• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
چه خبره سرعت پارس انلاین ترکونده؟؟
مشاهده پیوست 141833
بالای 220 کیلو در ثانیه دانلود میکنه!! کف کردم
تازه اینجوری شده؟ دقت نکرده بودم

تا جایی که من میدونم پارس همیشه بورستش فعال بوده... فقط ساعات رایگان سرعت اسمی میشده. مثلا 64 میگرفتیم، 1 مگ می بسن! :D

sajiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
میبینم که ناراضی های پارس از 2 تا به 3 تا رسیدن .....
ولی جدا من که از این کیفیت سرویس پارس و سرعتش اصلا راضی نیستم باور کنید دوست من شاتل داره اصلا این مشکلات منو نداره
منی که الان دیگه شبانه پارس رو هم نمیتونم استفاده کنم اگه شاتل بودم حداقل سرعتم تو روز که خوب بود .........:(

خوب شاتل بگیر چرا موندی پ!؟ در منطقه ما شاتل و پارس هر دو یه گندن سیاست دوتاشون یکی هست فرقی نمیکنه کم کردن سرعت شبانه رایگان جهت وادار کردن شما به خرید گیگ بیشتر حالا بعضی ها میان میگن این بهتره و اون بهتره نمیدونم قضیه چی هست ولی احتمالا به کاربران تازه وارد سرعت خوب میدن بعد از مدتی اون رو هم بلاک لیست می کنن

sajiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
مشاهده پیوست 141833

خوب شمااگه نگاه کنی به نفع اونهاست نه شما ! سرعت 2 مگ بتون دادن که وقتی یک صفحه رو باز میکین تمام محتوای اون سایت شامل بنر و... رو دانلود میکنی و از حجمت کم میشه بعد مجبوری گیگ بخری و این یعنی پولدار شدن شرکتها! من با نصب افزونه های فایرفاکس
gif block و flash block تمام تبلیغات و بنرهای سنگین سایتها رو بستم و تو سایتهای هم که زیاد سر می زنم با استفاده از برنامه adfender عکس ها و پس زمینه ها و بنرهایی که از افزونه فایرفاکس رد شدن رو بلوک می کنم در حدود شاید 1 گیگ و بیشتر از حجم اینترنت اینجو Save میشه

شما هم اینکار رو بکنید

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
تا جایی که من میدونم پارس همیشه بورستش فعال بوده... فقط ساعات رایگان سرعت اسمی میشده. مثلا 64 میگرفتیم، 1 مگ می بسن! :D
خب این سرعت دو مگه , برای من روزو شب فرق نمیکنه سرعت معمولا افت نداره ولی قبلا 145 دانلودم بوده الان شده 230 حدودا.

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
خب این سرعت دو مگه , برای من روزو شب فرق نمیکنه سرعت معمولا افت نداره ولی قبلا 145 دانلودم بوده الان شده 230 حدودا.

خب داره حال میده به مشتریاش :D اگه میخوای زنگ بزنیم تنظیم مقررات بگیم کمش کنن؟ :D

keyvan1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
مشاهده پیوست 141833

سلام و عرض ادب خددمت دوستان بزرگوار

عرض شود که ساعت هفت الی هشت صبح این تست سرعت رو شما گرفتید، درسته؟! ساعت دو بامداد هم تست رو انجام بفرمایید ممنون میشم، اونوقت اگه سرعتتون همین باشه که خوشا به سعادتتون

بنده عرض کردم، شاتل داشتم شبی 4-5 گیگ هرشب دانلود میکردم(سرعتم حداقل 260بود) ولی بعد سه ماه پورتم رو بلاک کردند، که متاسفانه این قانون فقط در شرکت شاتل وجود داره، اگه این مشکل رو نداشت، برای من، لااقل بهترین شرکت بود، ضمناً همچین قانونی در شرکت پارس انلاین وجود نداره، این خوبیشه، ولی متاسفانه ساعات رایگان، پهنای باند نداره، یا سرعت رو کم میکنند، لااقل برای من که اینجوریه، سرویس یه مگ دارم سرعت دانلودم به 50 هم نمیرسه

ممنونم
موفق باشید

Last edited:

sajiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سرعت شبانه پارس آنلاین : دانلود 0.03 مگابیت - اپلود 0.17 مگابیت !!!

