آقا شرمنده اما من فکر میکنم شما اشتباه میکنین !
البته صحبت من در حالی درسته که طرف اهل دانلود باشه و از ای میول یا تورنت استفاده کنه !
من چون خودم مشترک سابق پارس آفلاین بودم و هفته قبل قراردادم رو بهم زدم میدونم که سرعت دانلود خوب نیست , پس میگیم برای 64 بجای 8 تا 6 تا ! اوکی ؟
با این حساب شما روزانه میتونین به راحتی بالای 450 مگ دانلود کنین ! 30 تا 450 مگ میشه چقدر ؟
13.5 گیگ در یک ماه !!!
اگر اینجوری حساب کنیم 8 گیگ باید بین دو تا سه هفته تموم بشه.
توجه کنین که من گفتم شخص باید اهل دانلود باشه البته به این هم توجه کنین که من مقادیر رو کم حساب کردم چون آدم 24 ساعته که دانلود نمیکنه. اما اگر با سرعت واقعی 8 تایی و مدام میخواستیم دانلود کنیم که دیگه فاجعه بود و در حدود 10 یا دوازده روزه تموم میشد.
من فقط نمیدونم اون بیچارههایی که 128 دارن و اهل دانلود هستن با این محدودیت احمقانه چیکار میکنن ؟؟؟
من که قراردادمو بهم زدم سرویس 64 داشتم و 18 روزه تموم شد که دیدم اگر بخوام شارژ کنم همون سرویس یک ماهه 20 هزارتومنی واسم تموم میشه 28 هزار تومن , بنابراین قرار دادو بهم زدم و فردا دارم میرم یه شرکت دیگه که هم ارزون تره هم محدودیت نداره.
دوست من، شما که پس دادی، اول بگو ببینم مودمت رو ازت پس گرفتن یا نه ؟ مودم بیخ ریش خودمون باید بمونه ؟ و منم دوست دارم پس بدم به اینا و از جای دیگه بگیرم. این هفته سرعت من افتضاح شد. 128 هستم ولی دانلودم از سایت مایکروسافت هم بیش از 6کیلو نیست. تهران زنگ زدم با کمال پررویی انگار که ارث باباشون هست جوابم رو دادن و گفتن خب سرویس شما شیر هست و ددیکیتد نیست. بین 10 نفر شیر میشه !! گفتم یعنی باید سرعت من رو 5-6 باشه ؟ گفت نه اون که کمه. حالا ما تو رشت افت سرعت داریم امروز ! درست میشه !! منم گفتم اها باشه ! گوشی رو گذاشتم. این روزها به شدت اعصابم خورده از دست پارس وی. خدا نبخشه و نیامرزه اینها رو.