• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

hadi_bnd

Registered User
لایک‌ها
873
طبیعتا کسی که آشنایی نداره نباید واردش بشه ( حالا هر بازاری ) اگه ورود کنه میشه قمارِ ( خود اون شخص )، حال اگر اطلاعات و دانش فرد نسبت به اون بازار روز به روز بهتر و بیشتر بشه طبیعتا ریسک کار را هم کمتر میکنه، شما از دم در خونتون هم بخواهی بری بیرون ریسک داره، سوار ماشین بشی رانندگی کنی ریسک داره، غذا بیرون بخوری ریسک داره، سوار هواپیما بشی ریسک داره و....

باید یاد بگیریم نه با یک غوره سردیمون بشه و نه با یک مویز گرمی! وگرنه بقیه موارد در این بازار خوب بوده...
آره حرفتون درست ولی باید خدمتتون عرض کنم این بازار یک حباب خیلی گنده داره یه روزی میترکه بد هم میترکه با پول مازاد باید وارد شد طرف میشناسم ماشینش فروخته وام گرفته پولش شده یک چهارم یعنی مقداری که وام گرفته رو فقط میتونه برگردونه من فعالیت میکنم هولد میکنم ولی با پول مازادم ترکید هم برام مهم نیست سود خفنم داد نوش جوونم .
کلی الان پیج زدن و توکن میسازن و حواله مردم بیچاره میکنن
متاسفانه ح...زاده زیاد شده
توی نت توییتر اینستاگرام و یوتیوب جولان گه ایناست
پکیج میفروشن و جیب ملتی خالی کردن و با همون پولا برای مردم کلاس می ذارن
وارد هم بشید دوستان ولی پول مازاد
پولی که سوخت خودت نسوزی یه وقت 🥺

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
آره حرفتون درست ولی باید خدمتتون عرض کنم این بازار یک حباب خیلی گنده داره یه روزی میترکه بد هم میترکه

2017-2018 باید درس عبرت شده باشه دیگه، کوین 100 دلاری شد 80 سنت، 4 هزار دلاری شد 100 دلار، بیت کوین که سلطان غم بود از 20ک شد 4ک تقریبا، تمام بازارهای مالی به هر حال بالا پایین شدن داریم، حباب داریم، منتهی باید دید در کدام بازار دست شما بیشتر باز هست برای سود، در کدام بازار منابع خبری بیشتری هست برای مطالعه و همین طور پتانسیل رشد هم مهمه.

با پول مازاد باید وارد شد طرف میشناسم ماشینش فروخته وام گرفته پولش شده یک چهارم یعنی مقداری که وام گرفته رو فقط میتونه برگردونه

کلا وام گرفتن که 100% اشتباه هست مگر اینکه برای خرید مسکن باشه یا خدایی نکرده خرج دکتر و بیمارستان ( که راهی به جز گرفتن وام نداشته باشی ).

من فعالیت میکنم هولد میکنم ولی با پول مازادم ترکید هم برام مهم نیست سود خفنم داد نوش جوونم .

کار درستی هست.

کلی الان پیج زدن و توکن میسازن و حواله مردم بیچاره میکنن
متاسفانه ح...زاده زیاد شده
توی نت توییتر اینستاگرام و یوتیوب جولان گه ایناست
پکیج میفروشن و جیب ملتی خالی کردن و با همون پولا برای مردم کلاس می ذارن
وارد هم بشید دوستان ولی پول مازاد
پولی که سوخت خودت نسوزی یه وقت 🥺

بله متاسفانه و خود مردم هم مقصر هستند، با فالو کردن این پیج ها، لایک کردن و... متاسفانه نظارتی هم روی این پیج ها نیست که هیچ توی تلویزیون هم میارن اینارو و ازشون حمایت میکنند :))

Majidpotter616

Registered User
لایک‌ها
113
بابا من رفیقم 100k کیف پولشه میگیره میخوابه صبح شده 55k عین خیالش هم نیست کسی که سولانا از 10-20 دلار داره حالا شده 200 دلار خارج نمیکنه لابد نیازی نداره کسی هم هست روی 200 دلار میره 3 تا دونه میخره میشه 180 دلار رنگ گ*ه میاد تو صورتش سریع میپره دست میزاره روش میفروشه باز رو 200 میخره!همش بستگی به خودت و زمان ورودت داره وگرنه بازار مشکلی نداره.

