amirshakoori
Registered User
مال منم رو 9 مگ بسته شده 128 محدود هستم
منظور از این 9مگ چیه؟
مال منم رو 9 مگ بسته شده 128 محدود هستم
دوستان این شرایط برای 512 (حجمی) عادیه؟
مشاهده پیوست 489197
پینگت که خیلی خوبه ولی سرعتت می تونه بیشتر هم باشه
پینگ از سرور 50 مایلی هست ها .
من 256 نامحدود دارم از سرور يه مايلى بالاى 300- 400
داداش خطتت بیشتر از 2 مگ رو نمیکشه یا به سختی میکشه برای همین سرعتت رو پائین تر بستن که قطعی نداشته باشیدوستان این شرایط برای 512 (حجمی) عادیه؟
مشاهده پیوست 489197
داداش خطتت بیشتر از 2 مگ رو نمیکشه یا به سختی میکشه برای همین سرعتت رو پائین تر بستن که قطعی نداشته باشی
داداش يه توضيحى مى دى جريان اين 2 مگ و 9 مگ و... چيه؟ و چه ارتباطى به قطعى داره؟
خوب برای مثال خطت تو رو روی 4 مگ ببندن و max rate خط شما 2400 باشه(برای مثال) چراغ اینترنت مودمت خاموش میشه و اینترنتت قطع میشه.....به اصطلاح میگن خطتت نمیکشه,حله؟
خوب برای مثال خطت تو رو روی 4 مگ ببندن و max rate خط شما 2400 باشه(برای مثال) چراغ اینترنت مودمت خاموش میشه و اینترنتت قطع میشه.....به اصطلاح میگن خطتت نمیکشه,حله؟
من 256 نامحدود دارم از سرور يه مايلى بالاى 300- 400
داداش يه توضيحى مى دى جريان اين 2 مگ و 9 مگ و... چيه؟ و چه ارتباطى به قطعى داره؟
خوب منم خطم اینجوری بود بعد کلی دوندگی توی مخابرات(لعنتی) تونستم کیفیت خطم رو به 4 مگ برسونم(به زور) شما هم یکم تلاش کنی شاید بتونیتشکر از دوستان
آقا من تا قبل این 256 داشتم،اومدم خیر سرم پیشرفت کنم که دیدم اصلا فرقی با 256 نداره!!!
حالا با این تفاسیر مشکل از چی میتونه باشه؟
اینم مثل بقیه چیزا همینه که هست ،! یا مشکلی داره؟
:برای تست، سرور رو باید کدوم شهر یا کشور انتخاب کنیم؟
دوستا کسی با واتس آپ و وایبر و اینجور برنامه ها مشکل نداره ؟ واسه من یا کار نمیکنند ،یا نصفه و گه گاهی وصل میشن ،یا مشکل از خود اینترنته ،یا کانفیگ مودم که چندبار ریست کردم ،ولی فایده نداشت
تا وقتیکه نویز خط رو نذاری نمیشه گفتتشکر از دوستان
آقا من تا قبل این 256 داشتم،اومدم خیر سرم پیشرفت کنم که دیدم اصلا فرقی با 256 نداره!!!
حالا با این تفاسیر مشکل از چی میتونه باشه؟
اینم مثل بقیه چیزا همینه که هست ،! یا مشکلی داره؟
:برای تست، سرور رو باید کدوم شهر یا کشور انتخاب کنیم؟