• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

zare66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
یعنی می گید که همه از پارس بیان بیرون و از شاتل سرویس بگیرن ؟؟؟؟؟؟ :blink: از این شاتل دزد تر فقط خودش :lol: گندکاری تازش رو که بچه ها کشف کرن و من هم پستش رو زدم رو بخونید ---- http://forum.persiantools.com/t260185.html---- در ضمن سوال برای من هست که چرا یهو صد تا اکانت درست شده و توی این تاپیک به پارس آنلاین گیر می دن ؟ :p خیلی فان هست ----------------------------------------- . فقط جای تعجبه. اون هم چه تحفه ای مثل پارس ! ...... نمی دونم چه بلایی پارس سر اینا آورده . شاید یه مناقصه ای ، چیزی رو اومده از دست شاتل در آورده ....................

اینجا یه سری افراد دارن مغلطه میکنن و دیگران را به گمراهی میاندازند. همه اونایی که با پارس مشکل دارن چنتا جمله میگن که همه مسئولین پارس هم اون جملات را تایید می کنن حالا شما اگه اونا را رد می کنید یه حرفی دیگست!!!

zare66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
ISNA - 05-18-2011 - 90/2/28 - سرويس: / جامعه اطلاعاتي -فناوري اطلاعات / شماره خبر: 1769628

دوستان خبرو شنیدید دیگه .........
واقعا به نظر من حقش بود نوش جانشون ........

با این وضعیت امسال هم شاتل از پارس جلوتر خواهد بود. رتبه بندیهای امسال هم تا چند وقت دیگه اعلام میشه.

zare66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
اسم این تاپیک رو از این به بعد به تاپیک شاتل علیه پارس آنلاین تغییر بدید . حیفه

متاسفانه شما دارید بحث را منحرف می کنید و با ایجاد مغلطه قصد گمراه کردن سایرین را دارید.
در جواب این پستتون باید بگم اگه تحصیلکرده باشید خبر دارید که یه روزی انیشتین اثبات کرد که همه چی نسبی هست و هیچ چیزی مطلق نیست حتی زمان. بنابراین برای نظر دادن در مورد یه چیز مقایسه یک امر اجباری است. حالا اینکه با چی مقایسه کنیم؟ خوب از اونجایی که شاتل سال قبل هم برای چندمین سال پیاپی رتبه اول در بین سرویس دهندگان اینترنت ایران را کسب کرده بود(Error دوستان ترجیحا با شاتل مقایسه می کنن.
البته به عنوان پیشنهاد بد نیست اگه کسی هم پارس و هم سایر شرکتهای دیگه را تجربه کرده یه مقایسه هم با انها داشته باشه.

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
متاسفانه شما دارید بحث را منحرف می کنید و با ایجاد مغلطه قصد گمراه کردن سایرین را دارید.
در جواب این پستتون باید بگم اگه تحصیلکرده باشید خبر دارید که یه روزی انیشتین اثبات کرد که همه چی نسبی هست و هیچ چیزی مطلق نیست حتی زمان. بنابراین برای نظر دادن در مورد یه چیز مقایسه یک امر اجباری است. حالا اینکه با چی مقایسه کنیم؟ خوب از اونجایی که شاتل سال قبل هم برای چندمین سال پیاپی رتبه اول در بین سرویس دهندگان اینترنت ایران را کسب کرده بود(Error دوستان ترجیحا با شاتل مقایسه می کنن.
البته به عنوان پیشنهاد بد نیست اگه کسی هم پارس و هم سایر شرکتهای دیگه را تجربه کرده یه مقایسه هم با انها داشته باشه.
با این طرز حرف زدنت معلومه حقوق بگیر شاتل هستی
حداقل یه کمی یاد بگیر شبیه یه یوزر عادی حرف بزنی مگه اینجا دادگاه لاحه هست که اینجوری حرف میزنی!؟

j_s_a

Registered User
لایک‌ها
54
حداقل یه کمی یاد بگیر شبیه یه یوزر عادی حرف بزنی مگه اینجا دادگاه لاحه هست که اینجوری حرف میزنی!؟

واقعا اینجا چقدر تفکرا محدوده ..........

j_s_a

Registered User
لایک‌ها
54
دوستان اگه من بخوام از 128 سرویسمو به 512 ارتقا بدم مدرکی که لازم نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
اینجا یه سری افراد دارن مغلطه میکنن و دیگران را به گمراهی میاندازند. همه اونایی که با پارس مشکل دارن چنتا جمله میگن که همه مسئولین پارس هم اون جملات را تایید می کنن حالا شما اگه اونا را رد می کنید یه حرفی دیگست!!!

