• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

Ammir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا شرمنده اما من فکر میکنم شما اشتباه میکنین !
البته صحبت من در حالی درسته که طرف اهل دانلود باشه و از ای میول یا تورنت استفاده کنه !
من چون خودم مشترک سابق پارس آفلاین بودم و هفته قبل قراردادم رو بهم زدم میدونم که سرعت دانلود خوب نیست , پس میگیم برای 64 بجای 8 تا 6 تا ! اوکی ؟
با این حساب شما روزانه میتونین به راحتی بالای 450 مگ دانلود کنین ! 30 تا 450 مگ میشه چقدر ؟
13.5 گیگ در یک ماه !!!
اگر اینجوری حساب کنیم 8 گیگ باید بین دو تا سه هفته تموم بشه.
توجه کنین که من گفتم شخص باید اهل دانلود باشه البته به این هم توجه کنین که من مقادیر رو کم حساب کردم چون آدم 24 ساعته که دانلود نمیکنه. اما اگر با سرعت واقعی 8 تایی و مدام میخواستیم دانلود کنیم که دیگه فاجعه بود و در حدود 10 یا دوازده روزه تموم میشد.
من فقط نمیدونم اون بیچارههایی که 128 دارن و اهل دانلود هستن با این محدودیت احمقانه چیکار میکنن ؟؟؟
من که قراردادمو بهم زدم سرویس 64 داشتم و 18 روزه تموم شد که دیدم اگر بخوام شارژ کنم همون سرویس یک ماهه 20 هزارتومنی واسم تموم میشه 28 هزار تومن , بنابراین قرار دادو بهم زدم و فردا دارم میرم یه شرکت دیگه که هم ارزون تره هم محدودیت نداره.

دوست من، شما که پس دادی، اول بگو ببینم مودمت رو ازت پس گرفتن یا نه ؟ مودم بیخ ریش خودمون باید بمونه ؟ و منم دوست دارم پس بدم به اینا و از جای دیگه بگیرم. این هفته سرعت من افتضاح شد. 128 هستم ولی دانلودم از سایت مایکروسافت هم بیش از 6کیلو نیست. تهران زنگ زدم با کمال پررویی انگار که ارث باباشون هست جوابم رو دادن و گفتن خب سرویس شما شیر هست و ددیکیتد نیست. بین 10 نفر شیر میشه !! گفتم یعنی باید سرعت من رو 5-6 باشه ؟ گفت نه اون که کمه. حالا ما تو رشت افت سرعت داریم امروز ! درست میشه !! منم گفتم اها باشه ! گوشی رو گذاشتم. این روزها به شدت اعصابم خورده از دست پارس وی. خدا نبخشه و نیامرزه اینها رو. :(

cadusir

Registered User
لایک‌ها
89
رفتی سراغ ssk ؟...مودمو چیکار کردی؟....

سلام
بله رفتم همونجا , مودم رو هم دادم به یکی از بچه های PT که اگه به isp بخوره برداره اگر هم نخورد پس بفرسته.

من احساس خوبی نسبت به اینا ندارم....اوندفه زنگ زدم...سو صداهای ناجوری میومد از اونور.!!!...

:D سروصدای ناجور ؟؟؟
آقا نگران نباش اینا قسمت فروششون کافی نت و گیم نت هم هست :wacko: میدونین که مکانش توی پل عراق هست که بعضی جاهاش نسبتا فقیر نشین هست و بچه های کوچولو میان اونجا و با گیم نت حال میکنن :D
من که اونجا بودم دوتاشون با هم دعوا میکردن که چرا منو کشتی :lol:
البته بابت نگرانی بهتون حق میدم , منم راستش دیگه به هیچ ISP اطمینان ندارم و اولین سوالی که کردم ین بود که تضمین میکنین که محدودیت نزارین که گفت نه ! در این مورد تهران تصمیم میگیره :hmm:
بهر صورت اینجا فعلا از پارس آفلاین بهتره , اینام خراب کردن میرم یه جای دیگه , ما که به کسی تعهد ندادیم تا هر کاری دلشون میخواد بکنن بازم مشترکشون بمونیم.