1930606213.png

keyvan1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سرعت شبانه پارس آنلاین : دانلود 0.03 مگابیت - اپلود 0.17 مگابیت !!!

مشاهده پیوست 142002

سلام و عرض ادب

ممنونم دوست عزیز
گویا شماهم سرعت و پینگتون تو شبا وضعیت خوبی نداره، از این وضعیت پارس انلاین اصلا خوشم نمیاد
اینبار میخوام از مخابرات نت بگیرم، ببینم اونجا وضعیتش چطوره، شنیدم بهتره:(

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
سلام و عرض ادب خددمت دوستان بزرگوار

عرض شود که ساعت هفت الی هشت صبح این تست سرعت رو شما گرفتید، درسته؟! ساعت دو بامداد هم تست رو انجام بفرمایید ممنون میشم، اونوقت اگه سرعتتون همین باشه که خوشا به سعادتتون

بنده عرض کردم، شاتل داشتم شبی 4-5 گیگ هرشب دانلود میکردم(سرعتم حداقل 260بود) ولی بعد سه ماه پورتم رو بلاک کردند، که متاسفانه این قانون فقط در شرکت شاتل وجود داره، اگه این مشکل رو نداشت، برای من، لااقل بهترین شرکت بود، ضمناً همچین قانونی در شرکت پارس انلاین وجود نداره، این خوبیشه، ولی متاسفانه ساعات رایگان، پهنای باند نداره، یا سرعت رو کم میکنند، لااقل برای من که اینجوریه، سرویس یه مگ دارم سرعت دانلودم به 50 هم نمیرسه

ممنونم
موفق باشید

دیشب امتحان کردم 3 گیگ و چهارصد مگابایت دانلود کرد.

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
به نقل از یکی از کاربران در یک فرومی :

پارس آنلاین یک باگ خوبی که داره اینه که اگر قبل از ساعت 7 صبح مودم رو خاموش کنی، 1 ساعت بین 6 تا 7 رو برات رایگان حساب میکنه و از حجمت کم نمیکنه. (تست کردم ;))

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
عجیبه !! سرعت به همون 140 کیلوبایت در ثانیه برگشت !!
نمیدونم شاید مودممو خاموش روشن کردم اینجوری شد , کسی نمیدونه جریان چیه؟

keyvan1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دیشب امتحان کردم 3 گیگ و چهارصد مگابایت دانلود کرد.

سلام
ممنونم، خیلی عالی بود، همیشه همین وضعیت رو دارید؟ یعنی بیش از 3 گیگ دانلود میکنید یا همونجوری که فرمودید اتفاقی بوده؟ شبهای عادی دیگه چقدر میتونید دانلود کنید و سرعتتون رو چند کیلوبیت در ثانیه ثابت میشه؟

موفّق باشید

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
سلام
ممنونم، خیلی عالی بود، همیشه همین وضعیت رو دارید؟ یعنی بیش از 3 گیگ دانلود میکنید یا همونجوری که فرمودید اتفاقی بوده؟ شبهای عادی دیگه چقدر میتونید دانلود کنید و سرعتتون رو چند کیلوبیت در ثانیه ثابت میشه؟

موفّق باشید
سرعتم در روز هرچقدر باشه شبم همونه , ولی همینجوری که توی پست بالایی گفتم سرعتم برگشته روی همون 140 150 , یعنی همون شبی 2 گیگ میتونم دانلود کنم دیگه , نمیدونم چی شده بود سرعتم 230 شده بود ! به هر حال مودمو خاموش روشن کردم دوباره برگشته مثل سابق شده !

j_s_a

Registered User
لایک‌ها
54
اااااااااااااا خوب شد شما اجازه رو صادر کردی چقد فک کردی به این نتیجه رسیدی ؟؟؟؟
اگر سرویسم 6 ماهه نبود اینکارو میکردم و منتظر اجازه شما نمیموندم .......

