• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
نه فکر نمی کنم . من همون ارزون ترین مودم پارس آنلاین رو که 39 تومن بود خریدم .!:wacko:
برای من پیش اومده بود یکی دو ماه پیش که خیلی زیاد از حجمم کم شده بود و تعجب کردم، ولی بررسی که کردم خودم دانلود داشتم.

وبگردی خالی نمیتونه انقدر مصرف داشته باشه. من روزی حدود 14-15 ساعت وبگردی مداوم میکنم و ایمیل هم چک میکنم، روزی حداکثر 150 مگ میشه. تقریبا وبگردی خالی 8 گیگ میخواد در ماه.

البته پارس آنلاین سرعت رو بالا گذاشته که پهنای باند زود تموم بشه ولی دانلود نداشته باشید و صفحات حجیم نباشن 400 مگ در روز مشکوکه شاید تروجان دارید یا یکی داره از اکنت شما استفاده میکنه.
رمز مودم و اکنت پارس رو عوض کنید (از ساپورت پارس آنلاین راهنمایی بخواید بگن چجوری). سیستم هم اسکن کنید یک فایروال مثل comodo نصب کنید روش.

با خود ساپورت هم درمیان بذارید بررسی کنن مشکل رو.

faithless

Registered User
لایک‌ها
48
شما یه برنامه نتورک مانیتور نصب کنید ببینید چقدر و کی ها از نت استفاده میکنید
من خودم از NetWorx استفاده میکنم

ammanda

Registered User
لایک‌ها
2
برای من پیش اومده بود یکی دو ماه پیش که خیلی زیاد از حجمم کم شده بود و تعجب کردم، ولی بررسی که کردم خودم دانلود داشتم.

وبگردی خالی نمیتونه انقدر مصرف داشته باشه. من روزی حدود 14-15 ساعت وبگردی مداوم میکنم و ایمیل هم چک میکنم، روزی حداکثر 150 مگ میشه. تقریبا وبگردی خالی 8 گیگ میخواد در ماه.

البته پارس آنلاین سرعت رو بالا گذاشته که پهنای باند زود تموم بشه ولی دانلود نداشته باشید و صفحات حجیم نباشن 400 مگ در روز مشکوکه شاید تروجان دارید یا یکی داره از اکنت شما استفاده میکنه.
رمز مودم و اکنت پارس رو عوض کنید (از ساپورت پارس آنلاین راهنمایی بخواید بگن چجوری). سیستم هم اسکن کنید یک فایروال مثل comodo نصب کنید روش.

با خود ساپورت هم درمیان بذارید بررسی کنن مشکل رو.

درمورد تروجان دیروز 40 هزار تومن گرفت آنتی ویروس خوده پارس آنلاین رو نصب کرد و آپدیتشم کرد برام . یعنی آپدیتش اینقدر گیگ برده ؟ نیم ساعت آپدیتش طول کشید .
البته آنتی ویروسش سکیوریتی نبود و فایروال نداره . گفت کارای بانکی با سیستمت نکن . یعنی باید فایر وال رو جداگونه نصب کنم ؟
آنتی ویروس تروجان رو از بین نمی بره ؟ یه نرم افزار جدا باید نصب کنم ؟ حالا چی نصب کنم ؟

ammanda

Registered User
لایک‌ها
2
کسی TRA 256 نامحدودگرفته ؟ سرعتش خوبه برا وب گردی ؟ به نظرم آدم نامحدود داشته باشه خیالش از بابت گیگ راحت می شه البته به شرط کیفیت !

