MaziarAmiri
Registered User
یه تماس بگیر با شرکت بهشون بگو
تماس گرفتم میگه نرماله
تا موقعی که بالای 60 بریزید اوکیه :hmm:
یه تماس بگیر با شرکت بهشون بگو
این بحث محدود کردنشون یکم مثکه فرق میکنه یوزر به یوزر، من الان خودم فکر کنم دانلودم به 50 رسیده باشه، سرعتم گاهی میاد رو 30 اما یه ریست میکنم مودمو و یه کم ور میارم سرعت عادی میشه میاد رو 180، یکی از دوستان که میگفت 128 نا محدود بعد از 120 گیگ سرعتشو محدود کردن.
سلام
این سرویس های محدود پارس آنلاین که سرعتش خیلی بالاست ، مثلا 512 که گویا نزدیک 2 مگ سرعت میده ، تو ساعات شبانه رایگان ، سرعتش چقدره؟
به خاطر اینه که این قانون کلا سقف مشخصی نداره ! بستگی به اون یارو که اونجا نشسته داره که به نظرش شما جوانمرد هستی یا نه ..!
من تازه متوجه شدم که این قانون در کشور های دیگه هم اجرا میشه. چون اونجا همه سرویس ها نامحدود هستن اما خب سقف دانلودش فوق العاده بالاست.
تو کشورای دیگه معمولا تا جایی که من میدونم ربطی به حجم دانلود نداره ولی مثلا تورنت رو در روز سرعنشو محدود میکنن به یه سرعت تقریبا غیر قابل استفاده،
اما خوب مثلا teksavvy.com اگه بری محدودیت 300 گیگ داره و نامحدود، دیگه 300 گیگ که خودش محدودیت نیست! ببین نامحدودش چیه...
ولی در کل تو خیلی از کشورا شرکتای بزرگ ظاهرا سرویس نامحدود زیاد ندارن اما خوب الان خیلی جاها داره FTTx lمیشه که محدود کردن عملا معنی نداره چون پهنای باند تو بعضی مواقع کاملا اختصاصیه.
اما در کل خیلی از مواقع قوانین سختگیرانه کشورای توسعه یافته باعث میشه که خیلیا زیاد دانلود غیر قانونی نکنن چون بعد از چند بار اخطار خطر دستگیری و جریمه های سنگین هست براشون.
4 مگ نه 2 مگ. البته در اکثر مراکز.
شبانه رو محدود نمیکنند. مثل روز رو 4 مگ هست. اما کشش شبانه به ترافیک مرکز ربط داره.
یعنی شما می فرمایید سرعت دانلود روی 500 کلیوبایت بر ثانیه هستش ؟؟؟؟؟؟
محل کار قبلیم که نزدیک خونه بود ، سرعت دانلودش نهایت به 200 می رسیدا
الان هم تو محل کار جدید که وایمکس ایرانسل داریم ( 2مگ نامحدود ) ، سرعت ثابت روی 250 هستش
منم امروز بعد فقط 4 روز سرعتمو از 130 کردند 15 !!! فقط 20 گیگ دانلود کردم !!!
نامحدود دارید؟