CableInternet
Registered User
- نوشتهها
- 102
- لایکها
- 77
آره برید از گُه آنلاین پشتیبانی کنید دوستان که بیشتر گُه مالی کنه!
آره برید از گُه آنلاین پشتیبانی کنید دوستان که بیشتر گُه مالی کنه!
باقیمانده ترافیک اصلی میسوزه ولی اگه از ترافیک اضافه خریداری شده مونده باشه منتقل میشه به ماه بعد.از دوستان اگر اکسی اطلاع داره
پهنای باند اضافی سر ماه میسوزه برای پارس انلاین؟
یا میره برای ماه بعد؟
تو بیخیال خایه مالی **** شو بچه جون، باشه عمو؟ایول باحال بود خب باشه
ببخیال شو
تو این تایپیک در مورد پارس انلاین بحرفیم باشه
sent from my android phone
پارس جمع شد رفت درمورد جمع آوری صحبتی هست؟ایول باحال بود خب باشه
ببخیال شو
تو این تایپیک در مورد پارس انلاین بحرفیم باشه
sent from my android phone
از اولش همینو نوشته بودنسلام
الان توی سایت پارس اینو دیدم
"تغییر طرح هدیه شبانه که در ادامه توضیح داده شده است، مربوط به سرویسهایی می باشد که پس از تاریخ 10 آذر ماه 93 خریداری یا تمدید شوند؛ بنابراین هدیه شبانه کلیه سرویس های خریداری شده قبل از این تاریخ، مطابق روال گذشته اعمال خواهد گردید"
اینو تازه عوض کردن؟تا جایی که میدونم از 10 آذر به بعد همه چه اونایی که قبلا تمدید کرده بودن چه بقیه.شبانه رایگان ندارن.
خودم 6 سال پارس بودم چند هفته پیش از مخابرات گرفتم.ولی موقع تخلیه بهم نگفتن که برای من هنوز رایگانه
اون مطلب رو که چند بار عوض کردند.از اولش همینو نوشته بودن
تقریبا ۲ روز قبل از شروع اون طرح برداشتن شبانه رایگان اون توضیح رو اضافه کردن که تا حدودی بتونن جلوی تخلیه کاربران فعلیشون رو بگیرن ولی خیلی دیر اطلاع رسانی کردناون مطلب رو که چند بار عوض کردند.
مثلا اول نوشته ی زیر عکس با "به منظور رضایت کاربران...."شروع میشد وچند روز بعد توضیحات بیشتری بهش اضافه کردند.
اول نوشته بودن از فلان تاریخ به بعد شبانه رایگان نیست
اگه چند روز زودتر اطلاع رسانی میکردن، حداقل 6 ماهه تمدید میکردم که دانلود شبانه داشته باشم. از اونجایی که نمیتونم از هیچ شرکت دیگه ای بگیرم حتی مخابرات، نامحدود 128 تمدید کردم. الان که سرعتم هم محدود کردن، سرعت دانلودم روی 32 کیلوبایت ثابته. باز خدا پدرشون رو بیامرزه که قطعی نداره و سرعت رو نیاوردن روی 16 کیلوبایت. من هم 24 ساعت شبانه روز با گوشی در حال دانلودم تا بتونم از این 29 تومنی که دادم نهایت استفاده رو ببرم.تقریبا ۲ روز قبل از شروع اون طرح برداشتن شبانه رایگان اون توضیح رو اضافه کردن که تا حدودی بتونن جلوی تخلیه کاربران فعلیشون رو بگیرن ولی خیلی دیر اطلاع رسانی کردن
Sent from my iPhone using Tapatalk