mahdi000000
Registered User
- نوشتهها
- 1,066
- لایکها
- 435
از این خودتون استفاده کردید؟Exmo حدود 1050
با ایران مشکلی نداره؟
از این خودتون استفاده کردید؟Exmo حدود 1050
بله چند ماهه. با ایران مشکل نداره.از این خودتون استفاده کردید؟
با ایران مشکلی نداره؟
رسما اینترنتو قطع کردن میخواستم تو بینانس توکن eidoo رو بخرم که لامصب بالا نمیاد درست خیلی کنده کم میاره باز نمیکنه واقعا خیلی عقب مونده هست این کشور ما که اینترنتو به خودشون اجازه میدن که قع کنند تا مادامی ک قطعی برق و اینترنت براشون اینقد عادی باشه و برای مردم هیچ وقت هیچی نمیشن
ادمینش فعاله هنوز هیچی هم نشده تو بیت فینیکس و بینانس ادد شده که صرافیای بزرگی هستند و برنامش خوبه به نظرم هنوز جا دارهلامصب چقدر گرون شده
وقتی 2 دلار بود میخواستم بخرم
ادمینش فعاله هنوز هیچی هم نشده تو بیت فینیکس و بینانس ادد شده که صرافیای بزرگی هستند و برنامش خوبه به نظرم هنوز جا داره
کارمزدهای برداشتش نسبت به بقیه اکسچنج ها بهتره؟بله چند ماهه. با ایران مشکل نداره.
ولی اعصاب خوردیش زیاده. نمونه اش همین دیروز اتریوم خواستم برداشت کنم چند ساعت رو verifying بود. 4 ساعت طول کشید با آنلاین ساپورت چت کنم بگم نخواستم ویتدارو رو کنسل کن. تازه اونجا گفتن ویتدارو اتریوم مشکل داره. دیگه بهشون نبود اول تو اخبارشون بگن ویتدارو مشکل داره یا اصلاً ویتدارو رو تا زمان درست شدن غیرفعال کنن
نظرتون درمورد اینده و رشد xlm و ada , trx چیه و snt?درود دوستان...
متاسفانه متاسفانه ریپل از قبل ایران رو تحریم کرده...برای خرید و فروش ریپل براتون توصیه نمی کنم...
به سمت ارزهای دیگه بریم که ارزش از ریپل بالاتره...
روی ارزهای ADA ,TRX , XEM سرمایه گذاری کنید..آینده خوبی داره!نظرتون درمورد اینده و رشد xlm و ada , trx چیه و snt?
ممنون میشم توضیح بدید
ریپل رو از لیست حذف کن که قابل استفاده نیست...سلام
دوستان من تازه واردم به کریپتو .
یه مشاوره میخواستم.
میخوام اولین سرمایه گذاریمو انجام بدم شش ماهه تا یکسال دست نزنم
بعد کلی مطالعه تو سایتای خارجی داخلی
قصد دارم ده میلیون تومن ریپل
ده میلیون تومن لومن استلار
ده میلیون تومن iota
نظرتون چیه؟
به نظرم تو اوج افتشون خرید کنم خوبه
و اینکه چه روشی بخرم بهتره؟ مسترکارتم دارم
اینا ولت دسکتاپ دارم برای من خیلی مهمه ولتشون درست باشه نه مثل ریپل و ایناروی ارزهای ADA ,TRX , XEM سرمایه گذاری کنید..آینده خوبی داره!
که قیمت ها به خوبی صعودی داشته...
توصیه می کنیم به همه دوستان..فقط فقط به ارزهای غیر ممترکز سرمایه گذاری کنید نه ممترکز که امتحان کنترل کیف پول و پول شما و بلوکه شدن آن وجود دارد...
ADA کیف پول اختصاصی داره...بقیه رو نمی دونم..سایت سازنده بری ممکنه کیف پول اختصاصی اضافه کرده باشه...اینا ولت دسکتاپ دارم برای من خیلی مهمه ولتشون درست باشه نه مثل ریپل و اینا
Xem هم داره البته ada رو کلا پیدا نکردم قیمتش چندهADA کیف پول اختصاصی داره...بقیه رو نمی دونم..سایت سازنده بری ممکنه کیف پول اختصاصی اضافه کرده باشه...
کیف پول ADA :Xem هم داره البته ada رو کلا پیدا نکردم قیمتش چنده