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
پارس انلاین گند زده این هفته , یا قطعه یا سرعت در حد مرگ پایینه

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
درمورد تروجان دیروز 40 هزار تومن گرفت آنتی ویروس خوده پارس آنلاین رو نصب کرد و آپدیتشم کرد برام . یعنی آپدیتش اینقدر گیگ برده ؟ نیم ساعت آپدیتش طول کشید .
البته آنتی ویروسش سکیوریتی نبود و فایروال نداره . گفت کارای بانکی با سیستمت نکن . یعنی باید فایر وال رو جداگونه نصب کنم ؟
آنتی ویروس تروجان رو از بین نمی بره ؟ یه نرم افزار جدا باید نصب کنم ؟ حالا چی نصب کنم ؟
40تومن چی فروخته؟ :O
آنتی ویروس معمولا تروجان هم میشناسه. شما یه فایروال هم نصب کن. ممکن هست برای همون آپدیت هم باشه! اون networx هم که faithless عزیز معرفی کرد خوبه نصب کنید که ببینید چقدر مصرف دارید، مصرف خودتونه یا کار از جای دیگه می لنگه!

ammanda

Registered User
لایک‌ها
2
40تومن چی فروخته؟ :O
آنتی ویروس معمولا تروجان هم میشناسه. شما یه فایروال هم نصب کن. ممکن هست برای همون آپدیت هم باشه! اون networx هم که faithless عزیز معرفی کرد خوبه نصب کنید که ببینید چقدر مصرف دارید، مصرف خودتونه یا کار از جای دیگه می لنگه!

با خودش سی دی آنتی ویروس آورده بود که من فکر کردم هر جا برای راه اندازی ای دی اس ال می ره اون سی دی رو هم می فروشه . بیت دیفایندر بود مال خوده پارس آنلاین هم بود روشم قیمت سی هزار تومن زده بود پنج تومنم هزینه نصبش رو گرفت .
مرسی دوست عزیز از راهنمایی های خوبت .

faithless

Registered User
لایک‌ها
48
عجب پولایی میگیرن از مردم
این نرم افزار داونلودش با همین سرویس پارس انلاین یه ربع کار داره نصبش 3 دقیقه

احتمالا کسی نمیخوواد بگه پارس انلاین نماینده بیت دفندره که؟
یاد نصاب سامسونگ افتادم. با خودش استابلایزر آورده بود میگفت اینو سامسونگ خودش پیشنهاد داده نصب کنید ولی شما به شرکت نگید من اینو بهتون فروختم :D

ammanda

Registered User
لایک‌ها
2
آخه برای من که زیاد وارد نیستم کلی دردسر داره دانلود . چون رجیستر و آپدیتش نمی دونم چجوریه . این سی دی خودش یه کارت داشت که کدش رو از روی اون کارت وارد کرد و تا یک سال کار می کنه . بعد من خودم کسپر اسکای داشتم اونو پاک کرد و گفت نصب این نرم افزار مثل این هست که یک دزد رو در خونتون بزارید ! خلاصهقانعم کرد که اون سی دی های آنتی ویروس ارزونی که می خریم امنیت نداره . یعنی سرم کلاه رفته ؟

Last edited:

ammanda

Registered User
لایک‌ها
2
ولی انگار واقعا زیاد حساب می کنه . همین امروز صبح ( الان ) من تازه نیم ساعته دارم وب گردی می کنم . دانلود نداشتم و صفحات عادی باز کردم نه زیاد سنگین . عرض این نیم ساعت 200 مگ از حسابم کم شد.
یعنی قبل از شروع به کار موجوی گیگم رو یادداشت کردم بعد از نیم ساعت 200 مگ کم شد.
تازه دیشب موقع خاموش کردن سیستم گیگم رو یادداشت کردم . دیگه هیچی مصرف نکردم تا امروز صبح با هیچ مصرفی 100 گیگ کم شد. همینجوری پیش بره که فوری تموم می شه !
حالا من دوباره یه آمار دقیق می گیرم نتیجه رو می گم

