SOL به کجا چنین شتابان !
سلام
دوستان اطلاع دارید برای این که بدونیم یه ارز به چه صورت ساپلایش رو ازاد میکنه چی سرچ کنیم ؟
بعد از دو روز چه رشدی کرد.تراکنش های بزرگترین استخر ایتریوم به مشکل(تاخیر) میخوره. چون سیستم واریز ریوارد به ماینر ها رو تغییر دادند. این یعنی ایتر کمتری ماینرها میتونند بفروشند. کاهش ایتر ماینر ها یک نکته ی مثبت برای قیمته.
به عنوان مثال ببینید ماینتتر زیر که 16 گیگاهش هش ریتشه این واریزی به والتش نخواهد داشت حالا حالاها! :
مشاهده پیوست 1257553
نشد یبار کار داشته باشم این فی اتر سر به فلک نذاشته باشه :|
این که خوبه اینو ببین :
عالی بود.
توی پنکیک سواپ هم میشه، کارمزدش بیشترهدوستان این بیت کوین بر پایه شبکه اسمارت چین بایننس اگر بخریم بعدا
فقط میشه تو خود صرافی بایننس فروخت ؟
راهی هست کسی که هر ماه مثلا میخواد 5 میلیون تومن بیت برای هولد چند ساله بخره و
انتقال بده به کیف پولش نخواد کارمزد سنگین بیت را بده ؟
دوستان این بیت کوین بر پایه شبکه اسمارت چین بایننس اگر بخریم بعدا
فقط میشه تو خود صرافی بایننس فروخت ؟
راهی هست کسی که هر ماه مثلا میخواد 5 میلیون تومن بیت برای هولد چند ساله بخره و
انتقال بده به کیف پولش نخواد کارمزد سنگین بیت را بده ؟
دوستان و پیشکسوتان عزیز یک سوال داشتم. شما برای ریال کردن مبالغ بالا مثلا بالاتر 1 ت . کدوم صرافی رو پیشنهاد میدین؟
تا الان دارم از
استفاده میکنم.تترلند
ولی جدیدا هم آدرس هاشو هر روز عوض میکنه هم یک مقدار کند شده و دیر واریز میکنند. مثلا چهارشنبه بزنی شنبه واریز میشه پایاش. 3 روز آخر هفته هیچ... بقیه روز ها خوبن.
پخ شد خدمتتون.1 تریلیون دلار؟
اکثرا واریزی هاشون از درگاه هست در نتیجه اگر ظهر چهارشنبه درخواست بدید به دلیل اینکه پنج شنبه ها و جمعه تعطیل هست، ریال رو شنبه دریافت میکنید
البته بعضی از حساب ها هم هست که معمولا همون روز بهش واریز میشه مثل بانک آینده و یا سامان.
اگر مقدار کم میخواهید کار کنید و پولش هم لازم دارید بهتره با افرادی کار کنید که قابلیت نقد کردن با کارت و یا حساب به حساب رو دارند.
BTG هم باد کرده دستم جایی نیست ردش کنم.