• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

NeGATIC

Registered User
لایک‌ها
20
آقا سرعت روزانش چطوره(128) ؟ دانلود ثابت تا چند می ره بالا؟
کسایی که صبا نت را هم امتحان کردن کدوم بهتره ؟ پارس یا صبا؟

من 128 روزانه داشتم سرعت دانلودم حدود 120 کیلوبایت بود. پارس خیلی از صبانت سرتره ، مخصوصا از لحاظ پشتیبانی ، من دوستم صبانت داشتم قبلا اومد پارس کلی خوشحال بود.

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
البته بگیرنگیرداره سرعت شبانش . من با 512 یه بار ساعت 3 شب با سرعت 250 دانلودمیکردم یه بار دیگه هم با سرعت 20. نمیدونم چرااینجوریه

pemisat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان الان سرعت شبانش چطوره؟ من راستش کلا با صبا مشکل ندارم ولی از وقتی یوزر پس روزانه شبانه را یکی کرده سرعت شبانه شده حدود 15 کیلو...یعنی ما عملا از ساعت 1 تا 6 صبح اینترنت نداریم....می خوام ببینم پارس وضعش بهتره؟ از این لحاظ شبانه منظورمه و در حال حاضرم مد نظرمه نه قبلا!
خیلی ممنون می شم راهنمایی کنید ...اگه بخوام عوض کنم باید شنبه برم دنبالش....تشکر

ggali

Registered User
لایک‌ها
9
البته بگیرنگیرداره سرعت شبانش . من با 512 یه بار ساعت 3 شب با سرعت 250 دانلودمیکردم یه بار دیگه هم با سرعت 20. نمیدونم چرااینجوریه

خوش به حالت....

منم512دارم ولی سرعت دانلودروزانم150وشبانم5هستش...

نمیدونم چی بگم؟؟؟

ترافیکمم مث تانکرآب ازش کم میشه من توماه با10گیگ خریداری کنم بااینکه کارم وبگردیه...

هروقتم بهشون میگم اینجوریه قضیه میگن:

«براتون کارشناس بفرستیم ببینه مشکل ازکجاس؟»

شماهابگین من چه کنم؟؟؟

pemisat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان هم صبا و هم ظاهرا پارس یکی دو هفته ای که سرعت شبانه هاشون روی دیال آپ رو سفید کرده...امروز یکی از پشتیبانی های صبا می گفت که از طرف سازمان مقررات فشار آوردند که چون شبانه مال دانلوده سرعت را محدود کنید و ما داریم حرف می زنیم و اینا...راست و دروغش گردن طرف....
از این طور باشه که واقعا خاک عالم بر سر اون سازمان مقررات کنن که اینقد سطح فکرش طالبانیه

pm1371

Registered User
لایک‌ها
47
خوش به حالت....

منم512دارم ولی سرعت دانلودروزانم150وشبانم5هستش...

نمیدونم چی بگم؟؟؟

ترافیکمم مث تانکرآب ازش کم میشه من توماه با10گیگ خریداری کنم بااینکه کارم وبگردیه...

شماهابگین من چه کنم؟؟؟
منم پارس استفادم ميكردم ولي راستيتش اينجوري نبود شبا فقط قطعي داشت ولي كم كمش سرعت واقعي رو ميداد

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
بله با دوستان موافقم .. سرعت شبانه رو خیلی محدود کردن. اما همچنان سرترین ISP ایران پارس آنلاینه و هیچ شکی به دلتون راه ندید.
هرکی مخالفه بهش ثابت می کنم....
اما سرعت روزانه مثل قبله که البته مشکل زیاد دارن ولی خب نسبتا خوبه..چیزی که در مورد پارس خوبه اینه که وقتی با پشتیبانی صحبت می کنی فکر نمیکنی داری با گاو حرف می زنی...مثل اپراتور های شاتلو مبیننت یا ایرانسل.
من خودم با پشتیبانی خیلی در مورد داشتن پینگ زیر 200 ms جر و بحث کردم اما در نهایت با کشمکش هایی (!) مشکل من رو حل کردند الان سرعت دانلودم به ** رفته اما پینگم از 115 تا 160 متغیره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من خیلی وقته از پارس سرویس داشتم. اکثر اپراتور هارو می شناسم و اکثر مشکلاتو باهاش آشنا هستم ! با این حال که گاهی خیلی اعصاب خرد کن می شن اما باز آدم به بقیه شرکت ها نگاه می کنه کلاشو می ندازه هوا.
اما من خودم تو مشهد به پسرخالم پیشنهاد کردم صبانت بگیره. چون صبانت تو مشهد خیلی عالیه ! اونا هم اینترنت پورت باز ارائه می دن با پینگ پایین.

کسی سوالی داشت در خدمتم.

NeGATIC

Registered User
لایک‌ها
20
دوستان الان سرعت شبانش چطوره؟

وضع شبانش که خرابه ، شبا شاید تا 20 کیلوبایت بره ، البته ساعت 4-5 به بعد بهتر میشه ، مثلا ممکنه تا 70-80 هم بره.

