• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

tetis

Registered User
لایک‌ها
0
من كه چند روز ديگه قراردادم تمام ميشه و به سلامتي از اين شركت جدا ميشم ! دور هرچي adsl هم رو خط كشيدم!
صد رحمت به دايال آپ حداقل ارتباط در پيتي هميشه برقرار است از خير دانلود هم گذشتم تو اين هفته وايمكس نصب ميكنم اگه اونهم اينطوري بود كه فكر ميكنم بايد دور اينترنت تو ايران را خط كشيد توي اين چند روز فقط 2 ساعت وصل بودم و بيشتر از چند ساعت هم پشت خط پشتيباني 2 دقيقه وصل ميشد خداحافظي ميكردم ميديدم قطعه !
از خير پارس بگذريد تو اين تهران ما توش مونديم پس تو شهرستانها چه خبره خدا ميدونه!

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
یک سوال من از نمایندگی تو بیرجند گرفتم .
چجوری میشه دید که سرعت دانلود چنده؟یعنی یک سایت که بشه یک فایل رو با download acceloator
گرفت معرفی کنید که سرعتش خوب باشه.
مرسی

cadusir

Registered User
لایک‌ها
89
خب مبارکه , محدودیت ایجاد شد شهرهای دیگه هم حتما میشه.
من رشت زندگی میکنم امروز 18 روز بعد از شارژ اکانتم دیدم اینترنتم قطع شده زنگ زدم گفتن محدودیت شما تموم شده , جالب اینجاست که اصلا به من نگفته بودن محدودیت داره ! حدود یک سال قبل هم موقع ثبت نام اصلا در اینمورد حرفی نزده بودن.
منم امروز رفتم شرکت و کلی باهاشون بحث کردم و گفتم همه سرویس رو بهتر میکنن یا قیمتشو میارن پایین شما سرویستون که بد شده با گذاشتن محدودیت هم در حقیقت قیمتو پنجا درصد زیاد کردین , که البته صحبتام بیفایده بود و دلایل مزخرف برای کارشون می آوردن.
بعد هم با کمال پررویی گفتن حالا شارژ کنیم براتون ؟ که منم گفتم نمیخوام یا میرم یه شرکت دیگه یا دیال آپ استفاده میکنم و اومدم بیرون.
وقتی دوهفته ای 8 گیگ تموم میشه یعنی در ماه دوبار باید شارژ کنیم یا سرویس 48 هزارتومنی نامحدود بگیریم اونم برای 128 !!!
آقا انصافا اینا فکر میکنن ما گوسفندیم که هر کاری دلشون میخواد با ما بکنن ؟
من که همونجا جلوی شرکت پارس وی نماینده پارس آفلاین در رشت چندتا یوزر دیدم و باهاشون در اینمورد صحبت کردم و همه ناراضی بودن, ازشون اسم و آدرس گرفتم و گفتم به دوستای دیگشون هم بگن با من تماس بگیرن تا هماهنگ کنیم و این شرکت رو بایکوت کنیم.
باور کنین اگر توی هر شهری یه روز ده نفر باهم قرار بزارن و برن بگن ما سرویسمون رو دیگه نمیخوایم خودشون وضع رو برمیگردونن به حالت اول.
شما روبخدا نزارین بیشتر از این با ما مثل گوسفند برخورد کنن توی هر شهری هستین با هم هماهنگ کنین و این برنامه رو همه با هم توی یک روز مشخص پیاده کنیم.
خواهش میکنم اگر راه حل بهتری به نظرتون میرسه با هم درمیون بزارین واینجا بگین.
با تشکر

hooman_ronin

Registered User
لایک‌ها
0
سلام منم رشت زندگی می کنم با این کار شما منم موافقم ایمیل من[email protected] همه باهم بایکوت کنیم یه خبر خوبم دارم اونم اینه که شرکت داده پردازی سبز البرز داره این ماه رشت adsl میاره اگه با اون شرکت به توافق رسیدم که هیچ اگه نشد من از خیر اینترنت پارس افلاین میگذرم میرم سراغ همون dialup حد اقل عصابم راحتتره