hadi_bnd

Registered User
لایک‌ها
873
2017-2018 باید درس عبرت شده باشه دیگه، کوین 100 دلاری شد 80 سنت، 4 هزار دلاری شد 100 دلار، بیت کوین که سلطان غم بود از 20ک شد 4ک تقریبا، تمام بازارهای مالی به هر حال بالا پایین شدن داریم، حباب داریم، منتهی باید دید در کدام بازار دست شما بیشتر باز هست برای سود، در کدام بازار منابع خبری بیشتری هست برای مطالعه و همین طور پتانسیل رشد هم مهمه.

کلا وام گرفتن که 100% اشتباه هست مگر اینکه برای خرید مسکن باشه یا خدایی نکرده خرج دکتر و بیمارستان ( که راهی به جز گرفتن وام نداشته باشی ).

کار درستی هست.

بله متاسفانه و خود مردم هم مقصر هستند، با فالو کردن این پیج ها، لایک کردن و... متاسفانه نظارتی هم روی این پیج ها نیست که هیچ توی تلویزیون هم میارن اینارو و ازشون حمایت میکنند :))
خیلی از افرادی که وارد شدن متاسفانه هیچ اطلاعاتی ندارن و فقط به شوق پولدار شدن وارد میشن یه عده هم شانسی پولی میزنن به جیب ولی در کنارش تعدادی هم بیچاره میشن طرف هنوز فرق توکن و کوین رو نمیدونه هر جا کامنتی دید نسبت به اون کامنت خریدش رو انجام میده و خیلی کارای دیگه .

hadi_bnd

Registered User
لایک‌ها
873
بابا من رفیقم 100k کیف پولشه میگیره میخوابه صبح شده 55k عین خیالش هم نیست کسی که سولانا از 10-20 دلار داره حالا شده 200 دلار خارج نمیکنه لابد نیازی نداره کسی هم هست روی 200 دلار میره 3 تا دونه میخره میشه 180 دلار رنگ گ*ه میاد تو صورتش سریع میپره دست میزاره روش میفروشه باز رو 200 میخره!همش بستگی به خودت و زمان ورودت داره وگرنه بازار مشکلی نداره.
صد هزار برای شخصی عددی نیست و حتی پنجاه هم برای شخص دیگه عدد بزرگیه .... تفاوت داره مقدار سرمایه و پول مازاد

Captive

لایک‌ها
16,664
بله فرق هست بین کسی که یه عمر زحمت کشیده و حقوق اداره کاری گرفته یا مثلا کسی که حتی حقوقش رو هم به موقع ندادن تا شخصی که ارث گیرش اومده یا با پول ددی داره پز میده، طبیعتا اهمیتی نداره براش اگر کل پول هم صفر بشه :دی

البته این کلیت ماجرا هست ولی خب وقتی فرد با اطلاعات کامل وارد شده باشه حرف دوستمون درسته که اگر یک شبه 50% هم بریزه واسش مهم نیست، نه اینکه اون پولِ مهم نباشه، ریزشِ مهم نیست چون میدونه که میشه ضرر رو تو یک هفته جبران کرد.

akbaaria

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
425

Captive

لایک‌ها
16,664
دوستان کد ستاپ گوگل اتنتیکیتور رو اشتباه ذخیره کردم یعنی بهتره بگم ندارم الان راهی هست یا قید پولمو بزنم؟

اگر اشتباه هست که فکر نکنم بشه کاری کرد، اما نیازی هم نیست قید پولتون رو بزنید، احتمالا بشه با وریفای پول رو زنده کرد، حالا چه با مدارک ایرانی و چه با...

