• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
بسیار ممنون برای وقتی که گذاشتید. سرعت دانلود که خیلی خوب هست، سرعت آپلود در تورنت چطور؟

البته با توجه به مثلث نارنجی رنگ پایین سمت راست شما connectable نیستید، شاید پورت را در روتر فوروارد نکرده اید یا پارس آنلاین پورت را بسته است. :(

دوست عزیز من نوشتم اصلا وارد نیستم به این برنامه. برای بار اول از تورنت فابل دانلود کردم. آپلودمم خودم محدود کردم به 30. ولی درباره فوروارد کردن پورت من کاری نکردم نمیدونم.

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
دوست عزیز من نوشتم اصلا وارد نیستم به این برنامه. برای بار اول از تورنت فابل دانلود کردم. آپلودمم خودم محدود کردم به 30. ولی درباره فوروارد کردن پورت من کاری نکردم نمیدونم.

بسیار ممنون، به احتمال زیاد از مخابرات به پارس آنلاین بیایم. :)

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
امروز پارس قطع و وصلی داره . برای بقیه اوضاع چطوره؟

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
امروز پارس قطع و وصلی داره . برای بقیه اوضاع چطوره؟
مثل اینکه همگانیه ! منم با سپنتا خیلی مشکل دارم و توی تاپیک های دیگه هم دیدم دوستان با ندا گستر و ... مشکل دارن.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
فکر کنم باز کوسه ای نهنگی از خلیج فارس رد شده :دی

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
فکر کنم باز کوسه ای نهنگی از خلیج فارس رد شده :دی
آره احتمالآ ! البته این دفعه یه آهویی چیزی توی باغ قلهک داشته قدم میزده که پاش خورده به کابل ! :دی

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
آره احتمالآ ! البته این دفعه یه آهویی چیزی توی باغ قلهک داشته قدم میزده که پاش خورده به کابل ! :دی

البته من دیشب دانلود شبانه داشتم سرعت خوب بود. ز صبح سر کار بودم نمیدونم اوضاع چطور بوده. ولی همش تقصیر آهوس باغ و با جنگل اشتباه گرفته بوده.

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام
برای من به وضعیت عادی برگشته. دیشب با همون سرعت همیشگی دانلود کردم.

ft_2005

Registered User
لایک‌ها
33
دوستان سلام
به خدا خسته شدم.این پارس انلاین چرا اینجوری شده.صفحات رو افتضاح باز میکنه.خیلی صفحات رو کند باز میکنه.فقط دانلودش خوبه که اونم بعضی اوقات خراب میشه.چی کار کنیم؟؟برم اشتراکمو قطع کنم؟از کدوم یکی از این شرکتها بگیرم؟
دوستان لطفا راهنمایی کنند؟کلافه شدم.شاتل چطوره؟

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
آقا این که میگن پارس آنلاین مال فلان نهاده (س-پ-ا-ه) راسته؟ من میخواستم از صبا نت انصراف بدم بیام پارس آنلاین. اما به خاطر این قضیه دست و دلم...
ممنون میشم اگه نظرتونو راجع به این قضیه بگین

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
آقا این که میگن پارس آنلاین مال فلان نهاده (س-پ-ا-ه) راسته؟ من میخواستم از صبا نت انصراف بدم بیام پارس آنلاین. اما به خاطر این قضیه دست و دلم...
دوستان یه مددی... کسی براش مشکلی پیش نیومده؟ اصولا مشکلی هم میتونه پیش بیاد؟ چکار کنم؟

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
دوستان سلام
به خدا خسته شدم.این پارس انلاین چرا اینجوری شده.صفحات رو افتضاح باز میکنه.خیلی صفحات رو کند باز میکنه.فقط دانلودش خوبه که اونم بعضی اوقات خراب میشه.چی کار کنیم؟؟برم اشتراکمو قطع کنم؟از کدوم یکی از این شرکتها بگیرم؟
دوستان لطفا راهنمایی کنند؟کلافه شدم.شاتل چطوره؟

دوست عزیز شاتل؟؟؟؟؟؟
الان تقریبا بهترین سرویس دهنده پارس هستش اونجوری که من دارم نظرات رو می خونم. مشکلتو با پشتیبانی درمیو بذار خیلی خوب کمک میکنن.