zare66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
با سلام خدمت دوستان عزیز
من در این پست می خوام درمورد دو شرکت شاتل و پارس آنلاین که از هر دو بروی یک خط تلفن( آخه بعضی وقتا خ تلفن را بهانه میکنن) سرویس داشتم (نه همزمان) صحبت کنم.
قبل از هر چیز به دوستانی که جدیدا می خوان سرویس بگیرن یا تغییر سرویس بدن توصیه میکنم دقت کنن که پشتیبانی فنی مطمئنا از سرعت دانلود مهمتر خواهد بود البته سرعت دانلود هم پارامتر مهم دوم است.
من شاتل 128 داشتم سرعت دانلود در روز 65 به بالا حتی به 100 هم میرسید و در شب 50 تا 65 بود. پشتیبانی فنی خوب بود ولی من مشکل ویپی ان داشتم (البته نه فیلتر شکن) منظورم شبکه وی پی ان هست (مربوط به دانشگاهم بود) ولی تنها جواب شاتل این بود که وی پی ان تحت ساپورت نیست. منم به همین دلیل سرویسم را قطع کردم و از پارس آنلاین سرویس 256 گرفتم. با پارس هم همون مشکل وی پی ان را داشتم، که براحتی برام حلش کردند. سرعت دانلود در روز بالای 150 ولی در شب حدود20 است. من به همین خاطر نسبت به این وضعیت اعتراض کردم و پشتیبانی فنی فقط در جواب این جمله را میگه: "در شب اگه سرعت دانلود نصف سرعت سرویس خریداری شده هم باشه مشکلی نداره". بنده قبل از تغییر سرویس از شاتل به پارس آنلاین بارها از کاشناس فروش تهران سوال کرده بودم که سرعت دانلود در شب چطوریه اونا میگفتن از روز کمتر است اما مطمئنا از سرعت سرویس خریداری شده بالاتر است، اما بعد از خرید سرویس همه چیز تغییر کر. به همین دلیل به پارس آنلاین شکایت کردم و اونا در جواب این جمله قانع کننده !!!!!!!!! را گفتن " سیلستهای کلی شرکت اینکه در شب سرعت سرویستون نصف مقدار خریداری شده باشه". من واقعا نمیدونم این اگه اسمش دزدی نیشست پس چیه؟
بنده به مسئول رسیدگی به شکایت هم عرض کردم که این مورد حتما باید در قرار داد ذکر میشد. و اگر کشوری دیگر بود حتما من از پارس آنلاین شکایت می کردم.
خوب حالا یکی به من بگه شرکتی که اینقدر راحت مفاد قرار داد را زیر سوال می بره چه تضمینی وجود داره که فردا نگه "سیاست کلی شرکت اینکه در روز یک دهم سرعت خریداری شده دانلود کنید؟؟؟"
به نظر من این چنین شرکتهایی اگه حتی بهترین امکانات را هم بدن به دلیل آنکه پایبند به قرارداد نیستند از ارزش ساقطند البته این نظر من هست.
من چنتا سرویس شاتل دیگه هم دارم شاید سرعت در روز شاتل کمتر از پارس باشه اما در شب هم واقعا همون سرویس خریداری شده و گاهی بالاتر را دریافت می کنید و همچین جوابهای کلاهبردارانه ای از شاتل شنیده نمیشه.
وستان دقت کنن که سرویسهای پارس اندکی ارزونتر و ترافیک بیشتر از شاتل ارائه میدن ولی این اندکی ارزونتر خیلی مهم نخواهد بود و اون ترافیک هم مطمئنا کمتر از میزانی است که شاتل هدیه می دهد.(شاتل به هر مناسبت کلی ترافیک رایگان هدیه میده.)مطمئنا قیمت +ترافیک در پاس و شاتل یکسان هستند. زایرا پارس قیمت کمتر و ترافیک در ظاهر بیشتر می دهد ولی شاتل با هدیه هایی که میده بلاشک ترافیکش از پارس بیشتر میشه.(مثلا واسه روز تولد شخص خریداری کننده 3 گیگ ترافیک رایگان میده واسه عید هم 3 گیگ رایگان میده و...).

