تحیلی دارید برای این یا تحلیل شخصیه؟
سلام
دوستان گفتن بیت فینکس برا ایرانیا خوب نیست
من یه مقدار بیت کوین و iota اونجا دارم
چیکار کنم حالا؟ بیت کویناش که باید یه چیزی بریزم روش تا به مینی مم برسه برای iota هم چیزی سراغ ندارم
بقیه بیت کوین هام هم توی بلاکچینه
خلاصه چه راهی پیشنهاد میکنید این سرمایه! ها رو یه جایی نگه داریم که تحریم بازی و اینا یه وقت به فنا ندتشون
Sent from my iPhone using Tapatalk
بیتکوین ها رو میتونی به یه ارز دیگه که فی برای برداشتش کمتره مثل لایتکوین یا اترکلاسیک تبدیل کنی و بعدش بریزی تو کیف پولت و از کیف پول دوباره چنج کنی مثلا تو بلاکچین تبدیل اتریوم به بیت داره و یا با جکس تبدیل ارزهایی که ساپورت میکنه رو داره ،البته کارمزدشون از اکسچنج بالاتره و مینیمم و ماکزیمم دارن.در مورد iota سایتشو نگاه کن احتمالا باید کیف پول خودشون رو معرفی کرده باشه داخل سایتش.سلام
دوستان پاسخ ما رو هم بدید لطفا
Sent from my iPhone using Tapatalk
Wex.nz (پسر btc-e خدا بیامرز)روسی هست و من خودم به شخصه باهاش مشکلی نداشتم،ولی وریفای نمیتونین انجام بدین.دوستان الان بهترین صرافی کدومه
یکی که کارمزدش بالا نباشه
مثل بیترکسم به گاج نده ما رو
سلامبیتکوین ها رو میتونی به یه ارز دیگه که فی برای برداشتش کمتره مثل لایتکوین یا اترکلاسیک تبدیل کنی و بعدش بریزی تو کیف پولت و از کیف پول دوباره چنج کنی مثلا تو بلاکچین تبدیل اتریوم به بیت داره و یا با جکس تبدیل ارزهایی که ساپورت میکنه رو داره ،البته کارمزدشون از اکسچنج بالاتره و مینیمم و ماکزیمم دارن.در مورد iota سایتشو نگاه کن احتمالا باید کیف پول خودشون رو معرفی کرده باشه داخل سایتش.
16000 هزار و 20000 نداره. اختلافش 25 درصد میشه. مدتی که بیت کوین میخواد از 16000 به 20000 برسه میشه چند تا آربیتراژ کرد یا یه کوین دیگه که پرسودتر هست خرید و فروش کرد و از 25 درصد سود بیشتری به دست آورد.عجیبه این همه کوینا سر به فلک کشیدند عجیب بازار داغیه واقعا بترکون راه انداخته .موندم این کوینا به چ دردی میخورن به جز بیتکوین بقیشون فقط یه ایده هستند .
من دیگه کم کم میخوام برم رو کوینای نو پا یا در پیت که یه شبه 200 درصد گرون میشه و بر میگرده سر جاش با 4 میلیون واردش بشم که اگر از دست دادم هم خیلی جاییمو نگزه.چون این کوینای معروف که خیلی گرون شدن ادمو میترسونه
بیتکوین رو هم شاید به 20 هزار دلار برسه دیگه بفروشم سود 70 میلیونیی روش کردم برام کافیه فعلا . طمع نمیکنم زیادی.
سلام وقت بخیر16000 هزار و 20000 نداره. اختلافش 25 درصد میشه. مدتی که بیت کوین میخواد از 16000 به 20000 برسه میشه چند تا آربیتراژ کرد یا یه کوین دیگه که پرسودتر هست خرید و فروش کرد و از 25 درصد سود بیشتری به دست آورد.
انتقال از وکس به لایو کوین حدود 3 سود خالص داره 8 تا آربیتراژ انجام بدی میشه 24 درصد سود.
