• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

dss

Registered User
لایک‌ها
198

SILENCEmzs

Registered User
لایک‌ها
47
سلام
دوستان گفتن بیت فینکس برا ایرانیا خوب نیست
من یه مقدار بیت کوین و iota اونجا دارم
چیکار کنم حالا؟ بیت کویناش که باید یه چیزی بریزم روش تا به مینی مم برسه برای iota هم چیزی سراغ ندارم
بقیه بیت کوین هام هم توی بلاک‌چینه
خلاصه چه راهی پیشنهاد میکنید این سرمایه! ها رو یه جایی نگه داریم که تحریم بازی و اینا یه وقت به فنا ندتشون

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام
دوستان پاسخ ما رو هم بدید لطفا

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
سلام
دوستان پاسخ ما رو هم بدید لطفا

بیتکوین ها رو میتونی به یه ارز دیگه که فی برای برداشتش کمتره مثل لایتکوین یا اترکلاسیک تبدیل کنی و بعدش بریزی تو کیف پولت و از کیف پول دوباره چنج کنی مثلا تو بلاکچین تبدیل اتریوم به بیت داره و یا با جکس تبدیل ارزهایی که ساپورت میکنه رو داره ،البته کارمزدشون از اکسچنج بالاتره و مینیمم و ماکزیمم دارن.در مورد iota سایتشو نگاه کن احتمالا باید کیف پول خودشون رو معرفی کرده باشه داخل سایتش.

sajad419

Registered User
لایک‌ها
74
سلام دوستان من مدت زیادیه تو فاز بیت کوین نبودم
میشه بگین الان قیمت دقیق چنده؟ وپیش پینی ها برای قیمتش چی رو نشون میده؟
بنظرتون الان بخرم خوبه؟ کجا رو برای خرید پیشنهاد میدید؟

جواب بدین ممنون میشم:)

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
دوستان الان بهترین صرافی کدومه
یکی که کارمزدش بالا نباشه
مثل بیترکسم به گاج نده ما رو
Wex.nz (پسر btc-e خدا بیامرز)روسی هست و من خودم به شخصه باهاش مشکلی نداشتم،ولی وریفای نمیتونین انجام بدین.
Binance.com چینی هست و آلتکوین هایی زیادی هم ساپورت میکنه و حجم تبادلاتش هم بالاست و با ایرانی ها مشکلی نداره.
Hitbtc هم هست که من استفاده نکردم ولی گویا اونم با ایرانی ها مشکلی نداره

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
اگه می خواین با پول الکترونیکی (مثلاً پرفکت مانی) جایی بیت کوین یا هر کوین دیگه بخرین یه نگاه به فی دپوزیت هم بندازید، فی رو به قیمت بیت کوین تو اونجا اضافه کنید.
مثلا
بیت کوین تو وکس 15000 دلار هست فی برای ادوکش 6 درصد هست، پس هر بیت کوین 15000*1.06=15900 دلار ادوکش براتون میوفته
تو exmo هم 16450 دلار هست. فی برای ادوکش 3 درصد هست پس هر بیت کوین 16450*1.03=16940 دلار میوفته.
تو yobit هم 16540 دلار. فی 3 درصد پس 17036 دلار میوفته.
تو livecoin هم 16760 دلار. فی برای دوپوزیت با ادوکش 4 درصد در نیتجه 16760*1.04= 17430 دلار
حتی می تونید انتقال بدین بقیه مارکتها و سود به دست بیارید. فقط یه نگاه به فی ویتدارو تو اون مارکت ها بندازید.
فی انتقال بیت کوین هم بعضی مارکتها 0.001 بیت کوین میگیرن (15-16 دلار) حواستون به اینم باشه. سودی که می خواید به دست بیارید بیشتر از 16 دلار باشه. کمتر باشه جای سود ضرر می کنید. برای اینکه کارمزد کمتری بدین می تونید بیت کوین رو تبدیل به یه کوین که کارمزد کمتر داره کنید و اون کوین رو انتقال بدین ، تو مقصد هم تبدیل به بیت کوین کنید.
اینجا هم باید حواستون باشه کوینی که می خواید بیت کوین رو بهش تبدیل کنید نوسان (افت) زیاد نداشته باشه. چون اینجا باز ممکنه اون کوین درطول زمان انتقال افت داشته باشه بعد ضرر کنید.
فی اتریوم اکثر مارکتها 0.01 هست که یک سوم فی بیت کوین میشه نسبتاً سریع هم هست. فی لایت کوین هم 0.001 هست که به صرفه هست.

