• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

Miladdarren

Registered User
لایک‌ها
434
این John Mcafee هر دفه در مورد کوینی صحبت میکنه اون کوین چند برابر میشه!! قشنگ با فالووراش پامپ میکنه کوین رو

Sent from my SM-A700FD using Tapatalk

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
این John Mcafee هر دفه در مورد کوینی صحبت میکنه اون کوین چند برابر میشه!! قشنگ با فالووراش پامپ میکنه کوین رو

Sent from my SM-A700FD using Tapatalk

خودش از قبل کوین رو میخره یا اینکه از دولوپر اون کوین پول میگیره

Mostafa313

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
638
این جان مکافی اگه واقعا بتونه پامپ کنه قبلا گفته بود اوایل 2018 بیت میره بالای 26 هزار دلار
اگر راست باشه و چنین باشه خوبه

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
BXILUvZB

paymentstate

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
دوستان هر کی بر اساس تجربه ای دوست داشت نظرشو درمورد قیمت در 48 ساعت دیگه بگه

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
دوستان با توجه به اینکه من هرچی خریدم اومده پایین می خوام یه معامله کنم.هر کی مایله یه ارزی رو دامپ کنم بگه، یه ازش مبلغی می گیرم از اون ارزه می خرم :general105:
شاید اینطوری ضررها رو بتونم جبران کنم :general106:
فعلا بنظرم زمان مناسبي براي خريد آلتكوين هاي قدرتمند نيست. تا زماني كه قيمت بيت كوين به ثبات نرسه ريسك خيلي بالايي داره . چون بازار كلا ريزشيه.
كاهش ارزش كل بازار از 600 ميليارد دلار به 400 ميليارد دلار. يعني 200 ميليارد دلار ارزش خودش رو از دست داده.
كسي دقيقا نمي دونه علت چيه؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
0.15 لایت کوین مونده بود گفتم تو yobit روی 230 بفروشم تو لایو کوین 205 بخرم همین که پولم رسید اونجا رفت بالا، رو 225 خریدم هه.
قبلش برای داگ کوین همین کار رو کردم داگ ها رو از 54000 تا کردم 59000 تا. اگه پایین تر بیاد 10 درصد کمتر ضرر کردم اگه بالا بره 10 درصد بیشتر سود کردم
الان میبینم 12 درصد رفته رو قیمت داگ کوین تو yobit . شانس آوردم موقع خرید تو liveoin قیمت بالا نرفت

Mostafa313

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
638
دوستان هر کی بر اساس تجربه ای دوست داشت نظرشو درمورد قیمت در 48 ساعت دیگه بگه
معمولا دامپ های بیت کوین وقتی زیاد میشد بعدش حدود 2000 دلار بالا میومد و بعد یه پامپ غیر منتظره بین 3 تا 5 هزار (انشاالله که اینبار هم همینطوری باشه)
چند بار بیت کوین چنین وضعیتی رو تجربه کرده اگه کسی بتونه الان با قیمت مناسب بخره یقینا برد کرده

Mostafa313

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
638
فعلا بنظرم زمان مناسبي براي خريد آلتكوين هاي قدرتمند نيست. تا زماني كه قيمت بيت كوين به ثبات نرسه ريسك خيلي بالايي داره . چون بازار كلا ريزشيه.
كاهش ارزش كل بازار از 600 ميليارد دلار به 400 ميليارد دلار. يعني 200 ميليارد دلار ارزش خودش رو از دست داده.
كسي دقيقا نمي دونه علت چيه؟
متاسفانه معمولا هیچ وقت علت این بالا و پایین رفتن ها دقیق مشخص نبوده
البته درباره الکوین ها من با یک آلتکوین کار می کنم و در حال نوسان گرفتنم تا بتونم حداقل ضرر های ناشی از پایین اومدن قیمت بیت رو جبران کنم
دوستانی که وقت داشته باشن و بتونن تمرکز کنن روی یه التکوین می تونن نوسانگیری خوبی انجام بدن. neo , etn , doge , zcash امروز قابل نوسان گرفتن بودن و خوب داشت :)

jikolo

Registered User
لایک‌ها
163
@ arisa2020
شما صفحات آخر رو بخون بچه ها مطلب مینویسن که به هم اطلاع رسانی کنن نه وقتشونو تلف کنن. بخونین خب ، سرانه مطالعه مون چرا اینقد کمه.:general703::general105:

