• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

ali_gt65

Registered User
لایک‌ها
243
دوستان این شرایط برای 512 (حجمی) عادیه؟
Untitled.png

Last edited:

owl.city

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
545
سلام دوستان من خوزستان هستم شهرستان ماهشهر دو هفتس شدید دی سی دارم دیگه کلافه شدو واقعا پشتیبانیشونم که خبری نیست.کسی میتونه کمک کنی؟

mohijon

Registered User
لایک‌ها
16

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
داداش خطتت بیشتر از 2 مگ رو نمیکشه یا به سختی میکشه برای همین سرعتت رو پائین تر بستن که قطعی نداشته باشی

داداش يه توضيحى مى دى جريان اين 2 مگ و 9 مگ و... چيه؟ و چه ارتباطى به قطعى داره؟

mohijon

Registered User
لایک‌ها
16
داداش يه توضيحى مى دى جريان اين 2 مگ و 9 مگ و... چيه؟ و چه ارتباطى به قطعى داره؟

خوب برای مثال خطت تو رو روی 4 مگ ببندن و max rate خط شما 2400 باشه(برای مثال) چراغ اینترنت مودمت خاموش میشه و اینترنتت قطع میشه.....به اصطلاح میگن خطتت نمیکشه,حله؟

ali_gt65

Registered User
لایک‌ها
243
خوب برای مثال خطت تو رو روی 4 مگ ببندن و max rate خط شما 2400 باشه(برای مثال) چراغ اینترنت مودمت خاموش میشه و اینترنتت قطع میشه.....به اصطلاح میگن خطتت نمیکشه,حله؟

تشکر از دوستان
آقا من تا قبل این 256 داشتم،اومدم خیر سرم پیشرفت کنم که دیدم اصلا فرقی با 256 نداره!!!
حالا با این تفاسیر مشکل از چی میتونه باشه؟
اینم مثل بقیه چیزا همینه که هست ،! یا مشکلی داره؟
:برای تست، سرور رو باید کدوم شهر یا کشور انتخاب کنیم؟

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840

نه :D
چرا چراغ خاموش مى شه؟ و خطم نمى كشه؟

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325

این که نشد توضیح ! :blush:

خط های ما مسی هست، یک محدودیت سرعتی داره و مثل فیبر نوری نیست که تقریبا نامحدود باشه.. و همینطوری که میدونید در سرویس ADSL فاصله از مرکز مخابرات خیلی خیلی مهم و تاثیر گذاره و همینطور زیرساخت و قدمت خطوط.

همه این عوامل تعیین کننده هستند و مهمترین عامل که میشه نویز. برای همین ممکنه خط بنده رو که خیلی مشکل داره رو 4 مگ ببندند. اما کلی پکت لاس و نوسان داشته باشم و سرعت دانلود خیلی پایین.
خود مودم معمولا این تخمین رو میزنه و به قول دوستمون مثلا میگه : Max Data Rate : 24560 . این یعنی حداکثر توان و کشش خط شما 24560 کیلوبیت بر ثانیه رد و بدل اطلاعات ( دیتا ) است. یا همون سرعت دانلود.

jividijuvent

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستا کسی با واتس آپ و وایبر و اینجور برنامه ها مشکل نداره ؟ واسه من یا کار نمیکنند ،یا نصفه و گه گاهی وصل میشن ،یا مشکل از خود اینترنته ،یا کانفیگ مودم که چندبار ریست کردم ،ولی فایده نداشت

mohijon

Registered User
لایک‌ها
16
تشکر از دوستان
آقا من تا قبل این 256 داشتم،اومدم خیر سرم پیشرفت کنم که دیدم اصلا فرقی با 256 نداره!!!
خوب منم خطم اینجوری بود بعد کلی دوندگی توی مخابرات(لعنتی) تونستم کیفیت خطم رو به 4 مگ برسونم(به زور) شما هم یکم تلاش کنی شاید بتونی

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
دوستا کسی با واتس آپ و وایبر و اینجور برنامه ها مشکل نداره ؟ واسه من یا کار نمیکنند ،یا نصفه و گه گاهی وصل میشن ،یا مشکل از خود اینترنته ،یا کانفیگ مودم که چندبار ریست کردم ،ولی فایده نداشت

من مشكلى ندارم

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
تشکر از دوستان
تا وقتیکه نویز خط رو نذاری نمیشه گفت
پارس اکثر سرویسهاش بازه و با هم فرقی نداره چه 2مگ باشه چه 128 به احتمال زیاد برای همینه

بالا