نتیجه:
در نهایت میزان ترافیک و قیمت برای شاتل و پارس آنلاین مساوی خواهد شد.
اما پارس در روز سرعت بالاتری میدهد و به نظر من پشتیبانهای فنی کاربلدتری دارد و در شب نصف سرعت خریداری شده را میدهد و مورد اخیر نه در قرارداد ذکر می شودو نه حتی اگه قبل از خرید پرسیده شود جواب حقیقی شنیده می شود. درحالیکه شاتل در شب حداقل، سرعت خریداری شده را خواهد داد و در روز هم سرعت خوب اما کمتر از پارس را میدهد و کاملا به قرار داد پایبند است.

zare66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
دوستان لطفا در صفحات خود در جامعه های مجازی نیز این خبر رسانی را انجام بدید.

Last edited:

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
با سلام خدمت دوستان عزیز
من در این پست می خوام درمورد دو شرکت شاتل و پارس آنلاین که از هر دو بروی یک خط تلفن( آخه بعضی وقتا خ تلفن را بهانه میکنن) سرویس داشتم (نه همزمان) صحبت کنم.
قبل از هر چیز به دوستانی که جدیدا می خوان سرویس بگیرن یا تغییر سرویس بدن توصیه میکنم دقت کنن که پشتیبانی فنی مطمئنا از سرعت دانلود مهمتر خواهد بود البته سرعت دانلود هم پارامتر مهم دوم است.
من شاتل 128 داشتم سرعت دانلود در روز 65 به بالا حتی به 100 هم میرسید و در شب 50 تا 65 بود. پشتیبانی فنی خوب بود ولی من مشکل ویپی ان داشتم (البته نه فیلتر شکن) منظورم شبکه وی پی ان هست (مربوط به دانشگاهم بود) ولی تنها جواب شاتل این بود که وی پی ان تحت ساپورت نیست. منم به همین دلیل سرویسم را قطع کردم و از پارس آنلاین سرویس 256 گرفتم. با پارس هم همون مشکل وی پی ان را داشتم، که براحتی برام حلش کردند. سرعت دانلود در روز بالای 150 ولی در شب حدود20 است. من به همین خاطر نسبت به این وضعیت اعتراض کردم و پشتیبانی فنی فقط در جواب این جمله را میگه: "در شب اگه سرعت دانلود نصف سرعت سرویس خریداری شده هم باشه مشکلی نداره". بنده قبل از تغییر سرویس از شاتل به پارس آنلاین بارها از کاشناس فروش تهران سوال کرده بودم که سرعت دانلود در شب چطوریه اونا میگفتن از روز کمتر است اما مطمئنا از سرعت سرویس خریداری شده بالاتر است، اما بعد از خرید سرویس همه چیز تغییر کر. به همین دلیل به پارس آنلاین شکایت کردم و اونا در جواب این جمله قانع کننده !!!!!!!!! را گفتن " سیلستهای کلی شرکت اینکه در شب سرعت سرویستون نصف مقدار خریداری شده باشه". من واقعا نمیدونم این اگه اسمش دزدی نیشست پس چیه؟
بنده به مسئول رسیدگی به شکایت هم عرض کردم که این مورد حتما باید در قرار داد ذکر میشد. و اگر کشوری دیگر بود حتما من از پارس آنلاین شکایت می کردم.
خوب حالا یکی به من بگه شرکتی که اینقدر راحت مفاد قرار داد را زیر سوال می بره چه تضمینی وجود داره که فردا نگه "سیاست کلی شرکت اینکه در روز یک دهم سرعت خریداری شده دانلود کنید؟؟؟"
به نظر من این چنین شرکتهایی اگه حتی بهترین امکانات را هم بدن به دلیل آنکه پایبند به قرارداد نیستند از ارزش ساقطند البته این نظر من هست.
من چنتا سرویس شاتل دیگه هم دارم شاید سرعت در روز شاتل کمتر از پارس باشه اما در شب هم واقعا همون سرویس خریداری شده و گاهی بالاتر را دریافت می کنید و همچین جوابهای کلاهبردارانه ای از شاتل شنیده نمیشه.
وستان دقت کنن که سرویسهای پارس اندکی ارزونتر و ترافیک بیشتر از شاتل ارائه میدن ولی این اندکی ارزونتر خیلی مهم نخواهد بود و اون ترافیک هم مطمئنا کمتر از میزانی است که شاتل هدیه می دهد.(شاتل به هر مناسبت کلی ترافیک رایگان هدیه میده.)مطمئنا قیمت +ترافیک در پاس و شاتل یکسان هستند. زایرا پارس قیمت کمتر و ترافیک در ظاهر بیشتر می دهد ولی شاتل با هدیه هایی که میده بلاشک ترافیکش از پارس بیشتر میشه.(مثلا واسه روز تولد شخص خریداری کننده 3 گیگ ترافیک رایگان میده واسه عید هم 3 گیگ رایگان میده و...).