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
خب مبارکه , محدودیت ایجاد شد شهرهای دیگه هم حتما میشه.
من رشت زندگی میکنم امروز 18 روز بعد از شارژ اکانتم دیدم اینترنتم قطع شده زنگ زدم گفتن محدودیت شما تموم شده , جالب اینجاست که اصلا به من نگفته بودن محدودیت داره ! حدود یک سال قبل هم موقع ثبت نام اصلا در اینمورد حرفی نزده بودن.
منم امروز رفتم شرکت و کلی باهاشون بحث کردم و گفتم همه سرویس رو بهتر میکنن یا قیمتشو میارن پایین شما سرویستون که بد شده با گذاشتن محدودیت هم در حقیقت قیمتو پنجا درصد زیاد کردین , که البته صحبتام بیفایده بود و دلایل مزخرف برای کارشون می آوردن.
بعد هم با کمال پررویی گفتن حالا شارژ کنیم براتون ؟ که منم گفتم نمیخوام یا میرم یه شرکت دیگه یا دیال آپ استفاده میکنم و اومدم بیرون.
وقتی دوهفته ای 8 گیگ تموم میشه یعنی در ماه دوبار باید شارژ کنیم یا سرویس 48 هزارتومنی نامحدود بگیریم اونم برای 128 !!!
آقا انصافا اینا فکر میکنن ما گوسفندیم که هر کاری دلشون میخواد با ما بکنن ؟
من که همونجا جلوی شرکت پارس وی نماینده پارس آفلاین در رشت چندتا یوزر دیدم و باهاشون در اینمورد صحبت کردم و همه ناراضی بودن, ازشون اسم و آدرس گرفتم و گفتم به دوستای دیگشون هم بگن با من تماس بگیرن تا هماهنگ کنیم و این شرکت رو بایکوت کنیم.
باور کنین اگر توی هر شهری یه روز ده نفر باهم قرار بزارن و برن بگن ما سرویسمون رو دیگه نمیخوایم خودشون وضع رو برمیگردونن به حالت اول.
شما روبخدا نزارین بیشتر از این با ما مثل گوسفند برخورد کنن توی هر شهری هستین با هم هماهنگ کنین و این برنامه رو همه با هم توی یک روز مشخص پیاده کنیم.
خواهش میکنم اگر راه حل بهتری به نظرتون میرسه با هم درمیون بزارین واینجا بگین.
با تشکر

48 تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟.....قرار بود فقط چند تومن بالاتر بره....
بعد بریزیم سره اینا...اینجوری فایده نداره....
من زنگ زدم...گفتم ترافیک ماه پیشو میخوام....گقتن سرویسمون جدید شده ثبت نکرده..!!!!!
برگشته میگه ما به کافی نتها این سرویسو میدیم....!!!!...واسه شما کافیه....!!!!
دیگه شورشو درآوردن....

مثله جالبه دیگه....من بعد 9 روز که سرویس رو از 64 به 128 آپگرید کردم....تازه زنگ زدم میگه...سرویس شما هنوز 64 مونده..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.....
ینی چی؟.... : dslamp ما تغییر نکرده بوده؟؟؟؟....

من خ**ک اینارو پرچم میکنم....

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
سلام منم رشت زندگی می کنم با این کار شما منم موافقم ایمیل من[email protected] همه باهم بایکوت کنیم یه خبر خوبم دارم اونم اینه که شرکت داده پردازی سبز البرز داره این ماه رشت adsl میاره اگه با اون شرکت به توافق رسیدم که هیچ اگه نشد من از خیر اینترنت پارس افلاین میگذرم میرم سراغ همون dialup حد اقل عصابم راحتتره

sabanet.ir هم قراره بیاد....البته اونم لیمیت داره سرویساش فعلا.....منم فقط شنیدم که قرار بدونه لیمیت ارائه بده....

cadusir

Registered User
لایک‌ها
89
ممنون از این که پاسخ دادین باید بگردیم چند نفر دیگه پیدا کنیم تا حداقل ده نفر بشیم , اگر کسی رو میشناسین در اینمورد باهاشون صحبت کنین.
من دو نفر دیگه رو میشناسم که گفتن اینکارو میکنن یعنی با خودم میشیم سه نفر , ده نفر شدیم یا بیشتر یه روز قرار میزاریم میریم اونجا. خواهشا بچه های شهرهای دیگه هم حمایت کنن.
الان دارم از دیال آپ استفده میکنم و درست مثل شکنجه هست اما عمرا دیگه به این مفتخورا یک قرون پول اضافی بدم !!!
با تشکر

cadusir

Registered User
لایک‌ها
89
فک کنم فوروم p30 خیلیا ساکن رشت باشن....

