• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

j_s_a

Registered User
لایک‌ها
54
اگه خودمو چشم نزنم دیشب بعد از گذشت مدت ها افت سرعت سرعتم خوب بود :rolleyes:

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
خب دوستان من هروقت از وضعیت خوب نوشتم چشم خوردم ! ( دیگه وادار به باور به خرافات شدیم )

اما خب مشکل تایم اوت من به نظر میاد که برطرف شده ( به نظر میاد..) و پینگ هم 150.

و مشکلی بسیار مرموز دیگر پیش آمده.... سرویس 512 دارم رو 1 مگ بستم. در شب 115 و در صبح با 27 دانلود میکنم...

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
فعلا که کابل ما رو دزدیدن خبری از سرعتش ندارم اما امیدوارم وقتی وصل شد یه معجزه ای رخ بده وقتی آن میشم سرعتش خیلی بالا رفته باشه:D

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
این بحث محدود کردنشون یکم مثکه فرق میکنه یوزر به یوزر، من الان خودم فکر کنم دانلودم به 50 رسیده باشه، سرعتم گاهی میاد رو 30 اما یه ریست میکنم مودمو و یه کم ور میارم سرعت عادی میشه میاد رو 180، یکی از دوستان که میگفت 128 نا محدود بعد از 120 گیگ سرعتشو محدود کردن.

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
این بحث محدود کردنشون یکم مثکه فرق میکنه یوزر به یوزر، من الان خودم فکر کنم دانلودم به 50 رسیده باشه، سرعتم گاهی میاد رو 30 اما یه ریست میکنم مودمو و یه کم ور میارم سرعت عادی میشه میاد رو 180، یکی از دوستان که میگفت 128 نا محدود بعد از 120 گیگ سرعتشو محدود کردن.

به خاطر اینه که این قانون کلا سقف مشخصی نداره ! بستگی به اون یارو که اونجا نشسته داره که به نظرش شما جوانمرد هستی یا نه ..!

من تازه متوجه شدم که این قانون در کشور های دیگه هم اجرا میشه. چون اونجا همه سرویس ها نامحدود هستن اما خب سقف دانلودش فوق العاده بالاست.

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
سلام
این سرویس های محدود پارس آنلاین که سرعتش خیلی بالاست ، مثلا 512 که گویا نزدیک 2 مگ سرعت میده ، تو ساعات شبانه رایگان ، سرعتش چقدره؟

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
سلام
این سرویس های محدود پارس آنلاین که سرعتش خیلی بالاست ، مثلا 512 که گویا نزدیک 2 مگ سرعت میده ، تو ساعات شبانه رایگان ، سرعتش چقدره؟

4 مگ نه 2 مگ. البته در اکثر مراکز.
شبانه رو محدود نمیکنند. مثل روز رو 4 مگ هست. اما کشش شبانه به ترافیک مرکز ربط داره.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
میدم خود روتر هم روی سرعت تاثیر داره؟!!
من اشتراک 128 محدود دارم سرعت حدود 30 تاست..
مودم smc

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
دوستان بالاخره بعد 2 هفته ایمیل زدن آقای خادم از پارس آنلاین با من تماس گرفت و درحال حل مشکل من به مدت 3 ساعت پشت تلفن بود !

انصافا دمش گرم. گفتم شما هم بشناسیدش.
یکی این آقای خادم یکی این آقای گلباز. خیلی پیگیر هستند و اهمیت قایل اند

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به خاطر اینه که این قانون کلا سقف مشخصی نداره ! بستگی به اون یارو که اونجا نشسته داره که به نظرش شما جوانمرد هستی یا نه ..!

من تازه متوجه شدم که این قانون در کشور های دیگه هم اجرا میشه. چون اونجا همه سرویس ها نامحدود هستن اما خب سقف دانلودش فوق العاده بالاست.

تو کشورای دیگه معمولا تا جایی که من میدونم ربطی به حجم دانلود نداره ولی مثلا تورنت رو در روز سرعنشو محدود میکنن به یه سرعت تقریبا غیر قابل استفاده،
اما خوب مثلا teksavvy.com اگه بری محدودیت 300 گیگ داره و نامحدود، دیگه 300 گیگ که خودش محدودیت نیست! ببین نامحدودش چیه...
ولی در کل تو خیلی از کشورا شرکتای بزرگ ظاهرا سرویس نامحدود زیاد ندارن اما خوب الان خیلی جاها داره FTTx lمیشه که محدود کردن عملا معنی نداره چون پهنای باند تو بعضی مواقع کاملا اختصاصیه.

اما در کل خیلی از مواقع قوانین سختگیرانه کشورای توسعه یافته باعث میشه که خیلیا زیاد دانلود غیر قانونی نکنن چون بعد از چند بار اخطار خطر دستگیری و جریمه های سنگین هست براشون.