:)

کدام افراد؟!

zare66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16

کدوم طرز را میگید؟ منظورتون منطقی بحث کردن هست؟ یعنی باید منم بی منطق صحبت کنم؟ !!!!!!!!!! :D:D

yoogi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
مثل اینکه کفگیره شاتل خورده به کف دیگ که کارمنداش راه افتادن تو فرومها و دارن به صورت دروغین براش تبلیغ میکنن
آبروریزی چند ساله با چندروز وبگردی و کاربرهای ساختگی پاک نمیشه ...

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام دوستان عزيز
1.gif

. چه جلب! همين امروز هم يك نفر در تاپيك آسياتك داره به نوعي پاسخ كاربران به اعتراضاتشون نسبت به آن ISP را مي‌دهد! البته هيچ اشكالي نداره كه يكي از پرسنل هر ISP در همه تاپيك‌هاي فروم‌هاي مختلف و مربوط به آن ISP پاسخگوي مستقيم كاربرانشون باشند و اينطوري شايد شايد بعضي از مشكلات از مركز ISP حل بشود ولي بايد دو چيز را فراموش نكنند: اول ادب و حوصله كافي و دوم معرفي خودشان و سمتشون و راه تماس مستقيم با ايشون تا بقيه كاربران هم بدانند كه با چه كسي و با چه مسوليتي از فبلن ISP دارند مشكل خود را مطرح مي‌كنند و هم با توجه به ادب و حوصله ايشون علاقه‌اي به مطرح نمودنش پيدا كنند!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/02/30
26.gif
103.gif

darvish1900

Registered User
لایک‌ها
116
پارس آنلاین هر چی باشه بهتر از شاتل دزد.
بهتر یک سر به تایپیکش بزنی و نظر سنجیش رو ببینید.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
بدرور دانلود شبانه. من که دیگه اعصابم رو خورد نمیکنم. تعطیل!
2mo5pow.gif

fanoudi

Registered User
لایک‌ها
6
بدرور دانلود شبانه. من که دیگه اعصابم رو خورد نمیکنم. تعطیل!
2mo5pow.gif

بله نظر من هم همینه خداحافظ دانلود شبانه و مرگ بر پارس آنلاین دیگه شورش رو در آورده منی که سرویس 128 داشتم ومیتونستم بیش از یک گیگ دانلود کنم حالا 200 مگ هم نمیشه دانلود کرد به نظرم 128 مخابرات بهتر از پارس آنلاین باشه و حالا بهش میگم دزد چون از پهنای باند کم میکنه

zare66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
این یوزرهای تبلیغاتی شاتل از اینجا رفتن توی تاپیک آسیاتک . برید بخونید حسابی سوژست :D

سلام بر کارمندان پارس آنلاین!
اینجا افراد دو دسته هستند عده ای که از پارس بد می گن و دلیلش را در چند جمله که همه مدیران پارس هم قبول دارن میارن و در این میان به اجبار پارس را با شاتل و یا .. مقایسه می کنن. و اما
عده دوم که به جای جوابگویی صحبتها ودلایل محکم و صحیح عده اول، فقط یه سری داستان درست می کنن که اینا از شاتل اومدن و شاتل که گند زده میخاد اینطوری جمش کنه و .....
البته خوانندگان خودشون می تونن قضاوت کنن، ماها واسه تمام حرفامون مدرک میاریممثلا اگه میگیم شاتل بهترین سرویس دهنده سال شده لینک خبر را هم میذاریم و بقیه حرفامون هم مورد تایید خود پارس هست خدارا شکر!!
حالا دوست دارید فکر کنید ما از شاتلیم فکر کنید. البته من دنبال یه روزنامه هستم تا بتونن همه چی را با دلیل توش چاپ کنم که اگه پیدا بشه فکر کنم دیگه معلوم خواهد شد که کی کاربر معمولیه کی حقوق بگیر.