نتیجه:
در نهایت میزان ترافیک و قیمت برای شاتل و پارس آنلاین مساوی خواهد شد.
اما پارس در روز سرعت بالاتری میدهد و به نظر من پشتیبانهای فنی کاربلدتری دارد و در شب نصف سرعت خریداری شده را میدهد و مورد اخیر نه در قرارداد ذکر می شودو نه حتی اگه قبل از خرید پرسیده شود جواب حقیقی شنیده می شود. درحالیکه شاتل در شب حداقل، سرعت خریداری شده را خواهد داد و در روز هم سرعت خوب اما کمتر از پارس را میدهد و کاملا به قرار داد پایبند است.

درباره اون مورد اولی که Bold کردم باید عرض کنم اینطور جواب دادن ها معمولا به کارمندان شاتل میخوره و من تا حالا از پارس آنلاین چنین چیزی رو نشنیدم!

به شخصه سرعت شبانه ام اکثر مواقع خوب بوده و باز هم این موردی رو که شما میگین (سرعت در حد 20 کیلوبایت) به شاتل نسبت میدن!

بقیه موارد هم که دیگه نیازی به توضیح نداره. خودش گویای هر مطلبی هست! :دی

دوستان تا حالا چندین بار در این باره صحبت کردن

fanoudi

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از یکی از کاربران در یک فرومی :

پارس آنلاین یک باگ خوبی که داره اینه که اگر قبل از ساعت 7 صبح مودم رو خاموش کنی، 1 ساعت بین 6 تا 7 رو برات رایگان حساب میکنه و از حجمت کم نمیکنه. (تست کردم ;))

مال من هم همینجوری تایید می کنم در واقه باگ نداره اون 6 تا 6.59 دقیقه رو مخابرات ارائه میده البته حواستون جمع باشه اگه به 7 برسه هر چقدر که از 6 تا 6.59 استفاده کردید رو حجم میره بهتره 6.58 قطع کنید

aligool21

Registered User
لایک‌ها
53
مال من هم همینجوری تایید می کنم در واقه باگ نداره اون 6 تا 6.59 دقیقه رو مخابرات ارائه میده البته حواستون جمع باشه اگه به 7 برسه هر چقدر که از 6 تا 6.59 استفاده کردید رو حجم میره بهتره 6.58 قطع کنید
تایید میشه.ولی مواظب باشید بعضی موقع ها تا ساعت 6:30 بعضی موقع ها هم تا 6:55 رایگانه.سرعتشم مثل روزه .من یکبار تا 7 د انلود میکردم از 6:30 به بعد از حجم کم شد.
میخوام اشتراکم تمدید کنم کدو سرویسشون بهتره به صرفه تره؟

j_s_a

Registered User
لایک‌ها
54
دوستان پارس جنشواره بهاری نمیذاره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بالا