• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

Amir255

Registered User
لایک‌ها
211
نه سرعت سرویس های محدود رو کم نمیکنن، اما دانلود شبانه رو هم فکر نمیکنم... چون سرعت شبانه رو از روزانه کمتر میکنن. شما واقعا شبی 4.5 گیگ دانلود میکنی؟:eek: سرعت دانلود روزانه و شبانه تون چند کیلوبایته؟
من که 256 محدود دارم تا قبل از 15 شهریور دانلود شبانم در بهترین حالتش 30 کیلوبایت بود. بعد از اون دیگه نتونستم از دانلود شبانه استفاده کنم چون از ساعت 2 شروع میشه:hmm:

آره من شبا تا 300 کیلوبایت در ثانیه هم میره !!! :specool:

این عکس مصرف دو روز اخیره

a59k.jpg

در طول روز قبلا" سرعت بین 100 تا 130 نوسان داشت الان چند وقته بین 250 تا 300 شده

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام hamid3pnn عزيز
1.gif

. ممنون از لطفتان و خوشحالم كه بعضي از نوشته‌هاي اين حقير مورد توجه يا استفاده دوستان قرار بگيره. همچنين از اينكه پستتان را در سطح فروم مطرح نموديد.

ميخواستم بپرسم براي افزايش سرعت دانلود مخصوصا در زمان شبانه بهترين راه چي هست؟
. عمل خواصي لازم نيست يا من راهي را نميشناسم! چون همه چيز دست ISP هست!

... و نرم افزار dns benchmark رو که تست میزنم از کجا میشه فهمید بهترین dns برای سرعت دانلود کدوم هست؟
. DNS هيچ ارتباطي با سرعت دنلود ندارد. در همان تاپيك فهرست: http://forum.persiantools.com/t213977.html سه تا پست آموزشي در مورد Ping/DNS/Network Traffic Speed test موجود است ( كه يكي را به تازگي نوشته‌ام) لطفن مطالعه نماييد..

cached و uncached مربوط به DNS ها چيست؟
. در اين آدرس توضيح داده است: https://www.grc.com/dns/benchmark.htm اون قسمتش كه به سوال شما مربوطه ميشه:
Cached lookups – the time to return a domain name that is already in the resolver's name cache.
Uncached lookups – the time to return a sub-domain name that is not already in the resolver's name cache.
احتمالن اگر اشتباه نكنم معنيش ميشه: تعداد سايت‌هاي كه از قبل IP آنها در DNS سروو باشه را به اصطلاح جزو Cached مي‌شود و اگر نام/IP اون سايت جديد باشه و توي ليست اون DNS Server از قبل نباشد جزو گروه Uncached مي‌شود.

91.98.98.98 و پاييني روي 91.99.99.99
. اين آدرس‌ها را از DNS Benchmark برداشت نموديد!؟ من نمي‌شناسمشان!؟ ولي فعلن ترجيحن بهتره قيد چند ms سرعت ابتدايي و تبديل Hostname به IP را بزنيد و از آدرس‌هاي DNS هايي استفاده نماييد كه در سرور خود امنيت اون سايت را قبل از ار سال IP اش به شما چك مي‌كنند. مثل تركيبي از Comodo و Symantec در IPv4 و همچنين تركيبي از OpenDNS و Google در IPv6 ... توضوح آن در پست DNS من موجود است.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/07/15
26.gif
103.gif

hamid3pnn

Registered User
لایک‌ها
19
سلام hamid3pnn عزيز
1.gif

. ممنون از لطفتان و خوشحالم كه بعضي از نوشته‌هاي اين حقير مورد توجه يا استفاده دوستان قرار بگيره. همچنين از اينكه پستتان را در سطح فروم مطرح نموديد.

. عمل خواصي لازم نيست يا من راهي را نميشناسم! چون همه چيز دست ISP هست!

. DNS هيچ ارتباطي با سرعت دنلود ندارد. در همان تاپيك فهرست: http://forum.persiantools.com/t213977.html سه تا پست آموزشي در مورد Ping/DNS/Network Traffic Speed test موجود است ( كه يكي را به تازگي نوشته‌ام) لطفن مطالعه نماييد..

. در اين آدرس توضيح داده است: https://www.grc.com/dns/benchmark.htm اون قسمتش كه به سوال شما مربوطه ميشه:
Cached lookups – the time to return a domain name that is already in the resolver's name cache.
Uncached lookups – the time to return a sub-domain name that is not already in the resolver's name cache.
احتمالن اگر اشتباه نكنم معنيش ميشه: تعداد سايت‌هاي كه از قبل IP آنها در DNS سروو باشه را به اصطلاح جزو Cached مي‌شود و اگر نام/IP اون سايت جديد باشه و توي ليست اون DNS Server از قبل نباشد جزو گروه Uncached مي‌شود.