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
معمولا دامپ های بیت کوین وقتی زیاد میشد بعدش حدود 2000 دلار بالا میومد و بعد یه پامپ غیر منتظره بین 3 تا 5 هزار (انشاالله که اینبار هم همینطوری باشه)
چند بار بیت کوین چنین وضعیتی رو تجربه کرده اگه کسی بتونه الان با قیمت مناسب بخره یقینا برد کرده
راهی برای خرید نیست من هر چی زور زدم نه دلار گیرم اوومد نه بیت البته بیت که بخرم معلوم نیست کی کانفیرم بوخوره دستم بیاد دلار خوب انیه باهاش اتر میخرم ولی نیست کلا تو این بازار 1500 دلار گیرم اومد

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
متاسفانه معمولا هیچ وقت علت این بالا و پایین رفتن ها دقیق مشخص نبوده
البته درباره الکوین ها من با یک آلتکوین کار می کنم و در حال نوسان گرفتنم تا بتونم حداقل ضرر های ناشی از پایین اومدن قیمت بیت رو جبران کنم
دوستانی که وقت داشته باشن و بتونن تمرکز کنن روی یه التکوین می تونن نوسانگیری خوبی انجام بدن. neo , etn , doge , zcash امروز قابل نوسان گرفتن بودن و خوب داشت :)
بله از ظهر تا الان زدکش نوسان از 450 به 500 و از 400 به 450 رو داشت. هر بار 10 درصد میشد از نوسان گیری سود کرد

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
@ arisa2020
شما صفحات آخر رو بخون بچه ها مطلب مینویسن که به هم اطلاع رسانی کنن نه وقتشونو تلف کنن. بخونین خب ، سرانه مطالعه مون چرا اینقد کمه.:general703::general105:
اگه دقت كنيد پست منم تو صفحه آخر نوشته شده! من اهل موج منفي فرستادن نيستم. خوب بالاخره اين بازار با ريسك صفر شدن سرمايه همراهه شما هم بايد سعي كنيد ظرفيت خودتون بالا ببريد.
در ضمن من از چندين سايت و كانال و گروه خارجي و داخلي موضوعات مرتبط با ارزهاي رمزنگاري را پيگيري مي كنم شايد بيشتر از شما !

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
مثل اینکه طرف تبدیل کرده به بیتکوین کش

http://www.businessinsider.com/one-...itcoincom-has-sold-all-of-his-bitcoin-2017-12

• Bitcoin is “as good as useless” and has no future as a tradeable currency says Emil Oldenburg, the co-founder and CTO of bitcoin.com, one of the world’s largest bitcoin websites.
  • Oldenburg has sold his bitcoins and believes others will do the same when they realize how illiquid the market is.
  • He says bitcoin's drawbacks are high fees and transaction lead times - a heated topic of discussion in the community today - and resistance to change from people running the old bitcoin network.
  • Oldenburg believes there's a brighter future for Bitcoin Cash, a spinoff currency of bitcoin that is now being actively promoted by bitcoin.com

Mostafa313

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
638
مثل اینکه طرف تبدیل کرده به بیتکوین کش

http://www.businessinsider.com/one-...itcoincom-has-sold-all-of-his-bitcoin-2017-12

• Bitcoin is “as good as useless” and has no future as a tradeable currency says Emil Oldenburg, the co-founder and CTO of bitcoin.com, one of the world’s largest bitcoin websites.
  • Oldenburg has sold his bitcoins and believes others will do the same when they realize how illiquid the market is.
  • He says bitcoin's drawbacks are high fees and transaction lead times - a heated topic of discussion in the community today - and resistance to change from people running the old bitcoin network.
  • Oldenburg believes there's a brighter future for Bitcoin Cash, a spinoff currency of bitcoin that is now being actively promoted by bitcoin.com
باید اعدامش کنن. با انتحاری !

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
وضعیتی شده! الان موندم بیت کوین هام رو بفروشم یا باز بخرم دپو کنم.
همونجایی که اکسچنج ها یهو بیت کوین ریختن تو بازار باید شک می کردم داره یه خبرایی می شه.
الان هم جو منفی راه انداختن علیه بیت کوین و به نفع بیت کش!

paymentstate

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
وضعیتی شده! الان موندم بیت کوین هام رو بفروشم یا باز بخرم دپو کنم.
همونجایی که اکسچنج ها یهو بیت کوین ریختن تو بازار باید شک می کردم داره یه خبرایی می شه.
الان هم جو منفی راه انداختن علیه بیت کوین و به نفع بیت کش!

به نظر من نگه دارید احتمالا میره بالا....

Mostafa313

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
638
به نظر من بیت کوین از این مبالغ حالا حالاها پایین تر نمیاد یعنی روی 15000 میشه قطعی روش حساب کرد.
اما بهتره سر موقع دامپ بیت کوین کش یه تعدادی خریداری بشه.البته بیشتر برای سرمایه گذاری بلند مدت
بییت کوین کش در 10 روز گذشته نشون داد می تونه خوب پامپ داشته باشه

Last edited:
بالا