من در این مورد چیزی نشنیدم. ولی تاحالا هیچ مشکلی نداشتم. سرعتم هم خیلی خوبه و راضیم.

m@ster

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام دوستان عزیز . یه سوال , ساعت دانلود شبانه ساعت 6 تموم میشه یا 7 ؟

Daniel4u

Registered User
لایک‌ها
21
صفحات این تاپیک خیلی زیاده
ببخشید...سلام

نمیدونم این مشکل منو کسی داشت یا نه
الان 40 روز که اینترنت از پارس آنلاین گرفتم تو 30 روز اول سرعتم در روز 180 الی 200 متغیر بود و شب هم 15 روز اول همین 180 تا 200 و 15 روز دوم 120 شد که اگه دو فایل رو همزمان میذاشتم رو دانلود میشد همون 180 الی 200
البته واقعیتش 194 بود همیشه
تا اینکه 3 روز پارس آنلاین بخاطر تغییر سیستم سراسری قطع بود که اعلامیه رو تو خود سایت هم زدن
بعد اون پورت منطقه ما رو عوض کردن خط من قطع شد به مدت 9 روز و از اون موقع سرعت هیچ وقت بیشتر از 194 نمیره اما قبلا تا 230 میرفت
و سرعت آپلودم که 26 بود شده 16
زنگ زدم گفتن نه اینجا مشکلی نیست...حالا نمیدونم بعد از قطعی سراسری چیکار کردن که اینطوری شد
و مشکل مهمتر اینه که سرعت دانلودم توی شب به هیچ وجه بیشتر از 25 نمیره...بنظرتون چیکار کردن؟
یوزر منو تو لیست پر مصرفین گذاشتن ؟ چون من شبی حدود 2 گیگ دانلود میکردم...
خواهشا کمک کنید...

kambiz_g

Registered User
لایک‌ها
1,522
پارس آنلاین و شاتل و مخابرات و صبا و... همه کلاهبردارن و فکر منافع خودشون هستن
و بدبخت کاربریه که باید از سرویس افتضاح اینا استفاده کنه

Daniel4u

Registered User
لایک‌ها
21
بدبختی من اینه که تو منطقه ما فقط و فقط همین شرکت سرویس میده
اینطوری اونا هرکاری دلشون بخواد رو منطقه ما میکنن و ما هم هیچ کاری نمیتونیم بکنیم و باید تحمل کنیم
مبین نت هست اما نمیدونم چطوریه
تا حالا مشکلی نبود بعد از قطعی سراسری اینطوری شد...نمیدونم چیکار کردن
بعد اینکه تو منطقه ما 6 تا یوزر هست و فقط من شبا استفاده میکنم پس نباید سرعتم با کسی تقسیم بشه اما چرا سرعتم کمه نمیدونم
الان دارم اینو مینویسم سرعت دانلودم 11 هست....

( این پست ادامه دومین پست قبلی میباشد - شماره 2091 )

Daniel4u

Registered User
لایک‌ها
21
اینم از شانس بد من
نه اینجا کسی جواب میده
2 روز هم که شرکت تعطیله
به به
انتظار آدم از اینجا بیشتره.....

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
اینم از شانس بد من
نه اینجا کسی جواب میده
2 روز هم که شرکت تعطیله
به به
انتظار آدم از اینجا بیشتره.....

خوب عزیزم، كسی جواب نداره كه بده در حال حاضر. این ISP ها سیاستشون روز به روز تغییر میكنه، فقط مدیران خودشون میدونند چرا سرعت شما كم شده.

البته عدم پاسخگویی دوستان در مورد افت سرعت ایشان در ساعات شبانه و روزانه اینه كه شما توقع بی موردی از انجمن دارید، اینجا كه اتاق گفتگوی یاهو نیست كه كاربرا پشت دستگاه نشسته باشند و تا شما سؤال رو مطرح كردید اونها هم جواب بدند. بعضی كاربرها آخر شبها، روزی یك بار، بعضی هم هفته ای یك بار به تالار سر میزنند. همه كاربر ها هم كه از پارس استفاده نمی كنند. كمی صبور باش.

البته من یه پیشنهاد دارم، سیریش شو به پشتیبانی تو ساعات مختلف، مخصوصاً ساعاتی كه سرعتت خیلی كم میشه. ببین جواب درست و حسابی بهت میدن یا نه. خونه آخرش باید بسوزی و بسازی دیگه، حالا بیا یكم هم اونا رو بچزون ببین جواب میده یا نه.

به حمایت از مشتركین هم نامه ای بزن با شرح كامل مشكل و ببین اونا جوابی میدند یا نه.

در ضمن، شما سرعت قراردادتون چقدر بوده؟ اگه 128 تو قرارداد ثبت نام كرده باشید كه با كل این افت سرعتی كه داشتید هنوز هم ISP شما داره بالاتر از سرعت درخواستی شما سرویس میده بهتون و باید خدا رو هم شكر كنید. ISP ما تو مركزمون كه شبها سرعتش 1 تا 5 كیلو میشه تو ساعات رایگان (قاطر، شاتل سابق).

بالا