. اين آدرس‌ها را از DNS Benchmark برداشت نموديد!؟ من نمي‌شناسمشان!؟ ولي فعلن ترجيحن بهتره قيد چند ms سرعت ابتدايي و تبديل Hostname به IP را بزنيد و از آدرس‌هاي DNS هايي استفاده نماييد كه در سرور خود امنيت اون سايت را قبل از ار سال IP اش به شما چك مي‌كنند. مثل تركيبي از Comodo و Symantec در IPv4 و همچنين تركيبي از OpenDNS و Google در IPv6 ... توضوح آن در پست DNS من موجود است.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/07/15
26.gif
103.gif

خیلی ممنون من از ترکیب comodo firewall و microsoft security essentials استفاده میکنم به نظرتون این دوتا خوب هستن؟

من این dns ها رو از با نرم افزار Namebench 1.3.1 پیدا کردم و البته فکر کنم dns پیش فرض پارس انلاین هم هست

لطفا بگید چطوری ترکیب دوتا dns رو وارد کنم؟ و چرا یعنی توی اولی چی وارد کنم و

داخل خط پایینش چی؟ لطفا اعدادش رو بگید منظورم داخل ipv4 هست چون ویندوز من xp sp3 هست و قسمت ipv6 رو اصلا ندیدم

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام hamid3pnn عزيز
1.gif

خیلی ممنون من از ترکیب comodo firewall و microsoft security essentials استفاده میکنم به نظرتون این دوتا خوب هستن؟
. خوبه. اين مواردي هم كه در پست 4 اين تاپيك عرض كرده‌ام را هم مطالعه نماييد و تنظيمات مربوط به خاموش كردن Autorun ويندوز را در آنجا مطالعه و انجام دهيد.

من این dns ها رو از با نرم افزار Namebench 1.3.1 پیدا کردم و البته فکر کنم dns پیش فرض پارس انلاین هم هست
لطفا بگید چطوری ترکیب دوتا dns رو وارد کنم؟ و چرا یعنی توی اولی چی وارد کنم و
داخل خط پایینش چی؟ لطفا اعدادش رو بگید منظورم داخل ipv4 هست چون ویندوز من xp sp3 هست و قسمت ipv6 رو اصلا ندیدم
. ويندوز XP به شكل پيشفرض IPv6 نداره ولي مي‌شود به روش زير كه در سايت مايكروسافت توضيح داده شده است آن را اضافه كرد:

. اما در مورد چگونگي تنظيم آن، عرض كردم كه!!!! لطفن به همان تاپيك فهرست‌ها برويد و آموزش‌ها را در آنجا بيابيد!!!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/07/15
26.gif
103.gif

Last edited:

hamid3pnn

Registered User
لایک‌ها
19
سلام hamid3pnn عزيز
1.gif

. خوبه. اين مواردي هم كه در پست 4 اين تاپيك عرض كرده‌ام را هم مطالعه نماييد و تنظيمات مربوط به خاموش كردن Autorun ويندوز را در آنجا مطالعه و انجام دهيد.

. ويندوز XP به شكل پيشفرض IPv6 نداره ولي مي‌شود به روش زير كه در سايت مايكروسافت توضيح داده شده است آن را اضافه كرد:

. اما در مورد چگونگي تنظيم آن، عرض كردم كه!!!! لطفن به همان تاپيك فهرست‌ها برويد و آموزش‌ها را در آنجا بيابيد!!!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/07/15
26.gif
103.gif

سلام خدمت شما

خیلی ممنون فقط توی پست 4 این تاپیک چیزی نبود و ipv6 نصبش لازمه؟ یعنی به چه منظور هست؟

و کدوم dns دوتا مثلا comodo و ... رو وارد کنم چون فقط اونجا dns ها رو نوشتید و اصلا پیشنهادی برای ترکیب یا اولویتهاشون که

کدوم با کدوم یا اینکه کدوم بهتره ننوشتید و همچنین آیا dns های اول هر کدوم رو باید داخل قسمت dns server وارد کرد یا نحوه ترکیبش رو هم ننوشتید

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام hamid3pnn عزيز
1.gif

خیلی ممنون فقط توی پست 4 این تاپیک چیزی نبود
.
4.gif
لينك رو يادم رفته بوده بگذارم! ببخشيد! الان اون پست را ويرايش كردم ولي اينجا هم مي‌گذارم! بفرما لينكش: http://forum.persiantools.com/t172763.html

و ipv6 نصبش لازمه؟ یعنی به چه منظور هست؟
. اگر برنامه‌اي نداريد كه نياز به IPv6 نداره پس نصبش هم نياز نيست! بخصوص كه در ويندوز XP نسخه SP3 هم به شكلل خيلي ابتدايي نصب ميشه و براي تنظيمش بايد با دستورات داسي به شكل داسي عمل كرد!!! پس اگر برنامه‌اي ندارييد كه به وجودش گير بده لازم نيست.