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
حالا حرس نخور با فونت معمولی هم بنویسی همه میخونن لازم نیست قرمز باشه
ایشالا این ما حقوق بیشتری بهت بدن!

سلام بر کارمندان پارس آنلاین!
اینجا افراد دو دسته هستند عده ای که از پارس بد می گن و دلیلش را در چند جمله که همه مدیران پارس هم قبول دارن میارن و در این میان به اجبار پارس را با شاتل و یا .. مقایسه می کنن. و اما
عده دوم که به جای جوابگویی صحبتها ودلایل محکم و صحیح عده اول، فقط یه سری داستان درست می کنن که اینا از شاتل اومدن و شاتل که گند زده میخاد اینطوری جمش کنه و .....
البته خوانندگان خودشون می تونن قضاوت کنن، ماها واسه تمام حرفامون مدرک میاریممثلا اگه میگیم شاتل بهترین سرویس دهنده سال شده لینک خبر را هم میذاریم و بقیه حرفامون هم مورد تایید خود پارس هست خدارا شکر!!
حالا دوست دارید فکر کنید ما از شاتلیم فکر کنید. البته من دنبال یه روزنامه هستم تا بتونن همه چی را با دلیل توش چاپ کنم که اگه پیدا بشه فکر کنم دیگه معلوم خواهد شد که کی کاربر معمولیه کی حقوق بگیر.

j_s_a

Registered User
لایک‌ها
54
پارس آنلاین هر چی باشه بهتر از شاتل دزد.
بهتر یک سر به تایپیکش بزنی و نظر سنجیش رو ببینید.
کاملا با حرف مخالفم نظر سنجی که اینجا یا توی هر فروم دیگه در رابطه با هر isp گذاشته شود اصلا نمیشه رو نتیجه اش حساب کرد
شما مطمئنی همه اونهایی که نظر دادن از سرویسای این isp استفاده کرده اند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

j_s_a

Registered User
لایک‌ها
54
خیلی تابلو هستنا دقت کن همونایی که به ظاهر اینجا پارس دارن اونور شاتل دارن فک کنم اصلا اینا از هیچ شرکتی سرویس ندارن همچنان با dial میان اینجا :D

j_s_a

Registered User
لایک‌ها
54
همه ی دوستان یه سر تو تاپیک شاتل بزنید متوجه میشید تمام مخالفان شاتل در اینجا اکثر فعالیتشون تو تاپیک شاتله بعد اونا اصلا مشکوک نیستن یا خدایی نکرده حقوق بگیره هیچ موسسه یا شرکتی نیستن تنها هدفشون کمک به خلق خداست :D بعد ما ها که تو تاپیک سرویس خودمون حرف میزنیم میشیم مشکوک
بعضیاشون میگفتن پارس اصلا ناراضی نداره به جز دو نفره که حالا که تعداد ناراضی یکم بیشتر شده غیبشون زده عذر میخوام ایشون حضور دارن البته نه در اینجا در تاپیک شاتل با سرویس پارس خودشون متوجه شدن که با چه شخص فعالی صحبت می کنم
:D دوست عزیز شما که این همه راه رو میایید خوب یه سر هم به تاپیک سرویس خودتون بزنید ببینیم اوضاع سرویستون چطوره

pm1371

Registered User
لایک‌ها
47
سلام
دوست عزیز شما دارین خارج از محدوده دانلود رایگان دانلود شروع و تمام میکنید . خب معلومه باسد کم کنه.
دانلود رایگان از 1 هست تا 6 صبح. بقیش از ترافیک کم میشه.
اره راس ميگي ولي قبلا اينجوري نبود ولي راستيتيش از وقتي كه اينجور شده دستشون درد نكنه سرعت از ساعت 1تا6 به صورت چشمگيري زياد شده خدا كنه همين جور بمونه.

j_s_a

Registered User
لایک‌ها
54
:blink:

یعنی بر اساس این لیست شاتل از پارس آنلاین، آسیاتک، صبانت و ... بهتره؟!

پس این همه اعتراض و شکایت برای چیه؟
پ.ن: یا خبر مشکل داره و یا افرادی که این رتبه بندی رو تعیین کردن!
شاید هم تصورات بقیه مشکل داره ....

شاتل 2ساله داره اپراتور برتر میشه

بالا