مودمتون وایرلس داره؟
نه فکر نمی کنم . من همون ارزون ترین مودم پارس آنلاین رو که 39 تومن بود خریدم .!:wacko:
مودمتون وایرلس داره؟
برای من پیش اومده بود یکی دو ماه پیش که خیلی زیاد از حجمم کم شده بود و تعجب کردم، ولی بررسی که کردم خودم دانلود داشتم.نه فکر نمی کنم . من همون ارزون ترین مودم پارس آنلاین رو که 39 تومن بود خریدم .!:wacko:
برای من پیش اومده بود یکی دو ماه پیش که خیلی زیاد از حجمم کم شده بود و تعجب کردم، ولی بررسی که کردم خودم دانلود داشتم.
وبگردی خالی نمیتونه انقدر مصرف داشته باشه. من روزی حدود 14-15 ساعت وبگردی مداوم میکنم و ایمیل هم چک میکنم، روزی حداکثر 150 مگ میشه. تقریبا وبگردی خالی 8 گیگ میخواد در ماه.
البته پارس آنلاین سرعت رو بالا گذاشته که پهنای باند زود تموم بشه ولی دانلود نداشته باشید و صفحات حجیم نباشن 400 مگ در روز مشکوکه شاید تروجان دارید یا یکی داره از اکنت شما استفاده میکنه.
رمز مودم و اکنت پارس رو عوض کنید (از ساپورت پارس آنلاین راهنمایی بخواید بگن چجوری). سیستم هم اسکن کنید یک فایروال مثل comodo نصب کنید روش.
با خود ساپورت هم درمیان بذارید بررسی کنن مشکل رو.
40تومن چی فروخته؟ :Oدرمورد تروجان دیروز 40 هزار تومن گرفت آنتی ویروس خوده پارس آنلاین رو نصب کرد و آپدیتشم کرد برام . یعنی آپدیتش اینقدر گیگ برده ؟ نیم ساعت آپدیتش طول کشید .
البته آنتی ویروسش سکیوریتی نبود و فایروال نداره . گفت کارای بانکی با سیستمت نکن . یعنی باید فایر وال رو جداگونه نصب کنم ؟
آنتی ویروس تروجان رو از بین نمی بره ؟ یه نرم افزار جدا باید نصب کنم ؟ حالا چی نصب کنم ؟
40تومن چی فروخته؟ :O
آنتی ویروس معمولا تروجان هم میشناسه. شما یه فایروال هم نصب کن. ممکن هست برای همون آپدیت هم باشه! اون networx هم که faithless عزیز معرفی کرد خوبه نصب کنید که ببینید چقدر مصرف دارید، مصرف خودتونه یا کار از جای دیگه می لنگه!
سلام آماندا خانمدرمورد تروجان دیروز 40 هزار تومن گرفت آنتی ویروس خوده پارس آنلاین رو نصب کرد و آپدیتشم کرد برام . یعنی آپدیتش اینقدر گیگ برده ؟ نیم ساعت آپدیتش طول کشید .
البته آنتی ویروسش سکیوریتی نبود و فایروال نداره . گفت کارای بانکی با سیستمت نکن . یعنی باید فایر وال رو جداگونه نصب کنم ؟
آنتی ویروس تروجان رو از بین نمی بره ؟ یه نرم افزار جدا باید نصب کنم ؟ حالا چی نصب کنم ؟
سلام آماندا خانم
اون آنتی ویروس به پارس آنلاین ربطی نداره. این نصابا برای اینکه پول بیشتر در بیارن به مشترکین میفروشن. با اکانت 1 ساله. کلاه نرفته خیلی ها هم پول میدن میخرن ولی با کرک شدش هیچ فرقی نداره.
ببینین حالا که این طوریه . مودم رو بعد خاموش کردن لب تاپ خاموش کنین. که اگه باز کم شد. به پشتیبانی بگین.
احتمالا این آنتی ویروس انقدر از گیگتون رو خورده.
شما خیلی راحت. قبل از خاموش کردن سیستمتون از status کانکشنوتون ببینین چه قدر مصرف کردین البته جمع send با resieve . چون این چیزی که میگین خیلی غیر منطقیه.
من الان 1 سال دارم با همین مودم کار میکنم و همیشه هم روشنه. اصلا انقدر کم نکرده از ترافیکم. راستی یه چیزی برای دیدن حجم مصرفی قبلش باید مودم رو روشن خاموش کنین.
من اگه جای شما بودم این آنتی ویروس رو نمی خریدم.
در ضمن هیچ برنامه اضافی روش نصب نکنین چون خود bit defender کامل هستش. و فایر وال قویی هم داره
.
همین الان یه بار مودم رو خاموش و روشن کنین. و حسابتون رو چک کنین. بعد به پشتیبانی زنگ بزنین و همه چیز و بهشون کامل بگین.
درمورد تروجان دیروز 40 هزار تومن گرفت آنتی ویروس خوده پارس آنلاین رو نصب کرد و آپدیتشم کرد برام . یعنی آپدیتش اینقدر گیگ برده ؟ نیم ساعت آپدیتش طول کشید .
سلام
این حرف شما درسته
من هم کاملا مخالف آنتی ویروس اورجینال هستم. ازش هم خاطره بدی دارم. ما توی شرکت رفتیم کسپر مخصوص شبکه نصب کردیم. با نصبش شد 120000 تومان. بعد دیدیم همه اون ویروس ها هستن. اونو آنیستال کردیم یکی از این 2500 تومانی ها نصب کردیم کل ویروس های شبکمون رو پاک کرد. زنگ زدیم به پشتیبانی جواب سر بالا داد که امکان نداره و اینا.
من خودم از آنتی ویروس ماکروسافت استفاده میکنم به همه هم پیشنهاد میکنم از این استفاده کنند. نه یوزر پس می خواد نه بار روی سیستم میذاره.
Download: Microsoft Security Essentials - Microsoft Download Center - Download Details
آماندا خانوم شما چک کنید. من فکر می کنم کقداری از حجم مصرفی مربوط به آنتی ویروستون هست. چندتا از امکاناتشو disable کنید.
سلاممرسی از راهنماییتون.
نه من اصلا فیلم ندیدم و صفحه سنگین باز نکردم احتمالا به خاطر همون آپدیت آنتی ویروس تو همون روز اول بوده چون الان دیگه هر بار مثلا 0.03 گیگ مصرف می شه برای حدود نیم ساعت یک ساعتم .
کاشکی اوناقای پارس انلاین می گفت نصفه شب خودتون آپدیت کنید
من یکشنبه ساعت سه بار اول ای دی اس الم وصل شد تا الان که صبح پنج شنبه هست شش گیگ اولیه ام شده 4.64!
سلام
آماندا خانوم احتمالا آپدیت ویندوز با آنتی ویروس داشتین همگی باهم آپدیت شدن. چون اینجوری که میگین 1.5 گیگ از حسابتون کم شده. که دقیقا به خاطر همین هست. چون آپدین آنتی ویروس نهایت 200 مگ باشه. که اینم از بی انصافی اون طرف هست که آخرین نسخشو بهتون نداده. ولی برنامه خوبی هست.