سلام من 128 گرفتم
ماهیانه ده تومن
دیروز 7 گیگ دانلود کردم
سرعتم ثابت 260 کیلو بایت در ثانیه است:f34r:
اکانتینگشون قاطی کرده، یه روز صبح پا میشی میبینی دیگه بالاتر از 16 نمیره. پس بهش عادت نکن
رفتم شرکت درخواست رو دادم ! کلی اصرار کردن که فسخ نکن...!
که قبول نکردم فقط امیدوارم مخابرات پشیمونم نکنه
کارت دانشجویی کارشناسی ارشد یکی از اعضای خانواده رو ببریم 256 میدن ؟
من نمیدونم چرا سرعتای شما اینقد کمه
من 128 گرفتم گفتن کارت دانشجویی بیاری 256 و 512 هم بهت میدیم
با این حال سرعت من اینه خودتون مشاهده کنید
کدوم منطقه ای؟من نمیدونم چرا سرعتای شما اینقد کمه
من 128 گرفتم گفتن کارت دانشجویی بیاری 256 و 512 هم بهت میدیم
با این حال سرعت من اینه خودتون مشاهده کنید
256 ها سرعت دانلودشون چقدره؟؟
برای من 22 هست
اصلا مطمینی از مخابرات گرفتی؟
برای من از 22 بالاتر نمیاد
زنگ زدم به 1899 اون هم گفت ارجاع میدم به بالا ولی باز فرقی نکرد
اصلا مطمینی از مخابرات گرفتی؟
برای من از 22 بالاتر نمیاد
زنگ زدم به 1899 اون هم گفت ارجاع میدم به بالا ولی باز فرقی نکرد
بله از مخابرات گرفتم اولاش فک میکردم نا محدود نیست تا اینکه به 1899 زنگیدم
هر چند هیچی حالیشون نبود ولی با هزار راهنمایی و حالی کردن گفتن که اره نامحدوده و میتونی هر چی خواستی دانلود بزنی
اینم همین الان دارم دانلود میکنم سرعت دانلود رو میتونید ببنیید
alibati@
منصرف نمیشی ، مخابرات N1 ه! فقط شنود داری احتمالا وگرنه فنی عالیه
/
منم امروز با کلی دقل بازی 256 ام وصل شد ، با گواهی اشتغال به تحصیل ارشد زید دوست دوستم که تازه مشکل اینجا بود که بهمم زده بود، خط هم ماله یکی دیگست که اونور دنیاست هر کدومشونو میخواست جفتشون عملا امکان پذیر نبود.
مراحلشم اینجوریه: رفتم مخابرات مرکز ناحیه پیش مدیر منطقه درخواست رو نوشتم گواهی اشتغال به تحصیلم دادم جاشم امضاء کردم پیوست کرد و گفت فردا خبرت میکنم فرداش زنگ زد گفت نامت ارسال شده به شماره چی چی برو مخابرات منطقتون پیگری کن رفتم اونجا پیش رئیس منطقه گفت خودش یا وکیل قانونیش یا وکالت نامه؟ نمننه؟ گفتم درس داره حاجییی خواهرمه خونست بــله بـــله گفت قولت نمیدم میزارم رو میز فلانی اگه وصل نشد نشده دیگه که بعد 24 ساعت وصل شد ، تازه من 512 درخواست داده بودم که اگه شد بدن که گفت 512 واسمون اصلا تعرف نشده نهایت 256 ه
128 ش 158 ست شده بود فکر کنم که 133 میداد یعنی بیشتر از اونچیزی که باید بده
256 ش 255 ست شده که 218 میده یعنی 27 کیلوبایت
خلاصه واسه 10 کیلوبایت بیشتر چقدر دوندگی در سال 2011 تونستیم 256 نامحدود بگیریم اما خوب ماهی 12500 تومن!
لحظه تحویل سال:
ممنون! بابا 27 ام بده خوبه ! منم کارت دانشجویی رو میبرم ببینم چی میشه ! میگم صاحب کارت امتحان داره
ناکردار قیمتش 1/3 قیمت این شاتلی هست که من الان دارم سرعت هم 7 تا بالاتر !
تازه شاتل شبا میشه شافل!
فقط شنود روی چی هست روی خط یا روی اینترنت ؟
اولش که مخابران نت میداد منطقه شهید باهنر هم همین بود وضعیتش ! سرعت رو اشتباهی رو 2 مگ بسته بودن ! اونجا بعد 2 ماه فهمیدن ! ایشالله واسه شما رو هیچ وقت نفهمنبله از مخابرات گرفتم اولاش فک میکردم نا محدود نیست تا اینکه به 1899 زنگیدم
هر چند هیچی حالیشون نبود ولی با هزار راهنمایی و حالی کردن گفتن که اره نامحدوده و میتونی هر چی خواستی دانلود بزنی
اینم همین الان دارم دانلود میکنم سرعت دانلود رو میتونید ببنیید
ممنون! بابا 27 ام بده خوبه ! منم کارت دانشجویی رو میبرم ببینم چی میشه ! میگم صاحب کارت امتحان داره
ناکردار قیمتش 1/3 قیمت این شاتلی هست که من الان دارم سرعت هم 7 تا بالاتر !
تازه شاتل شبا میشه شافل!
فقط شنود روی چی هست روی خط یا روی اینترنت ؟
عزیزم کدوم منطقه ای؟ بیا پارس بگیر 128 4 گیگش 13 تومنه. سرعت 27 30 هم براش مسخرس. سرعتش رو 124ه.