فعلا هم به exmo چیزی نفرستید سایت مشکل داره 13 ساعته دپوزیت من کانفیرم نشده.
خرید تو وکس حتی با کارمزد 6 درصدی به صرفه ترین هست. خرید بیت کوین تو livecoin اشتباه. فروش تو wex اشتباه و تو livecoin بهترین

قیمت ها مال زمان نوشتن پست بود. قیمت های جدید رو خودتون چک کنید. شاید جابجا شدن

Last edited:

SILENCEmzs

Registered User
لایک‌ها
47
بیتکوین ها رو میتونی به یه ارز دیگه که فی برای برداشتش کمتره مثل لایتکوین یا اترکلاسیک تبدیل کنی و بعدش بریزی تو کیف پولت و از کیف پول دوباره چنج کنی مثلا تو بلاکچین تبدیل اتریوم به بیت داره و یا با جکس تبدیل ارزهایی که ساپورت میکنه رو داره ،البته کارمزدشون از اکسچنج بالاتره و مینیمم و ماکزیمم دارن.در مورد iota سایتشو نگاه کن احتمالا باید کیف پول خودشون رو معرفی کرده باشه داخل سایتش.
سلام
binance رو پیشنهاد میکنید برای iota؟

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
عجیبه این همه کوینا سر به فلک کشیدند عجیب بازار داغیه واقعا بترکون راه انداخته .موندم این کوینا به چ دردی میخورن به جز بیتکوین بقیشون فقط یه ایده هستند .
من دیگه کم کم میخوام برم رو کوینای نو پا یا در پیت که یه شبه 200 درصد گرون میشه و بر میگرده سر جاش با 4 میلیون واردش بشم که اگر از دست دادم هم خیلی جاییمو نگزه.چون این کوینای معروف که خیلی گرون شدن ادمو میترسونه
بیتکوین رو هم شاید به 20 هزار دلار برسه دیگه بفروشم سود 70 میلیونیی روش کردم برام کافیه فعلا . طمع نمیکنم زیادی.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
عجیبه این همه کوینا سر به فلک کشیدند عجیب بازار داغیه واقعا بترکون راه انداخته .موندم این کوینا به چ دردی میخورن به جز بیتکوین بقیشون فقط یه ایده هستند .
من دیگه کم کم میخوام برم رو کوینای نو پا یا در پیت که یه شبه 200 درصد گرون میشه و بر میگرده سر جاش با 4 میلیون واردش بشم که اگر از دست دادم هم خیلی جاییمو نگزه.چون این کوینای معروف که خیلی گرون شدن ادمو میترسونه
بیتکوین رو هم شاید به 20 هزار دلار برسه دیگه بفروشم سود 70 میلیونیی روش کردم برام کافیه فعلا . طمع نمیکنم زیادی.
16000 هزار و 20000 نداره. اختلافش 25 درصد میشه. مدتی که بیت کوین میخواد از 16000 به 20000 برسه میشه چند تا آربیتراژ کرد یا یه کوین دیگه که پرسودتر هست خرید و فروش کرد و از 25 درصد سود بیشتری به دست آورد.
انتقال از وکس به لایو کوین حدود 3 سود خالص داره 8 تا آربیتراژ انجام بدی میشه 24 درصد سود.
چند ماه پیش تو کمتر 1 روز نزدیک 10 آربیتراژ بین 2 سایت انجام دادم و بیشتر 30 درصد سود کردم.
ریپل، دیروز می خواستم ریپل روی 0.24 دلار برای انتقال پول بین 2 سایت بخرم، دیدم به صرفه نیست، ریپل تو مقصد ارزونتر بود ، نخریدم. از آینده هم خبر نداشتم که فرداش میره بالا. امروز ریپل به 0.49 رسیده بود یعنی 100 درصد روش سود بود. پس از 25 درصد بیت کوین 20000 دلاری بیشتره.
اگه سود 100 درصدی ریپل رو روی بیت کوین حساب کنیم بیت کوین میشه 32000 دلار و از 20000 دلار مورد انتظار بیشتره/

Last edited:

SILENCEmzs

Registered User
لایک‌ها
47
دوستان در مورد این ico ها هم یه توضیحاتی بدید
پیشنهاد میکنید؟ یه سایتی هست لیست همشونو با تاریخ عرضه زده اکثرا هم که روی پلتفرم ایتریوم ادعا میکنن
16000 هزار و 20000 نداره. اختلافش 25 درصد میشه. مدتی که بیت کوین میخواد از 16000 به 20000 برسه میشه چند تا آربیتراژ کرد یا یه کوین دیگه که پرسودتر هست خرید و فروش کرد و از 25 درصد سود بیشتری به دست آورد.
انتقال از وکس به لایو کوین حدود 3 سود خالص داره 8 تا آربیتراژ انجام بدی میشه 24 درصد سود.
چند ماه پیش تو کمتر 1 روز نزدیک 10 آربیتراژ بین 2 سایت انجام دادم و بیشتر 30 درصد سود کردم.
ریپل، دیروز می خواستم ریپل روی 0.24 دلار برای آربیتراژ بخرم، دیدم آربیتراژ سود نداره نخریدم. از آینده هم خبر نداشتم که فرداش میره بالا. امروز ریپل به 0.49 رسیده بود یعنی 100 درصد روش سود بود. پس از 25 درصد بیت کوین 20000 دلاری بیشتره.
اگه سود 100 درصدی ریپل رو روی بیت کوین حساب کنیم بیت کوین میشه 32000 دلار و از 20000 دلار مورد انتظار بیشتره/
سلام وقت بخیر
دوست عزیز پیشنهاداتی در مورد آربیتراژ داشتید یه چیزایی متوجه شدم یه سوالاتی دارم مثلا این که:
تعریف کلیش میشه اکسچنج کردن ارزهامون تو زمان درست؟
این زمان درست رو چجوری بفهمیم؟
بعد چه سایتایی رو پیشنهاد میکنید که بشه راحت این کارو توشون کرد؟
چقدر سرمایه تومنی بذاریم رو این کار؟

Last edited:

cacodemon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
سلام
livecoin با ایرانی ها مشکل نداره؟

کلا بهتره اگر اسم از صرافی میبرید این نکته مهم هم بگید که با ایرانی مشکل داره یا نه؟
ممنون

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
سلام
binance رو پیشنهاد میکنید برای iota؟

حجم معاملات Binance در 24 ساعت حدود 1 میلیارد دلار هست و با ایران مشکلی نداره.
به نظره من این اکسچنج حتی بهتر از Bittrex و Poloniex هست و اکثر آلتکوین ها و توکن های خوب رو ساپورت میکنه و هر یکی دو روز هم یک ارز رو به پلتفرمش اضافه میکنه.

sajad419

Registered User
لایک‌ها
74
سلام دوستان وقتتون بخیر

من مدت زیادیه تو فاز بیت کوین نبودم چندتا سوال داشتم

جواب بدین ممنون میشم

قیمت پیش بینی شده در آینده مشخص هست؟آیا احتمالش هست بالاتراز 17 هزار دلار بره؟

بنظرتون خرید کنیم؟ ازچه سایتی و چه صرافی پیشنهادمیکنید

بنظرتون الان بصرفه هست سیستم ماینینگ بخریم؟

سیستم در حد12 میلیون چقدردرماه سود میده؟

بهترین روش پرسود در این حوزه چه شکلیه؟

پیشاپیش از عزیزان حرفه ای ممنونم
12_slight_smile.png

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
ریپل، دیروز می خواستم ریپل روی 0.24 دلار برای انتقال پول بین 2 سایت بخرم، دیدم به صرفه نیست، ریپل تو مقصد ارزونتر بود ، نخریدم. از آینده هم خبر نداشتم که فرداش میره بالا. امروز ریپل به 0.49 رسیده بود یعنی 100 درصد روش سود بود. پس از 25 درصد بیت کوین 20000 دلاری بیشتره.

درست میگی داداش ولی من هیچ وقت نمیاد 80 میلیون پولو تو این صرافیا در جریان بندازم من دیگه هیچ صرافیی رو قبول ندارم ولی بیتکوینو میتونم همین ایران بخرم یا بعد بفروشم .