http://forum.p30world.com/showthread.php?t=175202

ممنون از لطف شما رفتم اونجا هم عضو شدم و در اینباره یه مطلبی هم نوشتم.
فقط یه مسئله باقی میمونه !
این موضوع فقط مربوط به رشت نمیشه و در همه شهرها هست , اونایی هم که تا حالا محدودیت نذاشتن بزودی میزارن.
هدف اینه که بچه های چندتا شهر با هم اعتراض کنن.
با تشکر

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
اونجوری باید یه تحریم اساسی انجام داد....

کافیه فقط 1 ماه %60-70 یوزر adsl رو از دست بدن....اونوقت حساب کار دستشون میاد....

واقعا تاکی ما باید مثه گوسفند بریزن جلومون....وبگن همینه که هست....

اولن adsl محدود اصلا معنی نمیده....شما از dsl استفاده میکنی که محدودیتی مثه دایل آپ رو حذف کنی....بعد بیای برای کاربر محدودیت ترافیک بذازی....
این ینی برده داری....ینی اینی که من میگن باید رعایت کنی....

تاکی ما مردم میخوایم حرف نزنیم....تا کی.

cadusir

Registered User
لایک‌ها
89
اونجوری باید یه تحریم اساسی انجام داد....

کافیه فقط 1 ماه %60-70 یوزر adsl رو از دست بدن....اونوقت حساب کار دستشون میاد....

نه قربان باور کنین اصلا نیازی به %60-70 از یوزرها که میشه چن هزار نفر نیست , شما فقط یه حساب سر انگشتی بکن 100 نفر یوزر 128 تحریم کنن ! 100 ضرب در 30000 تومن در ماه ؟ این شرکت سه ملیون تومن در ماه ضرر خواهد کرد , آقا سه ملیون در ماه میدونی یعنی چی ؟
به همین علته که من اصرار دارم بچه های چند تا شهر با هم این کارو بکنن , اگه شهری 15 یا بیست نفر پیدا کنیم 24 ساعت نمیشه که به گ... خوری می افتن :lol:

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
من الان تماس گرفتم....128 رو گفت 42 تومن..

باید تحریم کنیم....یه تاپیک جدا میخواد....اونم نه فقط واسه رشت.

ببینم اینجا دیگه کسی از پارس استفاده نمیکنه ؟.....یا هیچکی اعتراضی نداره؟؟؟؟

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
من با تهرانم تماس گرفتم....اینا حرف حسابشون اینه که میگه خیلی از یوزر ها دارن نامحدود استفاده میکنن و ودانلود شدید!!!!!....

مام پهنای بندمون محدوده و برامون صرف نمیکنه.....ضرر میدیم...

این افزایش قیمت هم واسه اینه که کابرها مدیریت!!! کنن مصرفشون رو..... اونیم که میخواد نامحدود مصرف کنه...سره کیسه رو شل کنه....

حالا دیگه راست یا دروغشو من بیلمیرم....

البته حرفشم تا جایی درسته....وقتی کمبور عرضه هستش....مجبورن قیمت رو افزایش بدن.

hooman_ronin

Registered User
لایک‌ها
0
بستگی به نمایندگیشون داره. الان پارس افلاین هر دو سرویس رو میده بسته به نماینده است که کدومو ارائه میده اگرم حرف تهران رو بگیم راست میگن پس باید کیفیت بالا بره که بدتر هم شده شما نگاه کنین شرکتهایی که محدودیت گذاشتن سرعت و کیفیت بالا دارن ارئه میدن بعضی شرکتها شب دانلود رایگان دارن نه اینکه کیفیت مزخرف تر از قبل باشه محدودیت هم باشه