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
سلام
دسوتان طرح جدید دادن ماهی 1500:wacko: که حتما باید 6 ماه بگیری
سرعت 256؟!!!حجم یک گیگ!:blink:
میخواستم بببینم کسی از شما استفاده کرده؟چطوریه کیفیت و سرعتش؟
من شاید کوچ کنم به آسیا تک که دیروز دیدم قیمت ها نامحدودش بد نبود 2 ماه 128 میشد 37 تومن البته طرح برنزی
ندانستم آخرش سرعتش یک به چنده ولی طرح طلاییش که قیمتش زیاد بود میگفتن 1 به 1 !!!
ببینم چی یمشه فعلا که 2ماه و نیم از پارس مانده
ولی امروز در کمال تعجب ساعت 6 صبح با سرعت 150 دانلود میکردم!
آیا دوباره به روال گذشته برگشتن؟!
بعد این چه جوریه بعضی موقعها تا ساعت 7:15 دانلودت ادامه داره جزو رایگان حساب میشه
بعضی موقع ها هم 7:5 دقیقه خرتو میچسبن؟
قبلا که تا 6 بود تا 7 میشد رایگان دانلود کرد
من کلی حال کردم گفتم الان که کردنش 7 حتما تا 8 میشه دانلود کرد یعنی 2 ساعت با سرعت وحشتناک که همش خیاله باطل بود!

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
تو کشورای دیگه معمولا تا جایی که من میدونم ربطی به حجم دانلود نداره ولی مثلا تورنت رو در روز سرعنشو محدود میکنن به یه سرعت تقریبا غیر قابل استفاده،
اما خوب مثلا teksavvy.com اگه بری محدودیت 300 گیگ داره و نامحدود، دیگه 300 گیگ که خودش محدودیت نیست! ببین نامحدودش چیه...
ولی در کل تو خیلی از کشورا شرکتای بزرگ ظاهرا سرویس نامحدود زیاد ندارن اما خوب الان خیلی جاها داره FTTx lمیشه که محدود کردن عملا معنی نداره چون پهنای باند تو بعضی مواقع کاملا اختصاصیه.

اما در کل خیلی از مواقع قوانین سختگیرانه کشورای توسعه یافته باعث میشه که خیلیا زیاد دانلود غیر قانونی نکنن چون بعد از چند بار اخطار خطر دستگیری و جریمه های سنگین هست براشون.

جریمه سنگین کیلو چنده!

انقدر راه هست برای دور زدن همین پلیس سایبری..
اما مشکل اینه که حجم دانلود شده رو نمیتونی بپوشونی :) یارو میاد خرتو میچسبه که تو 300 گیگ چه زهره ماری دانلود میکنی هی !
اما خداوکیلی کسی در ماه 300 گیگ فیکس دانلود نداره مگر اینکه فیلم فروشه یا بازی فروش ! اون دوست منم اونور فیلم اچ دی جدیدارو دانلود میکنه. اما مثلا 2 ماهی 2 تا فیلم خوب که آدم دوست داره میاد تو بازار. غیر از اینه ؟

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
4 مگ نه 2 مگ. البته در اکثر مراکز.
شبانه رو محدود نمیکنند. مثل روز رو 4 مگ هست. اما کشش شبانه به ترافیک مرکز ربط داره.

یعنی شما می فرمایید سرعت دانلود روی 500 کلیوبایت بر ثانیه هستش ؟؟؟؟؟؟

محل کار قبلیم که نزدیک خونه بود ، سرعت دانلودش نهایت به 200 می رسیدا
الان هم تو محل کار جدید که وایمکس ایرانسل داریم ( 2مگ نامحدود ) ، سرعت ثابت روی 250 هستش

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
یعنی شما می فرمایید سرعت دانلود روی 500 کلیوبایت بر ثانیه هستش ؟؟؟؟؟؟

محل کار قبلیم که نزدیک خونه بود ، سرعت دانلودش نهایت به 200 می رسیدا
الان هم تو محل کار جدید که وایمکس ایرانسل داریم ( 2مگ نامحدود ) ، سرعت ثابت روی 250 هستش

درود بر شما :)

اول اینکه کیلو.. مگا. گیگای کامپیوتری بر مبنای 2 هستش نه 10 دهی.

به همین علت 4 مگ میشه 4096 کیلوبیت یعنی 2 به توان 12.
و تقسیم بر 8 میشه 512 نه 500.

برست هم با سرعت تضمینی فرق میکنه ! سرعت شما رو 4 مگ بسته میشه اما تضمینی نیست که 512 دانلود کنید ! چون سرعت 10 نفدر دیگه هم مثل شما رو 4 مگ هست مثلا رو همون لاین !

بستگی به ترافیک و تعرفه داره که چقدر کشش داشته باشید. مثلا من اینجا خیلی راحت بالای 455 دانلود میگیرم. آخه تو تجریش چه دانلودی دارند که من کشش نداشته باشم !؟ :rolleyes:

arsalan7

Registered User
لایک‌ها
15
منم امروز بعد فقط 4 روز سرعتمو از 130 کردند 15 !!! فقط 20 گیگ دانلود کردم !!!

Pooriaonline

Registered User
لایک‌ها
15
سلام دوستان
من كه خيلي راضي هستم هميشه سرعتش بالاس

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
اقا ما سرعتمون به عرش رسیده !! نمیگم چند یوقت چشم نخوره , مال بقیه هم همینجوره؟؟ چه خبر شده سرعتارو بردن بالا اینقدر؟؟

بالا