اینم از شانس بد من
نه اینجا کسی جواب میده
2 روز هم که شرکت تعطیله
به به
انتظار آدم از اینجا بیشتره.....
خوب عزیزم، كسی جواب نداره كه بده در حال حاضر. این ISP ها سیاستشون روز به روز تغییر میكنه، فقط مدیران خودشون میدونند چرا سرعت شما كم شده.
البته عدم پاسخگویی دوستان در مورد افت سرعت ایشان در ساعات شبانه و روزانه اینه كه شما توقع بی موردی از انجمن دارید، اینجا كه اتاق گفتگوی یاهو نیست كه كاربرا پشت دستگاه نشسته باشند و تا شما سؤال رو مطرح كردید اونها هم جواب بدند. بعضی كاربرها آخر شبها، روزی یك بار، بعضی هم هفته ای یك بار به تالار سر میزنند. همه كاربر ها هم كه از پارس استفاده نمی كنند. كمی صبور باش.
البته من یه پیشنهاد دارم، سیریش شو به پشتیبانی تو ساعات مختلف، مخصوصاً ساعاتی كه سرعتت خیلی كم میشه. ببین جواب درست و حسابی بهت میدن یا نه. خونه آخرش باید بسوزی و بسازی دیگه، حالا بیا یكم هم اونا رو بچزون ببین جواب میده یا نه.
به حمایت از مشتركین هم نامه ای بزن با شرح كامل مشكل و ببین اونا جوابی میدند یا نه.
در ضمن، شما سرعت قراردادتون چقدر بوده؟ اگه 128 تو قرارداد ثبت نام كرده باشید كه با كل این افت سرعتی كه داشتید هنوز هم ISP شما داره بالاتر از سرعت درخواستی شما سرویس میده بهتون و باید خدا رو هم شكر كنید. ISP ما تو مركزمون كه شبها سرعتش 1 تا 5 كیلو میشه تو ساعات رایگان (قاطر، شاتل سابق).