این آرین dsl نداده؟....شرکت بازم داریما...شناخته شده نیستن...

راستش منم خیلی دنبال شرکتای دیگه گشتم اما پیدا نکردم , اما فکر کنم در شش ماه آینده دو یا سه تا شرکت دیگه به رشت بیان اونوقت آپشن های بیشتری برای انتخاب داریم.
سر انجام باید بگم که احتمالا اوایل هفته آینده باید سرویس جدیدم راه بی افته اونوقت میام همینجا و بهتون میگم که سرویسش چطوره.

cadusir

Registered User
لایک‌ها
89
دوست من، شما که پس دادی، اول بگو ببینم مودمت رو ازت پس گرفتن یا نه ؟ مودم بیخ ریش خودمون باید بمونه ؟

سلام امیر خان
تا اونجایی که من میدونم تا سه ماه پس میگیرن اما بیشتر که بشه نه.
منم که حدود یک سال مشترک بودم بنا براین پس نگرفتن بنا بر این منم اعصابم خورد شد و مودم 45 تومنی رو حراج زدم همینجا توی بازارچه که یکی 25 برداشت تازه به شرط این که به شرکتی که باهاش کارمیکنه بخوره ( در نیشابور) منم فرستادم تا تست کنه اگه خورد بعدا پولو بفرسته , قات زدم دیگه :wacko:
راستی یه پیشنهاد دارم براتون , اگر مودمتون sy800 باشه شاید به ssk بخوره اما وقتی رفتین باید بگین خودم زیمنس دارم ( چون زیمنس میدن ) بعد بگین احتیاجی نیست کسی بیاد نصب کنه و خودتون یا یکی که وارده بیاد واستون نصب کنه ببینه میشه یا نه , اونوقت اگه نشد دیگه باید همون زیمنس ssk رو بگیرین دیگه.
sy3200 هم اگر دارین که بهتره بیخیال بشین چون یارو قسم میخورد که با اونا سازگار نیست باوجود این میگفت حاظریم بیایم خونه شما و براتون تست کنیم اگه حوصله اش رو دارین, که منم گفتم نمیخوام همون زیمنس رو بدین.
راستی اینم گفتم که میخوام یه مودم بهتر بگیرم مثلا asus یا aztech که گفت برای ما فرق نمیکنه میاییم تست میکنیم براتون , منم دیدم ریسکه شست هفتاد تومن بدم بعد نخوره کلی ضرر میکنم از خیر اینام گذشتم.
مودمی که میدن زیمنس C-110 هست.
به نظر من بهتره که مودمتون رو نگه دارین و سر فرصت بفروشین تا خیلی ضرر نکنین .

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
امروز رفتم سایت پارس آنلاین رو دیدم، بالاخره منطقه ما رو هم تحت پوشش قرار دادن، ولی قیمت ها رو که نگاه کردم و اینجا رو خوندم کلا پشیمون شدم
اینترنت 64 رو میده 14900 با مالیات و ... میشه 17-18 هزار تومن
تازه چقدر هم پول مودم باید بدم !!!!
من الان با اینترنت ایرانسل وصل میشم که 15 تومن براش دادم، به جز پنجشنبه و جمعه ها بقیه روزها سرعت دانلود روی 9.5 وای میسته
کلی منتظر بودم ولی فعلا بی خیال adsl شدم !

Ammir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی از اطلاعات شما. یه سوال دیگه. شما بابت سرویستون چقدر به شکوه سامانه دادی ؟ در کل هزینه ش با مودم چقدر شد ؟ و مودم من sy800 هست. یعنی امکان داره کار کنه ؟ و قیمت های شکوه سامانه چطوریه ؟ برای 128 و 256 . ممنون میشم بگی بهم

