Cyberlife
Registered User
ممنون میشم اگه بقیه دوستان هم IP و سرعتشون رو بگن
لطفاً IP خودتون رو هم درج کنید تا من ببینم امکانش هست به این رنج IP تغییرش بدم.سرعت شبانه اگر سروری که دانلود میکنم محدود نباشه حدود 400
91.98.90.120لطفاً IP خودتون رو هم درج کنید تا من ببینم امکانش هست به این رنج IP تغییرش بدم.
هیچ وقت IP و MAC Address خودتون رو در دسترس عموم قرار ندید. دوست ما محدوده IP شما رو خواستند، دو بخش اول رو قرار بدید کافی است. مثلاً:91.98.0xx.0xx
هیچ وقت IP و MAC Address خودتون رو در دسترس عموم قرار ندید. دوست ما محدوده IP شما رو خواستند، دو بخش اول رو قرار بدید کافی است. مثلاً:
91.98.0xx.0xx
سلامسلام دوستان خواهشا جواب بدید
خط تلفن ما پی سی ام بود دو ماه پیش رفتم از مخابرات سرویس گرفتم به ناچار سرویس گرفتم تا خط تلفنمون رو عادی کنند.
حالا می خوام تخلیه کنم به نظرتون دوباره خطم پی سی ام میشه؟ اصلا امکانش وجود داره ؟ خواهشا جواب بدید.
دوتا اس ان آر وجود داره کدومش 30 هست؟دوستان SNR تو مودم من خیلی پائینه به حدی که قطع میشه لینکم..ولی پشتیبانی میگه اینجا رو 30 هستش و حتی 9مگ هم میتونیم ببندیم
ولی الان که رو 4مگ گذاشتن هم بهتر نشده وضعیت
کسی میدونه مشکل چیه؟:|
SNR Margin دوست عزیزدوتا اس ان آر وجود داره کدومش 30 هست؟
سرعت دانلودتون چقدره الان ؟
شاید خط شما 16 مگ رو بکشه اما به زور و با قظعی و وصلی فراوان رو به رو بشیدسرعت دانلودتون چقدره الان ؟
بله درسته از وقتی اینجوری کردن زیاد قطع و وصل میشه! باید زنگ بزنم بزارن روی 9 مگ. سرعت دانلودم هم یک بار امتحان کردم، اون هم با سایفون! 1.5 تا 1.8 مگابایت سرعت داشت.شاید خط شما 16 مگ رو بکشه اما به زور و با قظعی و وصلی فراوان رو به رو بشید