کدوم dns دوتا مثلا comodo و ... رو وارد کنم چون فقط اونجا dns ها رو نوشتید و اصلا پیشنهادی برای ترکیب یا اولویتهاشون که
کدوم با کدوم یا اینکه کدوم بهتره ننوشتید و همچنین آیا dns های اول هر کدوم رو باید داخل قسمت dns server وارد کرد یا نحوه ترکیبش رو هم ننوشتید
. ترتيبش و تركيبش مهم نيست! آنجا كه توضيح داده‌ام عزيز!!! اگر در مورد DNS سوالي بود بعد از مطالعه مجدد اين پست آزمايشگاه و درمانگاه كوچك ويروسهاي كامپيوتري IgImAx ه - صفحه 24 در همان تاپيك سوال بفرماييد.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/07/15
26.gif
103.gif

Nomad 609

Registered User
لایک‌ها
38
هه هه . در سرور ايراني شما با پينگ ٣٠٠ هم زير ١٢٠ پينگ خواهيد داشت چون سرور داخلي هست. اىن سرور خارجي هست كه تى پينگش بحثه!
شما با پارس آنلاین تو سرور خارجی مثلا سرورای lol چقدر پینگتون ؟
بحث ما هم سر سرور ایرانی بود دیگه شما گفتی که پینگت تو سرورای ایرانی زیر 15 هست منم گفتم پینگ منم 12-13 هست تو سرور ایرانی

DarkLords

Registered User
لایک‌ها
6
من الان 4 شبه تو ساعت رایگان سرعت دانلودم از 30k بیشتر نمیشه. من سرویس POL-512 دارم. قبلا تو ساعت رایگان سرعت از 40 تا 150 متغیر بود. الان تا خود ساعت 7 فقط 30 میده.
الان چند شبه بیشتر از 300-400 مگ نمیتونم دانلود کنم. تو روز هم خیلی از وقتها سرعت بیشتر از 80 که سرعت خطم باشه نمیره. تورنت خیلی دیر شروع به دانلود میکنه و بیشتر اوقات با سرعت 30 تا 40 دانلود میکنه.
زنگ زدم میگن از شلوغی هستش! چطور یه دفعه از 4 روز پیش اینهمه شلوغ شد؟!!!!

منطقه مارلیک،سرآسیاب،ملارد...

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
سلام، اولا خدمت شما عرض کنم سرویس های 1 به 10 جدید نیست!
من یه بار زنگ زدم پرسیدم سرعت 256 نامحدود با اشتراک 1 به 10 چنده... گفت "سرویس های 1 به 10 مال پارس آنلاین نیست، مستقیم از مخابرات میگیره و سرعتش خوب نیست و درحد دایال آپه!" اگه پایین این جدول قیمت رو هم در سایت پارس نگاه کنید نوشته " ضریب اشتراک پهنای باند خدمات TRA، یک به ده می باشد. بر این اساس، تعهد شرکت پارس آنلاین برای ارایه ی این سرویس ها، حداقل ضریب اشتراک یک به ده است و این شرکت هیچ تعهدی نسبت به ارایه ی ضریب اشتراک پایین تر ندارد. به عنوان مثال برای سرویسی مانند TRA-128 سرعت دریافت حداقل 1.6 کیلوبایت بر ثانیه خواهد بود."
شما خودتون حساب کنید: سرعت 256 واقعی یعنی 32 کیلوبایت بر ثانیه! حالا وقتی شما و 9 نفر دیگه همزمان دانلود کنید سرعت دانلود شما میشه 3.2 کیلوبایت بر ثانیه! پس حداقل سرعت 3.2 و حداکثر 32!!! به شما هم توصیه میکنم که نامحدود 1 به 10 نگیرید.
اگه میتونید (از لحاظ قیمت) نامحدود خود پارس آنلاین رو بگیرید. منظورم اونایی که اسمشون مثلا POL-128-U هست. من دیروز بعد از چند روز فکر کردن POL-128-U گرفتم 27 تومن البته با کوفت و زهرمارش در اومد 29400 تومن!:( اما هنوز نمیتونم استفاده کنم چون 14 روز از قرارداد 3 ماهم مونده با 400MB، ولی با توجه به گفته های دوستان در این انجمن سرعتش حداکثر به 130 کیلوبایت میرسه!:rolleyes: دیروز توی یه فروم دیگه دیدم که گفته بودن بعد از دانلود 20 گیگ سرعت رو میارن روی 16 کیلوبایت!
به نظرم این خیلی به صرفه تره چون تا الان که 256-2G سه ماه داشتم با اینکه چیز زیادی دانلود نمیکردم به دو ماه نکشیده 6 گیگو تموم میکردم و برای این دوره 4 بار 1 گیگ گرفتم که روی هم شده 21000 تومن، تازه یه بار هم از تمدید رایگان استفاده کردم!:wacko:

بلع
من خودم همین الان تماس گرفتم
گفتن دایل اپ هم کمتر میشه!
خودش گفت نگیری بهتره!
حالا ببینم بودجم چقدر میکشه کدوم سرویسشو بگیرم!

