تا 15 این ماه (میلادی) افزایش قیمت داریم.
برای ماه فوریه که تعطیلات چین هست افت قیمت سنگین انتظار دارم بدتر از کریسمس
تکلیف چیه ؟
کوینا رو به usd تبدیل کنیم ؟
برا سرمایه گذاری یه ساله خوب چرا اتریوم وقتی چیزهای بهتری برای سود بهتر وجود داره فرضا اتریوم پارسال تا الان شده 120 برابر حدودا ولی بیت کانکت شده 1300 برابر استرات شده 1000 برابر و خیلیهای دیگه چرا چون قیمتشون سنت بوده وقتی یه چیز قیمتش پایینتره قرار باشه بازار افزایشی باشه اونی که قیمتش پایینتره معمولا امکان رشدش بیشتره یعنی مقدار رشدش به درصد بیشتره مثلا اتریوم از هزار دلار میاد 5 هزار دلار ولی ارک از 9 دلار میاد 90 دلار خوب پس ارک بهتره تا اتریوم .البته من سکه های برنامه دار رو میگم بخرید مثل کیوتوم یا استرات یا ارک و امثال اینا نه سکه خر کویندوستان بنظرتون اتریوم برای سرمایه گذاری بلند مدت مثلا یکساله مناسبه؟
http://digiato.com/article/2016/02/06/حباب-دات-کام/
این رو حتما بخونید به نظرم آینده بخشی از بازار کریپتو کارنسی و خیلی از کوین ها و ico ها اینگونه هست.
1)سواستفاده از نام بلاکچین داره انجام میشه!
2)خیلی از ICO ها آیا بعد از جذب سرمایه سنگین اصلا دیگه هدف و انگیزه ای براشون باقی میمونه برای پیشرفت و ارتقا استارت آپشون?
برا سرمایه گذاری یه ساله خوب چرا اتریوم وقتی چیزهای بهتری برای سود بهتر وجود داره فرضا اتریوم پارسال تا الان شده 120 برابر حدودا ولی بیت کانکت شده 1300 برابر استرات شده 1000 برابر و خیلیهای دیگه چرا چون قیمتشون سنت بوده وقتی یه چیز قیمتش پایینتره قرار باشه بازار افزایشی باشه اونی که قیمتش پایینتره معمولا امکان رشدش بیشتره یعنی مقدار رشدش به درصد بیشتره مثلا اتریوم از هزار دلار میاد 5 هزار دلار ولی ارک از 9 دلار میاد 90 دلار خوب پس ارک بهتره تا اتریوم .البته من سکه های برنامه دار رو میگم بخرید مثل کیوتوم یا استرات یا ارک و امثال اینا نه سکه خر کوین
این قضیه دات کام تو سایتهای ایرانی زیاد ازش گفته میشه معمولا هم ادمایی که دل و جرات ندارن وارد کریپتو بشن از این اخبار رو میزارن که یعنی کار درستو ما میکنیم و بعدا میفهمید که ما درست میگیم . درسته که خیلی از این ایکوها و سکه ها ارزش ندارن و بالاخره بازار از خیلی از این سکه ها پاک میشه و فقط مشتیا میمونند ولی الان که میشه خرید و فروخت و خرید و فروخت و سود کرد بشینیم نگاه کنیم که چون دات کام اینطوری شده اگر درست تو بازار رفتار کنند همه سر جمع سود خوبی کردن تا ضرر و سودا رو هم بیرون بکشن همه و کم کم نگاه کنی کلی پول داری و مقدار کمی از سودت داخل بازار ریسک هس و ادم بدون ریسک به هیچجا نمیرسه.
من خودم کارگری بودم یه موقع ایا واقعا با اون حقوق 1 میلیونی تو زندگیم قرار بود اینده روشنی داشته باشم .خوب میگن ما که اب از سرمون گذشته بود خفه میشدیم پس ریسک کردم و دیگه از کارگری هم راحت شدم چون قرار نیست ادم با یه تومن و دو تومن بتونی کار بکنه و پس باید دلو بزنه به دریا هرچ بادا باد . من یکی یه پولی هفته پیش بهم داد تو 8 روز 2 میلیونشو کردم 14 میلیون و 600 هزار تومن هم ازش کارمزد گرفتم که اون بنده خدا حقوق دو سالش بود این سود . اگر قصد زندگی بهتر رو دارید باید در حد توانتون ریسک کنید این موقعیت همیشه نخواهد بود و به قول خودتون بالاخره تهش بالا میاد و خیلیا حذف میشن
خبری ازش خوانده اید ؟ از کجا خواندید ؟ برای این میپرسم که من تو هیت بی تی سی عضو که نیستم بشم هم چیزی توش نگه نمیدارم اما تو سایر صرافی ها مثل باینانس نگه میدارم، میخوام بدونم از کجا آمار بگیریم یه روز نوبت مثلا باینانس شد قبلش بکشیم بیرونیه مقدار حاشیه دورش زیاد شده دقت کنید بهش پول زیادی توش نزارید
چه تاثیری روی بازار داره؟مردم کره جنوبی با جمع کردن ۱۰۰ هزار امضا خواستار آزادی تبادلات کریپتوکارنسی هستند.
همچنین ۳۰ هزار امضا برای اخراج دو وزیر که طرح تحریم را مطرح کردند نیز جمع شده است.
تاثیر بسیار...کره جنوبی یکی از ۵ بازار بزرگ ارز رمزپایه هستش...چه تاثیری روی بازار داره؟
قیمت اولیش معلوم نیست چنده من حتما تو گرام و پترو میخوام سرمایه گذاری کنم6 هفته دیگر ارز Petro ونزوءلا راه اندازی خواهد شد.
https://news.bitcoin.com/venezuela-pre-mine-petro-launch
هنوز عرضه نشده قیمت و سهام معلوم بشه...قیمت اولیش معلوم نیست چنده من حتما تو گرام و پترو میخوام سرمایه گذاری کنم
دولت ونزوئلا که تا همین چند وقت پیش خودش رو هوا بود با اون رئیس جمهورش!! یکی از کامنتای زیر این مقاله حرفای جالبی زده:6 هفته دیگر ارز Petro ونزوءلا راه اندازی خواهد شد.
https://news.bitcoin.com/venezuela-pre-mine-petro-launch
شاید پروژه ارز رمزنگاری ونزوءلا شکست بخوره...فعلا نمی تونیم در این باره قضاوت کنیم...بزار راه اندازی بشه چطور پیش میره...دولت ونزوئلا که تا همین چند وقت پیش خودش رو هوا بود با اون رئیس جمهورش!! یکی از کامنتای زیر این مقاله حرفای جالبی زده:
If anyone believes in this government, they should go to the nearest doctor, or movie theater to watch Mickey Mouse, or Donald, and I bet that this characters have more in their brains than the bus driver, i.e. maduro, and his followers...Venezuela is in default, of millions and millions of dollars and this "thing", talks about a cryptocurrency, which is not what a crypto is, and, my G-d, it is going to be controlled by them...who in his right mind going to trust these people...?