نه اینکه با صرافیا کار نکنم ولی در حد یکی دو میلیون تومن و بس همین الانشم بیتترکس 40 میلیون باید به من بده حرمزاده که خیلی اعصابم از دستش خورده اگر 10 میلینونشم کم کنه 30 تومنشو بدتم باز راضیم ولی دیگه از این خریتا نمیکنم سود کمتر میخورم ولی دنبال صرافی بازی نمیرم من ترجیح میدم کوینی رو بخرم 10 روز 1 ماه 2 ماه نگه بدارم تو والتم و بعد گرون بشه بفروشم .
نه بیام کلی زحمت بکشم و دست اخر کریپتو پیا نونشو بخوره و دست اخر دهن من سرویس میشه شما هم به نظر من احتیاط کنید اینا همشون حرومزادن تو بوده همین بوده

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
okcash خوب پایین اومده بخرید
OKCASH.JPG

ارزش خرید داره Groestlcoin(GRS)

25 December 2017
Groestlcoin (GRS)
Development Release

New Website, Wallets Update

SmartCash هم خوبه

ch wallet address holding at least 1000 SmartCash will get paid each 30 days on the 25th and the snapshot for the next month will happen at the same time. The SmartRewards will come out of the 15

% block reward allocation.

Here is a small example: if you buy SmartCash on the 24th, you’ll have to wait until the next month to get paid, which is around 30 days, however if you buy on the 27th, after the snapshot date, you’ll have to wait around 60 days to get paid.

These payments will take place at around 7 UTC, on the 25h of each month.

All users need to move funds into addresses holding at least 1000 SMART before the snapshot to be counted.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
سلام وقت بخیر
دوست عزیز پیشنهاداتی در مورد آربیتراژ داشتید یه چیزایی متوجه شدم یه سوالاتی دارم مثلا این که:
تعریف کلیش میشه اکسچنج کردن ارزهامون تو زمان درست؟
این زمان درست رو چجوری بفهمیم؟
بعد چه سایتایی رو پیشنهاد میکنید که بشه راحت این کارو توشون کرد؟
چقدر سرمایه تومنی بذاریم رو این کار؟
سلام
تعریف آربیتراژ تو ویکیپدیا هم هست "آربیتراژ در علم اقتصاد و مالیه به معنای بهره گرفتن از تفاوت قیمت بین دو یا چند بازار برای کسب سود است. به عبارتی سود آربیتراژی زمانی ایجاد می‌شود که یک کالای مشابه در دو بازار مختلف یا در مواردی خاص در دو قالب متفاوت عرضه می‌شود اما قیمت‌های یکسانی ندارد. " فرضا تو کریپتو کارنسی یه مارکت لایت کوین 260 دلاره یه مارکت 290 دلار. کسب سود از این اختلاف قیمت رو بهش میگن اربیتراژ.

زمان درست که خودم چند سایت و چند کوین رو مانیتور میکنم ببینم احتلاف قیمت توشون هست یا نه. اگه دیدم با حساب کارمزدها ، چند درصد اختلاف هست انجام میدم. بعضیها هم فکر کنم راه راحت تری پیدا کردن.

سرمایه هم بستگی داره. بعضی وقتا امکان انتقال 1000 دلار هم نیست. تازه اگه در زمان انتقال، تو سایت دوم کوین ها فروش نره. بعضی وقتا هم بالای 10 هزار دلار میشد انتقال داد.

درست میگی داداش ولی من هیچ وقت نمیاد 80 میلیون پولو تو این صرافیا در جریان بندازم من دیگه هیچ صرافیی رو قبول ندارم ولی بیتکوینو میتونم همین ایران بخرم یا بعد بفروشم .

نه اینکه با صرافیا کار نکنم ولی در حد یکی دو میلیون تومن و بس همین الانشم بیتترکس 40 میلیون باید به من بده حرمزاده که خیلی اعصابم از دستش خورده اگر 10 میلینونشم کم کنه 30 تومنشو بدتم باز راضیم ولی دیگه از این خریتا نمیکنم سود کمتر میخورم ولی دنبال صرافی بازی نمیرم من ترجیح میدم کوینی رو بخرم 10 روز 1 ماه 2 ماه نگه بدارم تو والتم و بعد گرون بشه بفروشم .
نه بیام کلی زحمت بکشم و دست اخر کریپتو پیا نونشو بخوره و دست اخر دهن من سرویس میشه شما هم به نظر من احتیاط کنید اینا همشون حرومزادن تو بوده همین بوده
درسته ولی همین 2 هزار دلار اگه 10 بار بچرخه میشه اندازه 20 هزار دلار.

بالا