shahrokh222
Registered User
شما فقط قیمتو نبین ولوم رو هم ببین 700 دلار قیمت الکیه میتونه 800 دلار هم نمایش داده بشه ولی کیه که بخرهاین چطوری یهو اینطوری شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
E-coin (ECN)
شما فقط قیمتو نبین ولوم رو هم ببین 700 دلار قیمت الکیه میتونه 800 دلار هم نمایش داده بشه ولی کیه که بخرهاین چطوری یهو اینطوری شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
E-coin (ECN)
مگه برای کریسمس نمیداد ؟hitbtc فورک bitcoingodرو داد ؟
مگه برای کریسمس نمیداد ؟
داداش تو این اکسچنج هایی که هستی و معتبر کدوم بیت کوین گلد را ساپورت میکنن ؟
دوستان در مورد این هم نظر بدیدتحلیلتون برای dcn چیه؟
ارزش خرید داره؟
اگه ارزش داره بخریم یا صبرکنیم پایین بیاد؟
https://coinmarketcap.com/currencies/dentacoin/
ممنون
من كه امروز كلي ضرر كردم گير يه كانال پامپ آشغال coinexchange افتادم . در حدود 70 درصد ضرر كردم فاجعست!!
كانال بي مصرف كوين را موقعي اعلام كرد كه نزديك اوج قيمت بود دقت نكردم . رو 400 خريدم رو 100 فروختم !! الان همون كوين دوباره رفته بالا رو 400 . اي كاش يه ساعت بيشتر نگه مي داشتم و مي فروختم اصل سرمايه برمي گشت.
عجب اشتباهي كردم طرف راست مي گفت اين كوين واقعا از 27 sat تا 1000 تا پامپ شد. من رو 415 خريدم با ريزش سريع قيمت رو 100 تا فروختم الان تا 1000 رفته بالا !! حالا به بيچاره كلي تهمت زدم.اینا همه شون حروم زاده هستن اصلا توی PUmp ها شرکت نکن اینا اکثرا خودشون کوین رو میخرن یا یه کوینی که مثلا 60 درصد بالا رفته رو معرفی میکنن
امروزم که کلا همه ALTCoin ها ریزش دارن
415 خریدی 100 فروختی ؟عجب اشتباهي كردم طرف راست مي گفت اين كوين واقعا از 27 sat تا 1000 تا پامپ شد. من رو 415 خريدم با ريزش سريع قيمت رو 100 تا فروختم الان تا 1000 رفته بالا !! حالا به بيچاره كلي تهمت زدم.
به محض اعلام كوين موردنظر براي پامپ قيمت مثل آمپر گاز شروع كرد به سرعت بالا و پايين پريدن شما حتي فرصت كنسل كردن هم به اين راحتي نداشتي !! از 27 به 500 دوباره از 500 به 30 . الانم به حدود 800 رسيده و آروم گرفته. فكر نمي كردم بازم رشد كنه بنظرم تو اوج قيمت خريدم.415 خریدی 100 فروختی ؟
Stop-Loss ات تو حلق دشمن
مثل اینکه قراره این ign ها بشه کوین جدیدشون و خیلی nxt رو دیگه ساپورت نکنن.البته مطمین نیستم باید تحقیق کرد.فردای airdrop که قیت nxt نصف شد ازش بخرید و ذخیره کنید
توضیح میدین این نمودار رو جواد جان
زحمت میکشی نمودار میدی یه توضیح مختصر هم بده. ممکنه بیاد زیر 13000؟
به نظر من هم همینطور میشه ignis and ardor ادامه میدنمثل اینکه قراره این ign ها بشه کوین جدیدشون و خیلی nxt رو دیگه ساپورت نکنن.البته مطمین نیستم باید تحقیق کرد.
xخب تونستم لایت کوین ها رو هم رد کنم 60 دلار ضرر رو بکنم حدود دلار سود. همه سود رفت پای کارمزد
زحمت میکشی نمودار میدی یه توضیح مختصر هم بده. ممکنه بیاد زیر 01300؟