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام آماندا خانم
اون آنتی ویروس به پارس آنلاین ربطی نداره. این نصابا برای اینکه پول بیشتر در بیارن به مشترکین میفروشن. با اکانت 1 ساله. کلاه نرفته خیلی ها هم پول میدن میخرن ولی با کرک شدش هیچ فرقی نداره.
ببینین حالا که این طوریه . مودم رو بعد خاموش کردن لب تاپ خاموش کنین. که اگه باز کم شد. به پشتیبانی بگین.
احتمالا این آنتی ویروس انقدر از گیگتون رو خورده.
شما خیلی راحت. قبل از خاموش کردن سیستمتون از status کانکشنوتون ببینین چه قدر مصرف کردین البته جمع send با resieve . چون این چیزی که میگین خیلی غیر منطقیه.
من الان 1 سال دارم با همین مودم کار میکنم و همیشه هم روشنه. اصلا انقدر کم نکرده از ترافیکم. راستی یه چیزی برای دیدن حجم مصرفی قبلش باید مودم رو روشن خاموش کنین.
من اگه جای شما بودم این آنتی ویروس رو نمی خریدم.
در ضمن هیچ برنامه اضافی روش نصب نکنین چون خود bit defender کامل هستش. و فایر وال قویی هم داره.
همین الان یه بار مودم رو خاموش و روشن کنین. و حسابتون رو چک کنین. بعد به پشتیبانی زنگ بزنین و همه چیز و بهشون کامل بگین.

ammanda

Registered User
لایک‌ها
2
سلام آماندا خانم
اون آنتی ویروس به پارس آنلاین ربطی نداره. این نصابا برای اینکه پول بیشتر در بیارن به مشترکین میفروشن. با اکانت 1 ساله. کلاه نرفته خیلی ها هم پول میدن میخرن ولی با کرک شدش هیچ فرقی نداره.
ببینین حالا که این طوریه . مودم رو بعد خاموش کردن لب تاپ خاموش کنین. که اگه باز کم شد. به پشتیبانی بگین.
احتمالا این آنتی ویروس انقدر از گیگتون رو خورده.
شما خیلی راحت. قبل از خاموش کردن سیستمتون از status کانکشنوتون ببینین چه قدر مصرف کردین البته جمع send با resieve . چون این چیزی که میگین خیلی غیر منطقیه.
من الان 1 سال دارم با همین مودم کار میکنم و همیشه هم روشنه. اصلا انقدر کم نکرده از ترافیکم. راستی یه چیزی برای دیدن حجم مصرفی قبلش باید مودم رو روشن خاموش کنین.
من اگه جای شما بودم این آنتی ویروس رو نمی خریدم.
در ضمن هیچ برنامه اضافی روش نصب نکنین چون خود bit defender کامل هستش. و فایر وال قویی هم داره
.
همین الان یه بار مودم رو خاموش و روشن کنین. و حسابتون رو چک کنین. بعد به پشتیبانی زنگ بزنین و همه چیز و بهشون کامل بگین.

من تازه فرق کرک شده رو با اصل متوجه شدم . از اینجا
بهترين آنتي ويروس هاي جهان - مقایسه بین آنتی ویروسهای کرک شده و نسخه اصلی
با این حساب سرم کلاه رفته چون خیلی زیاد هم محافظت از اطلاعات خصوصی برام مهم نبود و همون کرک شده کارم رو راه می انداخت.
کلاه نرفته خیلی ها هم پول میدن میخرن ولی با کرک شدش هیچ فرقی نداره.

فرق که داره اما برای من خیلی فرق نمی کرد .
اون ترفند جمع ارسال و دریافت شده از استاتوس هم جالب بود بعدا امتحانش می کنم .

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام
این حرف شما درسته
من هم کاملا مخالف آنتی ویروس اورجینال هستم. ازش هم خاطره بدی دارم. ما توی شرکت رفتیم کسپر مخصوص شبکه نصب کردیم. با نصبش شد 120000 تومان. بعد دیدیم همه اون ویروس ها هستن. اونو آنیستال کردیم یکی از این 2500 تومانی ها نصب کردیم کل ویروس های شبکمون رو پاک کرد. زنگ زدیم به پشتیبانی جواب سر بالا داد که امکان نداره و اینا.
من خودم از آنتی ویروس ماکروسافت استفاده میکنم به همه هم پیشنهاد میکنم از این استفاده کنند. نه یوزر پس می خواد نه بار روی سیستم میذاره.
http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=5201