من در کل یک مشکل دیگه دارم. اونم این که من یک سال پیش از اندیشه سبز درخواست سرویس ای دی اس ال دادم و اونا هم همه ی کارها رو انجام دادن و مودم رو بهم دادن ( Comtrend ) ولی اخر نتونستن ارتباط رو برقرار کنن. یعنی مودم چشمک می زد ولی ثابت نمیشد. حالا هفت هشت ماه بعدش از پارس وی گرفتم و با سیستم اینا شد و ارتباط برقرار شد و الانم دارم استفاده می کنم. ترس من از اینه که از پارس وی بیام بیرون و برم شکوه سامانه و اونجا دوباره داستان اندیشه سبز تکرار بشه. یعنی نتونن ارتباط رو برقرار کنن برام. حالا من نمی دونم چی کار کنم این وسط.

cadusir

Registered User
لایک‌ها
89
سلام
جمعا 65 بابت نصب و مودم و یکماه سرویس 64 حالا من قیمتا رو میگم شما خودتون هم میتونین حساب کنین.
40 تومن مودم 10 تومن نصب باقی هم پول سرویس ماهانه.
راستش کاغذی که به من دادن یه سری قیمت روش نوشته که اونارو جلوی خودم خط زدن و مقدارشو کمتر کردن , که شده به این صورت:
64 ماهی 15
128 ماهی 26
256 ماهی 42
که سرعتهای آپلودشون نصف این سرعتهایی هست که گفتم , یعنی همون ADSL نه DSL مثل پارس آفلاین.
راستشو بخواین مال من هنوز راه نیفتاده بنابر این نمیتونم راجع به کیفیتش صحبت کنم.
بابت مودم شما هم بگم که هیچ تضمینی وجود نداره که کار بکنه اما خیلی هم نگران نباشین چون بلاخره یجوری بفروش میره , میتونین همینجا توی بازارچه بزارینش برای فروش عجله هم نکنین که ناچار بشین مثل من مفت ردش کنین بره.
اصلا از همه اینا گذشته ssk اگه سرویسش خوب باشه بخاطر ارزونتر بودن از پارس آفلاین توی سه یا چهار ماه پول مودمتون جبران میشه.
به نظر من شما بهتره قبلا این جریانی رو که با اندیشه داشتین بهشون بگین .
فقط خدا کنه اینا دیگه مثل پارس آفلاین تو زرد درنیان , هرچند من که خودمو آماده کردم سالی یک بار ISP عوض کنم.

Ammir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
جمعا 65 بابت نصب و مودم و یکماه سرویس 64 حالا من قیمتا رو میگم شما خودتون هم میتونین حساب کنین.
40 تومن مودم 10 تومن نصب باقی هم پول سرویس ماهانه.
راستش کاغذی که به من دادن یه سری قیمت روش نوشته که اونارو جلوی خودم خط زدن و مقدارشو کمتر کردن , که شده به این صورت:
64 ماهی 15
128 ماهی 26
256 ماهی 42
که سرعتهای آپلودشون نصف این سرعتهایی هست که گفتم , یعنی همون ADSL نه DSL مثل پارس آفلاین.
راستشو بخواین مال من هنوز راه نیفتاده بنابر این نمیتونم راجع به کیفیتش صحبت کنم.
بابت مودم شما هم بگم که هیچ تضمینی وجود نداره که کار بکنه اما خیلی هم نگران نباشین چون بلاخره یجوری بفروش میره , میتونین همینجا توی بازارچه بزارینش برای فروش عجله هم نکنین که ناچار بشین مثل من مفت ردش کنین بره.
اصلا از همه اینا گذشته ssk اگه سرویسش خوب باشه بخاطر ارزونتر بودن از پارس آفلاین توی سه یا چهار ماه پول مودمتون جبران میشه.
به نظر من شما بهتره قبلا این جریانی رو که با اندیشه داشتین بهشون بگین .
فقط خدا کنه اینا دیگه مثل پارس آفلاین تو زرد درنیان , هرچند من که خودمو آماده کردم سالی یک بار ISP عوض کنم.

