• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

shahabshahab

Registered User
لایک‌ها
164
دوستان الان فورک سگوت 2 برای بیت کوین قراره 28 انجام بشه.قیمتش میره بالا یا نه؟ الان 550 دلار هست در هیت بی سی تی
قطعا باعث میشه ارزشش بره بالا چون سایز بلاک بیشتر میشه، فی میاد پایین، تراکنشها سریعتر میشن. تازه اینا فقط مربوط به سگویته که مرحله اوله
این قیمت حبابی بیتکوین کی درست میشه؟
حبابی در کار نیست، ماهیت بیت کوین همینه، باید بازار رو بشناسین و رفتارش رو دنبال کنین.
حباب اونه که 20 هزار بترکه بیاد 10 هزار و روی همون بمونه !

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
یکی از حروم زادگی های hitbtc علاوه بر اینکه خون باباش رو روی تسویه حساب کوین ها میکشه این مینیمم خرید و فروش هست
مثلا برای کوین XVG میگه باید توی مضرب هزارتایی معامله کنید حالا من از cryptopya 1960 تا کوین انتقال دادم به این سایت حالا وضعیت رو ببین

بعد تسویه حساب کوین رو هم بسته نمیشه انتقالش داد به یه صرافی دیگه

amin_eshgh

Registered User
لایک‌ها
209
حبابی در کار نیست که بخواد درست بشه منتظرش نباش عرضه و تقاضا است و فقط گاهی تخلیه داره و بر میگرده بالا دنبال بیتکوین 3 هزار دلاری نگرد
ترس آدم از همینه که وقتی شوشکی میره بالا شوشکیم بیاد پایین
خدا کنه همون سقف 15900 گیر کنه برگرده

amin_eshgh

Registered User
لایک‌ها
209
یکی از حروم زادگی های hitbtc علاوه بر اینکه خون باباش رو روی تسویه حساب کوین ها میکشه این مینیمم خرید و فروش هست
مثلا برای کوین XVG میگه باید توی مضرب هزارتایی معامله کنید حالا من از cryptopya 1960 تا کوین انتقال دادم به این سایت حالا وضعیت رو ببین

شما هم میخواید XVG تون را بفروشید ؟

l3in

Registered User
لایک‌ها
103
دوستان در مورد Electra نظری دارین؟ به نظرتون به ریسکش می ارزه ؟!

Last edited:

mohandes23

Registered User
لایک‌ها
263
قطعا باعث میشه ارزشش بره بالا چون سایز بلاک بیشتر میشه، فی میاد پایین، تراکنشها سریعتر میشن. تازه اینا فقط مربوط به سگویته که مرحله اوله
حباب اونه که 20 هزار بترکه بیاد 10 هزار و روی همون بمونه !
خوب مگه فورک نیست؟ بعد فورک خیلی ها ممکنه سگوت رو بفروشن و ارزشش افت کنه.به نظرتون همچین اتفاقی نمی افته؟

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283

توي بالانس از حالت تريد به حساب معمولي انتقال داديد؟
من كه امروز كلي ضرر كردم گير يه كانال پامپ آشغال coinexchange افتادم . در حدود 70 درصد ضرر كردم فاجعست!!
كانال بي مصرف كوين را موقعي اعلام كرد كه نزديك اوج قيمت بود دقت نكردم . رو 400 خريدم رو 100 فروختم !! الان همون كوين دوباره رفته بالا رو 400 . اي كاش يه ساعت بيشتر نگه مي داشتم و مي فروختم اصل سرمايه برمي گشت.

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
توي بالانس از حالت تريد به حساب معمولي انتقال داديد؟
من كه امروز كلي ضرر كردم گير يه كانال پامپ آشغال coinexchange افتادم . در حدود 70 درصد ضرر كردم فاجعست!!
كانال بي مصرف كوين را موقعي اعلام كرد كه نزديك اوج قيمت بود دقت نكردم . رو 400 خريدم رو 100 فروختم !! الان همون كوين دوباره رفته بالا رو 400 . اي كاش يه ساعت بيشتر نگه مي داشتم و مي فروختم اصل سرمايه برمي گشت.

اینا همه شون حروم زاده هستن اصلا توی PUmp ها شرکت نکن اینا اکثرا خودشون کوین رو میخرن یا یه کوینی که مثلا 60 درصد بالا رفته رو معرفی میکنن

امروزم که کلا همه ALTCoin ها ریزش دارن

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
نه به اون زیر 12000 بودن نه به این بالای 15000
پریروز شانس نیاوردم .. نتونستم دلار تتر یگیرم وگرنه تو بینانس زیر 13000 می خریدم
امروز هر چی زور زدم سودی به دست نیاوردم P:

خب 40-50 تای دیگه به اینجا واریز میکردی شد 2000 تا می فروختی شون

دارم از کرایپتوپیا به hitbtc پول انتقال میدم[/QUOTE]
چرا به بینانس انتقال ندادی اونجا هم xvg داره
آپدیت. قیمت hitbtc رو دیدم 2-3 درصدی از بینانس و یوبیت بالاتره.