آماندا خانوم شما چک کنید. من فکر می کنم کقداری از حجم مصرفی مربوط به آنتی ویروستون هست. چندتا از امکاناتشو disable کنید.

faithless

Registered User
لایک‌ها
48
تقریبا همه نرم افزار های امنیت سیستم این قابلیت رو دارن که در یه ساعت معینی آپدیت بشن. شما تنظیم کنید بعد از یک
البته بعید میدنم مشکل از اون باشه

شما آنلاین ویدئو تماشا نمیکنید؟ یا عکس های زیاد و حجیم

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام دوستان عزيز
1.gif

. ديدم دوستان عزيز در مورد برنامه‌هاي ايمني صحبت مي‌كنند، چون خودم در اين زمينه مدت‌هاست كه در حال تست و تحقيق هستم گفتم لينك‌هاي پست‌هاي خودم را خدمتتان تقديم كنيم شايد كه مفيد واقع شود.

يك مقدمه و رد دليل بهتر بودن يك برنامه پولي نسبت به يك برنامه مجاني!: (حوصله خوندنش را نداريد، لطفن بپريد! به پيشنهادات!)
. در تمامي تست‌هاي من متاسفانه برنامه Microsoft Security Essentials به 1/3 قدرت ويروسياب‌هايي مثل Avira و Avast و در ادامه AVG نميرسد. نكته بعدي اين كه خيلي وقت هست كه در دنياي IT به دليل تغيير روش تفكر اقتصادي كمپاني‌ها از فروش مستقيم محصولات به كاربر به سود آوري بيشتر از طريق تبليغات جانبي براي محصول خود يا قرار دادهاي جانبي با كمپاني‌هاي بزرگ روي آورده‌اند و اين اتفاق تقريبن از سال 2004~5 در دنياي برنامه هاي ايمني هم شروع شد. بگذاريد، يك مثال داغ براي شما از موسسه Mozilla بزنم! (همين 1 هفته پيش در سايت cnet خواندم) ميدانيد كه Mozilla با برنامه Internet Browser مجاني خود به نام Firefox بعد از Internet Explorer دومين درصد بالاي كاربران را در دنيا دارد. (اين آمار رسمي تعداد كاربران هست و نه دليل خوب بودن IE بر FF و دليلش هم همه ميدانيد چيه ديگه؟!؟!) خوب چطور يك موسسه به شكل مجاني يك بروزر را به كاربران خود مي‌دهد و حتا براي آن پشتيباني سريع و .... را ايجاد مي‌كند؟! پول اين پشتيباني از كجا مي‌آيد؟! خوب اون خبري كه من ديدم و الان ديگه در تمامي سايت‌هاي مختلف هم منتشر شده اين بود: "موسسه Mozilla قرار داد امسالش با Google به 300$ ميليون رسيده است! فقط بابت قرار دادن جستجوگر اين كمپاني در بروزر خود و به عنوان جستجو گر پيش فرض خود!" (مي‌توانيد لينك خبر را در فيسبوك يا ج+ من مشاهده نماييد) پس همانطور كه مشاهده مي‌كنيد، ديگه ارائه مجاني يك محصول به كاربرا به معني نداشتن يك پشتوانه مالي قوي براي تحقيقات و توسعه محصولاتشان براي يك كمپاني يا موسسه نيست! و حتا در مواردي (كه امروزه هم كم نيستند) يك چنين محصولاتي از نوع محصولات Shareware هم ممكن است بهتر باشند.

