Captive
کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
روز جمعه همه بخیر و خوشی. بعد از تاچ ETH2000 منتظر دیدن همچین منظره یی بودم که امروز به وقوع پیوست
مشاهده پیوست 1302459
اتر از 1700 تا 900دلار اردر خرید دارم، به امید تاچ شدن :دی
روز جمعه همه بخیر و خوشی. بعد از تاچ ETH2000 منتظر دیدن همچین منظره یی بودم که امروز به وقوع پیوست
مشاهده پیوست 1302459
ارز چرا داره میاد پایین. چیزی شده؟
حالا یه عده که مرجع تحلیلشون کامنتهای اینستاگرامیه نظرشون این بود که توافق نمیشه چون ارباب روس اجازه نمیده، ولی من میدونستم که توافق میشه، چرا؟ دلیلش سادست، چون چاره ای ندارن، مجبورن توافق کنن!
انشالله که بیاد پایین، اما بدبختی اینجاست که ارز میاد پایین ولی هیچی ارزون نمیشه، وقتی ارز دوباره برمیگرده به قیمت قبلش دوباره همه چی رشد میکنه عملا با این شکل نوسان چه ریال داشته باشی چه دلار متضرر میشی امیدوارم حداقعل ریزشش ثبات بلندمدتی داشته باشه که تاثیرش رو نشون بده و ارزانی به همراه داشته باشه
افزایش بیش از 24 درصدی دوج در مقابل ترون.
ترون: 0.069$
دوج: 0.0856$
میشه ولی بستگی به پشتیبان نوبیتکس داره که برگردونهامروز اشتباهی یه مقدار usdc روی شبکه اسمارت چین و یه مقدار busd روی شبکه اسمارت چین اشتباها از تراست ولت فرستادم به ادرس ولت DAI در نوبیتکس آیا راهی هست این پول را برگردونم یا باید کلا قیدشو بزنم ؟
سلام
من هر کاری کردم از این ارزای دیجیتال سر در نیاوردم ،صرافی خارجی کسی میشناسه که ارز دیجیتالو توش بشه نگه داشت و با ایران کار کنه، مثلا شیبا اینو
ممنون
والتو از کجا باید ساخت سایت خارجی معتبر هستش؟سلام و درود
موجودی رو باید در والت شخصی نگه داشت و نه صرافی، صرافی فقط برای ترید هست و نگهداری موقت.
در حال حاضر اکثر صرافی های خارجی ایران رو تحریم کردند، 2-3 تایی مثل کوینکس هم هستند که مشکلی با ایران ندارن ولی از لحاظ اعتبار یکم ریسکی هست.
والتو از کجا باید ساخت سایت خارجی معتبر هستش؟
ممنون
با 5% سود دوباره تبدیل به ترون شد.
مشاهده پیوست 1303096
البته احتمال گرفتن سود بیشتر هم بود ولی خب ریسک نکردم.
Mt.Gox is reportedly releasing the recovered bitcoin from the infamous 2014 hack.
137,000 BTC will be returned back to investors.
The average buy price for them was $452 that’s a 50x return.
We may see Dump in the market.