cadusir

Registered User
لایک‌ها
89

این حرف نه تنها یک دروغ کثیف هست بلکه یه سفسطه بچه گانه هست برای گول زدن ما به منم همینو گفتن اما من بهشون گفتم این در صورتی هست که شما share نکنین و سرعت واقعی در اختیار ما بزارین از اون گذشته این درست مثل این هست که بری ساندویچ فروشی و با قیمت یه درسته بهت نصف ساندویچ بدن و بگن اونایی که اشتهاشون کمه میگن ما چون کم میخوریم ضرر میکنیم. :blink:
از همه اینها گذشته , آخه هیچ احمقی پیدا میشه که Adsl بگیره و دانلود نکنه ؟ Adsl بگیریم که فقط باهاش وب پیج باز کنیم ؟ مگه مخمون تاب داره ؟ خب از دیال آپ استفاده میکنیم دیگه !
باور کنین این وضع موندنی نیست , اما اگر همه با هم اقدام کنیم زودتر به حالت اول برمیگرده.
فقط انرژی هسته ای نیست که حق مسلم ماست.

mohammad2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کاشکی لااقل ترافیک رو شبا ور میداشتم مثلا از 12 تا 6 صبح این جوری هم باز خوب بود ولی الان واقعا افتضاحه

Ali1441

Registered User
لایک‌ها
0
من با تهرانم تماس گرفتم....اینا حرف حسابشون اینه که میگه خیلی از یوزر ها دارن نامحدود استفاده میکنن و ودانلود شدید!!!!!....

مام پهنای بندمون محدوده و برامون صرف نمیکنه.....ضرر میدیم...

این افزایش قیمت هم واسه اینه که کابرها مدیریت!!! کنن مصرفشون رو..... اونیم که میخواد نامحدود مصرف کنه...سره کیسه رو شل کنه....

حالا دیگه راست یا دروغشو من بیلمیرم....

مثله اينكه دارن اينترنت رو هم سهميه بندي ميكنن ! كسي گيگ اضافه داره ؟!

cadusir

Registered User
لایک‌ها
89
دوستان ما اینجا فقط از شهر خودمون صحبت نمیکنیم !
واقعا از شهر های دیگه اینجا کسی نیست که از محدودیت گذاشتن پارس آنلاین راضی نباشه ؟

cadusir

Registered User
لایک‌ها
89
ما ایرانی هستیم و باید بین خوب و خوبتر انخاب کنیم.

اینم نتیجه یک جستجوی کوچیک:

شرکت SSK در رشت سرویس ADSL میده , امروز رفتم و پرسوجوکردم گویا سرویسشون بدک نیست.

64 ماهی 15 تومن نامحدود

128 ماهی 26 تومن نامحدود

البته هیچ بعید نیست که اینام بخوان برای جلب مشتری اینجوری سرویس بدن و بعدا که وضع خوب شد یا محدود کنن یا گرونترش کنن.

البته میگن مودمای Symphony باهاشون سازگار نیستو باید عوض بشه , مثل این که مال خودشون زیمنس هست . که حداقل این مورد واسه من بهتره چون سیستم من 64 بیتی هست و چون مودم پارس آنلاین ساپورت ویستا و XP 64 بیتی نداره ناچار شدم XP معمولی بزارم.

مشکل دیگه شرکت اینه که فقط به مراکز 3 و 2 و 772 , 775 , 776 سرویس میده.

هزینه نصب و راه اندازی برای 64 با مودم میشه 65 تومن و برای 128 میشه 76 تومن.

اگر دوستان پایه هستن فردا یا پس فردا با هم بریم پارس وی و تکلیفمون رو روشن کنیم.

با تشکر

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
این SSK چیزه جدید نیست...از همون اول که اومده بود...من در جریان بودم....و محدودیت داشت....اینو دقت کنین.

الان اگه داره نا محدود میده ...احتمال زیاد برای جلب مشتریه و رقابت با اندیشه و پارسه....

من خودم 65 تومن بابت مودم پول دادم....چون لن داره....اگه قرار باشه مودم بهشون نخوره...فاییده نداره...

بعدم....اینا از کجا سرویس میگیرن؟...حالا درسته پارس داره ملتو میپیچونه....ولی اگه قرار باشه از چاله پارس در بیایم...بیوفتیم تو چاه این فاییده نداره....

مگه قبول کنه به شرط نا محدود بودن قرار داد ببنده.

بالا