. متاسفانه و باز متاسفانه! آنچه در بازار ايران به غلط رواج دارد، نوع تبليغات غلط و اكثر دادن دروغ عليه محصولات رقيب است! براي مثال چون گروهي در ايران به شكل درست يا غلط خود را نماينده مثلن كمپاني كاسپر يا نود معرفي مي‌كنند و با بعضي از ادارات وارد معاملاتي شده اند، سعي مي‌كنند با اين جملات غلط مثل اينها "ببينيد ما محصول خود را به فلان تعداد اداره با فلان تعداد كارمند مي‌فروشيم پس اگر محصول ما بد بود اين همه خريدار نداشتيم!!!" يا "نرم افزار پولي بسيار ايمنتر و قوي تر از يك برنامه مجاني هست" يا "محصولات پولي بهترين پشتيباني را دارند" يا "فقط و فقط محصول ما 100% همه ويروسها را شناسايي مي‌كند" يا ... كه با اين حرف‌ها متاسفانه سر اكثر ايراني جماعت را كه هنوز ياد نگرفته كه مي‌تواند با يك جستجوي ساده در Google يا نامه نگاري از طريق email با كمپاني مربوطه نه تنها از نماينده بودن يا نبودن طرف اطمينان حاصل كند بلكه درستي حرف‌هاي اونها را هم در مورد سطح ايمني محصولاتشون را در سايت‌هاي مختلف و معتبر يا استفاده از نظرات كاربران حرفه‌اي بدست آورد!

. پس با توجه به تغيير روش سود آوري كه به وجود آمد، كمپاني‌هايي با محصولات ايمني در اون سال‌هاي اوليه چون توان رقابت مستقيم با نام‌هاي بزرگي همانند Symantec و ... را نداشتند با ايده‌اي جديد و بهتر شروع به توليد محصولات ايمني خود نمودن و آنها را به شكل كاملن مجاني در اختيار كاربران خود قرار دادند. اين روش در خارج و در كشورهايي كه قانون كپي رايت داشتند (نه مثل ما!!) و كسي (حداقل 90% مردم) برنامه كرك شده استفاده نمي‌كرد، بيشتر طرفدار پيدا كردند و جالبه كه كاربران ابتدايي آنها هم بيشتر از طيف كاربران يا موسسات نيمه حرفه‌اي تا حرفه‌اي بودند كه باعث مي‌شد محصولات آنها هم بيشتر زير بار تست‌هاي مختلف و جديدي قرار بگيرد و همين عوامل باعث شد كه كمپاني‌ها يا موسساتي كه برنامه‌ آنها بهتر بود با توجه به تست‌هاي مكرر و در تماس بهتر بودن با كاربران خود، حفره‌هاي ايمني بيشتري در برنامه خود را پوشش دهند و برنامه آنها بهتر شده و زودتر از بقيه به شهرت برسند. حتا به مرور بعضي از اون كمپاني‌هاي قديمي هم از اين روش پيروي نمودند. در بين اين كمپاني‌هاي جديد مي‌توان به Comodo و Online Armor و Avira و Avast و ... اشاره نمود. . بعدها بعضي از اين كمپاني‌هاي بخشي از محصولات جديد خود را به شكل Shareware ارائه نمودند (مثل Online Armor) ولي اكثرشون بر همان روال قبل محصول پايه خود را مجاني ارائه نمودند و فقط پك‌هايي(مجموعه‌هايي) كاملتر را به شكل پولي ارائه نمودند.

پيشنهادات:
. پس نتيجه و خلاصه حرف‌هاي فوق اين شد: كه بعضي‌ها نگويند "كه چون فلان كمپاني يا موسسه محصولش مجاني هست به توانايي يا قدرت يك محصول پولي نمي رسد!!!" اين حرف‌ها فقط در بازار ايران خريدار دارد و نه اينجا!!! اما پيشنهاد‌هاي من: در امضاي من لينك "پيشگيري بهتر از درمان است" را اگر كامل مطالعه نماييد برنامه‌ و روش‌هاي ايمني پيشنهادي من را خواهيد ديد. هم چنين اگر دوست داريد بدانيد چطور از قديم من اين برنامه‌هاي را تست كمي‌كردم در اين دو پست "معرفي Avira" و "معرفي Outpost Firewall" توضيح هايي موجود است ولي ديگه قديمي شده‌اند و همان لينك فوق به روزتر هست و همواره آن را به روز مي‌كنم!

