e4lyas
Registered User
شما فیبر بودین که رفتید روی مخابرات ؟
صبانت میده
سلام به همهf
بچه ها اگه کسی میدونه به سوالای من جواب بده. دمتون گرم. میخوام از مخابرات adsl 64 Kb بخرم کسی میدونه هزینش برای یه ماه چقده؟ چقدر طول میکشه یه فایل پنج مگی دان شه؟ ایا پورت چیز پی اون و IRC و پورت هایی هست که مسدود باشه؟ میخوام باش چت کنم ِ ایا مناسبه؟ ایا زیاد ای پی عوض میکنه؟
مرسی
جواب همه سوالات تو پست های قبل بود زحمت ندادی بخونی من خلاصه میگم
بهتره اینترنت 128 بگیری
ماهانه 10 تومنه
باهاش میشه چت کرد دانلود کرد چیز پی ان هم میشه استفاده کرد
سرعت دانلود 15 کیلو بایت بر ثانیه هست آپلود هم نصفش
نسبت به قیمتش خوبه
البته باید چک کنی ببینی تو مرکزتون پورت آزاد هست یا نیست
معمولا 4 روزه وصل میشه
زیاد طول بکشه 8 روز
اون ولي محدوديت داشته ولي مخابرات نامحدوده ديگه
دمت گرم . خیلی حال دادی ! در ضمن من عاشق این سریال سوپر نچرال هستم !اینترنت بگیرم میرم فصل شش قسمتای آخرشو دانلود می کنم ! ولی در مقایسه با صبا نت سرعتش خیلی کمه . تو خونه داداشم با صبانت با صورت ۱۱۵ کیلو در ثانیه دنلود کردم (البته با دانلود منجر) در هر حال دمت گرم!
دمت گرم . خیلی حال دادی ! در ضمن من عاشق این سریال سوپر نچرال هستم !اینترنت بگیرم میرم فصل شش قسمتای آخرشو دانلود می کنم ! ولی در مقایسه با صبا نت سرعتش خیلی کمه . تو خونه داداشم با صبانت با صورت ۱۱۵ کیلو در ثانیه دنلود کردم (البته با دانلود منجر) در هر حال دمت گرم!
سلام
جریان این اینترنت 256 مخابرات چیه؟ اینجا خیلیا 256 دارن مگه مخابرات 256 هم میده؟ من الان 128 دارم از مخابرات. می تونم اینترنتم رو به 256 یا 512 ارتقا بدم.
امروز رفتم مخابرات منطقه برای 256 گفت دانشجوی ارشد یا مدرک دکترا یا وکیل یا استاد دانشگاه میخاد
باید حتما اعضای خانواده باشند؟؟؟((دانشجوی کارشناسی نمیشه؟؟))
(چه بامبولی در میارند!)
من رفتم مرکز مخابراتی چند روز پیش
گفتن از قبل عید پورت هاشون پر شده
برای گرفتن 512 هم گفت فقط کارت دانشجویی کارشناسی میخواد
کسی میدونه مخابرات پورت جدید کی میاره !؟
بد جوری گرفتارم خسته شدم از این اینترنت محدود
حتی 128 هم بدن مشکلی ندارم شاتل رو نگه میدارم دانلود شبانه میزنم باهاش مخابرات رو هم میزارم واسه وب گردی