شماهابگین من چه کنم؟؟؟

احتمالایه مشکلی داری ، چک کن ببین ویندوزت روی اتوماتیک آپدیت نباشه و از برنامه های کنترل ترافیک استفاده کن. باورت میشه من ماهیانه 20 گیگ میگیرم شب و روز هم وبگردی میکنم هم دانلود باز هم سره ماه اضافه میاد.

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
دوستان من نامحدود گرفتم 256
سرعت دانلودم رو 8کیلوبایت
من زیاد دانلود نمیکنم بیشتر واسه اسکایپ و اوووو استفاده میکنم که هنوز امتحان نکردم جواب میده یا نه

کسی 512 نامحدود داشته؟

Sent from my ST15i using Tapatalk 2

NeGATIC

Registered User
لایک‌ها
20

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
85686.png

j_s_a

Registered User
لایک‌ها
54
بله با دوستان موافقم .. سرعت شبانه رو خیلی محدود کردن. اما همچنان سرترین ISP ایران پارس آنلاینه و هیچ شکی به دلتون راه ندید.
هرکی مخالفه بهش ثابت می کنم....
اما سرعت روزانه مثل قبله که البته مشکل زیاد دارن ولی خب نسبتا خوبه..چیزی که در مورد پارس خوبه اینه که وقتی با پشتیبانی صحبت می کنی فکر نمیکنی داری با گاو حرف می زنی...مثل اپراتور های شاتلو مبیننت یا ایرانسل.
من خودم با پشتیبانی خیلی در مورد داشتن پینگ زیر 200 ms جر و بحث کردم اما در نهایت با کشمکش هایی (!) مشکل من رو حل کردند الان سرعت دانلودم به ** رفته اما پینگم از 115 تا 160 متغیره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من خیلی وقته از پارس سرویس داشتم. اکثر اپراتور هارو می شناسم و اکثر مشکلاتو باهاش آشنا هستم ! با این حال که گاهی خیلی اعصاب خرد کن می شن اما باز آدم به بقیه شرکت ها نگاه می کنه کلاشو می ندازه هوا.
اما من خودم تو مشهد به پسرخالم پیشنهاد کردم صبانت بگیره. چون صبانت تو مشهد خیلی عالیه ! اونا هم اینترنت پورت باز ارائه می دن با پینگ پایین.

کسی سوالی داشت در خدمتم.

پارس آنلاین در حال حاضر افتضاح شده هم از نظر سرویس دهی هم از نظر پشتیبانی

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
پارس آنلاین در حال حاضر افتضاح شده هم از نظر سرویس دهی هم از نظر پشتیبانی

مثل سابق نیست منم کاملا قبول دارم و حرف شمارو رد نمیکنم.

اما عوض بدگویی بهتر مشکل رو Troubleshoot کنیم. شما مشکلتو بگو من تا جایی که بتونم کمک می کنم.

pm1371

Registered User
لایک‌ها
47
دوستان من نامحدود گرفتم 256
سرعت دانلودم رو 8کیلوبایت
من زیاد دانلود نمیکنم بیشتر واسه اسکایپ و اوووو استفاده میکنم که هنوز امتحان نکردم جواب میده یا نه

کسی 512 نامحدود داشته؟

Sent from my ST15i using Tapatalk 2

الان بايد سرعت دانلودت راحت روي بيست باشه نه روي 8 حتما يه مشكلي هست زنگ بزن پشتيباني شكايت كن

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
f]بچه ها همه با 82201 تماس بگیرید و از بخش پشتیبانی بخواهید که برست (Burst) رو رو 2 مگ بذاره ! این کارو بکنید پورت دانلود رو براتون تا 2 مگ باز میذاره احتمالا که بعذیا از سرعت پایین مینالید همینه !!

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
آها ممنون الان دیدم ، کسی نمیدونه سرعت سرویس 1 مگابایتش حدودا چقدره ؟ برای خرید این پلن های TRA باید تماس گرفت ؟

دوست من چرا میخوای 128 نا محدود بخری ؟/ سرویس های نا محدود دیگر مثل سرویس های حجمی پورت رو تا 2 مگ براتون باز نمیذارن مثل اون دوست ما که 512 داشت از اینکه چرا 150 دانلود میکنه ( 1.1mbps !! ) مینالید !

با سرویس نامحدود دیگر حد رو رو همون سرویس خریداری شده قفل می کنند که اصلا به نفع شما نیست ! سرویس حجمی هم دانلود شبانه داره فک کردی من ماهی 10 گیگ ترافیک دارم کفاف دانلود فیلم HD های منو میده :) ؟ خب نه! شب میذارم دانلود کنه.
در ضمن دوست عزیز سرعت اینترنت رو به مگا یا کیلوبیت میسنجند نه کیوبایت. 1 مگابایت یعنی اینترنت 8 مگ :) سرعت دانلود رو با بایت میسنجند که باید تقسیم بر 8 کنید.

بالا