من فقط از شاتل بتونم بکنم هر جایی برم برام بهتر از شاتل هستعزیزم کدوم منطقه ای؟ بیا پارس بگیر 128 4 گیگش 13 تومنه. سرعت 27 30 هم براش مسخرس. سرعتش رو 124ه.
حساب کردن در عرض 4-5 سال حدود 1.5 میلیون پول اینترنت دادم
من فقط از شاتل بتونم بکنم هر جایی برم برام بهتر از شاتل هستعزیزم کدوم منطقه ای؟ بیا پارس بگیر 128 4 گیگش 13 تومنه. سرعت 27 30 هم براش مسخرس. سرعتش رو 124ه.
PPTP-L2TP-SSTP هر سه پورت باز استتو ای دی اس ال مخابرات پورت های l2tp باز هست یا نه؟
اقا مخابرات میگه فعلا 256 فقط به هیات علمی و خانواده شهدا میدیم! ؟
اه ه ه ه ه ه! چند روزیه اینترنت **** زنگ زدم 1899 گفت عمومیه و تا فردا درست میشه!!!
کسه دیگه ای هم مشکل داره؟افت شدید سرعت؟
مخابرات منطقه 2 تندگویان
سلام من تازه اینترنت مخابرات رو گرفتم...وقتی با وی پی ا* می خوتم وصل شم ارور 809 807 800 رو میده ...این یعنی پورت وی پی ا* رو بستن؟
من ام 128 گرفتم با مودم dlink 2520u که قبلا داشتم نصب میشم. هر چهار پنج دقیقه چراغ dsl مودم ام خاموش میشه و ارتباط قطع میشه بعد از 2 یا 3 دقیقه دوباره چراغ dsl روشن میشه و باید دوباره کانکت بشم. مشکل چیه ؟ یعنی باید مودم ام و عوض کنم ؟
من ام 128 گرفتم با مودم dlink 2520u که قبلا داشتم نصب میشم. هر چهار پنج دقیقه چراغ dsl مودم ام خاموش میشه و ارتباط قطع میشه بعد از 2 یا 3 دقیقه دوباره چراغ dsl روشن میشه و باید دوباره کانکت بشم. مشکل چیه ؟ یعنی باید مودم ام و عوض کنم ؟