• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

falang

Registered User
لایک‌ها
382
دوستان اینا در حد حرفه همش.
پس این همه ناراضی توی شاتل همه دارن الکی حرف میزنن.
بجز این 2-3 نفر من کسی ندیدم از پارس ناراضی باشه. که من به j_s_a شک دارم.

منم قبول دارم همه حرفه
خودم یه مدت از شاتل استفاده کردم والان هم از پارس استفاده میکنم خیلی توفیری نداشتن عین هم بودن چه از لحاظ سرعت چه از نظر قطعی حتا میتونم بگم پارس بهتره :happy:

sajiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
من که پارس انلاین دارم قبلنا شب ها تا 200 کیلوبایت هم سرعت داشتم الان از 7 کیلو بیشتر هم نمیشه (حدود 1 سالی هست) اگرم تا حالا تغییر ندادم به چند دلیله اول اینکه شاتل هم خیلی با این شرکت فرقی نداره هر دو یک هدف دارن کاهش سرعت شبانه رایگان در نتیجه خرید ترافیک بیشتر در روزها در نتیجه طرح ترافیک رایگان کاملا از کار میفته و اقای شاتل و پارس آنلاین هیچ چیز جز یک اینترنت 19 ساعته به شما نمیدن
معمولا سرویس رایگان برای افراد تازه وارد شده به پارس آنلاین و شاتل خوب هست و بعد از مدتی محدود میشه (جذب مشتری)
هیچ نظارتی هم بر کارشون نیست مثلا منی که سرویس 512 دارم روزها 200 - 250 کیلو دانلود دارم و شب ها متوسط 7 کیلوبایت در حالی که باید چه در روز و چه در شب 64 کیلو داشته باشم
پ
مسخره تر اینه که وقتی به پشتیبانی میگم، میگن نویز خط بالاست میگم پس در غیر ساعات 1 تا 6 نویز کجا تشریف میبرن؟! میگه نیدونم!!!

مسخره است. بالای این اینترنت چه هزینه هایی از ما می گیرن و چی به ما میدن

sajiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
دوستان من الان حدود 2 سال هست پارس استفاده میکنم. اشتراک 2 مگ دارم استفاده میکنم با تراقیک معین......... تا 6 ماه پیش شبی 5 گیگ رایگان شبانه دان میکردم . با سرعت 220 ........ اما 6 ماه هستش که سرعت از 50 بالاتر نمیره تو شب ها . معمولا رو 20-30 هست . کلا شبانه حدود 700-800 مگ دان میکنم. اما در طول روز همون 200 هست اکثر اوقات ............. خیلی مزخرف شده ...... خیلی

خسته شدم از دستش . میخوام ترکش کنم . اما نمیدونم کدوم شرکت بهتره ... صبانت هم داشتم . اون هم بدرد نمیخوره .....

شرکت های دیگه کسی داره که راضی باشه ؟

این سیاست جدیدشونه، همه شرکتها همین روش رو پیش گرفتن اگر هم نگرفته باشن تا به یه جایی برسن و اسم در کنن همین سیاست رو پیش میگرن تا شما حجم بیشتری بخری
مشکل از سازمان تنظیم مقررات رادیویی هست که نظارت نداره و مردم رو سرکیسه می کنن

j_s_a

Registered User
لایک‌ها
54
دوستان اینا در حد حرفه همش.
پس این همه ناراضی توی شاتل همه دارن الکی حرف میزنن.
بجز این 2-3 نفر من کسی ندیدم از پارس ناراضی باشه. که من به j_s_a شک دارم.
ببین دوست عزیز اول اینکه مثلا در چه مورد به من شک داری ؟؟؟؟؟؟
دوم اینکه اینا که گفتم خبر بود با منبع حرف من نبود ...OK
سوم اینکه یعنی پارس با این سرویس ماشالا عالیش همین دو نفر که ماها باشیم رو ناراضی داره پس واقعا به فروتن بودنش در مقابل این هم مقام و رتبه باید آفرین گفت خوب میخوای بهت ثابت کنم ناراضی هاش کمتر از شاتل نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من دوستم شاتل داره همون قدر که از سرویس خودم که پارس باشه استفاده می کنم از سرویس اونم که شاتل باشه استفاده دارم و نتیجه میگیرم شاید خیلی بهتر نباشه ولی بدتر از این پارس هم نیست
اگر باز هم جایی مبهم مونده بفرمایید رفع ابهام کنم آقای Mahni

tvradio

Registered User
لایک‌ها
4
من دو روز پیش میخواستم برای گرفتن سرویس adsl در شرکت پارس انلاین ثبت نام میخواستم کنم با بخش فروش شرکت پارس انلاین تماس گرفتم گفتم مخابرات من شهید توکلی منطقه 21 تهرانه و پیش شماره من 4450 هستش و در جواب بخش فروش شرکت پارس انلاین گفت پورت های شرکت پارس انلاین در مخابرات شهید توکلی تهران به پایان رسیده و ما نمی تونیم سرویس adsl به شما بدیم تمام پورت های مخابرات شما پر شده