Amir255

Registered User
لایک‌ها
211
من الان 4 شبه تو ساعت رایگان سرعت دانلودم از 30k بیشتر نمیشه. من سرویس POL-512 دارم. قبلا تو ساعت رایگان سرعت از 40 تا 150 متغیر بود. الان تا خود ساعت 7 فقط 30 میده.
الان چند شبه بیشتر از 300-400 مگ نمیتونم دانلود کنم. تو روز هم خیلی از وقتها سرعت بیشتر از 80 که سرعت خطم باشه نمیره. تورنت خیلی دیر شروع به دانلود میکنه و بیشتر اوقات با سرعت 30 تا 40 دانلود میکنه.

کلا" قانون خاصی نداره مسخرست در مجموع

من در 4 شب اخیر از 2 تا 7 صبح نزدیک 21.5 گیگ دانلود داشتم !!!

دیشب ساعت 5 صبح بیدار شدم ببینم سرعت چطوریاست سرعت دانلود تورنت بین 250 تا 280 متغیر بود

سرویسم POL 128 ماهی 3 گیگ ترافیک

pnushahryar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

سلام دوست من من هم تو سراسیاب هستم 512 دارم قبلا شبا 1/5g دانلود داشتم ولی الا 10 روزی میشه ک400m دانلود دارم همش
نمیدونم واسه چی
موندم تمدید کنم سرویسمو یا نه
1هفته دیگه تمومه اشتراکم

Hamed57

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان
من تهران هستم و سرویس ۵۱۲ دارم. الان چند روزه به چیز پی ان که وصل میشم دیگه صفحه باز نمیشه با speed test که امتحان کردم سرعت پینگ ۳۰۰ و سرعت دانلود حدود ۱۰۰ هست ولی سرعت اپلود صفر هستش. کاری به نظرتون میرسه که مشکل را حل کنم؟
ممنون

DarkLords

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوست من من هم تو سراسیاب هستم 512 دارم قبلا شبا 1/5g دانلود داشتم ولی الا 10 روزی میشه ک400m دانلود دارم همش
نمیدونم واسه چی
1هفته دیگه تمومه اشتراکم

من احتمالا سرویس نامحدود بگیرم. چیز دیگه‌ای تو این منطقه نیست. فقط مخابرات هست که اونم بیشتر از 128 نمیدن.

Amir255

Registered User
لایک‌ها
211
نمیدونم واسه چی
1هفته دیگه تمومه اشتراکم

من جای همتون دانلود میکنم البته فکر کنم ازین روزا محدود بشم :D

8l9t.png

Amir1234646

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
سلام، من دو روز پیش POL-128-U گرفتم سرعتش حداکثر 130 کیلوبایته این دو روز هم 2.8 گیگابایت دانلود کردم.

SHAYANJUVE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
256 نامحدود 20 گیگ و 128 هم 8 گیگ ترافیک با سرعت بالا دارن بعدش به ترتیب سرعت میشه 32 و 16

fanoudi

Registered User
لایک‌ها
6
به تازگی هم که اکثر فرت های ویدئویی رو نمیشه نگاه کرد و دانلو هم کرد و سرعت شبانه من هم کم شده معلوم نیست جیمیل رو باز وبست می کنن بعدش هم یک بلای دیگه همینجوری بلا ها پشت سر هم
شما هم مشکل دارید؟
:blush:

Microsoft Corporation

Registered User
لایک‌ها
309
به تازگی هم که اکثر فرت های ویدئویی رو نمیشه نگاه کرد و دانلو هم کرد و سرعت شبانه من هم کم شده معلوم نیست جیمیل رو باز وبست می کنن بعدش هم یک بلای دیگه همینجوری بلا ها پشت سر هم
شما هم مشکل دارید؟
:blush:

آره با ویدیو و عکس های گوگل مشکل دارم

Amir1234646

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
256 نامحدود 20 گیگ و 128 هم 8 گیگ ترافیک با سرعت بالا دارن بعدش به ترتیب سرعت میشه 32 و 16

شما خودت 128 نامحدود داشتی که میگی 8 گیگ دانلود کنیم سرعت رو محدود میکنن؟

بالا