• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
برادر من چرا تو اينقدر سنگ پارس انلاين رو به سينه ميزني ؟ پارس انلاين جوريه كه تو بعضي نقاط خوب سرويس ميده تو بعضي نقات بد من خودم يه سال از پارس انلاين استفاده كردم 3 ماه اولش خوب بود ولي بعد از اون داعما شروع كرد به قطعي دادن اونم با زمان مشخص يعني من ميدونستم كي قراره قطع بشه از شانس منطقه شما سرويس دهيش خوبه ديگه لازم نيست كه هميه شركتاي ديگرو بد جلوه بدي

مرد حسابی من کجا سعی کردم شرکت های دیگر رو بد جلوه بدم ؟

جون مادرت برو پست های منو بخون ببین کجا شرکتی رو بد جلوه دادم.

در ضمن من بارها گفتم که پارس قطعی زیاد داره. من سنگ هیچ جایی رو به سینه نمیزنم شما اگر با نظر دیگران مشکل داری به من ربطی نداره.

در ضمن من در 3 منطقه مخلف پارس دارم و مناطقی هم که دارم یکیش بهشتیه که یکی از شلوغ ترین مناطق پارسه که پورت خالی توش وجود نداره و خود مخابرات هر ماه Maintenance داره به علت فرسودگی تجهیزات.
من نه طرفدارم نه بر علیه...فقط اینجا سوالای بقیه رو جواب می دم.... بدت میاد منو بذار تو بلک لیست آقا جان.

ehsan_h8793

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
من تازه از امروز از پارس اکانت یک ماهه تست رو گرفتم که ظاهرا ۲۵۶ هستش
سرعت دانلودم ۹۶ هست (بر اساس speedtest ) (البته با idm تا ۱۳۰ هم میره ... )
الان میخواستم بدونم برای تمدید کدوم سرویس رو بگیرم ؟ ۲۵۶ یا ۵۱۲
من منطقه ۳ (خواجه عبدالله ) هستم
اگه کسی میتونه راهنمایی دقیق بکنه که ایا فرقی بین این دو سرویس هست یا نه ممنون میشم

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
دادا من 512 دارم و خیلی راضیم . اگه حجم دانلود هات معمولا از 300 مگ بیشترنمیشه 512 گزینه ی خوبیه

ehsan_h8793

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دادا من 512 دارم و خیلی راضیم . اگه حجم دانلود هات معمولا از 300 مگ بیشترنمیشه 512 گزینه ی خوبیه

اگه از ۳۰۰ مگ بیشتر بشه چی میشه ؟ (منظورتون رو متوجه نشدم ! یکم گیچم شرمنده ...)

من دانلودام معمولا فیلم هست که حجمشون حدود ۷۰۰ تا ۹۹۹ مگه !

این سوال رو هم به این خاطر پرسیدم که شنیدم میگن که پارس انلاین کلا سرویس های حجمیشو رو ۲ مگ میبنده . خواستم ببینم تفاوت ۲۵۶ و ۵۱۲ تو روز خیلی زیاده یا نه (مال من الان ۲۵۶ پارس انلاین و با سرعت دانلود ۹۰ هست‌)

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
الان من با 512 تو روز 200 کیلوبایت سرعتمه . منظورم این بود که حجم های زیادو تو شبانه کم میاره از نظر سرعت ولی تو روز مشکلی نداره

ehsan_h8793

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
الان من با 512 تو روز 200 کیلوبایت سرعتمه . منظورم این بود که حجم های زیادو تو شبانه کم میاره از نظر سرعت ولی تو روز مشکلی نداره

POL-512-30G شارژ کردم ( الان یعنی ساعت ۴:۳۰ صبح دانلود ۱۳۰ ؟ )
حالا یه سوال تخصصی تر . اینکه تعرفه های مختلف پارس انلاین چه فرقی با هم دارن
مثلا POL-512-30G با POL-B5-30GB . قیمتشون و حجمشون یکیه ولی اسمشون با هم فرق داره !
کلا جایی هست که کل تعرفه ها رو معنی کنه تا بشه راحت تر انتخاب کرد چون من میخوام یکساله شارژ کنم باید بهترینشو گکه بدردم میخوره بگیرم
بازم ممنون

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
اگه از ۳۰۰ مگ بیشتر بشه چی میشه ؟ (منظورتون رو متوجه نشدم ! یکم گیچم شرمنده ...)