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سرعت شما هم اومده پایین؟
چند وقته به معنای واقعی افتضاح شده پارس آنلاین هر صفحه رو باید چند بار رفرش کرد تا بازش کنه.:hmm:

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
اره من چند باری اینجوری شده . کلا" افتضاح شده

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
اعصابم خورد شده.
همین الان پاسخ که زدم 43 ثانیه طول کشید تا باز بشه:blink: صد رحمت به دیال آپ

نه بابا . نه من دیگه اینطورا نیست
ببین مودمت رو یکبار خاموش روشن کن . شاید فرجی بشه
چون من چند باری کند شد یه بار خاموش روشن کردم درست شد . شاید ربطی نداشته باشه ولی امتحان کردن ضرر نداره

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
دوستان عزیز من از مشترکین آسیاتک هستم! سرعت در تایم رایگان افتضاحه ولی پینگم خوبه!
شنیده بودم پارس آنلاین تایم رایگانش سرعت توپی داره (تو مایه های 100 و 200) ولی پست های بالا حکایت از چیزِ دیگه یی داره...
میشه چندتا تست سرعت در تایم رایگان بگیرین تو این سایت speedtest که بشه به یه جمع بندی رسید؟
قربانِ شما

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
اعصابم خورد شده.
همین الان پاسخ که زدم 43 ثانیه طول کشید تا باز بشه:blink: صد رحمت به دیال آپ

سلام من اصلا مشکلی ندارم.
یه تجربه دارم بهتون بگم.
برای من اگه ip با 188 شروع بشه اینجوری میشه. من دیروز 4 بار مودم خاموش روشن کرد تا ip 99 بگیرم. با این ip مشکلی ندارم اصلا. ضرر نداره شمام امتحان کن.
من توی این 2 سال اصلا کیفیت سرویس کم نشده. ممکنه سرعت کم بشه ولی کیفیت پایین نمیاد.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
نه بابا . نه من دیگه اینطورا نیست
ببین مودمت رو یکبار خاموش روشن کن . شاید فرجی بشه
چون من چند باری کند شد یه بار خاموش روشن کردم درست شد . شاید ربطی نداشته باشه ولی امتحان کردن ضرر نداره

یه بار خاموش روشن کردم یکم بهتر شد ولی نهایتا چند کیلوبایت بیشتر شد.:(

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام من اصلا مشکلی ندارم.
یه تجربه دارم بهتون بگم.
برای من اگه ip با 188 شروع بشه اینجوری میشه. من دیروز 4 بار مودم خاموش روشن کرد تا ip 99 بگیرم. با این ip مشکلی ندارم اصلا. ضرر نداره شمام امتحان کن.
من توی این 2 سال اصلا کیفیت سرویس کم نشده. ممکنه سرعت کم بشه ولی کیفیت پایین نمیاد.

امتحان میکنم ببینم چی میشه.
ممنون

hamid_Adver

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام من دو ماهیه از پارس آنلاین سرویس میگیرم دو سه شب اول سرعت اینترنت رایگان خیلی خوب بود اما کم کم سرعت پایین اومد تا الان که رسیده به 10 کیلو بایت اونم با قطعی نصف شب. تمام حرفاتون درسته برای جذب مشتری اولش سرعت خوبه ولی بعدش افتضاح میشه این یعنی کله برداری تو مملکت امام زمان...
تازه پارس آنلاین مثلا بهترین سرویس دهنده تو ایرانه حساب کنید بدترینش دیگه چیه ...

j_s_a

Registered User
لایک‌ها
54
میگن پارس که سرویسش عالیه اصلا ناراضی نداره .....
فک کنم چشم خورده :D
دوستان تو دوره فقط ترافیکی که بخری به دوره بعدی انتقال پیدا میکنه ؟؟؟؟؟

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
میگن پارس که سرویسش عالیه اصلا ناراضی نداره .....
فک کنم چشم خورده :D
دوستان تو دوره فقط ترافیکی که بخری به دوره بعدی انتقال پیدا میکنه ؟؟؟؟؟

سلام
بله
اینم یکی از خدمات هستش که شاتل و جدیدا آسیاتک ندارن دیگه.

pm1371

Registered User
لایک‌ها
47
اقا اين پارس انلاين يه تومنم به درد نميخوره من رفتم اينترنتم تمديد كردم بعدش اومدم خونه ديدم 5 گيگ بهم دادن بعدش گفتم اين چرا پنج گيگه بهم گفتن شما از سرويس موقت استفاده كردين بعدش دو ساعت باهاشون حرف زدم قبول نكردن كه نكردن اينم از اين فقط بگم مفت خورن .

pm1371

Registered User
لایک‌ها
47
حالا قبل از اين شبا هر 15 دقيقه به 15 دقيقه قطع ميشد من زنگ ميزدم ميگفتم اقا اين چه وضعشه ميگفتن زنگ بزنين به پشتيباني شبانه دو ساعت پشت خط ميموندم بعدش ميديدي يه بوق ميزد بعد قطع ميشد اخرم بايد سرشون داد ميزدم كه اكانتمو رستارت كنن اونم فقط براي يه هفته درست كار ميكرد .

بالا