خیلی ممنونم از توضیحاتت دوست خوبم. خب اگر اینطور باشه خیلی خوبه. فقط تنها مسله ی من همون ترس از برقرار نشدنه ارتباطه که سعی می کنم فردا حضوری برم شکوه سامانه و سوال کنم ازشون. فقط آدرسشون رو نمی دونم دقیقآ کجاست. می تونی برام بزاری اینجا.

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
تا اونجایی که من میدونم تا سه ماه پس میگیرن اما بیشتر که بشه نه.

نه نه ...تا 6 ماه رو باید پس بگیرن....این اشتباهو نکنین...شما تو قرار دادی که اول امضا کردی...اینو نوشته...

زیر 6 ماه به شرط سلامت بودن تست شدن توسط خودشون...اشتباه نکنین.

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
یه چیز دیگه...من با ssk که صحبت میکردم...گفت اگه بخاین بدونه هزینه خط رو متقارن میکنن...

128-128
256-256

Ammir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه نه ...تا 6 ماه رو باید پس بگیرن....این اشتباهو نکنین...شما تو قرار دادی که اول امضا کردی...اینو نوشته...

زیر 6 ماه به شرط سلامت بودن تست شدن توسط خودشون...اشتباه نکنین.
مرسی دوست من. من که تازه داره سه ماه ام میشه ! پس باید پسش بگیرن مودم رو !
اگر بدون هزینه متقارن کنن خیلی خوب میشه. چون آپلود هم نیاز منه. گاهی بیشتر از دانلود برام مهمه.

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
حتما در جوابتون میگن 512 سرعت دانلودش باید 6 باشه:D:D:D
یعنی تو این مملکت هیچ جایی نیست که به اعتراضها رسیدگی کنه؟

پی گیری هم کردیم !:wacko:

میگن بیشتر از این دیگه پهنای باند نداریم !!!!! :eek:

چون تعداد کاربرها بالاست بهتر از این نمیشه !! همینه که هست !!!! :blink:

حالا میخواییم 5 - 6 میلیون بدیم که با سرعت 128 واسمون وایر لس وصل کنند ! :(

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16

پی گیری هم کردیم !:wacko:

میگن بیشتر از این دیگه پهنای باند نداریم !!!!! :eek:

چون تعداد کاربرها بالاست بهتر از این نمیشه !! همینه که هست !!!! :blink:

حالا میخواییم 5 - 6 میلیون بدیم که با سرعت 128 واسمون وایر لس وصل کنند ! :(

بابا نکنین این کارو...اینهمه پول نریزین تو شیکم اینا....هی میخورن...هارتر میشن....

از شر این پلنگان تیز دندان....ملت به کجا باید پناه ببرن...

هیچ گزینه دیگه ای نیست ینی؟...

Ammir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قصد منحرف کردن بحث رو ندارم. ولی این مودم siemens c-110 که میدن تکنولوژی ADSL2+ رو ساپورت می کنه ؟ من تو کانفیگ مودم سمفونی خودم یک قسمتی داره که چندین تکنولوژی مختلف +ADSL+, ADSL2 , ADSL2 رو فعال نشون میده. می خوام ببینم مودم زیمنس در این حد هست ؟

4mir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها سرعت شما هم بالا رفته؟:blush:

64------>>
202704161.png

Ali1441

Registered User
لایک‌ها
0
انقدر مردم بيخيال پارس آنلاين شدن اينترنتش خلوت شده . برو حالشو ببر . البته اگه من هنوز از پارس آنلاين سرويس داشتم تمديد نميکردم.
بهترين راه براي شکست پارس آنلاين همينه که کسي ديگه ازشون سرويس نگيره يا تمديد نکنه . مطمئن باشين خودش قيمتش رو مياره پايين يا کيفيت و محدوديتش رو برميداره .