من دانلودام معمولا فیلم هست که حجمشون حدود ۷۰۰ تا ۹۹۹ مگه !

این سوال رو هم به این خاطر پرسیدم که شنیدم میگن که پارس انلاین کلا سرویس های حجمیشو رو ۲ مگ میبنده . خواستم ببینم تفاوت ۲۵۶ و ۵۱۲ تو روز خیلی زیاده یا نه (مال من الان ۲۵۶ پارس انلاین و با سرعت دانلود ۹۰ هست‌)

سلام دوست من :)

انتخاب خوبیه پارس آنلاین اگر برای دانلود گرفتی.
فقط قطعی زیاد داره !:wacko: ( که البته زود درست می کنن ها )

بله پارس سرویس هاشو رو 2 مگ می بنده. اما هرچی سرویس پر سرعت تر ازش خریداری کنید، حق تقدم بیشتری تو اون 2 مگی که می بنده بهتون میده.
مثلا 256 حداکثر با آی دی ام تا 192-200 بیشتر دانلود نمیده. اما من با 512 تا 460 دانلود کردم :)

پی نوشت : پارس به درد گیم آنلاین نمیخورد.

Arashdn

Registered User
لایک‌ها
47
این اعدادی که میگید واقعیه؟؟؟
من تو روز حداکثر 50 و تو شب حداکثر 10 کیلو دارم ....

من بهش میگم پارس آفلاین

Sent from my Galaxy S II using Tapatalk 2

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
دوستان این نکته رو فراموش نکنید که سرعت سرویس تمامی PAP ها تو مراکز مختلف فرق میکنه، Pars Online هم از باقی PAP ها جدا نیست، وقتی تو یه مرکزی تعداد کاربرهاش زیاد باشه، واضح هست که سرعت سرویس هاش کمتر از مرکزی هست که کاربر های کمی داره. همچنین تو بعضی از شهرستان ها مانند بقیه PAP ها به قدری پهنای باندشون باز هست و کاربر کم که با سرعت های بالای 2 مگ تا 4 مگ ( 500 کیلو بایت در ثانیه ) هم سرویس دهی میکنه.

پس لطف کنید اگه سرعت سنجی میکنید، مرکز مخابراتی و نام شهر/شهرستان رو هم قید کنید.

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
این اعدادی که میگید واقعیه؟؟؟
من تو روز حداکثر 50 و تو شب حداکثر 10 کیلو دارم ....

من بهش میگم پارس آفلاین

Sent from my Galaxy S II using Tapatalk 2

نه بابا واقعی چیه. الکی می گم شما پارس بخرید چون من حقوق بگیر پارسم :lol:

mohammadlover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام
من تازه از امروز از پارس اکانت یک ماهه تست رو گرفتم که ظاهرا ۲۵۶ هستش
سرعت دانلودم ۹۶ هست (بر اساس speedtest ) (البته با idm تا ۱۳۰ هم میره ... )
الان میخواستم بدونم برای تمدید کدوم سرویس رو بگیرم ؟ ۲۵۶ یا ۵۱۲
من منطقه ۳ (خواجه عبدالله ) هستم
اگه کسی میتونه راهنمایی دقیق بکنه که ایا فرقی بین این دو سرویس هست یا نه ممنون میشم

