alireza20102010
Registered User
من تهران نیستم ...
اما دیشب تا صبح ساعت 9 ارور 691 میداد با اینکه مشکلی از لحاظ شارژ نداشتم....
الان اوکی شده
اما دیشب تا صبح ساعت 9 ارور 691 میداد با اینکه مشکلی از لحاظ شارژ نداشتم....
الان اوکی شده
گند بزنه این نت ایران
این مخابرات چه جوریا هست؟
خوبه؟
سرعت دانلود چنده؟ به خانگی 1 مگ یا 512 میدن؟
وی پی کار میکنه؟
گند بزنه این نت ایران
این مخابرات چه جوریا هست؟
خوبه؟
سرعت دانلود چنده؟ به خانگی 1 مگ یا 512 میدن؟
وی پی کار میکنه؟
سلام وی پی کار میکنه
خانگی 256 بیشتر نمیدند
روی یه سیستم دیگه تست کردم! تا کابل شبکه رو زدم خودش شناخت و رفت و نت بدون هیچ تنظیمی !
دیگه مطمئن شدم اشکال از سیستم هست ! چون قبلا با usb وصل میشدم نمی دونستم!
به نظرت مشکل از بایوس نیست ؟
یه عکس میزارم ببین
مشاهده پیوست 79740
پروتوكل L2TP مدتي است كه بسته است، SSTP اكثر مواقع كند هست، PPTP چند بار محدود شد، فعلاً بازه، SOCKET هم هميشه باز بوده، ولي سرعت چندان جالبي نداره.
بعضي مراكز 128 بيشتر به خانگي نميدند. بايد حتماً دانشجو يا پزشك يا آموزگار باشيد كه 256 بگيريد و بعضي مراكز به هيچ وجه بالاتر از 128 نميدند.
چيز عجيبي كه هست اينه كه اين تصوير ميگه DHCP شما تو مودم فعال نيست، حال اون دستگاه ديگرتون داره راحت IP ميگيره.
ويرايش:
الان با دقت بيشتري به تصوير نگاه كردم، شبكه شما نمايانگر اتصال 10 مگابيتي ميباشد، اگر با پورت USB وصل نيستيد و اطمينان داريد كه كارت شبكه شما 100 مگابيت ميباشد، اين عدد ميتواند نمايانگر وجود مشكل در كابل اتصال و يا روتر واسط باشد. حتماً با كابل ديگري و بدون واسط اضافه اتصال را بررسي كنيد و همچنين از داخل Network Connection بررسي كنيد كه آيا بيش از يك شبكه بر روي اين دستگاه فعال است يا خير.همچنين از قطع بودن شبكه هاي مجازي و شبكه هاي ديگري كه مورد استفاده نيستند مطمعاً شويد (در Network Connection روي آنها رايت كليد كرده و Disable كنيد)
پيشنهاد هاي زيادي هست كه يكيشون بالاخره بايد مشكل شما رو حل كنه.
اول IP اين دستگاه رو دستي تنظيم كنيد. روي آيكون شبكه دوبار كليك كنيد، كليد Properties را زده، از ليست موجود Internet Protocol (TCP/IP) را دوبار كليك كرده، تنظيمات زير را وارد كنيد و در انتها Ok كرده، صفحه زيرين را نيز OK كنيد. در Browser مجدداً سعي كنيد به تنظيمات مودم وارد شويد.
IP Address: 192.168.1.2xx عدد آخر را چيزي بيش از 200 قرار دهيد و يا هر عددي كه ميدانيد IP دستگاه ديگري در شبكه نيست.
Subnet Mask: 255.255.255.0
Default Gateway: 192.168.1.1
Primary DNS: 192.168.1.1
Secondary DNS: 4.2.2.4
اين اعداد بايد راهتون بندازه.
اگه باز هم مشكل داشتيد، يك بار روي آيكون شبكه رايت كليك كنيد و Repair رو انتخاب كنيد.
اگر مشكل حل نشد، داخل Control Panel شده، Network Connection را باز كنيد، Local Area Network را Disable كرده، مجدداً آن را Enable كنيد.
اگر مشكل همچنان ادامه پيدا كرد، در منوي Start گزينه Run را كليك كنيد، در صفحه ظاهر شده دستور IPCONFIG /all را اجرا كرده و نتيجه خروجي را اينجا قرار دهيد تا با هم بر رسي كنيم.
سلام
خدمتتون عرض کردم که چون با usb قبلا وصل بودین. تنظیمات کارت شبکتون دستی بوده اون رو هم به حالت اتوماتیک برگردونید درست میشه.توی همین عکس روی properties کلیک کنید و توی کادر موارد internet protocol 6 و 4 رو جداگانه انتخاب و ای پی تون رو در حالت اتوماتیک قرار بدین. بعد درست میشه. اگه ویندورز تون 7 نیست. توی کادر فقط یکی هست دیگه 4 و 6 نداره.
سلام سرویس تون چه سرعتیه؟؟؟؟
ببخشید اگه گفتین فراموش کردم. اگه 256 باشه سرعتتون خیلی خوبه. گوش بعضیا کررر.
سلام
مشکل کلی هست . سراسریه از هفته پیش بوده . اعلام کردن . توی ساعات شلوغی مخصوصا عصر ها قطعی ها هست. فقط برای مخابرات نیست.
دوستان من می خوام سرویس خودم رو از روی یه خط به یه خط دیگه که جفتش برای خودم هست انتقال بدم به نظرتون قبول میکنن ؟
دوستان من می خوام سرویس خودم رو از روی یه خط به یه خط دیگه که جفتش برای خودم هست انتقال بدم به نظرتون قبول میکنن ؟