Ammir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر قراره با رفتن یک عده از پارس آنلاین، و بر اثر خلوت شدن شبکه اش کیفیتش ارتقا پیدا کنه که باید بگم اون کیفیت بخوره تو سرشون !! کسانی که پول ملت رو می خورن و هزینه ی بهترین سرویس های دنیا رو از مردم میگیرن ولی در عوضش به مردم یک سرویس آشغال رو ارایه میدن، به اینا به اصطلاح بازار میگن کم فروش. جالب اینجاست که ما داریم تو کشور اسلامی زندگی می کنیم و در دین ما هم کم فروشی از گناهان کبیره هست. البته واسه پارس آنلاین و امثال این ها، مرتکب شدن به این عمل زشت دیگه طبیعی شده و کراهت خودش رو واسه اینا از دست داده. هر روزه دارن به هزاران کاربر اینترنت، کم فروشی می کنند .. خدا ازشون نگذره.

6xjq593.jpg

8boknk0.jpg

mohammad2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینم سرعت من
202747349.png

64 پارس دارم
سرعت دانلودشم 130 کیلو بایت بر ثانیه هست

cadusir

Registered User
لایک‌ها
89
سلام
به نظر من سرعتهای آقایون mohammad2007 و 4mir واقعی نیست !
دلیلش هم اینه که شما آقای 4mir با سرویس 64 نمیتونین 69 kb/s داشته باشین حالا سرویس شما 128 هست که دانلودش بده و به 69 رسیده و سرویس آقای mohammad2007 هم 64 نیست بلکه 256 هست که دانلودش بده و به 198 رسیده .
دلیلل این موضوع هم دوتاست , یا تبلیغات مخفی که شما گول بخورین و ناخودآگاه بیاین براشون مشتری جمع کنین و دلیل دیگه که برای خود من هم پیش اومده اینه که ادمین های اونا اشتباه میکنن , برای نمونه چند ماه پیش خط من حدود چهار یا پنج ساعت قطع شد و وقتی وصل شد دیدم که شده 256 و چون حواسشون نبود یا یادشون رفته بود 256 رو برای 3 هفته داشتم .
این نشون میده که توی پارس آنلاین برخلاف ضاهر قشنگش چه خر تو خریه !!!
تازه این سرعتهایی که شما گذاشتین کاملا نشون میده که سرویس پارس آنلاین چقدر بده چون سرعت آقای 4mir باید 128 باشه نه 69 و سرعت آقای mohammad2007 باید 256 باشه نه 198 ! مسخره نیست ؟
راستی من صحبت آقای mohammad2007 رو خوب متوجه نشدم ؟

64 پارس دارم
سرعت دانلودشم 130 کیلو بایت بر ثانیه هست

یعنی چی ؟
یعنی شما خط 1 مگابیت دارین ؟؟؟ اصلا میدونین 130 کیلو بایت بر ثانیه دانلود یعنی چی ؟؟؟
با تشکر

mohammad2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز یعنی چی نداره
من که تو اون پست سرعتم رو برات زدم من 64 دارم به محدودیت 8 گیگ در ماه
اگه هم فکر میکنی دارم در مورد سرعت دانلود که میگم 130 هست دروغ میگم اینو ببین
6oe9s78.jpg

cadusir

Registered User
لایک‌ها
89
mohammad2007 جان من نگفتم که شما دروغ میکین , اما واقعا فکر میکردم اشتباه میکنین!
اما با این تصویری که گذاشتین معلوم میشه خط شما یک مگابیت در ثانیه هست نه 64 !!!
آیا سرعت شما همیشه اینجوری هست ؟
با وجود این من بازم روی حرفم هستم , یا تبلیغه یا اشتباه ادمین پارس آنلاین , شک نکنین!
خب دوست من با این سرعت که سه روزه باید 8 گیگ شما که تموم بشه و دوباره 20 تومن ناقابل بریزین توی حلقوم دوستان !!!
از همه اینا گذشته اصلا به این فکر نکردین که سرویس اگر حجمی باشه به نفع اوناست که سرعت بره بالا تا شما جای یک ماه مثلا ناچار بشی 3 هفته ای شارژ کنی ؟
این پارس آنلاینی ها گویا زرنگ تر از این حرف هستن که بخوان به نفع مشتری کار کنن .
سرعت بالاتر = شارژ ماهانه زودتر
نمیدونم شایدم این نقشه جدیدشونه!
با تشکر از اطلاعات شما.

بالا