سلام
برای گرفتن سرویس تست، هزینه ای هم داره یا کلاً نداره ؟ (رانژه و راه اندازی)
شرایط خاصی میخواد یا نه ؟

ehsan_h8793

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
برای گرفتن سرویس تست، هزینه ای هم داره یا کلاً نداره ؟ (رانژه و راه اندازی)
شرایط خاصی میخواد یا نه ؟
نه هزینه ای نداره
فقط ۲۵۰۰ تومان هزینه پیک (برای گرفتن مدارک)
بعد ۱۰ روز هم یکیرو میفرستن خونه تا ADSL رو راه بندازه !
البته بگم ها باید این رو در نظر بگیری که اکانت تست رو بگیری و خوشت نیاد مجبوری حدود ۲۰ روزی الاف بشی تا دوباره بتونی از یه شرکت دیگه بگیری ( زمان لازم برای جمع کردن سرویس + گرفتن سرویس جدید)

منم تقریبا از رو اجبار گرفتم (چون اسیا تک این منطقه رو پوشش نمیده .(من تو بهشتی اسیا تک داشتم دانلودم رو ۳۷۰ بود و پینگمم از پارس انلاین ۲۰ تا بهتر بود و قعطیشم کم بود ) شاتل هم تو تهرانپارس دارم و قعطی زیاد داشت .(البته شبش خوب بود به نسبت سایر شرکت ها ) ایرانسل هم داشتم که برای طبقه اول و خونه ما خوب نبود . داتک هم زنگ زدم گفتن که دانلودت ماکسیمم برای ۵۱۲ رو ۱۰۰ هستش منم ترسیدم پشیمون بشم از گرفتنش . سایر شرکت ها هم که میشناختم برای منطقه ما نداشتن ...

ggali

Registered User
لایک‌ها
9
دیگه داره اعصابم خوردمیشه...

یکی بهم بگه چراوقتی میرم speedtestمیگه وضعیتت اینجوریه:

2106372952.png

ولی موقع دانلودسرعتم میشه20....

بابایکی نیست بگه نامسلمون من که 512گرفتم حداقل نصفشوبهم بده...

خدایاری کنه.سیستم قاطی کنی یهوسرعتم بعدیه قرن میشه100...

اونم توروز...

دیگه واسم مغزی نمونده...

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام ggali عزيز
1.gif

. دوستان لطفن ديگه در سايت SpeedTest يا مشابه آن تست نكيند!!!!! چرا؟! اين پست را بخوانيد: http://forum.persiantools.com/t75147-page194.html#post4881382

. براي تست صحيح و واقعي پينگ (Ping)، به راحتي مي‌توانيد يك تست ساده از محيط داس (در لينك فوق توضيح داده‌ام) انجام دهيد.

. براي تست صحيح سرعت واقعي خود، از اين روش استفاده كنيد: دنلود از يك سايت با سرورهاي سريع (سايت Download.com براي يكي بودن منبع تست و سرعت عالي آن خوبه) و مشاهده يا گرفتن عكس از محيط يك برنامه Network Monitoring پس از سپري شدن 2 تا 5 دقيقه از شروع زمان دنلود.... (باز هم در لينك فوق توضيح داده‌ام) ...

. اونوقته كه ميشه با گذاشتن نتيجه يكي يا هردو روش فوق گفت كه سرعت واقعي شبكه شما چيه و چطوريه!؟ (تازه اون هم در اون ساعت خاص و روز خاص)

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/05/19
26.gif
103.gif

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
توروخدا حرف بی معنی نزن دوست عزیز...
سایت اسپید تست کاملا برای تست سرعت مناسبه ( پینگ رو کاری نداریم )

و ggali عزیز احتمالا سایتی که شما داری ازش میگیری محدودیت دانلود داره. مثل 4shared.

از سایت kernel.org هم دانلود رو تست کنید ببیننید اینطوری هست یا نه.

