oldenZoro
Registered User
- نوشتهها
- 865
- لایکها
- 110
اگه دستم به ادمینهای بیترکس برسه پارشون میکنم این بی همه چیزها رو:
![]()
به خاطر ایرانی بودن اکانتتون رو غیر فعال کردن ؟
اگه دستم به ادمینهای بیترکس برسه پارشون میکنم این بی همه چیزها رو:
![]()
برای کوین های جدید سرمایه گذاریتون به چه شکله؟این توکن چند روز پیش معرفی کردم 10 دسامبر تا الان 6 برابر شده
https://coinmarketcap.com/currencies/snovio
الان 3 ماه میشه سراغ ارز جدید نرفتم مگر اینکه بوی سود زیاد به مشامم برسهبرای کوین های جدید سرمایه گذاریتون به چه شکله؟
یعنی چند درصد سرمایه برای هر کوین
فعلا مقاومت سختی داره با این مقاومت صعود کنه واویلا میشه :general707:پیش بینی من اینه بیت کوبن تا 13,500 میاد پایین و این باز بدون توقف می کشه بالا.
پیشنهاد من اینه کمی صبر کنید.
به خاطر ایرانی بودن اکانتتون رو غیر فعال کردن ؟
(با صدای میرسلیم بخونید)
آقای مک آفی ! این رو چی میگی ! این هم میگی نبوده !
تمام پامپ های استاد ترکیدند
مشاهده پیوست 1048835
آره مشخصه. حتي آلتكوين هاي قدرتمند هم دارن دچار كاهش قيمت شدن. اما خوب بعد از مدتي معمولا بايد به سرجاي اولشون برگردن.بیتکوین خط مقاومت رو شکسته پایین نمیاد
خود من تا اخر وقتی که بیدار بودم منتظر شدم تا خط رو بشکنه بره بالا ولی خوابم برد و الت کوین ها سقوط کردن
چه رابطه ای بین بالا رفتن بیت کوین و پایین اومدن باقی کوین هاست؟آره مشخصه. حتي آلتكوين هاي قدرتمند هم دارن دچار كاهش قيمت شدن. اما خوب بعد از مدتي معمولا بايد به سرجاي اولشون برگردن.
رفت بالا :دیانشالله تا دقایقی دیگه بیت کوین سقوط کنه. انشاالله:general712:
آره مشخصه. حتي آلتكوين هاي قدرتمند هم دارن دچار كاهش قيمت شدن. اما خوب بعد از مدتي معمولا بايد به سرجاي اولشون برگردن.
پولارو از الت ها میکشونن بیرون می برن توی بیت.دلیل اصلی اینه.چه رابطه ای بین بالا رفتن بیت کوین و پایین اومدن باقی کوین هاست؟
یعنی دلیلش چیه