سرعتش از اینترنت مخابرات بالاتره؟
شبانش چطوره ؟
بیشتر دنباله یه جا میگردم که با بودجه 10 -15 تو ماه بتونم دانلود کنم کجا به نظرتون خوبه؟
از مخابرات کسی 256 گرفته، سرعتش چطوره؟ به همه میدم یا باید کارت دانشجویی ببریم...
این سایت هم خوبه. توش یادداشت می نویسی و مشکلتو میگی و اونا بررسی می کنند. اگر لازم باشه هم زنگ می زنند.
سلام
ببخشید. این سایت برای ورود شماره پرونده میخواد, باید از مخابرات گرفت؟
من اونزمانی که برا ثبت نام رفته بودم روی یک برگه اندازه ی یک بند انگشت یوزر و پسوورد رو نوشت داد دستم. چیز دیگه ای نبود:wacko:
یه مشکلی هست اگه اشکال نداشته باشه اینجا بپرسم اگر کسی مشکل مشابه داشته چه کارایی کرده
دیروز ما اومدیم دی سی کردیم بعد از چند دقیقه که خواستم دوباره کانکت شم همش ارور 691 میده که یوزر و پست درست نیست و اینا آخه چیزی که عوض نشده بود:wacko:. در چنین مواقعی چه کارایی باید کرد ؟:happy:
ممنون
ظاهرا مرکز با مرکز قانونش فرق می کنه و همه جا یه جور نیست. ولی من گواهی اشتغال به تحصیل رو به تایید رئیس مرکز رسوندم و یه درخواست کتبی برای 256 نوشتم و بهم 256 دادند. سرعتش هم معمولا 29-30 هست.
به من که گفنتند باید دانشجوی ارشد باشیمن هنوز خطمون رانژه هستش، موقعی که سرویس رو جمع کردن میرم مخابراتمون ببینم میتونم 256 بگیرم.مرسی
من هم که اولش رفته بودم اپراتور پشت میز می گفت ما به دانشجوی ارشد 256 نمیدیم ولی من گواهی اشتغال به تحصیل رو بردم پیش رئیس مرکز و اون هم امضا کرد و بعد از یک ماه وصل شد
آقا من که از دانشگاه گوهای اشتغال به تحصیل بردم راحت 512 هم گرفتم
تازه گواهی اشتغال به تحصیل هم راحت گرفتم
تازه الان فارغ التحصیل شدم
از گواهی استغال به تحصیل اسکن دارم که هر وقت نیاز بود با ویرایش دقیقش بتونم جاهای دیگه هم استفاده کنم
مگه هر مدرکی رو اصل نمیخوان،arezu2011 اگر با یک کپی یا پرینت رنگی کار راه میفته یه اسکنش رو برای ما هم بفرست، حداقل 256 بتونیم بگیریم ...