• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

xshya

Registered User
لایک‌ها
38
سلام
کسی پکیج 128 نامحدود پارس انلاین داره ؟؟
من قبلا حجمی میگرفتم با سرعت 260 دانلود میکردم
پکیچ نامحدود گرفتم سرعتم رو کردن 120 بعد از 15 گیگ دانلود سرعتم رو کردن 13 دزدا
به گفته خودشون که میگن هر چقدر دانلود کنید همواره سرعت اسمی پکیج رو دارید کسی مشکل منو داره ؟؟؟
اینم لینکش
«جایزه مصرف منصفانه» چیست و چرا اعمال می شود؟

دوست عزیز استفاده ازسرویسهای نامحدود شرایط خودشو داره و باید حواستون باشه زیاد دانلود نداشته باشید و مصرفتون به اندازه باشه تا سرعتتون رو محدود نکنن
البته اگر مراعات کنید دوباره سرعتتون مثل قبل زیاد میشه

Ali_locker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوست عزیز استفاده ازسرویسهای نامحدود شرایط خودشو داره و باید حواستون باشه زیاد دانلود نداشته باشید و مصرفتون به اندازه باشه تا سرعتتون رو محدود نکنن
البته اگر مراعات کنید دوباره سرعتتون مثل قبل زیاد میشه
سلام
شما مطمئن هستین که اگه دیگه دانلود نکنم سرعتم رو بالا میبرن ؟؟ یا میره تا دوره بعد ؟
مثلا تا چند گیگ مجاز هست ؟

xshya

Registered User
لایک‌ها
38
سلام
شما مطمئن هستین که اگه دیگه دانلود نکنم سرعتم رو بالا میبرن ؟؟ یا میره تا دوره بعد ؟
مثلا تا چند گیگ مجاز هست ؟

بله مطمئنم سرعتتون مثل سابق میشه و اگر دیگه زیاد دانلود نداشته باشید جایزه مصرف منصفانه هم دریافت میکنین یعنی سرعت+امکان دانلود بیشتر (این لینک هم یک نگاه کن بیشتر متوجه میشی)

iraj_astara

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بله مطمئنم سرعتتون مثل سابق میشه و اگر دیگه زیاد دانلود نداشته باشید جایزه مصرف منصفانه هم دریافت میکنین یعنی سرعت+امکان دانلود بیشتر (این لینک هم یک نگاه کن بیشتر متوجه میشی)

دوست عزیز کی گفته سرعت مثل سابق میشه؟ من خودم باهاشون صحبت کردم گفتن برنمیگرده تا اینکه ماه بعد تمدید تمدید کنی ، و اینجور هم شد!!!

alireza_123

Registered User
لایک‌ها
10
آقا دمشون گرم .الان سایت پارس رو دیدم ربع سکه برنده شدم.ایکاش 206 رو میبردم:cool:

Ali_locker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوست عزیز کی گفته سرعت مثل سابق میشه؟ من خودم باهاشون صحبت کردم گفتن برنمیگرده تا اینکه ماه بعد تمدید تمدید کنی ، و اینجور هم شد!!!
نه راست میگه این چند روزه که استفادم به 60 مگابایت هم نرسیده سرعتم بین 90 تا 260 متغیر هست بیشتر هم با 130 دانلود میکنه

آقا دمشون گرم .الان سایت پارس رو دیدم ربع سکه برنده شدم.ایکاش 206 رو میبردم:cool:
مبارک باشه
کجا دیدی ؟؟ لینک بده لطفا :rolleyes:

alireza_123

Registered User
لایک‌ها
10

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
بعد از 4 سال اشتراک یه دسته بیل هم به رسم یاد بود به ما ندادند !

و همینست که از این شرکت شخمی محاجرت خواهیم کرد به شرکت داده گستر که به تازگی در همدان راه افتاده و این لاس آن لاین رو غورت داده !!!

Amir1234646

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
سلام به همگی دوستان
بالاخره 128 نامحدودم تموم شد. دیشب تمدید اعتباری 5 روزه کردم، فکر نمیکردم برای نامحدود هم بشه اما شد و 186 گیگ الکی دادن.
این یک ماه بعد از 12 روز که 20 گیگ استفاده کردم سرعتم رو کم کردن. همونطور که قبلا گفتم بعد از چند بار که قطع و وصل میکردم سرعت ثابت میشد و از صبح تا شب با سرعت 1 مگابیت (128کیلوبایت) و گاهی 50-60 کیلوبایت دانلود میکردم. بعد از اینکه قانون استفاده عادلانه تبدیل شد به جایزه استفاده منصفانه (که فکر کنم روی من هم اعمال شده بود) تغییر خاصی در محدود کردن سرعت وجود نداشت و بعضی روزها بهتر هم بود. یعنی وقتی مودمو روشن میکردم با سرعت 1 مگ تا شب دانلود میکردم. خلاصه اگه کسی میخواد نامحدود بگیره، بگیره خیلی به صرفه تر از محدوده. نامحدود بیشتر از 128 هم پول اضافه دادنه. درسته که برای مثلا 256 تا سقف 40 گیگ میشه با سرعت بالا دنلود کرد، اما من که 128 داشتم 54/79 گیگ استفاده کردم. این هم عکسش:

فایل های ضمیمه

• bmvd9i827jztazc4hdjf.png
    bmvd9i827jztazc4hdjf.png
    7.5 KB · نمایش ها: 87

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
بالاخره سرویس 4 مگ به مرکز دستغیب هم رسید.

امروز بعد 4 روز سفر به خونه رگشتم متوجه شدم که پروفایل ها پریده و سرعت دانلودم رو 430-440 هست و پس از تماس با پشتیبانی فهمیدم که 4 مگ هم آوردند به مرکز ما بالاخره!

