shahrokh222
Registered User
حبابی در کار نیست که بخواد درست بشه منتظرش نباش عرضه و تقاضا است و فقط گاهی تخلیه داره و بر میگرده بالا دنبال بیتکوین 3 هزار دلاری نگرد
قطعا باعث میشه ارزشش بره بالا چون سایز بلاک بیشتر میشه، فی میاد پایین، تراکنشها سریعتر میشن. تازه اینا فقط مربوط به سگویته که مرحله اولهدوستان الان فورک سگوت 2 برای بیت کوین قراره 28 انجام بشه.قیمتش میره بالا یا نه؟ الان 550 دلار هست در هیت بی سی تی
حبابی در کار نیست، ماهیت بیت کوین همینه، باید بازار رو بشناسین و رفتارش رو دنبال کنین.این قیمت حبابی بیتکوین کی درست میشه؟
ترس آدم از همینه که وقتی شوشکی میره بالا شوشکیم بیاد پایینحبابی در کار نیست که بخواد درست بشه منتظرش نباش عرضه و تقاضا است و فقط گاهی تخلیه داره و بر میگرده بالا دنبال بیتکوین 3 هزار دلاری نگرد
شما هم میخواید XVG تون را بفروشید ؟یکی از حروم زادگی های hitbtc علاوه بر اینکه خون باباش رو روی تسویه حساب کوین ها میکشه این مینیمم خرید و فروش هست
مثلا برای کوین XVG میگه باید توی مضرب هزارتایی معامله کنید حالا من از cryptopya 1960 تا کوین انتقال دادم به این سایت حالا وضعیت رو ببین
بعد تسویه حساب کوین رو هم بسته نمیشه انتقالش داد به یه صرافی دیگه
خوب مگه فورک نیست؟ بعد فورک خیلی ها ممکنه سگوت رو بفروشن و ارزشش افت کنه.به نظرتون همچین اتفاقی نمی افته؟قطعا باعث میشه ارزشش بره بالا چون سایز بلاک بیشتر میشه، فی میاد پایین، تراکنشها سریعتر میشن. تازه اینا فقط مربوط به سگویته که مرحله اوله
حباب اونه که 20 هزار بترکه بیاد 10 هزار و روی همون بمونه !
توي بالانس از حالت تريد به حساب معمولي انتقال داديد؟یکی از حروم زادگی های hitbtc علاوه بر اینکه خون باباش رو روی تسویه حساب کوین ها میکشه این مینیمم خرید و فروش هست
مثلا برای کوین XVG میگه باید توی مضرب هزارتایی معامله کنید حالا من از cryptopya 1960 تا کوین انتقال دادم به این سایت حالا وضعیت رو ببین
توي بالانس از حالت تريد به حساب معمولي انتقال داديد؟
من كه امروز كلي ضرر كردم گير يه كانال پامپ آشغال coinexchange افتادم . در حدود 70 درصد ضرر كردم فاجعست!!
كانال بي مصرف كوين را موقعي اعلام كرد كه نزديك اوج قيمت بود دقت نكردم . رو 400 خريدم رو 100 فروختم !! الان همون كوين دوباره رفته بالا رو 400 . اي كاش يه ساعت بيشتر نگه مي داشتم و مي فروختم اصل سرمايه برمي گشت.
نداشتم اصلاشما هم میخواید XVG تون را بفروشید ؟
خب 40-50 تای دیگه به اینجا واریز میکردی شد 2000 تا می فروختی شونیکی از حروم زادگی های hitbtc علاوه بر اینکه خون باباش رو روی تسویه حساب کوین ها میکشه این مینیمم خرید و فروش هست
چرا به بینانس انتقال ندادی اونجا هم xvg داره[/QUOTE]نه به اون زیر 12000 بودن نه به این بالای 15000
پریروز شانس نیاوردم .. نتونستم دلار تتر یگیرم وگرنه تو بینانس زیر 13000 می خریدم
امروز هر چی زور زدم سودی به دست نیاوردم P:
خب 40-50 تای دیگه به اینجا واریز میکردی شد 2000 تا می فروختی شون
دارم از کرایپتوپیا به hitbtc پول انتقال میدم
سلامWe are releasing the source code of ENIGMA on 31st December 2017! - http://bit.ly/2BybDG4 - #cloakcoin #enigma #opensource #cryptograpy #cognosec #altcoin #blockchain #fintech
مشاهده پیوست 1048941
اون یکی پیشنهادتون خیلی فاجعه بود البته ولی snov رو قیمت خوبی خریدین نیم سنت حدودن خریدین بله؟ چجوری با این قیمت خریدین؟ منظورم توی صرافی به فروش رفت و شما خریدین یا اینکه ico بود؟الان 3 ماه میشه سراغ ارز جدید نرفتم مگر اینکه بوی سود زیاد به مشامم برسه
snov یک بیت وارد کردم با قیمت امروز بخوام بفروشم 6.4 خروجی میده این ارز اگر وارد صرافی بهتری بشه حداقل تا 5 برابر قیمت کنونی جای رشد داره البته ممکنه سقوط کنه ولی به ریسکش میرزه
سلام
شب بخیر
اقا جواد بخریم؟
راه کار میدید ؟
ممنون
تا باشه از این فرصت سوزی ها و ضررها داشته باشیم..بحث من که 40 - 50 تا کوین نیستش
بحث من این خیانت کاری این سیستم هستش که در اخر کار میدونم اونقدر از این خورده کوین ها بدون استفاده میمونه ته حساب کاربرا که نمیشه حسابش کرد اصلا
این ضرر کردنام اکثرا تقصیر خود ماست ، منم دیشب با اینکه میدیدم بیتکوین داره مقاومت رو میکشنه ولی کوین هام رو نفروختم و اومد پایین ، این چندمین فرصتی هستش که اینطوری از دست میدم
bitbay و aby از دیشب هر کدوم 30 درصد و 20 درصد کاهش داشتن
NEBL هم 20 درصد از دیشب ارزشش کم شده
تبدیل میکردم به بیتکوین ارزش پولم حفظ میشد والان میشد دوباره بخرمشون
تا باشه از این فرصت سوزی ها و ضررها داشته باشیم..
اینقدر از این سودهای 20-30 درصدی از دست دادم ..
hibtc آخرین بار (2هفته پیش) اتریوم اونجا داشتم. چیزی که الان ته حساب مونده زیر 1 دلار هست. موقع ویتدارو میشه همه موجودی رو برداشت و هیچی باقی نذاشت.
اون گذاشتن حداقل amount برای ترید هم مسخره هست. 2-3 روز پیش میخواستم برم سمت hitbtc دیدم فی برداشت تتر رو کردن 100 دلار و اینجا گفتن مشکل واریز و برداشت داره رفتم سمت بینانس
binance فقط یه بار باهاش کار کردم. با آی پی ایران رفتم. محدودیت برداشت برای وریفای نشده 2 بیت کوین هست. فقط برای ویتدراو باید 2fa فعال باشهالان بایننس چطوریه ؟
من یکی دو بار اومدم ثبت نام کردم نتونستم دیگه ولش کردم