Last edited:

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
نه به اون زیر 12000 بودن نه به این بالای 15000
پریروز شانس نیاوردم .. نتونستم دلار تتر یگیرم وگرنه تو بینانس زیر 13000 می خریدم
امروز هر چی زور زدم سودی به دست نیاوردم P:

خب 40-50 تای دیگه به اینجا واریز میکردی شد 2000 تا می فروختی شون

دارم از کرایپتوپیا به hitbtc پول انتقال میدم
چرا به بینانس انتقال ندادی اونجا هم xvg داره[/QUOTE]

بحث من که 40 - 50 تا کوین نیستش

بحث من این خیانت کاری این سیستم هستش که در اخر کار میدونم اونقدر از این خورده کوین ها بدون استفاده میمونه ته حساب کاربرا که نمیشه حسابش کرد اصلا

این ضرر کردنام اکثرا تقصیر خود ماست ، منم دیشب با اینکه میدیدم بیتکوین داره مقاومت رو میکشنه ولی کوین هام رو نفروختم و اومد پایین ، این چندمین فرصتی هستش که اینطوری از دست میدم

bitbay و aby از دیشب هر کدوم 30 درصد و 20 درصد کاهش داشتن
NEBL هم 20 درصد از دیشب ارزشش کم شده

تبدیل میکردم به بیتکوین ارزش پولم حفظ میشد والان میشد دوباره بخرمشون

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
الان 3 ماه میشه سراغ ارز جدید نرفتم مگر اینکه بوی سود زیاد به مشامم برسه
snov یک بیت وارد کردم با قیمت امروز بخوام بفروشم 6.4 خروجی میده :) این ارز اگر وارد صرافی بهتری بشه حداقل تا 5 برابر قیمت کنونی جای رشد داره البته ممکنه سقوط کنه ولی به ریسکش میرزه
اون یکی پیشنهادتون خیلی فاجعه بود البته ولی snov رو قیمت خوبی خریدین نیم سنت حدودن خریدین بله؟ چجوری با این قیمت خریدین؟ منظورم توی صرافی به فروش رفت و شما خریدین یا اینکه ico بود؟

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
سود فقط توی خرید اولیه یا ico هست البته کوین خوب باشه وگرنه ترید کردن 50به50 هست در بهترین حالتش البته اربیتراژ رو نمیدونم
Xvg رو روی 16 سنت خریدم یکم رفته بالا نگه دارم دوستان یا بفروشم از شرش راحت شم

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
سلام
شب بخیر
اقا جواد بخریم؟
راه کار میدید ؟
ممنون

احتمال اینکه تا یکی دو ماه دیگه 50 دلار رو رد کنه هستش ولی چون قیمتش با BTC حساب میشه و این چند روزه ریزش شدید داشته باید ریسک در نظر گرفت براش
به نظرم باید 24 ساعت دیگه صبر کنی بعد بخریش

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
بحث من که 40 - 50 تا کوین نیستش

بحث من این خیانت کاری این سیستم هستش که در اخر کار میدونم اونقدر از این خورده کوین ها بدون استفاده میمونه ته حساب کاربرا که نمیشه حسابش کرد اصلا

این ضرر کردنام اکثرا تقصیر خود ماست ، منم دیشب با اینکه میدیدم بیتکوین داره مقاومت رو میکشنه ولی کوین هام رو نفروختم و اومد پایین ، این چندمین فرصتی هستش که اینطوری از دست میدم

bitbay و aby از دیشب هر کدوم 30 درصد و 20 درصد کاهش داشتن
NEBL هم 20 درصد از دیشب ارزشش کم شده

تبدیل میکردم به بیتکوین ارزش پولم حفظ میشد والان میشد دوباره بخرمشون
تا باشه از این فرصت سوزی ها و ضررها داشته باشیم..
اینقدر از این سودهای 20-30 درصدی از دست دادم ..

hibtc آخرین بار (2هفته پیش) اتریوم اونجا داشتم. چیزی که الان ته حساب مونده زیر 1 دلار هست. موقع ویتدارو میشه همه موجودی رو برداشت و هیچی باقی نذاشت.
اون گذاشتن حداقل amount برای ترید هم مسخره هست. 2-3 روز پیش میخواستم برم سمت hitbtc دیدم فی برداشت تتر رو کردن 100 دلار و اینجا گفتن مشکل واریز و برداشت داره رفتم سمت بینانس

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
تا باشه از این فرصت سوزی ها و ضررها داشته باشیم..
اینقدر از این سودهای 20-30 درصدی از دست دادم ..

hibtc آخرین بار (2هفته پیش) اتریوم اونجا داشتم. چیزی که الان ته حساب مونده زیر 1 دلار هست. موقع ویتدارو میشه همه موجودی رو برداشت و هیچی باقی نذاشت.
اون گذاشتن حداقل amount برای ترید هم مسخره هست. 2-3 روز پیش میخواستم برم سمت hitbtc دیدم فی برداشت تتر رو کردن 100 دلار و اینجا گفتن مشکل واریز و برداشت داره رفتم سمت بینانس

الان بایننس چطوریه ؟
من یکی دو بار اومدم ثبت نام کردم نتونستم دیگه ولش کردم

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
این bnb کوین بایننس چی میگی برا خودش این وسط
هواسم نبوده 68 تاشو خریدم روی 8 دلار یک ساعت پیش الان شد 10.25 فوری فروختم

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
الان بایننس چطوریه ؟
من یکی دو بار اومدم ثبت نام کردم نتونستم دیگه ولش کردم
binance فقط یه بار باهاش کار کردم. با آی پی ایران رفتم. محدودیت برداشت برای وریفای نشده 2 بیت کوین هست. فقط برای ویتدراو باید 2fa فعال باشه
البته چند ماه پیش ثبت نام کرده بودم نمی دونستم میشه باهاش کار کرد یا نه

بالا