بعد الان رو نواینترلیو بستم برای گیم دوباره. اما دیگه به 400 نمیرسه سرعتم. چون این کار کشش رو کم میکنه.

مشکل تایم اوت همچنان به راه.

2300477584.png

Last edited:

shah994

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام
کسی پکیج 128 نامحدود پارس انلاین داره ؟؟
من قبلا حجمی میگرفتم با سرعت 260 دانلود میکردم
پکیچ نامحدود گرفتم سرعتم رو کردن 120 بعد از 15 گیگ دانلود سرعتم رو کردن 13 دزدا
به گفته خودشون که میگن هر چقدر دانلود کنید همواره سرعت اسمی پکیج رو دارید کسی مشکل منو داره ؟؟؟
اینم لینکش
«جایزه مصرف منصفانه» چیست و چرا اعمال می شود؟

این که سرعتش نسبت به حجمی کمتر میشه واسه من هم دقیقا مثل شما شد و سرعتم از 260 شد 130 ولی در مورد حجم استفاده شده من یک ماه سرویس 128 نامحدود داشتم و باش حدود 18 گیگ استفاده کردم و سرعتم هم کم نشد
Untitled.png

همچنین دوستامی که میخوان نا محدود بیشتر از 128 بگیرن میتونن مقایسه زیر را ببینن

256 نا محدود

2301150046.png

128 نامحدود

2297218040.png

Last edited:

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
اشتراک 128 سه ماهه با ترافیک 6 گیگ (مجموعا)
اهواز-منطقه گلستان
سرعت دانلود الان : 58-40

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
نمایشگاه تلکام در راه است
شرکت‌های شرکت کننده در آن سرویس‌های ای دی اس ال و وایمکس با تخفیف ارائه می‌دهند

شاید الان بهتر بتوانید بین ماجرای ۲۰۰ سکه طلا و ۲۰۶ و پارس آفلاین فالس آنلاین ارتباظ بر قرار کنید
تمدید شش ماه و یک ساله
ای دغل بازان دورغگو

ایران تله کام 2012

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
اینم تست امروز صبح !!!

تو ساعت شبانه 1.6 مگ اینا بود. به محض اینکه شبانه تموم شد این تست رو گرفتم. که البته در بعد از ظهر دوباره افت داره.

2301908706.png

reza_na

Registered User
لایک‌ها
1
اینم تست امروز صبح !!!

تو ساعت شبانه 1.6 مگ اینا بود. به محض اینکه شبانه تموم شد این تست رو گرفتم. که البته در بعد از ظهر دوباره افت داره.

مشاهده پیوست 237179

خوش به حال شما
توی کرمان تنهاچیزی که از این شرکت دیدم پریدن لینک بود. البته اوایل سرعت شبانش بسیار عالی بود. ولی الان 7-8 ماهی هست که دیگه سرویساشون افت کیفیت داره.

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
خوش به حال شما
توی کرمان تنهاچیزی که از این شرکت دیدم پریدن لینک بود. البته اوایل سرعت شبانش بسیار عالی بود. ولی الان 7-8 ماهی هست که دیگه سرویساشون افت کیفیت داره.

مرسی.
منم اول باور نمیکردم اما هفته پیش مشهد بودم. پدر بزرگم پارس 512 2 گیگ 12 ماهه گرفته بود.

پینگ 300 اونم برای مرکز بسیار خلوت کوثر اونم تو مشهد.. همون مرکز پسرخالم صبانت داره پینگ 130.. تایم اوت یک عالمه.

فقط تنها چیزیش که بد نبود سرعت دانلودش بود که 2 مگ بود. تازه شب تست نکردم.

شانسیه دیگه !!! در عوض مشکلات چند روز گذشته رو چشم پوشی کنیم من دارم از نتم لذت میبرم در حد خودش تو ایران.
چیزی نمیشه گفت !!!

j_s_a

Registered User
لایک‌ها
54

j_s_a

Registered User
لایک‌ها
54
مرسی.
منم اول باور نمیکردم اما هفته پیش مشهد بودم. پدر بزرگم پارس 512 2 گیگ 12 ماهه گرفته بود.

پینگ 300 اونم برای مرکز بسیار خلوت کوثر اونم تو مشهد.. همون مرکز پسرخالم صبانت داره پینگ 130.. تایم اوت یک عالمه.

فقط تنها چیزیش که بد نبود سرعت دانلودش بود که 2 مگ بود. تازه شب تست نکردم.

شانسیه دیگه !!! در عوض مشکلات چند روز گذشته رو چشم پوشی کنیم من دارم از نتم لذت میبرم در حد خودش تو ایران.
چیزی نمیشه گفت !!!
جهت اطلاع رسانی بگم تو مشهد شاتل خیلی خوب جواب میده یکی از اقوام تو مشهد از شاتل داره خیلی راضیه
هم دانشگاهی خودمم تو مشهد صبا نت داشت ولی قطعی افتضاح بود سرعتم به قول دوستمون شانسی بود ولی الان از شاتل راضیه ...

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
جهت اطلاع رسانی بگم تو مشهد شاتل خیلی خوب جواب میده یکی از اقوام تو مشهد از شاتل داره خیلی راضیه
هم دانشگاهی خودمم تو مشهد صبا نت داشت ولی قطعی افتضاح بود سرعتم به قول دوستمون شانسی بود ولی الان از شاتل راضیه ...

خب سطح رضایت برای هر کسی متفاوت هست.

و خیر. مشکلاتم برطرف نشده.

بالا