. براي تست صحيح سرعت واقعي خود، از اين روش استفاده كنيد: دنلود از يك سايت با سرورهاي سريع (سايت Download.com براي يكي بودن منبع تست و سرعت عالي آن خوبه) و مشاهده يا گرفتن عكس از محيط يك برنامه Network Monitoring پس از سپري شدن 2 تا 5 دقيقه از شروع زمان دنلود.... (باز هم در لينك فوق توضيح داده‌ام) ...

. اونوقته كه ميشه با گذاشتن نتيجه يكي يا هردو روش فوق گفت كه سرعت واقعي شبكه شما چيه و چطوريه!؟ (تازه اون هم در اون ساعت خاص و روز خاص)

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/05/19
26.gif
103.gif
[/QUOTE]

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام Koosha_Raisi عزيز
1.gif

توروخدا حرف بی معنی نزن دوست عزیز...
سایت اسپید تست کاملا برای تست سرعت مناسبه ( پینگ رو کاری نداریم )
. شما هم لطفن قبل از پست زدن اول لطفن 2 تا كار زير را انجام بده بعد به اون سوال پاسخ بده:

1) اول به همه پست‌ها كاربراني كه از اين سايت نمونه تست گذاشته‌اند و باز هم سوال دارند كه چرا سرعت نمايش داده شده دورن اين تست با سرعت واقعي دنلود من فرق مي‌كند دوباره توجه كن...

2) قبل از مطالعه كامل مطالب ديگران لطفن نظر ندهيد!!! اگر هم مطالعه نموديد روش يا منطق ديگران را با روشي منطقي پاسخ رد يا قبول نماييد. اين بخش از همان پست من را مشاهده نماييد:
.....
........
. مثل اين تست من از سايت download.com و دنلود Avast 7 به كمك برنامه IDM و برنامه مجاني و خيلي كوچك و از همه مهمتر پورتيبل (بدون نياز به نصب) Netmeter:

attachment-145449d1336732544-netmeter.gif

تصوير از netmeter

. فاصله هر نقطه چين عمودي 30 ثانيه است. پس بر اساس تصوير و نمودار فوق، من براي 1 دقيقه داشتم دنلود مي‌كردم. حالا نگاه كنيد. در ابتداي دنلود من دوتا تيك پرشدار به سرعت بالاي 600KB/s داشتم ولي بعدش سرعت روي 208 تا 250 تقريبن متغيير بود. حالا فرض كنيد من از سايت speentest اين تست را بگيرم چون داده آن براي تست سرعت كم هست همان تيك‌هاي اوليه به عنوان سرعت كل شبكه من در نظر گرفته مي‌شود. حالا به نظرتون اين روش درسته!؟
...
......

3) اگر شما واقعن از دفتر مركزي پارس آنلاين يا هر ISP ديگري هستيد!؟ ميشه به اين سوال پاسخ دهيد كه چرا ISPهاي ايراني يك Forum مخصوص خودشان براي پاسخ دهي به سوالات كاربران خودشان يا هر كاربري ندارند؟! همانند خيلي از كمپاني‌هاي مشابه يا حتا كمپاني‌هاي توليد كننده برنامه كاربردي يا سيستم عامل ....!؟؟!؟ (شايد به همان دليل كه اكثر همان بخش فني و شماره تلفن‌هايشان فقط بدرد خودشان مي‌خورد!!! مي‌گوييد نه؟! باز هم به خيل اعتراضات كاربران در تمامي تاپيك‌هاي اين فروم و فرومهاي ديگر مراجعه نماييد!) اگر فروم خوبه و پاسخگو بودن هم خوبه پس بفرماييد كه يك فروم براي ISP خودتان ببزنيد تا كاربران جايي براي اعتراض مطرح كردن سوال و رفع شبه و ... داشته باشند. (نگيد روش‌هاي ديگري براي پاسخگويي داريد كه اگر داشتيد يا كافي يا درست بودند كاربران دست به دامن هم در فروم‌هاي مختلف نمي شدند!)