چند ماه پیش تو کمتر 1 روز نزدیک 10 آربیتراژ بین 2 سایت انجام دادم و بیشتر 30 درصد سود کردم.
ریپل، دیروز می خواستم ریپل روی 0.24 دلار برای آربیتراژ بخرم، دیدم آربیتراژ سود نداره نخریدم. از آینده هم خبر نداشتم که فرداش میره بالا. امروز ریپل به 0.49 رسیده بود یعنی 100 درصد روش سود بود. پس از 25 درصد بیت کوین 20000 دلاری بیشتره.
اگه سود 100 درصدی ریپل رو روی بیت کوین حساب کنیم بیت کوین میشه 32000 دلار و از 20000 دلار مورد انتظار بیشتره/
اولین قانون کریپتو کارنسی:سلام
binance رو پیشنهاد میکنید برای iota؟
سلام
binance رو پیشنهاد میکنید برای iota؟
16000 هزار و 20000 نداره. اختلافش 25 درصد میشه. مدتی که بیت کوین میخواد از 16000 به 20000 برسه میشه چند تا آربیتراژ کرد یا یه کوین دیگه که پرسودتر هست خرید و فروش کرد و از 25 درصد سود بیشتری به دست آورد.
انتقال از وکس به لایو کوین حدود 3 سود خالص داره 8 تا آربیتراژ انجام بدی میشه 24 درصد سود.
چند ماه پیش تو کمتر 1 روز نزدیک 10 آربیتراژ بین 2 سایت انجام دادم و بیشتر 30 درصد سود کردم.
ریپل، دیروز می خواستم ریپل روی 0.24 دلار برای انتقال پول بین 2 سایت بخرم، دیدم به صرفه نیست، ریپل تو مقصد ارزونتر بود ، نخریدم. از آینده هم خبر نداشتم که فرداش میره بالا. امروز ریپل به 0.49 رسیده بود یعنی 100 درصد روش سود بود. پس از 25 درصد بیت کوین 20000 دلاری بیشتره.
اگه سود 100 درصدی ریپل رو روی بیت کوین حساب کنیم بیت کوین میشه 32000 دلار و از 20000 دلار مورد انتظار بیشتره/
سلامسلام وقت بخیر
دوست عزیز پیشنهاداتی در مورد آربیتراژ داشتید یه چیزایی متوجه شدم یه سوالاتی دارم مثلا این که:
تعریف کلیش میشه اکسچنج کردن ارزهامون تو زمان درست؟
این زمان درست رو چجوری بفهمیم؟
بعد چه سایتایی رو پیشنهاد میکنید که بشه راحت این کارو توشون کرد؟
چقدر سرمایه تومنی بذاریم رو این کار؟
درسته ولی همین 2 هزار دلار اگه 10 بار بچرخه میشه اندازه 20 هزار دلار.درست میگی داداش ولی من هیچ وقت نمیاد 80 میلیون پولو تو این صرافیا در جریان بندازم من دیگه هیچ صرافیی رو قبول ندارم ولی بیتکوینو میتونم همین ایران بخرم یا بعد بفروشم .
نه اینکه با صرافیا کار نکنم ولی در حد یکی دو میلیون تومن و بس همین الانشم بیتترکس 40 میلیون باید به من بده حرمزاده که خیلی اعصابم از دستش خورده اگر 10 میلینونشم کم کنه 30 تومنشو بدتم باز راضیم ولی دیگه از این خریتا نمیکنم سود کمتر میخورم ولی دنبال صرافی بازی نمیرم من ترجیح میدم کوینی رو بخرم 10 روز 1 ماه 2 ماه نگه بدارم تو والتم و بعد گرون بشه بفروشم .
نه بیام کلی زحمت بکشم و دست اخر کریپتو پیا نونشو بخوره و دست اخر دهن من سرویس میشه شما هم به نظر من احتیاط کنید اینا همشون حرومزادن تو بوده همین بوده