. باز هم اگر نياز به مطالب ديگري داريد، به لينك "فهرست پست‌هاي من و دوستان" در امضايم مراجعه نماييد.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/10/07
26.gif
103.gif

darvish1900

Registered User
لایک‌ها
116

دوست عزیز کسپراسکای سکوریتی یک ساله اش بین 17 تا 30 هزار تومان میتونی بخری. رفتی پول برای ایرانی دادی نرم افزار ناقص و بی خود!!!!!!!!!!!

ammanda

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
این حرف شما درسته
من هم کاملا مخالف آنتی ویروس اورجینال هستم. ازش هم خاطره بدی دارم. ما توی شرکت رفتیم کسپر مخصوص شبکه نصب کردیم. با نصبش شد 120000 تومان. بعد دیدیم همه اون ویروس ها هستن. اونو آنیستال کردیم یکی از این 2500 تومانی ها نصب کردیم کل ویروس های شبکمون رو پاک کرد. زنگ زدیم به پشتیبانی جواب سر بالا داد که امکان نداره و اینا.
من خودم از آنتی ویروس ماکروسافت استفاده میکنم به همه هم پیشنهاد میکنم از این استفاده کنند. نه یوزر پس می خواد نه بار روی سیستم میذاره.
Download: Microsoft Security Essentials - Microsoft Download Center - Download Details

آماندا خانوم شما چک کنید. من فکر می کنم کقداری از حجم مصرفی مربوط به آنتی ویروستون هست. چندتا از امکاناتشو disable کنید.

مرسی از راهنماییتون.
نه من اصلا فیلم ندیدم و صفحه سنگین باز نکردم احتمالا به خاطر همون آپدیت آنتی ویروس تو همون روز اول بوده چون الان دیگه هر بار مثلا 0.03 گیگ مصرف می شه برای حدود نیم ساعت یک ساعتم .
کاشکی اوناقای پارس انلاین می گفت نصفه شب خودتون آپدیت کنید
من یکشنبه ساعت سه بار اول ای دی اس الم وصل شد تا الان که صبح پنج شنبه هست شش گیگ اولیه ام شده 4.64!

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
مرسی از راهنماییتون.
نه من اصلا فیلم ندیدم و صفحه سنگین باز نکردم احتمالا به خاطر همون آپدیت آنتی ویروس تو همون روز اول بوده چون الان دیگه هر بار مثلا 0.03 گیگ مصرف می شه برای حدود نیم ساعت یک ساعتم .
کاشکی اوناقای پارس انلاین می گفت نصفه شب خودتون آپدیت کنید
من یکشنبه ساعت سه بار اول ای دی اس الم وصل شد تا الان که صبح پنج شنبه هست شش گیگ اولیه ام شده 4.64!
سلام
آماندا خانوم احتمالا آپدیت ویندوز با آنتی ویروس داشتین همگی باهم آپدیت شدن. چون اینجوری که میگین 1.5 گیگ از حسابتون کم شده. که دقیقا به خاطر همین هست. چون آپدین آنتی ویروس نهایت 200 مگ باشه. که اینم از بی انصافی اون طرف هست که آخرین نسخشو بهتون نداده. ولی برنامه خوبی هست.

ammanda

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
آماندا خانوم احتمالا آپدیت ویندوز با آنتی ویروس داشتین همگی باهم آپدیت شدن. چون اینجوری که میگین 1.5 گیگ از حسابتون کم شده. که دقیقا به خاطر همین هست. چون آپدین آنتی ویروس نهایت 200 مگ باشه. که اینم از بی انصافی اون طرف هست که آخرین نسخشو بهتون نداده. ولی برنامه خوبی هست.

بله فکر می کنم دقیقا همین بوده ویندوزم آپدیت شد .
ولی من برای وب گردی عادی از گیگم کم می شه . یه نفر به من گفت ما هم سرویس با محدودیت گیگ داریم / ماهی دو گیگ / و فقط برای دانلود از گیگمون کم مشه .! اون اشتباه کرده . نه ؟ فکر می کنم قاعدتا برای وب گردی هم از گیگ کم باید بشه.
سرویس نامحدود پارس آنلاین رو کسی گرفته ؟ راضی هستید ؟

بالا