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/05/19
26.gif
103.gif

• Like
Reactions: hwt

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام Koosha_Raisi عزيز
1.gif

. سري قبل هم من به شما 3 تا لينك از تاپيك "فهرست‌ها" كه در امضايم هست معرفي نمودم! ولي بعدش ديگه هيچ پاسخي از شما نرسد! گويا نخوانده‌ايد و ... اين هم بخشي از يك پست قديميتر من كه در همان‌ 3 لينك فوق موجود بود، من تست مي‌كنم و نتيچه را با دليل قرار مي‌دهم و هيچ ترسي هم از اشتباه ندارم! چرا!؟ چون آمده‌ام اينجا كه ياد بگيرم و اگر شد ياد بدهم!؟ جهت اطلاع شما:

....
...
. نه همچين هم بعيد نيست! آدم جايزالخطا! هست!
71.gif
بله حق با هردوي شماست، نمي‌دانستم سايت Speedtest در ايران هم سرور ايجاد كرده! الان رفتم توي سايتشون ولي خود سايت باز هم نزديكترين سرور خارج ايران را به من پيشنهاد داد كه همين هم درسته نه يك سرور دم گوشمون!!! اين نتيجه تست ISP منه (آسياتك) با سروري در تهران(سرور توي تهران گويا اين سايت IRANET - Iranian Research and Academic NETwork است):

. آخه مگه اين اعداد معني واقعي و كاربردي دارند؟! يا اين تست زير كه تا حدودي درستتر است چون از همون سايت و از يكي از نزديكترين سرورهاي خارج ايران تست شده:

. اگرچه همانطور كه عرض كردم، هيچيك از نتايج سايت‌هاي فوق و مشابه آنها دقيقن كاربردي و درست نيستند! چرا؟! چون اينچنين سايت‌هايي يك داده با حجم محدود را در مدت زماني كوتاه جهت Send/Receive تست مي‌كنند. خوب اين روش تست اون هم براي ISPهاي ايراني غلط است! خيلي از ISPهاي ايراني سرويس خودشان را گاهي طوري تنطيم مي‌كنند كه در 5~30 ثانيه اوليه شروع دنلود حداكثر سرعت شبكه را به كاربر مي‌دهند ولي بعدش.....!!!!؟؟؟؟ به غير از اين ثبات نمودار حداكثر دنلود در اكثر ISPها و روز‌هاي خاص در ايران ثابت نيست! من دوستاني در خارج دارم درسته كه گاهي در شبكه آنها هم ممكنه ميزان استفاده و بار شبكه بالا برود ولي حداقل آنها در تست‌هايشان نمودرا سرعتشون ثبات دارد. ببينيد دنلود زير توسط IDM و در 8 سگمنت و از سايت Download.com براي دنلود فايل Avira به حجم 79MB انجام شده:

لينك تصوير
نمودار از راست به چپ حركت مي‌نمايد و فاصله هر نقطه چين عمودي 30 ثانيه است و در زير نمودار سرعت لحظه كنوني DL/UL (ميشه سمت راست ترين قله نمودار) و در ستون سمت چپ سرعت حداكثر دنلود كه برابر نك بلندترين نمودار درون تصوير است.
(پس با توجه به خطوط نقطه چين عمودي، زمان تست 2 دقيقه و 30 ثانيه بوده)

.....

. حالا شما چه!؟ مي‌خواهيد فقط يكطرفه تبليغ كنيد يا قصد ياددادن و اگر هم شد يادگرفتن داريد!؟

پ.ن.: (اين هم شماره پست و لينك صحبت‌هاي من و شما در تاپيك صبانت در همين زمينه و بي پاسخ ماندن تقاضا و پيشنهاد من:http://forum.persiantools.com/t72366-page231.html#post5364931)

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/05/19
26.gif
103.gif

Last edited:
بالا