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
کوکوین رو نمیدونم ولی بعضی سایتا موقع فعال کردن google auth کدی که نشون میدن و میگن ذخیره کنید درواقع کدی نیست که بتونید بعدش توی گوگل بزنید و دوباره کد بگیرید بلکه کدی هست که موقع گم کردن به پشتیبانی میگید تا کد جدید بده! یعنی کدی که کنار qrcode نشون میدن با qrcode متفاوته... بعضیاشون این کلک رو میزنن! من خودم از یه اپ دیگه استفاده میکنم که میشه secret codeها رو بکاپ گرفت تا این موردا پیش نیاد برام.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
دوستان کد ستاپ گوگل اتنتیکیتور رو اشتباه ذخیره کردم یعنی بهتره بگم ندارم الان راهی هست یا قید پولمو بزنم؟
معمولا این سایتها یه گزینه دارن با این مضمون " به کد دومرحله ای دسترسی ندارید ؟ "

که راه های دیگه پیشنهاد میده یا از طریق پشتیبانی درخواست حذف کد دومرحله رو میدید

من تو سایت بلاکچین این کار رو انجام دادم و کد دومرحله ای رو حذف کردم

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
چند تا ارز خوب qtum /ern/mbox
qtumکه یه کوینیه که پلتفرمه و شبکه خودشو داره و 5 ساله استارت خورده عملکردش خوب بوده و به متاورسم وارد شده جدیدا و تا حالا خوش درخشیده و کوین ضعیفی نبوده و اپدیتهای جدید در راه داره قابل استیک نیز هست شبکه غیرمتمرکز با ماکسیموم سوپلای 107 میلیون که 99 میلیونش حدودا تو بازاره و همه والتها و صرافیا ساپورتش میکنند.

ern که یه ارز از شبکه متاورس هست که تو بایننس و کوکوین میشه اونو خرید ماکسیموم سوپلایش 30 ملیون هست که واقعا هیچی نیست و حدود 13 میلیونش تو بازاره و ماهی 1.2 درصد توکن ازاد میکنه و همونطور که گفتم کل توکناش 30 میلیون هست هدفش ایجاد کلکسیونی ناب از ان اف تی ها که خیلی از ان افتی هم تا به حال عرضه کرده مثل ان اف تی مسی یا سوارز که حتی مسی هم تایید کرد همون موقع و با اترنیتی چین یا همون ای ار ان میشه تو اوپن سیا هم خرید داشت در کنار ارز اتریوم یا تتر.

mbox اولین توکن گیم فای بود که اونم 7 ماهیه اومده اپلیکیشنش هست (هم متاورسه هم ان اف تی هم دیفای) قابل استیک هست بازیای خوبی داره و تو بایننس هم قابل خریده .سال اول 400 میلیون توکن ازاد میشه از ماکسیموم 1 میلیارد توکنی که داره و هر مقداری که استخراج نشه تو این یکسال از 400 میلیون رو میسوزونه و هر سه روز هم یه میانگین از قیمت میگیره و به مقدار لازم میسوزونه تا الان از 400 میلیونی که باید سال اول عرضه بشه حدود 12 ملیونشو سوزونده و نیز با بایننس همکاری نزدیکی داره این پروژه تعداد هولدارهای این پروژه بیش از 200 هزار نفر است که تو متاورس تقریبا از نظر هولدر تا جایی که دیدم در رده دوم قرار داره .

هر سه این کوینا قابل استیک هستند و میزان سرمایه گذاری من روی هر کدوم از اینا بالای 10 هزار دلار است که اگر بازار ریزش قابل توجه بکنه اضافه میکنم نظر برخی تحلیگرا نیز صعود بازار در ماه مارس الی ماه اوریل 2022 است .

یه توکن بازی هم است با نام سینرژی که هنوز برای پیشفروش نیومده احتمالا تو ژانویه بیاد که به قیمت 18 سنت پیشفروش میشه فروش البته خصوصی انجام شده دو ماهه زیر نظرش دارم ولی هنوز پیشفروشش استارت نخورده تریلر بازی دیشب تو یوتوب گذاشت که متفاوت و گرافیک عالی داشت و کلا بازی خیلی جذابی بود به نظرم به محض استارت ارزش پیشخرید و هولد برای یه مدت رو واقعا داره و میشه تو یه سال یا چند سال سود خوبی ازش کرد من خودم 400 دلار خواهم خرید به محض استارت پیشفروش.

amirradan26

Registered User
لایک‌ها
1,540

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

hadi_bnd

Registered User
لایک‌ها
873
تو یونی‌سواپ Guild خریدم
از روی توصیه کسی که sand رو موقع ۰.۱ معرفی کرده بود
داداش من از یونی تاحالا استفاده نکردم و ترجیح میدم از صرافی غیرمتمرکز بگیرم چطوره کارمزدهاش . اتریوم که حالتو میگیره سر فی خرید 😁

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
بالا